|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
17.1.2009 21:42:38   
skuštrana
Mavo, kje si kupila visečo mrežo? Imajo internet stran...Jaz bi imela tak  viseči "fotelj"user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.1.2009 22:02:21   
Bethany
Čeer, punce! Ste vse za TV-jem, ko je Gospodar prstanov!? user posted image user posted image Js ga malo špegam med brskanjem po netu, pa sem ga že ničkolikokrat gledala... user posted image

Imam pa eno vprašanje in sicer glede vrtca: kdaj dati vlogo (enkrat marca ali aprila? ali lahko kaj prej, če to kaj pomaga pri zagotovitvi prostega mesta??), kje se dobi vloga in kam vse poslati? Lahko v več vrtcev? Ne vem, kak se naj tega lotim. Čas pa tud tak hitro teče, da bo naenkrat tle pomlad in pa tudi jesen, ko bo treba nazaj v službo... če jo bom seveda še imela? user posted image

Skratka, dajte mi malo vaše izkušnje glede vpisov v vrtec napisat! Pliiis!? user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
17.1.2009 22:02:35   
mavo
Ojoj, Skuštrana, pa ravno za visečo mrežo me sprašuješ, ko smo jo dobili tako: prijatelj od prijatelja jo je zrihtal prek prijatelja...user posted image user posted image user posted image . Ni panike, se bom pozanimala. Vem le to, da je trgovina na Bledu, nimam pa pojma, kako se ji reče. Bom M. nahecala, da bo na šihtu vprašal sodelavca, ki jo je zrihtal.
Janejauser posted image
Mi gremo pa jutri malo na Gorenjsko, k mami na pohano kurouser posted image  njami, še bi mami....

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.1.2009 22:15:14   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Imam pa eno vprašanje in sicer glede vrtca: kdaj dati vlogo (enkrat marca ali aprila? ali lahko kaj prej, če to kaj pomaga pri zagotovitvi prostega mesta??), kje se dobi vloga in kam vse poslati? Lahko v več vrtcev? Ne vem, kak se naj tega lotim. Čas pa tud tak hitro teče, da bo naenkrat tle pomlad in pa tudi jesen, ko bo treba nazaj v službo... če jo bom seveda še imela? user posted image

Skratka, dajte mi malo vaše izkušnje glede vpisov v vrtec napisat! Pliiis!? user posted image user posted image

Saj ne da bi bla jaz izkušena, ampak mislim, da je treba do 31.3. oddat vloge za september 2009. Jaz sem si sicer tu v Celju že zagotovila varstvo na malega M., vendar pa sem zadnjič nesla vloge v 6 različnih uprav vrtcev (27 enotuser posted image ) v Ljubljano za jesen, če slučajno dobimo službeno stanovanje v LJ. Po mojem ni treba oddat vloge veliko pred tem rokom, ker bodo itak vse enakovredno obravnavane na komisiji in boš potem enkrat meseca maja dobila odgovor. Jaz bi dala vlogo kar na več koncev, če nimaš kake druge možnosti varstva. Drugače pa je tudi privat varstvo v Celju dokaj ugodno, dobiš skoraj povsod pod 200 evrov. V Lj. je zelo težko dobit varuško, ki bi bila pripravljena pazit otroka pod 400 evri. Kdaj pa se vračaš na delo? A delaš v Ce, a se kam voziš?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
17.1.2009 22:16:03   
mavo
Ojla, Huanita, a ti tud ne moreš spat?user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
17.1.2009 22:20:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mavo, kje si kupila visečo mrežo? Imajo internet stran...Jaz bi imela tak  viseči "fotelj"user posted image

jaz poznam nekoga, ki jih prodaja, pa tudi neckermann ima take stole.

Neposredna povezava do sporočila: 3056
17.1.2009 22:32:23   
Bethany
Mavo, kje pa dobiš vlogo, verjetno kje na netu? Morem mal prebrskat, še nisem nič iskala...

A še na komisiji obravnavajo?? user posted image Od česa je kej odvisno, če te sprejemejo al ne?? Hmmm...

Js sicer delam oziroma sem delala v mestu, na davkariji, tak da bom dala vloge v vrtce, ki so nekako na poti do moje službe. Samo da jeseni še ne vem kako bo s službo, ko je bila za določen čas in mi je pogodba potekla. Če bo kakšno nadomeščanje možno, pol ok, sicer pa bom mogla kej druga iskat. Ampak za vsak slučaj (ker sem optimist in verjamem, da bom mela šiht user posted image user posted image ) moram uredit varstvo za Elino. Tudi o privat varstvu sem razmišljala, morem videt kakšna bi bila razlika v ceni, pomoje ne kaj dosti... Kakšno varstvo pa imaš ti za svojega user posted image ?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
17.1.2009 22:35:15   
mavo
Tale mreža, o kateri se menimo, izgleda takole:

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
17.1.2009 22:42:52   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Mavo, kje pa dobiš vlogo, verjetno kje na netu? Morem mal prebrskat, še nisem nič iskala...

