|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
19.1.2009 23:32:05   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

zdaj je nima...je svečka prijela...stopinj je pa okrog 20-22 pri posteljici. Zato pa me je strah če ponoči spet zakuha, da ji bo pod odejico prevroče. Verjetno bo dala vedt, aneuser posted image

Ja, brez skrbi. Saj pobrcajo, če jim je pevroče. In če bi slučajno imela visoko vročino, se bo slabo počutila in bila nemirna.
Samo v spalko je ne dat.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.1.2009 23:33:32   
Tina 28
hvala za idejo MANGO...to je res sezonsko sadje in Anji je všeč, pa še veliko vitaminov ima. tudi meni je všečuser posted image .

Pa dva linka za Aleo, da boš vedla kupiti
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=12140

http://zadovoljna.si/clanek//diete/mango-za-zdravje-in-uzitek.html

Zanima me pa zeljenjavna juhica, ki jo hvalite. ali to samo skuhate drobno zeljenjavco in ponudite namesto kosila ali pred kosilom?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.1.2009 23:34:14   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,najlepsa hvala,zdaj si malo bolj predstavljam.Vse cestitke tebi in mozu,da vse to zmoreta,saj najhujse je psihicno.Ves,da si nisem mislila,da je tako hudo pri sladkorni.Upam,da bo jutri vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .http://www.ringaraja.net/forum/trojcki/m_1829490/mpage_19/tm.htm#3674049

Pa evo,ce hocte pogledat tele corti trojcke.

se podpišem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AS

Oh punce, hvalauser posted image
Pa saj veste kako je. Če te vržejo v vodo, pač plavaš. Hočeš ali ne. Moraš.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.1.2009 23:34:49   
RMRM

Joj, jaz sem se pa tolk polenila zarad vozičkanja. Jo dam ven spat, da je na zraku in hop pospravljat. Sem sita te ceste do sosednje vasi...drugam se je pa treba v avto usest. Komaj čakam pomlad, ko bo tud ona uživala na sprehodu. Zdaj v vseh teh cunjah in pokrita z dekco komaj ven kuka...prijet tko nič preveč ne more...pomlad, pomlad...da bova rožice duhali in delali apciiiihuser posted image

Joj, jaz tud komaj čakam lepih toplih pomladnih dni. Mi bo kmalu spet prav prišla žepna knjižica, v kateri so opisane travniške cvetice. Ker jaz vedno pozabim, kako se kakšni rožici reče in sem si leta nazaj kupila to knjižico, pol smo pa z otrokoma hodili in rožice nabiral, pa v knjižico gledal, kako se kateri reče. Joj, kako je blo luštno. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.1.2009 23:36:46   
Anonimen
Mango je meni tooolk dober,samo mora biti ravn prav zrel.
Juhco ji jaz dam kot kosilo,itak ni prevec redka,ko se vse skupaj zmesa.Zdaj ko smo spet pri hrani,kaj pa daste za zajtrk,ker sem vceraj brala na RR,da eni 8m(saj bodo kmal)ze kar fajne zajtrke ponujajo.Mi smo se na AM,cez prib 2h pa sadje.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
19.1.2009 23:38:04   
aleksandra silvija

Joj, jaz sem se pa tolk polenila zarad vozičkanja. Jo dam ven spat, da je na zraku in hop pospravljat. Sem sita te ceste do sosednje vasi...drugam se je pa treba v avto usest. Komaj čakam pomlad, ko bo tud ona uživala na sprehodu. Zdaj v vseh teh cunjah in pokrita z dekco komaj ven kuka...prijet tko nič preveč ne more...pomlad, pomlad...da bova rožice duhali in delali apciiiihuser posted image

Joj, jaz tud komaj čakam lepih toplih pomladnih dni. Mi bo kmalu spet prav prišla žepna knjižica, v kateri so opisane travniške cvetice. Ker jaz vedno pozabim, kako se kakšni rožici reče in sem si leta nazaj kupila to knjižico, pol smo pa z otrokoma hodili in rožice nabiral, pa v knjižico gledal, kako se kateri reče. Joj, kako je blo luštno. user posted image

Na, še par postov nazaj sem cvilila zaradi snega, sedaj bi pa najraje kar maj imelauser posted image user posted image user posted image  ali pa vsaj dišeč travnik, bližnji gozd, citrončke, ki letajo, pa ptčke, rožice, metanje kamenčkov v potok,....user posted image user posted image user posted image  Sem čist pocukranauser posted image
Bolje, da grem spat.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.1.2009 23:38:14   
RMRM

hvala za idejo MANGO...to je res sezonsko sadje in Anji je všeč, pa še veliko vitaminov ima. tudi meni je všečuser posted image .

