|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
19.1.2009 8:10:47   
Bety11
Sulfinija, jaz držim pesti, da tvoja  bebica user posted image  pridno raste in tvoji rahli krči so znak raztezanja trebuščka!!!!!!!!!!!!

Spremljam te že od začetka!!! Občudujem in si moj vzor potrpljenja in upanja!!!!

Bodi še naprej takšna! Nič ni narobe in NE SME BITI!!!

Tvoj user posted image  že dela prevale in ti jih verjetno čutiš kot rahle krče....

Vse je OK!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
19.1.2009 8:29:47   
sašao4
pozdravljene vse skupaj
no da se vam tudi jaz pridružim,tudi mi pričakujemo v avgustu 2009,in sicer
okoli 19-tega,upam da bo vse oki do konca ker je začetek grozen,to je naš drugi sonček,imam že sineka ki bo letos dopolnil 9 let,
želim vam vsem prelepo user posted image  in ogromno srčnih občutkov,
lepo vas vse skupaj pozdravljamuser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,pomagajmo si

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.1.2009 8:36:55   
čačka
Joj punce sploh vas je dohajam! user posted image  

Toliko strani v par dneh... uau...  No, želim vam lep, hiter in čim manj naporen delovni teden.

Pri meni nič novega! Odštevam do nuhalne in komaj čakam, da vidim našo pikico :)

Pritisk je moj večni problem... jaz si pomagam tako, da se prisim na sprehod, če pa tudi to ne gre, se prepustim spanju na udobnem kavču. Multi Gyn je idealen za take in podobne težave. Priporočam tudi jaz!

Imena imava že zbrana... tako da nam to ne dela težav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.1.2009 9:52:39   
tejči77
živjo, nosečke.
pridne ste bile pri pisanju.
Jaz sem pa ves vikend preležala, ker imam hud glavobol, noro se mi vrti, slabo mi je, pa ne morem bruhat, ker imam čisto prazen želodec. Nikakor se ne morem pripravit, da bi pojedla kaj več, včeraj sem do petih popoldan spravila vase samo tri žlice juhe. Včeraj zjutraj so mi še oči odpovedale, sem probala mal tv gledat, da bi pozabila na vse skupaj, pa sem videla podnapisov samo pol in vse mi je migetalo pred očmi. Za znoret! In danes zjutraj je imela moja mala vročino, jokala kot za stavo, jaz pa pred školjko čepela. Ob sedmih sem bila že seveda pridno v službi. Popoldan pa odpeljem malo k zdravniku, ker že tri dni noro kašlja in tudi tri noči nismo nič spali zaradi tega kašlja. Sem mislila, da bo kaj bolje, če ji dam zvečer toplo krpo na prsi, no, danes pa že vročina. Jaaaao!
Ja, tudi jaz imam izcedek, že kar nekaj časa, pa sem se zdaj dva dni mazala z Canestenom, ker se mi to vleče še od jemanja antibiotikov.
Ne morem verjet, da se v tej nosečnosti tako zelo slabo počutim, v prejšnji sem pa tako dobro vse prenašala. Mah saj bo kmalu minilo, samo s tem se tolažim, ne glede na to, da je vsak teden slabše.
Glede imen, se nisva še nič pogovarjala, spol hočem absolutno zvedet, sem preveč firbec. Ampak če bo spet pupa, hočem, da je Julia, ker mi je to najlepše ime, pa moj dragi prvič ni bil zato in sem se morala prilagoditi, zdaj bom pa vstrajala. Madona, če moram vse to prenašat, naj imam vsaj veto na ime.user posted image user posted image . Če bo fant sva pa imela že prejšnjič izbrano ime Maj.

no, danes sem pa še jaz zatežila. Sorry! Sem se morala malo skašljat, ker mi je tako hudo.
lp

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 19.1.2009 9:53:02 >

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.1.2009 10:09:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), 20.01.
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
idrija1   -  29, zaročena, Sp. Idrija, (1 user posted image ), 19.01.
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 22.01. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 21.01. 
Anonimna16   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , / user posted image )
, NS-03.02. 
any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

01.08.
Sisy 
 -  30, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-20.01.            

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), NS-26.01.

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , 28.01., NS-20.01.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), NS-19.01.
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02., NS-21.01. 

