|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
19.1.2009 22:03:25   
barika
takle je bil pri 6 mesecih
user posted image

takle pa pri 1 mesecu
user posted image

Je pa do 30 kg, tako da bi lahko še Liza in Arsen uživala.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.1.2009 22:05:49   
skuštrana
Barika, kam pa si to obesila? Na strop, ali se motim..Jaz bi si en kavelj dala ven na teraso, enga noter v dnevno, pa enga na vikend, pa enga...user posted image Ja, za Arsena bi bilo fajn, on se res rad gunca (pravzašrav je to ena njegovih prvih besed - gunaga že kaka 2m full lepo rečeuser posted image )

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.1.2009 22:07:08   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Barika, kam pa si to obesila? Na strop, ali se motim..Jaz bi si en kavelj dala ven na teraso, enga noter v dnevno, pa enga na vikend, pa enga...user posted image Ja, za Arsena bi bilo fajn, on se res rad gunca (pravzašrav je to ena njegovih prvih besed - gunaga že kaka 2m full lepo rečeuser posted image )

v dnevno na strop (2 kavlja na različnih mestihuser posted image ), pa ko bo imel svojo sobo bo še tam, pa še v kuhno sma hotla dat,,,pa sma nekok "pozabla"user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.1.2009 22:08:21   
skuštrana
Jančika, kaj pa če Vasjo kaj drugega muči? Pa ti še ne zna povedat kaj in to kaže s tečnobo?

Barika, aha, pol sta podoben primer kot jazuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.1.2009 22:14:10   
barika
Barika, aha, pol sta podoben primer kot jazuser posted image

hja, pa še en kavelj je na balkonu, samo ni bil namenjen temu,,,je pa dobra ideja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.1.2009 22:22:17   
Jančika_
Jančika, kaj pa če Vasjo kaj drugega muči? Pa ti še ne zna povedat kaj in to kaže s tečnobo?

Danes popoldan je prvič dal od sebe izjavo, ki me je pribila do podna. "Mami, jaz te tako pogrešam. Ves čas te pogrešam. Ko sem v vrtcu, pa tudi ko sem doma, te pogrešam."user posted image user posted image user posted image Ja pismo no. Potem sem sedela v Joejevem naročju in je najprej rekel: "Starši se ne smejo cartat!", nakar naju je začel vlečt narazenuser posted image . Nisem mogla verjet. Tega ni naredi še čisto nikoli! Očitno se mu je iznenada pojavilo ljubosumje, jaz sem čisto prečuser posted image .

Ampak zakaj se mora pa ob šestih zjutraj dret kot na natezalnici, evo, tega pa še vedno ne štekam.

Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.1.2009 22:24:01   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

A mi lahko katera razjasni meni, ko sem  za devetimi gorami; " Kaj je čar Facebooka?" Najlepša hvala.

Ma kaj pa vem, škode glih ni od njegauser posted image . Jaz sem se dolgo otepala povabil, sam pol me je pa enkrat firbec premagal in zdej mal tam visim.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.1.2009 22:29:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

A mi lahko katera razjasni meni, ko sem  za devetimi gorami; " Kaj je čar Facebooka?" Najlepša hvala.

Ma kaj pa vem, škode glih ni od njegauser posted image . Jaz sem se dolgo otepala povabil, sam pol me je pa enkrat firbec premagal in zdej mal tam visim.

enako, samo da jaz ne dajem gor slik, mi nekak ni. je pa za iskanje prijateljev.

Jančika, bosta mogla it nekam sama. ker ko bo user posted image št.3 bo lahko še hujše, mah sej sama vešuser posted image , ali pa je pač v kakšni čudni fazi, ne vem, težko rečem.