A še na komisiji obravnavajo?? user posted image Od česa je kej odvisno, če te sprejemejo al ne?? Hmmm...

Js sicer delam oziroma sem delala v mestu, na davkariji, tak da bom dala vloge v vrtce, ki so nekako na poti do moje službe. Samo da jeseni še ne vem kako bo s službo, ko je bila za določen čas in mi je pogodba potekla. Če bo kakšno nadomeščanje možno, pol ok, sicer pa bom mogla kej druga iskat. Ampak za vsak slučaj (ker sem optimist in verjamem, da bom mela šiht user posted image user posted image ) moram uredit varstvo za Elino. Tudi o privat varstvu sem razmišljala, morem videt kakšna bi bila razlika v ceni, pomoje ne kaj dosti... Kakšno varstvo pa imaš ti za svojega user posted image ?

Vsi vrtci imajo svoje internetne strani in tam si lahko sprintaš vlogo. Mene bi prišel vrtec okoli 250 evrov, pa sem si s pomočjo naših celjskih čvek našla privat varstvo za 180 evrov. Drugače pa imaš na med.over.net pod rubriko mali oglasi/vrtci in varstvo otrok ogromno oglasov in ponudb za Celje in celjsko regijo. Varušk je dovolj, le dovolj zgodaj moraš začet iskat, da se lahko prepričaš tudi o njihovi kvaliteti. A ne, Darja33user posted image ?
Kakšni pa so kriteriji v vrtcih...hhhm...pojma nimam. Verjetno dobiš več točk, če živiš blizu, al pa delaš blizu...to bodo pa bolj tiste vedele, ki imajo že otroke tam.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
17.1.2009 22:51:59   
Bethany
Hvala, Mavo, za te informacije! user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
17.1.2009 23:06:30   
jerebica
oj,

s tole visečo mrežo pa jaz tudi simpatiziram in si jo res želim nabavit.
Sem lani eno v Merkurju kupla, pa je tolk preparelo blago da smo lahk še nerableno stran vrgla.user posted image Smo jo prepozo razpakiral da bi lahko reklamiral.

Varstvo, mi bomo imeli R.tudi privat, ker v Levcu je od  2 let dalje v Šempeter mi ga pa ni  za vozit, ampak za to varuško ki jo jaz poznam zvemo februarja ali da ali ne.

Včeri smo se šli pa mal na Celjsko smučat, kr lušno, na smučal smo se bolj k na Rogli, kjer moraš pol ure spodaj na vlečnici čakat sam zrak je pa manjkal tisti tapravi.

Huanita lušn snežak, mi smo se tud neki trudl pa je bolj zveriženuser posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.1.2009 7:31:27   
snorlax
Jutro! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.1.2009 9:11:39   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Me monustim gor drži.

Naty, a to ga ti ješ? Pa si se pozanimala če lahko, jaz sem spraševala pa so mi rekli, da v nosečnosti rajši neuser posted image Sicer je kao vse naravno, ampak samo če mi jih predpiše prav homeopat in ne na svojo roko....

A ja?? No jaz nisem nič spraševala. Druge jemljejo kake druge vitaminske pripravke, jaz pa tole. Sej nisem to tako redno jemala, kot maladva, ko sem začutla, da me kej napada...A misliš da ni tole vseeno bolje, kot pa kak lekadol al kaj podobnega. Bom še mojo g vprašala - hvala za opozorilo.

Bethany - a tašča servis še ne bo kmalu na razpolago? user posted image   Men tudi ni jasno, kako bo s tole mojo službo. Verjetno me drugo leto po porodniški ne bodo več rabli, a?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.1.2009 13:09:20   
snorlax
Če bo katera rabila, pa srčno upam, da ne bo nobena: od 1.1.2009 je bivanje zraven otroka v Bolnišnici Celje čisto zastonj.user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.1.2009 15:37:29   
barika
Mavo, tukaj je nekaj podobnega tvoji mreži, samo tvoja zgleda bolj tanka in zračna, če se ne motim
http://www.ekokamra.com/index.php?prikaz=3&podkategorija=4

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.1.2009 15:39:56   
mbd0411
Snorlax!