05.08.
go_ta  -  26, P, ??, (1 ) , 19.01., NS-22.01.
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), NS-20.01.  
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, NS-20.01.

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 10.02., NS-29.01.         

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-20.01. 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonazalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 21.01., NS-27.01. 
5ra83   -  ??, ?, MB, (1 user posted image ) , NS-30.01.

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), NS-02.02.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.
cowgirl   -  29, ?, Medvode, (1 user posted image , ? user posted image ), 19.01.                            

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-28.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01.

14.08.

lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), 08.01.

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-02.02.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 12.01.              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , 19.01.
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.  
sašao4   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-02.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 15.01., NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , 20.01.
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 13.01.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02.

miska-mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

nena1978   -  30, IZS, ??, (2 user posted image , / user posted image ), 20.01.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image ) , 09.01.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 26.01.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01. 

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 23.01., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 22.01. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , 19.01.

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 73 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.1.2009 10:20:33   
HeGa
Ojla user posted image ! Res ste bile pridne s pisanjem.

Za mano je katastrofalen vikend. Sem staknila virozo in sem včeraj cel dan preležala z grozimi bolečinami v trebuhu. Pa vse zbruhala. Me je moj spakiral ob desetih zvečer v avto in peljal na urgenco. Tam so me kar poslal na ginekološko, pa me je pregledala, in je vse ok z mojo pikico. Sem se bala, da sem se s kakšno hrano zastrupila, pa da ni kaj s pikico narobe. Pol bi mogla pa še čakat na urgenci, pa so mi svetoval, naj zjutraj pridem, ker je blo 6 ur čakalne dobe, razen če bi se poslabšal, pa takoj nazaj. Ma sem ob 1h ponoč še drisko staknila, tko da zdej vem, da je viroza. Trebuh me še zmeri tko boli.

Pa še moja prva pikica je doma, ker ima vročino, pa skupaj bolehava. Ima pa danes 1 rojstni dan. Jupi.

O imenih pa zaenkrat še nisva razmišljala. Bomo še zabavno.

Grem pikici malco pripravt, pol pa počivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
19.1.2009 10:45:53   
Arwen
Hojla! Pa je spet ponedeljek….user posted image Jaz sem imela včeraj en res slab dan, zato me zanima, ali ste tudi ostale odkar ste noseče kaj bolj razdražljive? Jaz se namreč ne spomnim, da bi mi v prvi nosečnosti hormoni tako nagajali kot zdaj. Je sicer res, da je verjetno drugače preživljati nosečnost, če že imaš enega user posted image    doma…Prva nosečnost je bila čisto mirna, zdaj me pa ful hitro pograbi jeza in to kar za brezveze, potem imam pa slabo vest, ker se znesem nad malim škratkom, ki se želi samo malo stisniti pri meni ali kakorkoli drugače pritegniti mojo pozornost. Verjetno pač potrebujemo malo časa zase, sploh prve tri mesece, ko imamo že tako polno problemov same s sabo, tega časa pa ni in ni.user posted image No, vsaj jaz si zelo redko vzamem "time-off" …kaj pa ve? Ste stalno v pogonu ali kaj več počivate in se posvečate same sebi? Kar se imen tiče, imamo pri nas ime za punčko že izbrano od prve nosečnosti, za fantka se pa še odločava. Meni se zdi bolj pomembno, da se ime lepo izgovori skupaj s priimkom kakor pa da paše k imenu bratca/sestrice.   HeGa – čimprejšnje okrevanje ti želim. Počivaj.
Sulfinija – mislim nate. Držim pesti, da boš na pregledu dobro opravila in da nam kmalu sporočiš nove dimenzije tvoje pikice. Tevži- vso srečo tudi tebi danes na NS.   Zdaj grem pa še slikce vaših trebuščkov pogledat. Moj je zjutraj še kar normalen, zvečer pa kot za ene 5 mesecev nosečnosti.user posted image Pridno čvekajte še naprej! Arwen

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
19.1.2009 10:52:24   
Sulfinija
Ojla!