Punce, poglejte tole ... "kaskader" http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=979764

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.1.2009 22:58:30   
Jančika_
Barika, saj se ful trudim, da sva kaj sama, samo očitno bo treba to drugače speljat (zdaj ga občasno po kosilu poberem v vrtcu, ampak je bil zadnje parkrat tako tečen in na spidu, da ni bilo za nikamor). Ni tak izi to, sploh ker smo veliko sami mi trije. In Kajetana tudi ne bi devala k babici samega (bi bilo brezveze, ker pol bi Vasja tulil, zakaj on ne sme tjauser posted image )...ampak že imam idejo, ki je tudi uresničljiva, bi rekla. Mater, na dva konca se tudi ne moreš raztrgat...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.1.2009 23:01:06   
Meggi
Ma kje hudiča se izključi to blesavo preprečevalec pojavnih oken? Mi živce para tole piskanje! Hvala za pomoč

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
20.1.2009 4:56:35   
snorlax
HuAnita, moje sožalje. user posted image Res ne vem, kaj naj rečem. Enkrat se mora nehat, a ne? user posted image user posted image user posted image

Jančika, zna bit ljubosumje. Glede na to, da sta najina približno enako stara, ima tudi naš podobne fore, da naju ne more videt skupaj (pa že itak se redko to zgodi). user posted image Jaz bi rekla, da je V. razdražljiv. Otrok je pa po moje razdražljiv, ko mu nekaj fali. Ali je to samo pozornost ali pa ga kaj matra. Mene, če kaj boli, ali sem neprespana ali kaj takega, sem fuuuul tečna. Mogoče bi pa kdaj lahko imela kako urico samo V. in se njemu v celoti posvetila. Isto opažam pri svojem tavečjem in čeprav je v tistih letih, ko pogreša vse kaj drugega kot mamo, mu včasih paše, da greva za eno urco kam sama po trgovinah in podobno. Je potem veliko bolj dostopen in pripravljen se pogovarjat, pa prijazen..

Mene je pa včeraj zagrabilo grlo, pa malo vročine. Upam, da ne bo kaj hujšega. Si bom povečala dozo slamnika.

Lep dan!user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 20.1.2009 4:57:11 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
20.1.2009 6:26:15   
Naty*Taja
Janči - jaz sem po dolgem razglabljanju ugotovila, da je čist brezveze ugotavljat, kaj jim manjka. Enostavno želijo bit skoz v središču (kar pa pri več otrocih ni mogoče) in jih spravi v tečnobo, če temu ni tako. Sej naša mala bi se tudi kr naprej cartala, pa tašča pravi, da mamico pogreša (ker smo dopoldan vsak na svojem, pa potem še kako delo popoldan in res ne morem kr naprejj z njima viset! Sej zato smo dva naredli skor naenkrat, da se bosta malo zamotla...) Enostavno taki so! Pa nič jim ne fali. Ko sem pa skoz zraven nje kak popoldan je pa najprej srečna, potem me pa začne izzivat, pa nagajat... Eh, sami ne vedo kaj bi. Možno je tudi, da imajo poskoke v razvoju in so na določen čas taki. Pri Marcelu je to ful očitno. Pa naša je tamala, tak da ji pozornosti ne manjka....

Huanitka iskreno sožalje in naj se čim prej konča tale pohod smrti pri vas! Groza no, kako vedno za nekaj časa napade samo eno familijo.

No pa spet na šiht..., čeprav bi šla raj v bolniško, še kr me matra prehlad al kat ti jaz vem kaj...Ne upam zdej več Monustima jemat.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
20.1.2009 8:49:40   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Oj, ne, niso mu zatežili, je uletel direkt na sestanek. Sam ni fajn, da zamuja, zdaj ko je še ravno v puskusni dobi. Kaj si bojo pa mislili o njem?

A je menjal? Nič ne vem. Puskusni, hauser posted image ?

Ja, je menjal. Že dober mesec je v novi. Res se bo treba kaj dobit, ni kaj. Očitno smo vsi čisto za luno user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
20.1.2009 16:29:14   
mavo
Oj, a mi lahko katera pove, če naš mali M. pri osmih mesecih in pol lahko je fižolovo mineštro. V bistvu je cel kup stročnic not, od leče, pa do rdečega in rjavega fižola. Sem mu mislila not še mal makarončkov zakuhat in dat jutri za kosilo. Zdaj pa ne vem, ali ga lahko to kaj preveč napihne, da mi ne bo potem celo popoldne jokal in sračkal.
Jaz pa že hujšam, ampak zaenkrat imam kar francosko dieto (Manj žri), pa z vodo se nalivam, tako da se mi bo še kamen na zobih narediluser posted image . Zvečer bom pa malo literaturo od Montignaca pregledala, mi jo je Ropotuljica poslala.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
20.1.2009 17:50:14   
mbd0411
Jaz bi tudi imela to za prebrat.Takoj ko neham dojit-AKCIJA