Pa dva linka za Aleo, da boš vedla kupiti
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=12140

http://zadovoljna.si/clanek//diete/mango-za-zdravje-in-uzitek.html

Zanima me pa zeljenjavna juhica, ki jo hvalite. ali to samo skuhate drobno zeljenjavco in ponudite namesto kosila ali pred kosilom?user posted image

Jaz sem zadnjič skuhala več vrst zelenjave (korenje, brokoli, cvetača in bučka), dodala mal janeža, kumine, komarčka in pikico soli, pretlačila, na koncu pa dodala še na drobno sesekljano piščanjčje meso, ki sem ga kuhala posebej. Ker ni blo notri krompirja, sem juhico zamrznila še za 2x.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.1.2009 23:38:33   
Tina 28
Sem prezgodaj reklamo za pomlad naredila, ane?

Hvala AS...ravno tko sprašujem, kot da mam prvega otroka. Samo Nejc kot dojenček res ni bil nikoli bolan...pri letu in pol je mel nekaj problemov z vnetji ušes...takrat pa je bil jok na horuk. Pa tud večji je bil.

anja pa tud ni bla velikokrat. Samo enkrat je mela zvečer mal vročine pa smrkava je bla..tko, da sploh ne vem, kako se bo obnašala ponoči. Zdaj sladko spi...tudi nosek je prehoden.

Pa še enkrat za vse bolančkane (nya, ninny, alea) res ni fajn, ko se vam tkole vleče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.1.2009 23:38:35   
Anonimen
Pred parimi dnevi,sva dala Meri v trgovini v nakupovalni vozicek sedet,k zdaj je ze tooolk velikauser posted image ,ji je bilo zelo vsec,samo merkat je bilo vseen treba,ker se je kar nagibala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
19.1.2009 23:40:42   
Anonimen
Jaaaa poooomlaaaaddduser posted image user posted image ,pri nas itak ni nobene prave zime,sivo,mrzlo,mokro in brez snegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
19.1.2009 23:41:05   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Na, še par postov nazaj sem cvilila zaradi snega, sedaj bi pa najraje kar maj imelauser posted image user posted image user posted image  ali pa vsaj dišeč travnik, bližnji gozd, citrončke, ki letajo, pa ptčke, rožice, metanje kamenčkov v potok,....user posted image user posted image user posted image  Sem čist pocukranauser posted image
Bolje, da grem spat.

enako user posted image user posted image user posted image . A ni to lep letni čas, pa ko vse začne brstet. Jaz obvezno vsak dan naredim obhod okrog hiše in vsako grmovje okrog in okrog ogledujem, kako dnevno rastejo popki, listki..... Mislim, če me kdo gleda, si najbrž misli, ta je čist...user posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.1.2009 23:44:07   
aleksandra silvija

Mango je meni tooolk dober,samo mora biti ravn prav zrel.
Juhco ji jaz dam kot kosilo,itak ni prevec redka,ko se vse skupaj zmesa.Zdaj ko smo spet pri hrani,kaj pa daste za zajtrk,ker sem vceraj brala na RR,da eni 8m(saj bodo kmal)ze kar fajne zajtrke ponujajo.Mi smo se na AM,cez prib 2h pa sadje.

sem še kar tukajuser posted image .
Zjutraj dojenje, okoli 8-ih gre nazaj psat in ko se zbudi mu običajno dam:
- banano + mangouser posted image
- banana + avokado
- kuhane suhe marelice, kakšna kuhana sliva in to zmešam z riževimi kosmiči ali pa kar s kvinojo
- ali npr. kakšna žitna kašica, ki ji je potrebno dodati mleko-dodam svoje
-- sicer pa sadje, sadje, sadje in žitarice brez glutena

ZELENJAVNE JUHE--za kosilo ja, dodam še malo krompirja ali riža ali stročnic, ajdove kaše,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.1.2009 23:45:04   
Tina 28
hvala zajuhico. Saj jaz ji vssak dan take zeljenjavne mešanice dajem...le da je gosto.
Ja, mango je fuuuul dober.

Kleo...jaz sem tud zdaj dvakrat Anjo posedla v voziček...navdušenja, da ni koca...pa tko fajn se drži, kot bi šofirala...in navsezadnje...gorzno praktično je, saj z vožičkom in nakup. vozičkom je en sam  matranje.

Kar se pa tiče zajtrkov...sem jaz na tisti temi brala, kaj vse jim dajejo. no mi ne...lepo počasi.
Danes je dobila zjutraj zizike, čez dve uri pa mango + banana+jabolko in malo riževih kosmičev (žlička).
Jutri pa mogoče padejo jabolko+borovnice ali sliva + banana in mango sevedauser posted image .