Punce ne bom šla nikamor hi,hi sem tri vetrove pustila od sevbe in je minilo,očitno tole zgago dela tale prebava sedajs em še donat ruknila in počivam izcedka ter krvavitve ni hvala bogu ni.Ker vem kaki so krči pri ss so bili vendo hujši,tile vetrovi pa mi dajo vetra hudiča.

Takole še 8.dni do nuhalne juhej komaj čakam mi verjamate in bo tolk presenečenje večje ko bo tam najina user posted image  zelo velika.Takole šibam za gobelin me kliče.

LP Mojcauser posted image 10t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
19.1.2009 11:32:45   
tejči77
sulfinija user posted image user posted image user posted image , poskusi več piti in kakšen jogurt, pa kislo zelje čuda dela za prebavo. Je mene tudi tako mučilo prejšnji teden. Tudi če vnašaš železo lahko vpliva zapiralno. Aha, pa ena (sory, se zdajle ne spomnim katera) je tudi omenila, da je suhe slive.

Danes je pa zatišje. Vas je res zgleda ogromno na pregledu. Potem pa hitro na RR ko pridete domov in poročat!!!!user posted image

Slikice naše Larise

Neposredna povezava do sporočila: 1059
19.1.2009 11:34:41   
sašao4
punce morem vas pohvalit res ste pridne z pisanjem,veliko koristnih informacij sem izvedela tukaj,pohvalno,no jaz sem v bolniškem staležu že od 5 tedna,zaradi krčev in krvavitve ki se je pokazala v 7 tednu,potem smo čakali kaj bo in v petek sem imela pregled kjer mi je povedala da je krvavitev v maternici skoraj izginila in da sem noseča 9t2d,moja pikica je velika 24,4mm in se veselo razvija,oo kok sem si odahnila,sedaj imam nuhalno 3.2.2009 in seveda komaj čakava da spet ugledava najinga angela,vidim da tudi vas pestijo podobne težave kot mene z slabostmi-glavoboli-nič apatita-ind.... ta naš začaran krog,no pri nas smo pa razmišljali glede imen
če bouser posted image -bi bila mija
če bouser posted image -pa mihael
no bomo videli kaj se bo pokazalo ko bo čas za to,punce moje želim vam vsem prelep dan jaz se grem sedaj uredit in šibam k osebnem zdravniku da nesem izvid,ostanite mi v soncu in cvetju,
pa pauser posted image user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,pomagajmo si

Neposredna povezava do sporočila: 1060
19.1.2009 11:35:08   
Pia67
user posted image  in user posted image  BP. Sem ko rožauser posted image , mal mi greni samo izjava mojega ginija, da naj se sprehajam, tek pa naj bo na sporedu čez pičlo leto user posted image , ampak, ker sem ziheraš, sem povprašala še Pušenjaka, ki mi je dejal naj vadim z 20-30% manjšo intenzivnostjo, odvisno od počutja. Ko sem odhajala nazaj v službo sem še dva sotekača, ki delata popoldne, videla in se mi je kar milo storilo, ko sta lepo napravljena v dreske odtekla svojo "tlako". Mah, če me bo štihnilo, me pač bo, dotedaj pa bom tista taprava samo z miganjem. Bolj me moti, ker si me v službi skoz sposojajo in krpam stare grehe in sem skoz pod pritiskom, da moram naredit to in ono, kar drugi niso user posted image
Aja, mali je velik 10 mm, merce so čist taprave za 7T in še nekaj, pa migal je kot za stavouser posted image . Kar vrtel se je, čist hiperaktiven. Srca sploh nisem poslušala.

Upam, da ste ostale, ki ste na pregledu pomirjene in da je z vašimi pikci vse OK.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
19.1.2009 11:50:28   
čačka
Pia67 ej, jaz sem na istem s tekom in drugimi aktivnostni. Zaradi rkvavitev sem morala od 6 do 9 tedna popolnoma prekinit, zdaj pa sem spet aktivna. Ja, za tek je bilo rečeno, daj ga prestavim po porodu user posted image
Če ne bi bilo problemov na začetku, tega nasveta ne bi upoštevala... zdaj pa ga. Tako da nadaljujem samo s fitnesom - predvsem cardio naprave: step, orbitrek, kolo čisto malo, do 140 utripa. Potem pa kombiniram z utežmi in vajami, prilagojenimi za nosečke. Saj gre... če pomislim, da je to samo za dobrih 9 mesecev, če štejemo še 6 tednov po porodu. Potem pa na juriš... vsaj upam!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
19.1.2009 12:47:38   
aprilčica07
Madona, ste  pridne za pisat, vas ne dohajam več.. nevem kolko bom še tle gori, ker me v službi bašejo, tako, da to res ni, doma pa ponavadi zvečer omagam in se vržem na kavč.. se bom pa provala potrudit, da se bom vsake tolko oglasila..