Kako zastonj?A če mamica doji?Ali vseeno?
To me pa res zanima.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.1.2009 15:40:31   
mbd0411
Oj punce 4 zvezdice imamuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma,sem čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.1.2009 16:18:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

...
Bethany - a tašča servis še ne bo kmalu na razpolago? user posted image   Men tudi ni jasno, kako bo s tole mojo službo. Verjetno me drugo leto po porodniški ne bodo več rabli, a?

tašča servis?? noup, ima še kakih 5 let do penzije... user posted image pri tadrugem mogoče... user posted image

a siht mas ti tud za dolocen cas?? user posted image ah ja... nekak bo že. user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.1.2009 20:22:00   
mavo
Hej, Snorlax, Ropotuljica,... in ostale: kako se hujša po tem Montignacu? A se da na internetu kaj dol potegnit? A moraš kakšno specialno hrano kupovat, a je domača dobra? Sem vidla v Šparu , da imajo posebno polico njegovih izdelkov, ki niso ravno najbolj poceniuser posted image  A ma katera kaj v elektronski obliki, da bi mi lahko kar po mailu poslala?
Ja, sem se odločla, da bo treba shujšat. Zdej pa športat ne morem ravno veliko, ker naš mali M. noče več pridno sedet v ležalniku na fitnesu, hrani pa se tudi težko odpovem. Pa sem se odločila, da začnem tako, da na dan spijem ful vode in "nategnem" želodec, da sem sitauser posted image user posted image  (pa se tolažim, da kao res pomagauser posted image user posted image ) No, ker je moj želodec čisto po meni (beri: pameten), se ne pusti nategnit in hoče šeeeeeee. Zato sem se zdaj odločila, da je boljše, če korenjček natepavam, kot pa kakšen pršutuser posted image , poleg tega pa še mimogrede kakšen trebušnjak naredim. Bom začela s 30 trebušnjaki na dan in upam, da ne bom že do četrtka za kakih sto v zaostanku. Torej, rabim malo navijanja in kakšno konkretno informacijo glede tega mojstra diet.

Pa še ena krepka, ki sem jo včeraj videla pred Giga sportom: pred vhodom imajo tablo, na kateri z velikimi tiskanimi črkami piše: SPOLSKA TLA! Upam, da opazite, kaj me je zmotilo, saj je tako vsaka druga slavistkauser posted image  Ne morem si kaj, ampak mene take stvari ful zmotijo. Saj ne, da bi bila jaz kao neki pametna, ampak kar je pa na javnih mestih napisano, bi pa že moralo biti slovnično pravilno! Če pa ne mislite tako, me pa kar napizuser posted image  Čao

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.1.2009 20:51:41   
Jančika_
Mavo, jaz bi ti kaj napisala o Montiju, ker skoz tako jem, ampak danes nisem pravi naslov. Ponoči me je namreč scvrknilo na 40,5 stopinj, še malo, pa bi koagulirala, mater. Zdaj sem samo na 38,5, juhej. Samo to ti povem, da razen kruha, ki ga je najboljše peči sam, ker v štacuni praktično ne motreš kupit pravega polnozrnatega, ni treba kakih posebnih živil kupovat. Marmelado brez sladkorja, to še menda, drugega pa ne.

Zdaj grem pa nazaj v pojstlo dežurat.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.1.2009 5:20:32   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Snorlax!

Kako zastonj?A če mamica doji?Ali vseeno?
To me pa res zanima.

Čisto zastonj zastonj. Aja, pozabila napisat, do otrokovega 6. leta starosti.

Mavo
, ti bom enih par linkov nalimala, pa malo prebrskaj, potem pa si še sproti pišemo. Prav?

http://www.ringaraja.net/forum/m_821209/mpage_1/key_/tm.htm

http://www.montignac.mojforum.si/

http://www.viva.si/clanek.asp?ID=3306

Knjigo v elektronski obliki imam, a jaz pa računalnik. Ne znam to poslat. Mi jo je pa poslala Ropotuljica, tako da jo ima tudi ona. Bo verjetno prej, ker jaz moram čakat, da mi tavečji to zrihta. To pa zna trajat. user posted image

Aja, spolska tla bi tudi mene zelo motila. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.1.2009 5:21:06   
snorlax
Jančika, pozdravi se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.1.2009 8:29:18   
mbd0411
Snorlax,to je pa res zanimivo,da je zastonj.Smo imeli tavečjega kar nekajkrat v bolnici zato zdaj toliko sprašujem,ker se nikoli ne ve.Ampak v Celju je tako malo prostora,da dvomim če so lahko vse mamice s svojimi zraven,ker ko je naval teh grip in ostalih obolenj,je ful gužva.To sem doživela,ko bi rada plačala,pa so imele mamice,ki so dojile seveda prednost.Upam,da ne bo treba po bolnicah hodit,čeprav ti pediatri kar dol pošibajo.
Monti tudi mene bolj podrobno zanima,samo dojim še.Ko neham pa v akcijo,drgač za morje ne rabim blazineuser posted image
Jančika pozdravi se.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.1.2009 9:22:09   
Ropotuljica
Mavo, jaz mam knigo v el. obliki, ti jo pošljem po skypu. Pa tud knjjigo z recepoti mam, čeprav jaz tistega še nisem nič prakticirala. Mi je pa ena rekla, da so fajn recepti.
Če hočeš, se lahko kaj dobimo, pa ti vse razložim.

