Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 9:52:21
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica M je krepko zamudil službo (spali smo do 7.50, on pa začne ob 7h) Upam, da ne bo imel problemov, ampak vseeno - mi smo imeli budnico ob 5.50 . In ker to ni dovolj, smo imeli potem še eno uro vokalne spremljave na najvišji frekvenci in na polni glasnosti. Vasja je vrgel cel blok pokonci. Jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, no . Čisto se mu je zmešalo, čisto. Danes sva z Joejem samo še brez besed obsedela in gledala v prazno. Ne veva več, kaj naj.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 10:01:14
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla -samm na kratko, ker potem morem v službo. Janči, pozdravi se hitro - sem pa jaz tudi bolj za v postlo, kot kam drugam. Me pa po moje kaka gripa daje, ker meje grlo ful bolelo, pa zdej kašljam, ko star zakajeni čičo! Pa ker imam samo tri ure pouka danes ne grem na bolniško. To bom pa že zdržala. Kar se montignaca tiče Mavo, jaz ti lahko papirne knjige posodim, če želiš brat - imam vse tri od prve, do receptov. Najbolje je pa res, da greš s katero na kavo in ti razloži bistvo. Jančika, Ropotuljica in Snorči so že kr strokovnjakinje... Tudi jaz se trudim kr tako jest tudi zdaj in sem do 17. tedna dobila gor pičle tri kg. To je zame ful uspeh! Prej sem se namreč kr fajn zreddila pri obeh nosečnostih. Ropotuljica za velikega fanta - zdej pa sam še vztrajnost mamici, da bo obveljala tvoja in bo spal v svoji postli. Mi imamo oba že kr lep čas v tavečjih postlah pa je bilo en čas kr dost tegala laufanja ponoči. No zdej pa noben več ne upa ponoč ven, ampak pokličeta, če kaj rabita. Kinderpeta pa nikar preveč ne ponujaj, da se ti ne zgodi, tako kot meni, ko bi skor mogla novega kupit, ker sem tega že skoz zakšeftala! No pa ga bomo še ponucali... Babike lepo se imejte v tem turobnem dnevu in se pišemo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 10:15:22
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi prodajamo - lesen 'kinderpet' in otroški avtosedež Maxi Cosi Priori XP, 9--19 kg.... Janči, pozdravi se! Drugače se pa mi spet ubadamo s smrtjo... Pred 10. dnevi je stric ob smrtu mojega st. očeta še govoril, češ kako lahk že ju3 njega lai mene pobere, evo, včeraj je po kapi umrl. In to gospod, brez katerega se mi trije ne bi znali smučati - nam jeiz AUT, kjer je bil 'gastarbajter', nosil smuči, zaradni njega smo spoznali okus banan in Milkinega kakava - pred desetletji zelo redke in cenjene dobrine. In ga ni več z nami....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 11:00:05
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, pozdravi se čim prej. HuAnita, pa saj ne morem verjet. Moje sožalje! Jaz sem pa doma z Leo. Dva dni je tako hudo kašljala, da sem skor obupala in že ponoči letela k dežurnem. No pa smo vseeno nekako preživeli noč, brez spanja seveda in sva šli danes k zdravniku. Pa ima spet AB . Ji je pregledala kri in ima povišan CRP, tudi uho je malo vneto,... Zdaj se pa mi ne moremo znebit teh bolezni.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 14:22:07
|
|
|
|
žanek
|
HuAnita, pa ne spet no , držite se ! Moje sožalje! Janeja, tudi zate in tvojo taščo, držite se ! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Sem pa ugotovila, da stradam Arsena in sedaj ko mu dam zvečer full za jest - beri res full (kos kruha, jogurt. 2-3 keksa in še kaj zraven) potem mu ponoči ziza ne pade na pamet , se zbuja, ampak ni lačen...Zjutraj pa mora bit zajtrk takoj, ko odpre oči, drgač je ultra dretje... Kaj pa naj jaz dam N. za jest, vola . N. poje vse tole za večerjo že mesece, pa ne zaleže, ponoči se zbuja na 3-4 ure in se še fulll doji. Ekola, mi prihajamo počasi skupaj, zdej še samo kašljamo. Smo pa zboleli kar vsi 3je, jaz Ž. in N. Za N. me je bilo še najbolj strah, da se ji ne ponovi vnetje in bi morali v bolnico. Vsem bolančkom !