Datum za ns imam tudi jst, 11 2 grem, tokrat v PO, prejšnjič sem bla v Lj, ma me je una dama po telefonu taka razjezila, da sem se pol naročila kr v PO... in seveda upam, da bo vse tako kot mora bit:)

O imenih.. uffa, za fantka imava zbrani dve, ki sta ostali od prvič, bova vrgla kovanec za kočno odločitev, za pupiko bo pa težje.. kar je meni všeč njemu ni in seveda obratno.. ma neki bova ja nadjla, da bo sprejemljivo obema:)

Grem,  delo kliče.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
19.1.2009 12:53:56   
simonalokar
hoj mamice

danes zjutraj me je prebudilo sonce in petje ptičk bilo je tako romantično da ni kaj. nato sem šla v trgovino v nabavo po fasngo in nato hitro domov.

vikend smo preležali da ni kaj in upam da bo kmalo konec z slabostim in bruhanjem saj je že bolje ne sem tega zanikati.
vidim in pri sebi opažam da sem bolj hitre jeze vse mi gre najetra in se znašam na druge upam da bo kamlu tudi to minilo in da se bodo hormoni malo umirili kajti mi je hudo če se jezim na sinčka in na moža daj mi pomagata kukr moreta.

glede imen ne vem jaz mislim da je fantek, ampak še vendno upam da je punčka da bi  imeli parček. drugače pa sem pri prvem skuz  govorila da bo sinček in sem imela samo za fanto ime - nisem vprašala G kaj je. in res je bil fantek. bomo videli kaj je zdaj - seveda bom vprašala kaj je ker me zanima.

nekaj me pa zanima tiste ko bruhate - včeri ko sem bruhala sem doživela pekočo bolečino spodaj trebuha jaz mislim da je od napejanja je imela tudi katera tako bolečino

simona

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.1.2009 13:18:58   
Pia67
O, Čačka, da bi bil odklop le za 9 mesecevuser posted image , pol se šele začne, ko si skor priklenjen na dojenčka, razen če res nimaš kake dobre duše, da ti vsaj mal popazi, itak pa takrat je vse drugo na spisku, le ti ne, ker smo premalo egoistične in ponavadi zadnje na spislu opravil, želja itd. Si treba kar izborit, jaz sem predolgo časa čakala po 1.user posted image , mi je kar žal.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
19.1.2009 13:34:03   
M1987
Anonimen hvala za vpis v seznamček user posted image  Tudi jaz sem nekaj bolana in sem dobila antibiotik Hiconcil in se stanje izboljšuje. Žal mi je samo, da sem tako dolgo odlašala z zdravljenjem, ker sem od kašljanja bebico zagotovo čisto pretresla user posted image  Se pa zelo veselim pojutrišnjega dne, ko je na vrsti NS user posted image  Vidim, da nekatere pišete o spolu. Midva sva se odločila, da ko se bo videlo, da vprašava, mi pa moj user posted image  skos govori, da bo user posted image . Ko izvem vam javim, da vidimo koliko imajo očetje občutek user posted image  Aja a se vaši user posted image  kaj redijo? Moja tašča pravi, da je moj noseč skupaj z menoj user posted image  Se je pa zredil ene 5, 6 kg pa sem nosečka dobra dva meseca in pol, kaj šele bo, če bo šlo tako naprej user posted image  Nič bomo pa po porodu vsi hujšal user posted image user posted image user posted image  Bodite mi v veselju, zdravju in veliko se smejte user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
19.1.2009 13:42:18   
Sulfinija
Evo jaz sme pa klicla svojo gin. in mi je rekla,da naj jem 3x1 spasmex in da drugega ni kaj narest,še hvala bogu,da se je stanje umirilo smao vseeno sme razočarana nad takim odnosom.Še hvala bogu,da ni krvavitve in ne izcedka.

