Drnula
|
Pozdravljene nosečke! Anonimne ni več, zdaj sem končno razkrita Vidim, da ste pridne za pisat, me veseli. Meni je tudi še slabo, malo manj. Čeprav sem bolje sem vseeno bruhala. Čudna reč, ampak v glavnem, da mi je bolje. Tudi utrujena nisem več toliko ko sem bila. Sicer imam še vedno glavobol, malo me boli v križu, kekaj ščipa desno...tam nekje pri ledvici ... ampak proti še nekaj dnevi nazaj sem kot roža. Malo je pomagalo tudi to, da sem se rešila strahu če bi bilo spet kaj narobe. Pregled je bil ok in me ne skrbi več. Komaj čakam NS v torek Glede trebuha ... mislim, da smo lahko bolj vesele če se nam ta čas še nič ne pozna Moja sestra ni bila nikoli prav posebna suhica, v 5m se je poročila pa ji še opaziti ni bilo. Jaz sem si v 1. letela kupit hlače takoj po NS. Res me je vse tiščalo, ne bi pa mogel noben tako ugotoviti, da sem noseča. Zdaj bom tudi kmalu začela nositi nosečniške hlače, ni pa še sile. Imam pa trebuh velik, jaz sem napihnjena in če ga čisto sprostim sem skoraj kot v 7m Čutim pa otredel spodnji trebuh, ko se mi na trebuh usede naša Neca in tudi malo če ležim na terebuhu in sem pri tem še pozorna Še moji podatki za seznam: 31 let, 3. nosečnost, 2.otrok, PO Ayo, verjamem da ti ni enostavno ko si tako na hitro ustrelila laž. Meni tudi ne bi bilo vseeno. Jaz bi na direktno vprašanje verjetno vseeno odgovorila z direktnim ja JA s tem, da bi pričakovala razumevanje, da še nekaj časa ne govori okrog. Če je bilo več ljudi okrog potem bi tej, ki me je vprašala to povedala naknadno. Ne more pa nihče reči kako bi res ravnal v tvoji situacji, ker je nihče ne pozna dovolj. Sklepam, da moraš imeti zoprne razmere v službi, a ne. Drugače sem jaz mnenaj da nekje do 4m se je kar prav, da se pove. Sicer je odvisno tudi od dela, amapk vseeno. poopsie, meni pa se zdi, da je okus za ime tako različen kot tudi za to kaj paše k enemu in ne. Kaj paše k Irayi? Meni Franc paše ravno toliko kot Jaša ali pa ??? Sven, Abdul, Sebastian .... S tem, da mi je Jaša zelo lepo ime in glasujem zanj. Moja sodelavka je dala prvemu fantu ime Blaž. Drugemu si je skrajno želela dati ime Sebastijan pa se ji je žal zdelo, da ne paše. Čeprav ji je bilo Sebastian tako lepo ime in si je vedno želela Sebastiana ....(blaž za prvega je bil potem nek kompromis ali popušanje na zahteve tašče ). Potem je bil namesto Sebastiana drugi Branko, ker bolj paše Blažu. Meni pa se zdi vse skup trapasto. Tisti, ki bo poznal enega od otrok ali oba, bo imelo to kaj vpliva kdaj ??? ali zakaj??? Midva tudi še nisva razmišljala o imenih. Pri Neci sva bila oba takoj za. Za fanata pa nisva bila ziher. Ampak itak sva kmalu vedela da bo punčka lepo se imejte in uživajte!
|