|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 19:43:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TjasaJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Avgustovke 2009
19.1.2009 19:56:24   
Ayo

Pri meni je pa tako, da bolj se blizam obdobju, ko naj bi slabosti umirjale, bolj mi je slabo user posted image
In tudi joske sem dobila bolece in za eno kosarico vecje (no, temu se niti ne pritozujem user posted image )
Drugacer tudi meni najbolj pase kruh, vse ostalo je bleeeeeeekkkkkk user posted image Ko bi vsaj imela zeljo piti, pa je tudi to vse fuj! user posted image

Glede imen je tudi pri nas tako, da za fanka bo tezka, za puncko pa smo ze vec ali manj izbrali. Isto je bilo pri 1.user posted image , namrec problem pri imenu za fantka user posted image
Ampak moj pravi, da bo sedaj itak puncka, on bi tudi rajsi, jaz pa bolj navijam za se enga fantka user posted image Ampak, vazno da bo zdravo in vse ok.

Sport - tudi jaz ga prakticiram: kolesarjenje, plavanje, tek, hribi. V 1. user posted image sem hodila 2x na teden plavat do 10 dni pred porodom (ko se mi je odluscil scep, me je bilo kar malo strah da me ne prime na plavanju kaksen popadek).
Po porodu sem spet zacela plavat 6t po porodu (imela CR), to je kontroli pri G, in ko sem ga vprasala, ce lahko zacnem sportat, mi je rekel "ja, kaj pa cakate, saj bi lahko ze zacela."

Aprilcica, super za dopust, sem mislila na vas!! user posted image

Jutri imam NS. user posted image user posted image user posted image

Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.1.2009 19:57:16   
SAŠA77
no da se pofočkam še enkrat samo sedaj sem saša77 ker se pod prejšnim imenom sploh nisem mogla prijavit,imam eno vprašanje,ali je še katera v staležu zaradi problemov vuser posted image ,želim vam lep večer z vašimi pikicami in se pišemo,lepo nočkouser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.1.2009 20:08:07   
go_ta
Ursa T, ne vem, kolk točno smo veliki, ampak skup s tisto vrečko je nameril 7,1 cm (sem pa v 11 t 5/7). pomoje je pozabil zmert otročka, ker mu je tok nagajal.user posted image mislim pa, da sem bla tok čas not, da je videl nosno kost ... je to najbl pomemben. aja, glede nosečniških znakov: slabosti niti nimam velikih, razen zvečer malo, prsi večje pa zaprtje ... utrujenost. mogoče sem pa pozabila na tiste res slab trenutkeuser posted image  ampak bodi vesela, da nimaš težav, ker vsaka čast tistim, ki se počutjo res slabo ... jst bi pol skoz sam jamralauser posted image
karin, tud teb user posted image  za uspešen pregled!
Aja, mi je pa G potrdil PDP 5. 8. in me vprašal, če se mi to zdi hitro al oddaljeno.sm rekla, da definitvno daleč!user posted image bi kar preskočila vse to, da vidim otročka zdravega pa pri meni!
tevži, ja kako je blo na NS??? firbčne smooooooooooouser posted image
M1987, jaz pa user posted image  govorim, da zdaj ko se jaz redim, pa on nekam hujša ... to ni fer!user posted image  ampak nekaj me pa res zanima: kako bo na NS, ko gre z mano ... kako bo to doživljal. ker zdaj pomoje še ne dojema čist, je vse oddaljeno za njega, ker ve toliko, kot mu jaz povem, pikice pa še ni videl. to bo še zabavnouser posted image
Pa vse tiste, ki se zbolele oz. vaši otročki, upam, da bo kmal bolš!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.1.2009 20:16:35   
go_ta
pa še vprašanje za tiste, ki ste že rodile: kdaj so vam pregledali kri, vodo ...? Ker jst sm imela zdaj že 2. ultrazvok in mi ni dal nobenih napotnic za odvzeme krvi, vode ... jaz pa seveda tako navdušena nad gledanjem otročka, da sm pozabla!!user posted image  sicer imam naslednji teden posvetovalnico ... bojo to takrat uredil? pa kok se čakajo izvidi za toxo? mam namreč doma mucija, pa me zanima. sicer sem imela celo življenje mačke,, tko da upam, da sem jo prebolela!
aja, vprašala sem za rumenkast izcedek. je rekel, da če ne srbi pa peče, je to nekaj najbolj normalnega v nosečnosti.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.1.2009 21:35:09   
poopsie
Ojla babe..

