Ayo
|
Pri meni je pa tako, da bolj se blizam obdobju, ko naj bi slabosti umirjale, bolj mi je slabo In tudi joske sem dobila bolece in za eno kosarico vecje (no, temu se niti ne pritozujem ) Drugacer tudi meni najbolj pase kruh, vse ostalo je bleeeeeeekkkkkk Ko bi vsaj imela zeljo piti, pa je tudi to vse fuj! Glede imen je tudi pri nas tako, da za fanka bo tezka, za puncko pa smo ze vec ali manj izbrali. Isto je bilo pri 1. , namrec problem pri imenu za fantka Ampak moj pravi, da bo sedaj itak puncka, on bi tudi rajsi, jaz pa bolj navijam za se enga fantka Ampak, vazno da bo zdravo in vse ok. Sport - tudi jaz ga prakticiram: kolesarjenje, plavanje, tek, hribi. V 1. sem hodila 2x na teden plavat do 10 dni pred porodom (ko se mi je odluscil scep, me je bilo kar malo strah da me ne prime na plavanju kaksen popadek). Po porodu sem spet zacela plavat 6t po porodu (imela CR), to je kontroli pri G, in ko sem ga vprasala, ce lahko zacnem sportat, mi je rekel "ja, kaj pa cakate, saj bi lahko ze zacela." Aprilcica, super za dopust, sem mislila na vas!! Jutri imam NS. Lep vecer!