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
20.1.2009 19:17:16   
barika
Mavo, Martin ni imel problemov. Mogoče mu samo v tisto omako namoči malo kruha in naj to je. rugače mu pa jaz skuham (če jema kej takega, kar ni za njega) en krompir (na kose narezan) v kapljici olja, malo začimb, ko je to kuhano, doodam še malo pšeničnega zdroba, pokuham do konca in je to to. Ali pa namesto krompirja melancan ali pa bučko. ni boljšega.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
20.1.2009 20:47:45   
Jančika_
Mavo, jaz bi mu za začetek po moje dala omako pa makarone. Pa če ne bo panike, naslednjič še malo stročnic.

Naty-Taja, imaš kar prav, veš. Kakorkoli obrnem, tudi če je lačen, zaspan, karkoli - v končni fazi vedno pridemo do tega, da hoče biti v centru MOJE pozornosti. Pa še tečen je po karakterju, bohpomagaj. Zadnji teden ga je čisto vrglo iz tira to, da je bil najprej Kajči bolan in je ostal doma, Vasja pa je moral v vrtec. Poleg tega je hodil ponj Joe, kar je sicer moje delo. Nakar sem zbolela še jaz in spet nisem hodila v vrtec - danes sem šla prvič po njiju in je bil Vasja tako srečen, da je vpil MOJA MAMI, MOJA MAMI, priletel do mene po luftu, mi skočil v naročje in me ljubčkal. Naslednjo sekundo je pa seveda potegnil surlo, ker mu nisem takoj dala žemljeuser posted image .

Doma smo bili še dve uri sami in ta čas sta mi oba visela na nogi, se pulila okoli mene, non štop čvekala, me klicala (čeprav sta mi stala dobesedno za ritjo), mi lezla na pult itd. - tisto minuto, ko je prišel domov Joe, sta šla v otroško, zaprla vrata za sabo in se mirno igrala do večerjeuser posted image . Ne vem nouser posted image .

Drugače kar redno greva kam sama, lani sva šla celo za tri dni sama na morje (mater, to še z možem nisem šla že sto letuser posted image ), zadnje čase pa to pač ne gre tako pogosto. Jutri ga bom pobrala v vrtcu po kosilu in bova šla za dve uri malo okoli, medtem ko Kajči še spi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
20.1.2009 22:45:16   
HuAnita
Janči, kaj si pa počela, ko sta ti visela na nogi?user posted image   No, resno sprašujem. Ker naša dva sta tudi taka, da nenehno težita - dokler se jima 100 % ne posvetim - pomeni preneham kuhati, prati posodo ipd - je 'štala'. Potem ene par minut počnem, kar hočeta, pa lahko spet skliznem. Tako da nisem ravno mnenja, da si vedno in za vsako ceno želijo biti v centru pozornosti. Vidim pri nas, kako pogrešata M., ki skoraj vsak dan dela do večera. Kar skačeta, ko pride. Nekaj malega pozornosti pa res rabijo. Pa ne me narobe razumeti, ampak vidim sama - če delam ves dan, se ne vidimo včasih - razen zjutraj - mi to še posebej 'lepo' dasta vedeti prihodnje dni...user posted image
Ne pravim pa, da je to lahko...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
20.1.2009 23:22:18   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Nekaj malega pozornosti pa res rabijo.

Saj pa ju ne zapiram v klet, madonauser posted image . Z njima sem ves čas od petnajst do treh do petnajst čez sedem, ko gresta spat; v tem času je edino, kar naredim, da dam kak stroj cot prat, pa še tu mi pomagata. Skuham in pojem že prej, televizija ni prižgana. Več se skoraj ne da in niti nočem. No, večerjo jima pripravim, to mi vzame 5 minut recimo.