Evo jaz sem čisto out. Zaspana tako,da komaj gledam. Ob 20ih sem prišla domov,Irayi samo lupčka dala in je princeska že spala. Zjutraj sem jo v vrtec peljala in od takrat se nisma videliuser posted image Zdaj upam,da je samo ta teden še tako pol pa bom imela spet navadni delovni časuser posted image

Ju3 je moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam,da bom vidla našo pikicouser posted image Dragi gre z mano pa Iraya tako,da upam da bo naš user posted image pri volji in se nam lepo pokazaluser posted image user posted image Če pa se bo spol videl pa bomo seveda vprašali.
Za vse tiste,ki imate ju3 pregled oz. NS z mano držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image Proti večeru pa bomo itak najsrečnejše mamiceuser posted image

Ju3 že gremo zjutraj proti MB na kakšno kosilce pol pa do Pelkičeve. Joooj komaj čakamuser posted image Se počutim kot mali otrok.. Samo smejim seuser posted image
arwen  uff...jaz sem zelo razdražljiva. Če mi kdo pokaže narobe prst bi se lahko kar zjokala. Pa tudi razpoloženja zelo hitro menjavam. Bogi moj dragiuser posted image
sulfinija super,da je vse okuser posted image user posted image user posted image
Gled športa po nosečnosti jaz sem tudi govorila kako bom telovadila in bla bla bla... Ampak je Iraya bila takšen otrok,da je 23ur na dan jokala 1uro pa spala.. In zraven nje nisem mogla naredič NIČ. Ampak ne pretiravam. Po 3mesecih pa kot,da bi bila drug dojenček.. Je bila pridna,spala 6ur skupaj.. Prej pa se mi je zmešat hotelouser posted image

uršaT. jaz osebno zdaj kar malo iščem po trebuščku sem in tja. Itak ima mali še dosti prostora in ga je težko najt vedno na enem mestu. Slišim pa kar vredu. Razločno slišim srček zraven pa še občasno šumenje. Kot da bi se premikal in se plodovnica sliši. Razumeš?user posted image

tevž
ti hočeš nas ubit,ko se ne javiš??user posted image hitro pridi... sej veš,da smo babe firbčneuser posted image
karin1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!
go_ta meni je na prvem pregledu vzela kri in pregledala urin.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.1.2009 23:00:54   
ema82
Živjo!
Se vam lahko še jaz pridružim?user posted image
Tudi jaz sem namreč srečka nosečka in pdp imam 1.8.,to je moja 4 nosečnost,doma imamo že enega sončka,ki je star malo več kot 2 leti,doma pa sem iz lj.
Danes sem imela že nuhalno svetlino in je vse šlo super,dete je veselo brcalo in mahalo z rokicami,res je bilo veselo gledati!!!!user posted image
Se pa najprej ni dobro videlo,je rekla ginekologinja da imam zelo notri pomaknjeno maternico user posted image ,pa mi je naredila potem pregled skozi nožnico,takrat pa se je pa res vse tako lepo videlo,da sem bila čisto blažena!
Zvedela sem tudi že spol in sicer naj bi sedaj dobili punčko!!!!user posted image Seveda ni še vse 100%,,še vedno lahko kaj zraste,ne!user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.1.2009 23:58:27   
Piha
Hoj avgustovke!