Naš mali pa zdaj že dve noči spi na tavlki postli. In se seveda sprehaja po stanovanju (ponoči). No, prvo noč je spal brez premora do pol šestih zjutraj, potem kar sam prišel k nama, se ulegel in spal še do 7.30. To noč je bila pa zbrka. Ob petih popoldne nama je včeraj za eno uro zaspal v avtu in potem seveda zvečer ni bil zaspan, tako da je že uspavanje traaaaajalo, ponoči se je pa tudi zbudil in se kar naprej nekaj sprehajal. No, zdaj se vsaj lahko jaz v njegovo postlo uležem, prej sem ga obvezno morala k sebi vzet, ker ni hotel sam ležat v posteljci.
Zjutraj smo pa vsi skupaj zaspali - M je krepko zamudil službo (spali smo do 7.50, on pa začne ob 7h)user posted image user posted image Upam, da mu ne bojo kaj težili.

V glavnem, imamo že enega velikega poba!

Če katera potrebuje otroško posteljico - mi jo prodajamo user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.1.2009 9:47:39   
Jančika_
Dobro jutro. Evo, jaz sem skuhana, ponoči sem se pošteno spotila, tako da gre na bolje. Zbudila sem se brez vročine, ampak sem morala menjat posteljnino, ker je bilo vse mokro, pa sem od hudega spet zakuhalauser posted image .

Mavo, tule ti kopiram, kar sem napisala na enem drugem forumu:

Torej recimo zajtrk: polnozrnati kruh lahko kombiniraš z marmelado brez sladkorja (ali slajeno samo s fruktozo). Jaz ga pogosto jem s surovim korenčkom in olivami, kadar mi ni do sladkega. Ali pa s kruhom ješ navadni lahek jogurt. Pri mleku in jogurtu je treba edino pazit, da tega ne ješ prevelike količine, primerna sta recimo dva jogurta ali dva kozarca mleka na dan (neka fora z inzulinskim indeksom, ki je pa tudi ni treba ravno poznat). Seveda se lahko za zajtrk je tudi beljakovinski obrok, recimo kakšne klobase in sir, zraven pa kakšna paprika ali kaj takega.

Za OH obrok lahko recimo ješ pz testenine ali pz kuskus z raznoraznimi zelenjavnimi omakami, jaz včasih naredim pico, seveda brez sira, samo z zelenjavo. Paziti je treba edino na to, da ne daš preveč maščob. Olivno olje v normalnih količinah je OK.S kašami si nisem prijateljica, tako da niti ne vem, katere so priporočljive.

Beljakovinski obrok je sploh za mesojedke mala malca. Meso na tak ali drugačen način, samo brez panade in podmeta iz moke. Zraven pa zelenjava in solata in nič krompirja ali testenin. Jaz mesa ne jem, tako da imam večinoma ribe, tofu in jajca. Pa ogromno zelenjave.

Za poobedek lahko ješ sir, malo mastno skuto (tudi z malo marmelade bs) ali čokolado z nad 70% kakava.

Aja, zjutraj je treba (oz. je priporočljivo) na tešče spit sveže stisnjen sok citrusov in/ali pojesti kako sadje. Šele 15 minut kasneje sledi zajtrk.

Za večerjo se lahko je podobno kot za kosilo, pač mogoče manj in ne prepozno. Lahko ješ tudi samo sadje za večerjo, jaz ga pogosto, ker sem še sita od kosila. Zraven včasih jem pistacije, ker mi noro paše kombinacija okusa mandarin in pistacij.

Čar tega načina je za moj okus v tem, da nisi res nikoli lačen. V bistvu NE SMEŠ biti lačen. Vsakič se najem do sitega, imam redne obroke (ne smeš jih spuščati, ker telo začne skladiščiti, ko dobi premalo hrane). Pa po takem obroku nisi nikoli nažrt do slabosti, nobene napihnjenosti ni, prebava je redna. Skratka jaz sem pogruntala, da mi Monti zelo ustreza in se ga držim že dolgo in nimam namena tega spreminjati, ker se tako neprimerno boljše počutim.

Skuštrana, za ta mesec ti dam voljno za navijanje. Jebeš 32-dnevni ciklus, če dobiš menstruacijo na 27 danuser posted image user posted image .

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?