No itak bo kmalu minilo teh dolgih 8.dni in bom končno lahko začela uživati,ko bom videla na NS najino user posted image .

LP Mojcauser posted image 10t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
19.1.2009 14:47:11   
tejči77
glede časa za šport po porodu - to je pač odvisno od razmer, ki jih imate doma. Jaz sem tudi bila pred prvim otrokom zelo aktivna, beri gorsko kolesarjenje vsaj 1x tedensko, hribi vsaj 2xtedensko (vsaj tisočak) in še telovadba doma in aerobika...še bi se našlo. Potem sem v nosečnosti vedno manj prakticirala vse skupaj, počasi je odpadalo vse, najprej kolo, potem po šestem mesecu še hribi, zadnji mesec nič več nisem mogla. Po porodu sem rabla pa tri mesece, da se mi je presredek zacelil (boli ko hudič) in dokler to ni porihtano vse odpade. Potem si pa že v tem tempu z dojenčkom, da zase ne najdeš čisto nič več časa. No, edino gibanje je ostalo eno uro sprehoda z vozičkom na dan. user posted image  Tako da sem tokrat že pred nosečnostjo brez kondicije. Mogoče me tudi zato še toliko bolj vse matra. In kam naj grem migat skupaj z otrokom? Pravzaprav ni veliko možnosti, pustit je pa nikjer ne morem in tako si privezan doma. Od Larisinega rojstva z lubijem tudi na pijačo še nisva šla. Pomivalni stroj že kupujeva 4 mesece, pa ne zato ker nimava denarja, ampak ne uspeva prit do trgovine. Zato tiste, ki ste še same - zdaj izkoristite, potem bo res težko, razen, če imate babice pri roki.
Pravzaprav sem se tudi zato odločila tako hitro še za enega otroka, da bom potem prej lahko imela še kak trenutek časa tudi zase. In prej bomo lahko hodili skupaj v hribe. (bo dve leti razlike). Bolje, kot pa da bi čakala na kakšne 4leta razlike naprimer in bi potem spet čakala ene 3leta na moje hribe.
Madona sem zafilozofirala. Ampak je res.

Slikice naše Larise

Neposredna povezava do sporočila: 1068
19.1.2009 14:50:44   
tejči77
M1987, moj lubi je že pred mojo nosečnostjo bil v enem 6 mesecu.user posted image  Zdaj pa tako da ne govorim. Očitno bo on prej rodil. Mislim da se je zadnja dva meseca vsaj dvakrat toliko tredil kot sem jaz shujšala.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
19.1.2009 15:28:21   
čačka

Glede športa po porodu: Popolnoma verjamem, da je težko. Verjetno težje, kot se v tem trenutku sploh predstavljam. Ampak vseeno mislim, da tam kjer je želja je tudi pot. Midva nimava uporabnih varušk v bližini, vendar se že zdaj pogovarjava, da se bova kombinirala. Enkrat on na šport enkrat jaz. Upam, da bo tudi dovolj energije, da bom uspela vsaj 30 minut na dan ˝zbežati˝ od doma.
To so moje pobožne želje… in ko bom na porodniški bo verjetno še nekak šlo… bolj me skrbi, kako bo vse laufalo, ko bom v službi. user posted image  Ampak to je še daleč… tako, da se bom takrat ukvarjala s tem problemom.
Tejči77… tudi moj načrt je, da imam eno bebico za drugo. Ampak glede na to, da smo se za to toliko časa matrali, kdo ve, kdaj se nam bo druga pridružila. Ampak saj bo že čas pokazal. Zdaj uživam v mojem trebuščku!user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.1.2009 16:30:09   
Alisa
o nosečke srečke kot ste spet napisaleuser posted image

Najprej si moram vsak dan izborit čas, računalnik in kavč da vas malo preberem in včasih me kar ško ko je na novo napisanega.