Ej, dovolj je, da za sekundo pogledam stran, resno. Na nogi sta mi videla, ko sem jima nalivala sokuser posted image . Ne pravim, da se jima posvečam ves čas, ampak tole je pa tu mač. Bohnedaj, da se oglasim na telefon - tisto sekundo popenita in mi začneta oba naenkrat nekaj nujnega razlagat in me vlečt za hlače. Pa ko sem z njima, me v bistvu sploh ne šljivita - lahko sedim pol ure na tleh brez besed in gledam, pa me niti ne pogledata. V trenutku, ko vzamem v roke časopis (isto sedim na tleh poleg njiju!), je pa štala. Zanimivo, da se do Joeja obnašata čisto drugače - ko je z njima, se ful igrata z njim, ko gre pa stran, se ne usajata. Pri meni pa kot da sem jima, ne vem, tretja noga - je del telesa, koristi ni od nje, če jo daš stran, pa boliuser posted image . Pa mislim, da ravno zaradi Joejeve odsotnosti toliko visita na meni.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.1.2009 23:23:32 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.1.2009 5:17:50   
snorlax

Saj pa ju ne zapiram v klet, madonauser posted image . Z njima sem ves čas od petnajst do treh do petnajst čez sedem, ko gresta spat; v tem času je edino, kar naredim, da dam kak stroj cot prat, pa še tu mi pomagata. Skuham in pojem že prej, televizija ni prižgana. Več se skoraj ne da in niti nočem. No, večerjo jima pripravim, to mi vzame 5 minut recimo.

Ej, dovolj je, da za sekundo pogledam stran, resno. Na nogi sta mi videla, ko sem jima nalivala sokuser posted image . Ne pravim, da se jima posvečam ves čas, ampak tole je pa tu mač. Bohnedaj, da se oglasim na telefon - tisto sekundo popenita in mi začneta oba naenkrat nekaj nujnega razlagat in me vlečt za hlače. Pa ko sem z njima, me v bistvu sploh ne šljivita - lahko sedim pol ure na tleh brez besed in gledam, pa me niti ne pogledata. V trenutku, ko vzamem v roke časopis (isto sedim na tleh poleg njiju!), je pa štala. Zanimivo, da se do Joeja obnašata čisto drugače - ko je z njima, se ful igrata z njim, ko gre pa stran, se ne usajata. Pri meni pa kot da sem jima, ne vem, tretja noga - je del telesa, koristi ni od nje, če jo daš stran, pa boliuser posted image . Pa mislim, da ravno zaradi Joejeve odsotnosti toliko visita na meni.

Ej, pri nas je isto. Če dec zaspi na kavču v dnevni, se bo tamali pridno zraven igral in ga sploh ne bo motil. Če bom pa jaz zraven, pa bom za minuto zadremala ali pa pogledala televizijo, bo nekaj rabil, ali mi bo moral nekaj pokazat itd...Če pa zvoni telefon, ga po eni minuti pogovora sigurno tišči lulat in kakat. Ampak čisto res, da gre vedno srat, ko se jaz pogovarjam po telefonu. user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.1.2009 7:27:57   
skuštrana
Dobro jutro...

Danes sem spet budna od ranih uruser posted image Snorči, še malo pa bom tvojo smeno prevzelauser posted image

Včeraj me j bolela glava za popi...Že dolgo me ni tako, šele zvečer je malo popustilo.