Grem sedaj se jaz zraven. 36 let, 1user posted image ,1user posted image , 3 UZ pregledi za mano,zadnji 13.01. NS 29.01, AC 24.02. Plusek je bil res prava pika na I najini zvezi, čeprav je G že nekaj časa priporočal ambulanto za neplodnost ... Nismo se sekirali in zaenkrat nas spremlja sreča. Vse od drugega pregleda je BP , prvi je bil šok ker srček ni utripal, drugi že ok, na tretjem pa najina pikica kar mal prevelika za predviden PDP 12.08. Peljala sva jo ze smučat in ji je kar pasalo, veliko več energije je spravila iz mene kot tiste dni, ki jih z mano preživlja v službi ... Med tednom sem res kak dan utrujena tok... da vsa zasopla prilezem zvečer do postelje.
Nič mi do sedaj ni bilo slabo in nič me ne boli, jem pa kot hrček in imam že 3 kg + v 11 tednu ...?? Noben še ne ve ,da imava v najini lepi hiški novega člana in vsaj do NS bova še kar tiho ... ime za user posted image  je določeno, za user posted image  pa mož še malo razmišlja.... ampak ...
Že nekaj tednov redno berem forum.... vse nosečke ki imate težave.. držite se... vsi vaši nasveti do sedaj mi bodo prišli zelo prav , če se kaj začne komplicirati ...  sedaj pa se itak tipkamo o nas in naših pikicah ...kadar imamo čas

< Sporočilo je popravil Piha -- 20.1.2009 0:00:27 >

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.1.2009 7:34:33   
aprilčica07
Jutro

na hitro, da se oglasim, predno dobim stranke na pult...

go ta: kdaj so mi prvič pregledali kri? takoj,  ko je srček začel bit, se pravi, da mi je vzela kri na prvem pregledu, vodo pa malo kasneje.. tokrat imam drugo ginekologinjo (ta prejšnja je v penziji) in mi je zadnjič dala  napotnice za kri in vodo, vodo moram dat en dan pred pregledom, kri pa grem dat naslednji teden...
sulfinija: super, da si ok

Jst sem dobro, edino zaspana, ker sem šla uber pozno spat, skoraj ob 2 zjutraj, smo imeli  obiske in se zaklepetali, zdaj pa gledam skoraj križem od zaspanostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bo že bolše:):)

Lepo se mejte in božajte trebuščke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.1.2009 7:59:33   
SAŠA77
Pozdravljene dame kajo smo kaj danes,no pri meni se je kar lepo začelo jutro,
upam da se bo tako tudi nadaljevalo čez dan,upam da se moje težave umirjajo
ali ima katera tudi krče,meni se nikakor ne nehajo,moja ginek. pravi da je to normalno in da se bo umirilo ampak me vseeno skrbi,kajti v prvi nosečnosti nisem imela skoraj nobenih težav razen zgage sedaj je pa katastrofa ni da ni,ampak vem zakaj in da se splača potrpet,želim vam in vašim pikicam prelep dan.
A bo šla katera od avgustovk rodit v Slovenj Gradec?
Lepo se mi imejte in veliko se smejteuser posted image
user posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.1.2009 8:00:45   
poopsie
Jutro dameuser posted image

Evo mi smo pripravljeni za pot do Maribora. Smo super naspani in polni pričakovanja. Sploh Irayauser posted image user posted image Mami je sicer malo živčna ampak bo žeuser posted image
Mislim na vse vas,vi pa držite pesti,da bo vse kuluser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.1.2009 8:18:53   
Sulfinija
Ojla!

Evo mene tudi jaz sme nared da grem v metso na kavico hi,hi no saj pijem sok,kava še kar nima nobenega oksua vse je nekaj vodeno.

Krčev ni,trebuhu nič ne boli je velik,prsi ko baloni,le slabosti so izvenele no na momente me še nekaj popade vendar je vse cool,le nekam utrujena sem še vedno in izcedka belega mam no sja je tole normalno.

No danes teden pa pričakujem nuhalno malce me je strah,vendar ko me bom videla najino user posted image  bo najbrž strah šel k svoji babi hi,hi.