< Sporočilo je popravil žanek -- 19.1.2009 14:23:22 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 14:25:08
|
|
|
|
barika
|
Huanita, imaš ZS pa še 1x sožalje! zdej se nej pa počasi neha no, to je ful hudo za brat, da se vas takle smola drži
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 16:55:46
|
|
|
|
katja_p
|
Vrtec: joj, tud js se bom ukvarjala s tem ... bethany, bova najbrž kr skup iskali te papirje Js morm edin še službo najdit ... Čakam na razpise v šolstvu ... Sam pol je ena fora. Če mi po kakem slučaju rata dobit v šolstvu šiht, se to začne septembra, tamala bo pa takrat stara šele9 mesecev, kar je premal za vrtec ... js bi pa ful šla na šiht, ker rabmo keš ... Privat varstvo? To sm js tud razmišljala, vsaj na začetku, ko je še bolj malo dete, pa še cenej je. Ampak poznam pa nobenga ne tu v CE, ker nism Celjanka. Mi bodo kaki napotki prav prišli. Aja, pa tašča ali mama servis men nč ne pomaga, ker imam vse vsaj 30 km stran. FB: dejte poslat kontakte na ZS, da vas najdem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 17:26:12
|
|
|
|
Meggi
|
A lahko prosim to leto izvem VSAJ 1 POZITIVNO NOVICO???? Ma če to ne dežura v luft en , ne moreš verjet. Vsak dan neke nesreče od smrti, do požarov- 3mesce stara fasada, pol bajte v luft, prometna nessreče sestra, ločitve,.. Ma jaz res ne razumem. A je nad celjskim koncem kej? Huanita- sožalje! Ma tega pa res mora bit konec. Po mamini strani, atijevi? Pol pa verjami v kaj, če se ti takole podira,... ? Držte se, če kaj potrebujete povej. Jančika, dej mafar ti bodi prva ki boš oznanila dobro novico? No, meni se je nekak dvignala "megl", a to tako nobenga ne zanima, a bom pa vesela pozitivnih novic. Komaj čakamo pomlad!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 17:27:46
|
|
|
|
pikecpokec
|
HuAnita, sožalje - spet. Imate pa res žalosten začetek leta. bolančki: pozdravite se Jst kr trkam, tamali je že od prejšnjega tedna v vrtcu. Sicer kašlja pa malo smrka, ampak vročine pa nima. Sumim da mu tudi Bronchomunal malo pomaga. Mu pa dans tko trga da je za znoret . Strgal je eno knjigo - na prafaktorje, z lončkom je tolkel po steni, tko da se je krasno odluščil omet, marelični cmoki so pri kosilu kr frčali naokrog.... mislim, ej! Jančika, sem se kr na tebe spomnila . Jutri grem k mentorici zaradi diplome - prosim, držite pesti da ne bo veliko za popravljat. Jo je pa tko dolgo pregledovala (2 meseca!), da sem že mal pozabila o čem sem sploh pisala, tko da zdle berem da ne bom glih en lolek tam izpadla. Aja, še to: dans z mojim možekom praznujeva prvo obletnico poroke .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 17:30:44
|
|
|
|
pikecpokec
|
Na teletekstu piše, da je 19.1.2009 najbolj depresiven dan v tem letu. so menda izračunali z matematično formulo. Bi rekla da so kr trofili.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 17:45:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Na teletekstu piše, da je 19.1.2009 najbolj depresiven dan v tem letu. so menda izračunali z matematično formulo. Bi rekla da so kr trofili. Madona, pa veš da bo res...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 20:00:40
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Na teletekstu piše, da je 19.1.2009 najbolj depresiven dan v tem letu. so menda izračunali z matematično formulo. No, torej lahko gre samo še na bolje . Me pa zanima tale jaka formula . Čestitam ob obletnici! HuAnita, sožalje. Meggi, kaj nobenega ne zanima? Dobre novice? Povej! Ropotuljica, so M. kaj zatežili na šihtu? To je pri Joeju velika sreča, da mu ni treba bit ravno super točen, ker ta človek tega ne zna .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 19.1.2009 20:01:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 20:20:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Ma, sem sedajle pogledala na uro in bila full presenečena da je šele 8..Kadar grejo otroci spat ob 7 je dan takooo dolg Zanek, Arsen se je sedaj nehal dojit non stop, je kar prešaltal na samo zvečer...Tako da, ima Nika še čas Huanita, za dežjem posije sonce, pa upam da bo to sonce sedaj namenjeno tebi in tvojim... Pikecpokec, čestitke tudi od mene... Meni je frendica (kar dolgo nisva bile v stikih) pred par dnevi na Fejsbuk napisala da čestita mladoporočencema, mi2 pa že poročena 2 leti in še malo Ropotuljica, vi pa iamte akcije te dni, ni kaj....Vidiš, če bi posteljico malo prej prodajala bi ti jaz našla kupca, tako pa...Če kaj izvem ti povem. Mi je ne rabimo, še naša sameva Barika, ti imaš tisto mrežo za dojenčke iz Ekokamre, kako se obnese..Pa kak popust mi zrihtaj, jaz bi jo full imela...Arsen se full rad guga, danes je zaspal sede na gugalnici, tam noter bi po moje spal ko beba..Dojenček pa itak
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 19.1.2009 20:22:47 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 20:37:25
