aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Joj, jaz sem se pa tolk polenila zarad vozičkanja. Jo dam ven spat, da je na zraku in hop pospravljat. Sem sita te ceste do sosednje vasi...drugam se je pa treba v avto usest. Komaj čakam pomlad, ko bo tud ona uživala na sprehodu. Zdaj v vseh teh cunjah in pokrita z dekco komaj ven kuka...prijet tko nič preveč ne more...pomlad, pomlad...da bova rožice duhali in delali apciiiih Joj, jaz tud komaj čakam lepih toplih pomladnih dni. Mi bo kmalu spet prav prišla žepna knjižica, v kateri so opisane travniške cvetice. Ker jaz vedno pozabim, kako se kakšni rožici reče in sem si leta nazaj kupila to knjižico, pol smo pa z otrokoma hodili in rožice nabiral, pa v knjižico gledal, kako se kateri reče. Joj, kako je blo luštno. Na, še par postov nazaj sem cvilila zaradi snega, sedaj bi pa najraje kar maj imela ali pa vsaj dišeč travnik, bližnji gozd, citrončke, ki letajo, pa ptčke, rožice, metanje kamenčkov v potok,.... Sem čist pocukrana Bolje, da grem spat. enako . A ni to lep letni čas, pa ko vse začne brstet. Jaz obvezno vsak dan naredim obhod okrog hiše in vsako grmovje okrog in okrog ogledujem, kako dnevno rastejo popki, listki..... Mislim, če me kdo gleda, si najbrž misli, ta je čist... . Saj nisi edina. Ja, pa tako vse diši. Vonj pokošene trave,... Ali pa naj bo vsaj sneg. Ne pa ta sivina!
|