Pričakujem novičke od punce,ki je mela včeraj nuhalno upam,le da je z njo vse ok,ker nam nič ne javi.Takole šibam sonček in mraz vabita ven.Se beremo....

LP Mojcauser posted image 10t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.1.2009 8:48:31   
čačka
Jutro punce!

Samo na hitro še z moje strani: želim vem lep dan in vsem (lily rose, lunca82, uršaT., poopsie, sisy) želim super rezultate NS in veliko akcije s strani vaših pikic. Čim prej javite kako je šlo, ali ste bile zadovoljne z dr.-jem, ali ste dobile cd, kako so vaši partnerji reagrali... babji firc, ni kaj!
sams, ayo in nena1978 vam pa prav tako želim uspešen pregled. Pa hitro se logirajte na net in kako besedo napište!
Včeraj je bil najbolj depresiven dan v letu user posted image ... torej bo vsak naslednji boljši user posted image  
Uživajte!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.1.2009 9:12:38   
go_ta
ema82, piha, dobrodošli!!user posted image
Poopsie, držim pesti za NS!! Vse bo v redu! pa za vse ostale tud!!
Jaz sem pa ta teden doma, kako pa to paše - spim, jemuser posted image no, zdj bo treba mal pospravt, pol pa za diplomo kaj prebrat. Vreme je itak tako, da je najbolš, da smo domauser posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.1.2009 9:57:54   
simonalokar
pri meni pa je bilo vleraj zelo težko imela sem krče tako hude, opažam da jih pri 1user posted image tega nisem imela.
sem klicala G in me sestre niso hotele zvezati z njo one pa so mi rekle da naj počivam in če bo kaj narobe naj grem v klinični center bila sem kar malo šokirana ker me niso vzele na pregled

hvala bogu da so se danes nehale so se pa začeli glavoboli tako da spet ležim nič se mi ne da delati. jutri pa grem na pregled in kumaj čakam drugi teden nuhalno, da vidim da je vse vredu z najino pikico.

drugače svsa se z možem pogovarjala če bo upam da ne bo kaj narobe izbrala splav- upam da bo nuhalna pokazala dore razultate kako se boste pa ve odločile no  mogoče to lih ni tem dobra za pogovore ampak me zanima kako bi ve ravnale.

lep dan vam želim

simona

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.1.2009 10:39:51   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

pri meni pa je bilo vleraj zelo težko imela sem krče tako hude, opažam da jih pri 1user posted image tega nisem imela.
sem klicala G in me sestre niso hotele zvezati z njo one pa so mi rekle da naj počivam in če bo kaj narobe naj grem v klinični center bila sem kar malo šokirana ker me niso vzele na pregled

Simona!

Tak šok sem jaz včeraj doživela.9.let istega gin.vendo težave,izcedki ss,zdravljenje neplodnosti...

Potem kličem včeraj sestro ji povem težave me veže z gin.in ona mi reče jejte spasmex dalje itak nimamo kaj narest in se v šoku zahvalim komaj povem ven že slišim,,da je telefon odložen.Tudi jaz komaj čakam nuhalno danes teden bo in upam,da bo najina user posted image  velika,lepo se gibala srček bil normalno,....Joj komaj čakam,čeprav sem v hudem strahu za njo.

Danes pa nobenih krčev,kot prerojena,nobenega pikanja nikjer očitno sem takole spet čutila šairjenje maternice.Nič šibam malo jest eno mini malico.

LP Mojcauser posted image 10t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.1.2009 11:55:34   
simonalokar
sulfinija    hvala ti za tolažbo kajti sem sama doma in samo razmišljam kaj je to in kaj sem narobe naredila da nebi škodovala dojenčku. sem bila res v šoku ker so me tako obronavali kod da ni nič

možno da ni bilo nič damo potrditev sem pa rabila. hvala ti za pomoč in se tolažim da  nisem sama  z istimi težavami.
user posted image user posted image user posted image .

upam da bodo dnevi hitro minevali  do nuhalne in da vidim da je vse prav. doma imam že enegra škratka in se mu ne morem posvečati in mi je zelo hudo. kajti pride k meni v posteljo in me tolaži, me boža, čeprav bi moralo biti obratno. tega ti ne more nobeden vzeti tega trenutka ko ti otrok pokaže svojo ljubezen. upam da boste tiste ki ste 1user posted image to občutile zelo kmalu.

zdaj grem pa počivat jutri pa k G na pregled

lp simona, 11t in 3/7.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.1.2009 12:09:30   
tejči77
somnalokar,sulfinija držim pesti, da bo vse v reduuser posted image user posted image .