Tečnoba,
hm, kaj pa vem, tale teorija o središču pozornosti pa po moje ne drži...Liza ima tudi tečne faze in ko na koncu, ko faza mine malo preštudiram vse skupaj (ja, jaz moram vse analiziratuser posted image ) je vedno do sedaj bil zadaj en vzrok (lakota, nek stres, nedovolj spanja,...) in ne pomanjkanje pozornosti in želja biti v središču. Sicer se ta želja kaže v vsakodnevnem življenju, itak (ko se carta Ars se mora ona tudi,...ko on je mora ona tudi - se mi zdi da je pri njej bolj želja po enakosti). In se strinjam s Huanito, Liza full pokaže M da je jezna nanj, kadar ga več dni ni doma..Ga kar odhebe in se mora potem cel teden trudit okoli nje, da jo pridobi nazaj..Ma, vzgoje res ni za cmere (kot bi rekla ena RR - jevkauser posted image ) in za lenobe...
Je pa tako da obstaja moški in ženski princip pristopa k vzgoji in od tega pride do razlik v obnašanju otrok..Ta pristop pa sega daleč nazaj, v davnino in ga je res težko spremeniti.Če moški hoče mir bo otroku to dal do znanja takoj in ne bo mencal tako kot ženske, itd,itd,.... No, pri nas pali varianta Hočem- nočem ( J. Juul - Kompetenten otrok in ostale njegove knjige)....In pa resnica. Če kar nekaj nakladam potem ni nič, tako pa Hočem da narediš to in to...Potem pa gre. Ampak ima sedaj Liza tudi zahteve Hočemuser posted image user posted image Mah.... Za atmosfero v družini smo vedno odgovorni starši, ne moremo te odgovornosti naprtit malemu otroku....

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.1.2009 8:39:43   
Ropotuljica

Tudi jaz to poznam. In ne, Jana, mislim, da ni krivo to, da Joeja veliko ni, ker M je pa načeloma doma, pa isto sr... Sedimo vsi 4je za mizo, matej počasi in z užitkom je, bere zraven časopis, mala dva pa oba na meni. Prav na jetra mi že gre vse skupaj. Tud enga samga obroka ne morem v miru pojest. Pa oba non stop težita: Ne, mami bo! Atiju pa: Bejž stran! Ne maram te! Nisi moj prijatelj!
Mali je tud postal ful posesiven - če vidi, da se mi kdo približuje (Š ali M), prileti k meni, me prime okrog vratu in se dere: Ne! Ne! mala dva itak ful tekmujeta, komu bo uspelo sedet v mojem naročju. Ko vzamem oba, drug drugega potiskata stran. In pol je spet dretje.

Moje mnenje je, da bi jih kdaj za par dni lahko tudi kam dali in če nič drugega, bi si vsaj malo odpočili, v miru popili kako kavico, pogledali film, seksali, ko bi nam zapasalo ... Tamali bi nam še vedno težili in pritegovali pozornost, kar pa počnejo tudi zdaj, ko smo jim ves čas na voljo. In ko si imela oba doma dva tedna (za praznike) - je bilo kaj bolje? So bili bolj zadovoljni, ker ste bili več skupaj? Po moje čisto nič.  Oni pač grejo do konca. Konec pa postavljamo mi, se mi zdi.

Mene izmozgata že zjutraj, pred sedmo. Oblačenje, obuvanje! Dnevno zalogo energije mi požreta. Resno! Pa spimo že tri tedne tako slabo, da me bo kmalu pobralo. pa ... Eh, sej bo. če bo vse pos reči, gresta v petek k babici. Mišljeno je blo za dve noči, čeprav bosta šla mogoče samo za eno (odvisno od obnašanja), ker mali je trenutno res v neki čudni fazi - skoz na dudi, kar ni bil prej nikoli, pa čist nakurjen na mene. Ful se crklja, vsakih par minut se malo vsede v naročje, pol pa dalje akcija. Morata it malo od doma, ne bi pa rada, da bi imel kake prevelike travme zaradi tega.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.1.2009 9:26:37   
HuAnita