Drugače sem ji pa zdaj že drugič dala teletino (s koščkom pora ima prav fajn okus in ostalo zeljenjavco) in ji je všeč. samo na žalost iz trgovine. AS...sem pa najdla nekaj eko kmetij tu pri nas...vendar teletine nimajo...počakajo na govedinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.1.2009 23:48:21   
aleksandra silvija

Bolje, da grem spat.

enako user posted image user posted image user posted image . A ni to lep letni čas, pa ko vse začne brstet. Jaz obvezno vsak dan naredim obhod okrog hiše in vsako grmovje okrog in okrog ogledujem, kako dnevno rastejo popki, listki..... Mislim, če me kdo gleda, si najbrž misli, ta je čist...user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj nisi edina. Ja, pa tako vse diši. Vonj pokošene trave,...user posted image
Ali pa naj bo vsaj sneg. Ne pa ta sivina!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.1.2009 23:49:32   
Tina 28
jaz vedno poleg krompirja (le včasih riž, saj ga v kosmičih dobi), dam še zeljenjavni trojček. Vedno izberem zeljenjavo, ki je različne barve, saj tako veš,da so različni vitamini. Ponavadi je belo, oranžno, zeleno + krompir inkak košček mesa. Enkrat na teden pa ji dam še četrtino rumenjaka.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.1.2009 23:50:37   
Tina 28
mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.1.2009 23:50:43   
aleksandra silvija

hvala zajuhico. Saj jaz ji vssak dan take zeljenjavne mešanice dajem...le da je gosto.

Kleo...jaz sem tud zdaj dvakrat Anjo posedla v voziček...navdušenja, da ni koca...pa tko fajn se drži, kot bi šofirala...in navsezadnje...gorzno praktično je, saj z vožičkom in nakup. vozičkom je en sam  matranje.

Kar se pa tiče zajtrkov...sem jaz na tisti temi brala, kaj vse jim dajejo. no mi ne...lepo počasi.
Danes je dobila zjutraj zizike, čez dve uri pa mango + banana+jabolko in malo riževih kosmičev (žlička).
Jutri pa mogoče padejo jabolko+borovnice ali sliva + banana in mango sevedauser posted image .

Drugače sem ji pa zdaj že drugič dala teletino (s koščkom pora ima prav fajn okus in ostalo zeljenjavco) in ji je všeč. samo na žalost iz trgovine. AS...sem pa najdla nekaj eko kmetij tu pri nas...vendar teletine nimajo...počakajo na govedinouser posted image

Po moje bolje bio govedina kot običajna teletinauser posted image .

Borovnice-danes sem jih našemu dala. Pa jih ni maraluser posted image . Menda ker niso bile BIOuser posted image . Samo je pa nerodno, ko z borovnicami v ustih dela BRRRRRRRRRRRRRRuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.1.2009 23:50:54   
Anonimen

.

Ja,ko sem prebrala jabolko in kruh sem rekla mozu,jutri ji dam v eno roko kos kruha,v drugo jabolko,pa naj jeuser posted image .
Za kosilo pa se nikoli ni dobila riza,ker ga ima ponavadi za vecerjo,se mi zdi potem prevec(ce se kera spomne mozeve izjave,oci kot kitajkauser posted image )
V vozicku jebila pa prvic,jo je moz merkal,jaz sem okol skakala,sama si pa se ne upam prakticirat,itak pa po zivila vedno skupaj hodiva.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
19.1.2009 23:51:17   
aleksandra silvija

mmm...vonj pokošene trave zjutraj v rosi...dajmo počakat s temi debatami vsaj za dva meseca OKuser posted image user posted image user posted image

Takrat se bomo pogovarjale o službah,...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.1.2009 23:52:22   
RMRM
Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.1.2009 23:52:39   
aleksandra silvija

jaz vedno poleg krompirja (le včasih riž, saj ga v kosmičih dobi), dam še zeljenjavni trojček. Vedno izberem zeljenjavo, ki je različne barve, saj tako veš,da so različni vitamini. Ponavadi je belo, oranžno, zeleno + krompir inkak košček mesa. Enkrat na teden pa ji dam še četrtino rumenjaka.

Ti si pa res pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.1.2009 23:53:07   
Anonimen
Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
19.1.2009 23:54:57   
Anonimen

Tina28, kako pa ji daš borovnice, a zmrznjene prevreš?

Ne no,saj zgubijo ves okus,se tako ga je bolj malo.Jaz dam skodelico z borovnicami v vroco-vrelo vodo,pa se pocasi odtajajo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
19.1.2009 23:55:01   
RMRM

Ti si pa res pridnauser posted image user posted image user posted image

ja, resuser posted image user posted image user posted image . Pa tako se nobel sliši, zelenjavni trojčekuser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.1.2009 23:55:49   
aleksandra silvija

Borovnice sva midve tudi ze jedle,samo zmrznjene,komaj cakam poletja,da bo vecja izbira,predvsem breskve in marelice.
Kaj pa daste poleg borovnic?Midve sva kot ponavadi bananouser posted image .

sem imela 2 posodici.
- borovnice in bananauser posted image
- borovnice in riževi kosmiči in marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?