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Meni je frendica (kar dolgo nisva bile v stikih) pred par dnevi na Fejsbuk napisala da čestita mladoporočencema, mi2 pa že poročena 2 leti in še malo Ko na FB naštimaš, da si poročen in s kom, se na zunaj vidi, kot da si se glihkar poročila (sem tudi jaz opazila, da si se "poročila" ). Jaz sem tudi dobila čestitke, ker se je Joe precej kasneje prijavil na FB kot jaz in sem ga šele takrat lahko vnesla. Poročena sva pa že skor deset let, haha.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 20:40:43
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Meni je frendica (kar dolgo nisva bile v stikih) pred par dnevi na Fejsbuk napisala da čestita mladoporočencema, mi2 pa že poročena 2 leti in še malo Ko na FB naštimaš, da si poročen in s kom, se na zunaj vidi, kot da si se glihkar poročila (sem tudi jaz opazila, da si se "poročila" ). Jaz sem tudi dobila čestitke, ker se je Joe precej kasneje prijavil na FB kot jaz in sem ga šele takrat lahko vnesla. Poročena sva pa že skor deset let, haha. Ja, vem..Full smešno imajo to narejeno
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:19:45
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Na teletekstu piše, da je 19.1.2009 najbolj depresiven dan v tem letu. so menda izračunali z matematično formulo. Bi rekla da so kr trofili. Madona, pa veš da bo res... No, pri meni to NE DRŽI. Na srečo. In to brez tablet.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:21:48
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ropotuljica, so M. kaj zatežili na šihtu? To je pri Joeju velika sreča, da mu ni treba bit ravno super točen, ker ta človek tega ne zna . Oj, ne, niso mu zatežili, je uletel direkt na sestanek. Sam ni fajn, da zamuja, zdaj ko je še ravno v puskusni dobi. Kaj si bojo pa mislili o njem? Drugače je pa mel menda že tri ure plusa, tk da je popoldne lahko normalno šel po otroke.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:25:32
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Na teletekstu piše, da je 19.1.2009 najbolj depresiven dan v tem letu. so menda izračunali z matematično formulo. Bi rekla da so kr trofili. Da. So zadeli. Če pa upoštevam še logiko, bo tako pri meni spet celo leto.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:41:56
|
|
|
|
mavo
|
Joj, Huanita, tole je pa res že malo grozno. Moje sožalje Snorlax, hvala za linke, sem jih že shranila na priljubljene, pa si bom potem malo pogledala. Ropotuljica, a greš jutri dopoldne na kako kavo v mesto? Dej poklič kaj, če si frej. Za tisto literaturo bi te pa res prosila. A ste vse na facebooku, al kaj? Jaz sem pa na lognetu, samo se mi ne da nekaj gor hodit. Danes sva bila z malim M. pri zdravniku na kontroli, pa moramo še za tri dni podaljšat AB. Drugače je pa v redu.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:45:34
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Barika, ti imaš tisto mrežo za dojenčke iz Ekokamre, kako se obnese..Pa kak popust mi zrihtaj, jaz bi jo full imela...Arsen se full rad guga, danes je zaspal sede na gugalnici, tam noter bi po moje spal ko beba..Dojenček pa itak imam, ni zanimivo ...ker moj otrok bi samo hodil in letal super za blaženje krčev in tja do 6 mesecev (za mojga), zdej pa šparamo za št. 2 Za popust se morem pa pozanimat. čete zanima, povej, bom vprašala Huanita, spet imaš ZS JAz tudi na FB, pa na netlogu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:47:59
|
|
|
|
barika
|
Aja Skuštrana, bi pa jaz imela tist stol, pa: 1. nimam ga kam dat 2. čim manj poranja, pa sem fuul srečna
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:52:11
|
|
|
|
skuštrana
|
2. čim manj poranja, pa sem fuul srečna Mi smo se ravno ufurali Na strop smo namontiral leseno gugalnico, ki sta jo dobila za Božič, pa moramo nadaljevat Mreža za dojenčke me res zanim, ker nekaj kemijam pa bi mi prav prišla...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:55:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mi prodajamo - lesen 'kinderpet' in otroški avtosedež Maxi Cosi Priori XP, 9--19 kg.... Janči, pozdravi se! Drugače se pa mi spet ubadamo s smrtjo... Pred 10. dnevi je stric ob smrtu mojega st. očeta še govoril, češ kako lahk že ju3 njega lai mene pobere, evo, včeraj je po kapi umrl. In to gospod, brez katerega se mi trije ne bi znali smučati - nam jeiz AUT, kjer je bil 'gastarbajter', nosil smuči, zaradni njega smo spoznali okus banan in Milkinega kakava - pred desetletji zelo redke in cenjene dobrine. In ga ni več z nami.... najprej moje sožalje vidm da nekaj prodajate,mene pa zanima a ima katera z okolice Celja za posodit ležalnik za otročka Lahko tudi na ZS
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 21:57:50
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica Oj, ne, niso mu zatežili, je uletel direkt na sestanek. Sam ni fajn, da zamuja, zdaj ko je še ravno v puskusni dobi. Kaj si bojo pa mislili o njem? A je menjal? Nič ne vem. Puskusni, ha ?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.1.2009 22:03:06
|
|
|
|
Meggi
|
A mi lahko katera razjasni meni, ko sem za devetimi gorami; " Kaj je čar Facebooka?" Najlepša hvala. Jančika, nč pretresljiv lepega nimam jaz za povedat. Čakam da bo KONČ ena lepa pozitivna novica. Prav res! A ha, pa čakam na ZS od Ropotuljice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?