Jaz imam pa šele jutri prvi pregled, madonca sem se načakala. Kaj ste res že vse imele prve preglede in sem jaz edina, ki še nisem videla svojega user posted image ? Te sestre pri g so res kraljice, dobr da me ni naročila šele po porodu.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
20.1.2009 12:11:02   
tejči77
punce, jaz sem se šele zdaj domislila, da so me naročili ob 15:15. Delam pa do 15:00. Ja kje hudiča se pa naj umijem? Dopust žal ni mogoč.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
20.1.2009 12:23:18   
go_ta
tejči77, v katerem tednu pa si? mogoče pa ne bo pregledoval vaginalno, če se bo vidlo skoz trebuh. drugač pa probaj s kakšnimi osvežilnimi robčki za intimno nego, ampak res blagimi? ha ha, si me nasmejala s tistim, še dobro, da te niso naročile po poroduuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
20.1.2009 12:30:47   
Arwen
Simonalokar - sem se kar zjokala ob tvojih besedah glede pozornosti prvega otrokauser posted image user posted image . Madona, me hormoni dajejo.user posted image Tudi pri nas je namreč user posted image ( ok, nima več dude, je že kar velik fantuser posted image ) ful nežen, me skoz objema in ljubčka. Se igra po pol ure sam v sobi, potem pa pride in reče: "Mami, a sem bil priden, ker sem ti mir dal?"user posted image user posted image
Tejči77 - nerodna situacija. Ne moreš malo prej iz službe, ob 14h?

Jaz sem danes na BD, ker sem virozo staknila. Cel dan ležim, da me že vse boli, pa še bruhala sem ponoči in skoraj nič spala. user posted image Zdajle sem se komaj privlekla do računalnice, da vas malo prečitam. Vsem, ki imate danes preglede, želim veliko sreče. Pa poročajte, kako je bilo!

Aja, še za seznam: sem se danes naročila za nuhalno. Arwen, NS 16.2.

Lepo bodite! A.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
20.1.2009 12:37:11   
idrija1
Pozdravljene!

Na žalost se poslavljam, ni uspelo, srček slaboten, plod premajhen, jutri imam v PO čiščenje! Na žalost moramo izkusiti grenkobo življenja, da se lahko veselimo sladkih stvari!Upam, da bo z vsemi vse o.k., le tako naprej augustičke! SREČNO!!Cel avgust bom držala pesti, da za vse vas potekalo lepo, brez zapletov, da boste postale srečne mamice,

lp

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
20.1.2009 12:40:04   
tejči77
arwenuser posted image user posted image , da bo kmalu bolje.

Bom res morala z robčki prakticirat, ker iz službe prej ne morem, drugega termina pri G pa ne morem dobit. Ne vem točno v katerem tednu sem ali v 10 ali pa v 12. To pa zato, ker sem 14 po m imela tri dni en tak čuden izcedek, zdaj se pa ne spomnim več ali je bil krvav ali ne. Na kartonček se piše samo obilnost krvavitve, ne pa tudi barve.user posted image  In tudi se ne spomnim kdaj sva telovadila prej ali potem. (Ne me čudno gledat, sem imela ves čas angine in sva si bolj poredko lahko to privoščilauser posted image ).

Slikice naše Larise

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.1.2009 12:41:31   
tejči77
user posted image joj, ne! Idrija 1, drži se!user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu idrija1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.1.2009 12:47:16   
aprilčica07
idrija 1: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?