Jančika, nisem mislila tako, da jima ne posvečaš dovolj pozornosti, valda, saj jim vse popoldne tudi jaz smao strežem: lačna, žejna, lulat, kakat, vmes kaj kuham za zvečer ali prih. dan, pospravljam....
Sem pa bila prav pozorna med vikendom: Capinka me je ene pol ure klicala, mami, pridi z menoj sestaviz sestavljanko... Ja, bom. Mamiii! Sem rekla, da pridem, takoj ko tole pomijem. Mami, prideš zdaj? Lej, samo še pometem, pa sem tam, velja. Res.   In valda potem znori. Saj - v vrtcu morajo biti potprežljivi, ampak pri sebi vidim, da me velikokrat sploh Capinka pokliče, pa bi tisto 'oddelali', pa bi bil 'mir' potem, ampak ne, mene ti gospodinsjki strahovi nenehno preganjajo.
Mali je pa itak zgodba zase. Zločko je kar pravi nadimekuser posted image - Fantek, nimaš kaj. Teži, nenehno na meni visi, dere (saj pravim, rojen 4. 8., kot Vasjauser posted image ). In zadnjič mi je pa prekipelo - pa zakaj se samo dereš? Daj mi razloži - sem zavpila! Povej, kaj je? Pa ga nenehno cartam, je tak, da rabi še veliko tega, kar sam pride. In začne ful ful milo jokati. Potem pa prebilis - in sklenem pakt s user posted image  --- lej, mali, gremo zdajle v Pikapolonico, pa si boš izbral eno igračko, ampak boš cel dan priden? Zastriže z ušesi. Bom plidna. Gremo, pa si zbere vrtalnik. In od takrat je ene 70 % znosnejši. Res. Tako da pakt deluje. Samo zdaj moram poleg gospodinjenja z njim še vrtati v stole, mizo, okna....user posted image  

No, sem zabluzila. Meni se samo zdi, sploh pri tistih, ki tudi popoldne niso veliko z njimi, da nas otroci pač pogrešajo. In namesto, da bi nas bili veseli, so tečniuser posted image   Notranji konflikt, ki ga ne znajo razrešiti drugače. Ker v vrtcu niso nenehno v središču pozornosti, doma pa valda morajo biti - saj so naša soncauser posted image

Pa še en grozen primer, res, me kar stiska pri srcu. Kako grdo na HR pri naši žlahti ravnajo z eno punčko - res, ona je pa huje kot pes pri hišiuser posted image   Mama nikoli ni imela časa zanjo, njiv, vinograd, vse je bilo pomembnejše, tudi stara mama jo je samo tepla, ji sponašala, če je veliko jedla, vsi so jo zasmehovali... In ta mala je zdaj na pol divja, ne zna se obnašat, eno samo nasilje kaže navzven - ful neolikana - valda, kaj pa bo. Tam je vladal in vlada zakon šibe in kazni. Res grozno. Najbolj grozno pa je, da edino njen oče jo ima res rad, pa vse dneve tudi dela, kmetija, služba, fuš, da preživijo, pa pojma nima, kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image   Mene je skoraj kap, kako je slep, je pa res, da se v njegovi prisotnosti vsi precej drugače obnašajo do deklice, ampak vseeno je čutiti v vsakem stavku do nje kako bodicouser posted image user posted image user posted image    Me čudi, da se mala atiju ne zaupa - ali pa ji ne verjame, ker ob njem se tudi oba precej lepše obnaša....   Tole me pa res mori. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.1.2009 14:51:48   
Ropotuljica
Punce, tu je rešitev za tiste, ki imate še dojenčke (nam ni več pomoči): user posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-vzemite-si-pet-minut-zase-ali-naj-bo-prva-beseda-ati.html

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.1.2009 18:21:15   
mbd0411
Ja imamo dojenčka in tistega malo tavečjega(7).Ko govorim po telefonu,me cuka za rokav,ko grem na računalnik,ej mami to to to....user posted image Ko grem v trgovino ali samo ven po kaj se pa trimesečnik oglasi,ki je malo prej komaj zaspal.
Poklic mama je naporen.Biti mama nasploh pa je itak nekaj kar ni vsem dano.Ko se to enkrat dožvi,je potem vse lažje.Na drugega smo čakali vsaj 4 leta,zdaj ga imamo in je pravi zlat fantič.!00x na dan se zahvalim,da nam je bil še dan.Vse je že kazalo,da ne.Malo zdravje,malo že emšo...
Mama je poklic za vse življenje.Vedno nas nekdo potrebuje in ni nam težko.Sebi ne privoščimo,da damo otroku...
Včasih je dobro izklopit in se malo znoret.To je pravica vsake mame,otroci pa igrat in miruser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?