|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.1.2009 21:01:07   
snorlax
Ojla! user posted image

Bila sem pri Skabi. Kako luštno se imajo v hiški. user posted image Interneta še nima, poskusila se je prijavit v knjižnici, a ji ne rata. Tudi ona pogreša čvek z nami in vas vse lepo pozdravlja. Nekaj je omenjala, naj pridemo k njej na pohod z baklami. Mi smo namreč danes pustili avto v dolini in se zagrizli v sneženi hrib. Dol je bilo bolj zanimivo, ker smo hodili v temi. user posted image No, prišli smo živi in zdravi.

Se beremo.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.1.2009 22:50:41   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

. Klinc, bo pač koruzne kosmiče mlatil....

Kako bo šele slabe volje, ko bo ugotovil, da to ni po Montiju, tam nekje pri 25-ih ali kdaj smo že miuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.1.2009 4:56:08   
snorlax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.1.2009 6:56:59   
skuštrana
Aloha...

Javč, danes sem se vstala sredi noči..Jao.

Janči, Liza je imela eno tako tečno fazo, mogoče bo tudi pri vas minilo...Mogoče je pa res lakota, ker moja 2 sta takrat ultra tečna (to imata po atijuuser posted image )...Si dobila mail?
Sem pa ugotovila, da stradam Arsena in sedaj ko mu dam zvečer full za jest - beri res full (kos kruha, jogurt. 2-3 keksa in še kaj zraven) potem mu ponoči ziza ne pade na pametuser posted image , se zbuja, ampak ni lačen...Zjutraj pa mora bit zajtrk takoj, ko odpre oči, drgač je ultra dretje...user posted image

Drgač ni pri nas nič novega, no, novo je to jutranje vstajanje, ker hodi M vsako jutro ob 7 na bazen in mora Liza pred tem v vrtec, in se seveda joka, ker bi spala (pa je šla včeraj spat ob 7 h zvečer, ampak očitno še ni dovolj_). Ma, se bo že  navadla...

Smrčka in Žanekova ,vse naj z zamudouser posted image

Janči, kako gre telovadba...Kdaj moraš dobit mengo?? Da malo navijamo, že dooolgoo nismo ničuser posted image

Jaz čakam da moja frendica rodi, pa nič. Mogoče bo danes kaj...

Aja, včeraj je bil en full čuden dan, skoraj me je avto povozil,ko sem šla v vrtec...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
16.1.2009 9:58:45   
Jančika_
Skuštrana, Vasja je že dal skoz tečno fazo, tam pri treh letih nekje, ampak pol pa kr ni minilouser posted image . Mislim, je stokrat boljše kot takrat, ampak vseeno se včasih vprašam, kaj hudiča nam je treba toliko dretja. Danes je spet imel zjutraj en tak napad in se mi je drl celo pot do vrtca. OK, zdajle ga malo štekam, Kajetan je bolan in je doma, on pa mora v vrtec (kjer se ima btw zelo fajn), pa mene ful pogreša, ker ko smo doma, se tudi Kajči skoz po meni vesi... ima že nekaj časa fazo "Mami bo" (tolk da ne reče "ati, ti pa spizdi", resnouser posted image , včeraj ga je poskusil odgnati od mene z besnim pogledom izpod obrviuser posted image ), Vasja bi me pa tudi skoz imel pod komando, pa tega ne zna druače povedat kot z dretjem, da me ja še bolj nervirauser posted image .

Mejl sem dobila, hvala! Nisem pa še uspela preštudirat.