Tudi mi smo imeli zlo pester vikend, v petek je zbolu malček, vročino je imel cel viken in mu sploh niso pomagale ne svečke ne Calpol, včeraj smo odšli k zdravniku in je rekel da je sm viroza, in da bo minilo. Ja sej enkrat bo. Zmatrana sem kot povožena glista, slabo mi je itak še kar, za jest mi paše sm tamar namaz, pa navadn jogurt. Ostalo če je al pa ne. Manj ko jem večji trebuh mam zvečeruser posted image , uglavnem nič jasno.  Sem pa tud jaz začela pit donat, ker sem zaprta in me pol vse tiši.
Tudi jaz se ne spomnim da bi mi bilo tako slabo v 1. user posted image , ker zdaj je obup, sm spala bi in pri 2,5 let starem po vrh pa še bolnem otroku je  pa to nemogoče.

Simona (mislim da si ti vprašala, mal me pozabljivost daje), tudi mene je partkrat zjutrj v trebuhu tako zapekl kot bi me ker z nožem štihnu, ker sem bruhala pa nisem imela kaj. Tak da to ni nič hudega po mojem sm pd napenjanja. Še malo pa upam da bomo dale tole čez.

Uglavnem držte se, pazite na svoje pikice, vsem pa veliko sreče da bo vse ok na NS.
Lp, od nas

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.1.2009 17:04:43   
go_ta
Lep pozdrav punce! dons sm imela 2. pregled in  je vse v redu!!!!jeeeeeeeeeeeeejuser posted image rastemo, ful skačemo ... tko da sem morala med pregledom za 15 minut na sprehod, ker se bebica ni in ni hotla obrnt, da bi si jo G čisto ogledaluser posted image  Srček dela, rokico si je skoz v usta dajal ... če bi imela doma kakšen ultrazvok, ki bi bil nenevaren za otroka, bi ga skoz gledala, ker to je nekaj najlepšega, ko gledaš, kaj vse počne tvoj zakladek. v četrtek pa NS!! komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.1.2009 18:18:49   
Urša T.
poopsie, hvalla lepa za razlago.Tudi jaz razmišlajm o tem, da bi si nabavla AS,se mi zdi full dobra ideja.
Pa če si kdaj v dvomizh, se takole prav lepo pomiriš.
Pas vedno, mko se lotiš poslušanja, slišiš srček?
Pa se to ornk sliši, ali bolj v izi?

go_ta, zelo sem vesela za uspešno opravljen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Koliko pa je že velika tvoja pikica?
Je še katera tu gor, ki ji ni prav nič slabo  in nima nobenih nosečniških znakov?
No, pri meni, kar je, so napete prsi, to pa je tudi vse.
Pol se pa včasih vprašam, če je vse ok, glede na to, da ni nekih znakov prisotnih.
Joj, jutri pa NS.Punce, vam povem, komaj čakam!
Upam, da bo vse v redu.

tevži, kako je bilo danes na NS? Čimprej poročaj, saj veš, da smo že vse firbčne user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.1.2009 18:51:03   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Madona, če moram vse to prenašat, naj imam vsaj veto na ime.user posted image user posted image . Če bo fant sva pa imela že prejšnjič izbrano ime Maj.

Enako!

Sem prišla danes domov iz službe, kjer sem se  počutila odlično, in sem samo padla v posteljo in spala do zdajle. Še budilko sem prespala. Izčrpana do konca, ampak vsaj v službi nimam problemov.

Imam pa občutek, da se mi je začel trebuh delat, kar tako čez noč. Iz enega dneva na drug je postal zjutraj bolj "nabit", pol in to tudi na območju želodca, ne samo bolj spodaj. Pa ne jem veliko, sem še kar v obdobju brez apetita. Sem upala, da bo še malo počakal. Res dobro, da je zima.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.1.2009 19:14:24   
TjasaJ
Ojla!

Jaz se oglašam le na hitro. Sem utrujena za znort, ampak danes je bilo malce bolje. Slabosti gredo rahlo na bolje in se skoncentrirajo le na večer. Pojem pa ogromno kruha, pijem pa še nič... Zaenkrat je tako edino možno. Občudujem pa tiste, ki ste še bolj boge, z enim otrokom že doma, pa še v službo. Zakaj ne greste pa na bolniško?

Ali ima še katera že strahove, kako bo potem? Mene so presenetili, saj sem si vedno želela kup otrok. Mogoče bo minilo z obdobjem slabosti in utrujenosti...

Lep večer!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?