A zdaj moram pa podrobnosti moje ciklusa izdatuser posted image . Evo, računaj, danes je 24. dan 32-dnevnega ciklusauser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.1.2009 11:42:26   
HuAnita
Na avatarju lahko občuduteje našega snežaka pred hišo. Po moje je bolj podoben gozdemu Jožu, ampak deca pravijo, da je snežakuser posted image

Smo ga včeraj popoldne 1 uro delali, sneg pa tak, za nič, se ne da normalna kepa narediti, tako da smo provizirali...user posted image   Danes sva s Capinko doma, ima tako drisko, da sem že 1 stroj oprala, pa še kar teče iz nje, dobesedno teče, pa prav sliši se, ko jo zašraufa, potem pa ne more zašprintati do wcja, tako da.... veselica, itak...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
16.1.2009 20:34:09   
Jančika_
Šit, HuAnita, dobesedno. Jaz bi ji probala plenico gor uturit. Vasja na srečo še ni imel driske, odkar je brez plenic. Sem pa že razmišljala o tem, kaj bi bilo, če bi jo imel. Pa lahko samo upam, da bi si pustil nadeti plenico, če bi bila res kriza. Čeprav verjetno ne bi pustil, kolkor ga poznam...

Kul snežak!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
16.1.2009 21:28:10   
snorlax
Mojemu tamalemu sem uturila moj olvejs ultra mega nočni vložek v gate, ko je enkrat tako driskal, da ni bilo več kaj oblečt. Še fajn se mu je zdelo, da lahko nosi "mamine pleničke".user posted image

Pozdravite se! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.1.2009 21:31:35   
skuštrana
Huanita, uf, imam nekje v spominu da je Liza enkrat tako driskala..Ni fajn. Probaj z vložkom, če ne bo boljše. Revica Pina, no..

Jaz sem pa home alone, se je začelo rokometno prvenstvo pa je moj možek šel gledat tekmo...Otroka pa zaenkrat spita user posted image

Uf, Janči, še računam naj..Jaz bom kar vsak dan navijala pa bo. Čerlidersicauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.1.2009 22:05:09   
Janeja
Boga Pina. A je že kaj boljše kot dopoldne? Pazi, da bo veliko pila...
Driska je pa res vrag. Jaz se tega ful bojim, spoh zaradi Leine teže in ker nima nobene zaloge nikjer. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.1.2009 7:35:13   
Naty*Taja
Oj, bolančki, pozdravite se no. Mene tudi skoz neki hoče napast, pa se ne dam - nimam cajta bit bolna! user posted image Me monustim gor drži. Sem pa včeraj in danes cel dan na seminarju v MB in je užas za zdržat! Me je včeraj vse tak bolelo - buši pa to. Upam, da danes s kolegicami prej skliznemo.

Janči - tudi naša je ješča, ko hudič in tečna, če je lačna. Razlika je sam v tem, da ona je vse!! Pa dvakrat se mi je tak prenajedla, da je potem bruhala! (Pa ni bla zraven mene in nisem vedla, da je cel dan samo jedla!!!) Sem bila potem kr mal huda, da naj jo kontrolirajo, ker to ni nič dobro. Pa drugače je tudi tečna, tak da lakota ni vzrok tečnobi. Sem se zdej spomnila ene sosedove tamale -. ista pesem! Res so taki karakterji.

Imejte se, morem šibat.

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.1.2009 9:08:05   
Jančika_
Naty-Taja, Vasja je tudi že bruhal, ko se je prenažrl. Je bil pri babici,ki je bila seveda cela ponosna, kako rad papa. Ja seveda, če bi mu jaz doma kruhek rezala na "ladjice", mazala s paštetko in mu jih ročno eno po eno dostavljala v usteca, bi tudi doma jedeluser posted image . No, tako se je nažrl, da je bruhnil v krožnikuser posted image . Nakar je rekel, da bi še jedel in moja mati mu je dalauser posted image . In je še enkrat bruhnil v krožnik. Mislim, takrat sem pa ostala brez beseduser posted image . Od kod ideja, majko milo!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.1.2009 10:26:04   
mbd0411
Živjo!
A se kaj sankate?
Na enem forumi,ki tudi malo čvekamo je prava poplava čvek na Facebooku.A ste ve tudi?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.1.2009 10:34:38   
skuštrana
Me monustim gor drži.

Naty, a to ga ti ješ? Pa si se pozanimala če lahko, jaz sem spraševala pa so mi rekli, da v nosečnosti rajši neuser posted image Sicer je kao vse naravno, ampak samo če mi jih predpiše prav homeopat in ne na svojo roko....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.1.2009 11:06:49   
Meggi
Kako preživljate prosto soboto?

Men je enrgija padla čist na podn, za nč mi ni, znervirajo me drobnarije,.. ma kaj so to eni blesavi črni dnevi?user posted image

A bo res treba počakat na pomlad,.. do takrat pa se najboljš dat zamrznat.

Ropotuljica se mi lahko prosim javiš na mail?! Najlepša hvala!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.1.2009 11:27:44   
Jančika_
Mbd, ene par nas pa je na FB, jauser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.1.2009 11:32:42   
katja_p

Batofkors user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.1.2009 12:38:47   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Ropotuljica se mi lahko prosim javiš na mail?! Najlepša hvala!

Oj, pošlji mi e-naslov na ZS. Jaz ga ne najdem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.1.2009 13:34:21   
HuAnita
Aloha.
Smo zdravi, rita zaprtauser posted image

Sva pa z atijem včeraj gledala opero Teharski plemiči - če imate možnost, toplo priporočam. Danes pa novim zmagam naproti...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.1.2009 14:38:20   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Batofkors user posted image

so do i user posted image

jaoo, men je pa  slabo user posted image user posted image

HUanita, upam, da ni viroza, ali rota, ker imaš še enega čmrlja doma, neuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.1.2009 20:28:04   
Janeja
Pri Lei se pa spet nekaj kuha. user posted image Pa tako sem bila že vesela, da smo končno zdravi.
Danes popoldne je začela spet jokat, da jo boli ušesek. A ve zarad ušesa takoj letite s tamalčki k zdravniku ali je možno, da pa iz prve bolečine vseeno ne pride do vnetja, ki zahteva AB?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.1.2009 20:31:23   
Jančika_
Janeja, tole sem napisala na prejšnji strani:

Žanek: če ni ravno boleče uho, sigurno počakam nekaj dni, preden gremo k zdravniku. Do sedaj je bila to vedno prava odločitev. Pa še za uho bomo naslednjič premislili - v soboto je Vaskota ful bolelo uho in smo šli k dežurnemu v Žalec (ravno smo bili v Petrovčah; bila pa je ena šolska zdravnica). Rekla je, da je uho v veliki večini virusno vneto in da po novem ne dajejo AB, razen če starši hočejo. Tako da smo mu dali samo Calpol in neverjetno, naslednji dan je bil dober, niti enkrat ni več pojamral, da ga boli! Tako da če naslednjič ne bo ravno imel gnojnega izcedka iz ušesa (enkrat ga je že imel), bomo dali Calpol in počakali en dan. Darja, kaj pa ti praviš?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.1.2009 21:17:15   
Janeja
Jančika, hvala. Se mi je zdelo, da sem nekje brala nekaj na to temo. user posted image Tudi Lei sem dala Calpol in jo dala spat. Upam, da bo zjutraj boljše.

Imamo pa tako norišnico, da sploh ne vem več, kje se me glava drži. Danes sem bila po dolgem času spet pri stari mami v Metliki. Je kar boga in sem prav žalostna prišla domov. Doma me pa P. pričaka z jokajočo Leo in njenim bolečim ušeskom. user posted image
Pa kot da vse to ni dovolj, imam še taščo v bolnici. Je imela tako hudo reakcijo na obsevanja, da je morala ostati tam. In verjetno ne pride ven pred februarjem, ko zaključi z obsevanji. Ko bi vsaj na koncu kaj pomagalo... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.1.2009 21:23:08   
HuAnita
Janjejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.1.2009 21:26:36   
skuštrana
Janeja, da te potolažim - jutri je nov dan user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?