|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
15.1.2009 20:46:44   
tevži
Ojla Majca, ja seveda bi se lahko dobile na kakšnem drinku in pa da izmenjava tole najino izkušnjo s preživljanjem 1. user posted image .  Lahko enkrat naslednji teden?
Ravno danes so me klicali od ginekologa, da so mi prestavili NS na ponedeljek, 19.1..

No, si še kaj piševa.

Vsem nosečkam - držte se user posted image

(odgovor članu majca)
Neposredna povezava do sporočila: 976
15.1.2009 22:35:43   
Barbk
Joj babuške kolk ste načvekale jaz pa tud nisem prišla nič do rr-ja. Sem tolk zmatrana zvečer (znano, a neuser posted image ), da grem kar z Manco spat. Bom čist kratka, ker grem v mižule.
Niwci resnično mi je žal za vajino pikico. user posted image Drži se in verjemi, da bosta kaj hitro pridelala zdravi pikico. Držim pesti.

Vsem novim avgustoskim sonosečkam pa lepa dobrodošlica.
In vsem iskrene čestitke za opravljene preglede.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tevži)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.1.2009 22:36:54   
TjasaJ
niwci - res mi je hudo zate user posted image . Sem se veselila, da bova skupaj te kraje raziskovali. Javi se, ko prideš. S tako pozitivo kot jo imaš, pa verjamem, da bo kmalu novi + za vaju! En velik user posted image zate in veliko sreče vnaprej!!!

tevži in Majca - saj mogoče sta že povedali, a gresta na NS v NM ali kam drugam?

< Sporočilo je popravil TjasaJ -- 15.1.2009 22:37:21 >

(odgovor članu tevži)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.1.2009 22:40:41   
Barbk
No sem bila prehitra. Da povem še to, da sem včeraj imela UZ pri svoji G in sta obe najini pikici veselo migali. Prav lepo se že vidita glavici, rokice in nogice, pa kako srček lepo bije. Kolk sta bila lepa ko sta veselo migala. En je velik 2,49 cm, drugi pa 2,70 cm. Vzela je mero najmanjšega in sem po teh merah bila včeraj 9t in 2/7, namesto 8t in 6/7. Zaenkrat PDP ostaja isti, bomo videli kaj bo Reševa povedala 2.2 na NS. Komaj čakam. No zdaj pa šibam spat.

Nočka, moje sonosečke.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.1.2009 22:51:53   
zima07
Ojla, nosečke!

Niwci, zelo mi je žal-upam in verjamem, da kmalu zagledata nov user posted image user posted image  user posted image ...

Jaz sem se včeraj naročila na NS-imam jo 28.1. v Dravljah pri Pušenjaku, še prej pa imam drugi pregled pri svoji G-26.1...

V soboto zjutraj odhajamo na smučanje-no, eni bodo smučali, jaz bom najbrž bolj zimovala in se družila z Brino user posted image -komaj čakam, en teden bomo skupaj-ves čas , juhuhuuser posted image

Zdaj grem pa spat-jutri bo kar naporen dan (sovražim pakiranjeuser posted image )...

Nočko!

P.S. Mony5, kako je s kolenom??

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.1.2009 22:52:19   
Muca83
niwci, tudi z moje strani user posted image user posted image Upam, da kmalu spet ugledaš user posted image in, da bo vse ok.

Meni pa dnevi minevajo kot nori. Sem polno okupirana v službi, delam dolgo, tako da dnevne svetlobe praktično ne vidim. Ampak mi paše. Nimam časa razmišljat o tem kateri znak imam in kateri ne, pa dnevi hitro tečejo, kar pomeni, da se bliža NS. Še 3 tedne in 1 dan... user posted image

Je pa moje počutje ful spremenljivo. Na trenutke mi je slabo, druge trenutke imam napade lakote, tretje sem pa noro utrujena. Kri iz nosa še kar vsak dan, samo je vedno strjena v nosnici.
Zdaj, ko sem prebrala vaše prispevke tudi vem od kje naenkrat taka zadihanost user posted image
Pa trebuh se mi zdi, kot da se mi ful napihuje. Imam na trenutke tako močno napetost v njem, kot bi balon s helijem napihovala user posted image Se pa malo bojim prihajajočega vikenda, da ne bo spet tako kot prejšnji vikend. user posted image

Sem videla, da vas ima veliko NS 20.01. Bom takrat še posebej mislila na vas in vaše pikice, da vse sporočite dobre rezultate. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.1.2009 7:52:57   
Anonimen
user posted image
Dobro jutro user posted image

niwci, vem kako ti je. Danes bo zate težek dan. Želim ti, da čim lažje vse sprejmeš in greš domov z novimi načrti namesto obžalovanjem.

Jaz se danes počutim dobro. Ne morem vam povedat kako drugače. Sicer mi je bilo še nekaj slabo, sploh ko sva se z mojim v autu pogovarjala o ribah, tudi še nekaj čutim v želodcu, ampak sem glede na prejšnje dni super. Tud se ne počutim kot balon ali kot klobasa zbasana v preozke hlače, kot sem se zadnje dva tedna. Takole šele vidim, kako slabo sem se počutila in da sem še kar dobro prenašala. Največji šit je, ko si tako slab ravno takrat, ko še ne želiš razkriti user posted image  in moraš to prekrivati. Pravzapav je to skrivanje kar malo trapasto user posted image  Kod se oglaša - a ne user posted image ? Ja, jaz se raje ne bi ampak je padla taka odločitev zaradi .... Od nedelje dalje tako ne bom več skrita user posted image

Komaj čakam NS v torek. Prvo mi je bilo žal, ker sem mogla odpovedati Reševo 21. in se naročiti v LJ, zdaj mi ni več, ker bo to zdaj še en dan prej. Je katera že bila pri Babnikovi v Dravljah na NS? Kako je bilo?

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
16.1.2009 8:24:07   
čačka

Jutro!

niwci zelo, zelo mi je žal. user posted image   Vzemi se čas zase, za dragega in želim vama, da čim hitreje zagledata nov user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem ok. Nadležni znaki nosečnosti se počasi umikajo iz dnevnega reda. Utrujenost je še vedno prisotna, vendar v manjših dozah.
Anonimna... vsak ima svoje razloge zato za prikrivanje nosečnosti. Jaz enostavno nisem mogla bit tiho... rada delim srečo z bližnjimi.
Mi pa je bilo v preteklosti žal, da sem bila odkrita glede najinih težav z zanositvijo. Nekateri so si jemali veliko preveč pravice do pametovanja, dajanja ˝dobronamernih˝ nasvetov in celo zgražanja nad najinimi odločitvami user posted image . Ampak kaj čmo… 100 čudi, 100 ljudi!
No, zdaj je to za nama... in vsak dan sproti 100% uživam v božanju trebuščka in nosečniškem načrtovanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.1.2009 9:56:46   
simonalokar
niwci upam da boš kmalu spet zagledalauser posted image in še enkrat zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . drži se

meni je zadnje čase samo zvečer slabo in vidim da se mi umirjajo slabosti. upam da bo še z pitjem kaml bolje kajti spijem zelo malo in mi tekočina zelo manjka. sploh mi ne paše piti

kumaj čakam drugi teden da vidim da je vse vredu in da gremo nato še na nuhalno.

nekaj me pa skrbi sesetre od G so mi dejale da moram iz prejšne materinske knjige ven vzeti listek od krvne skupine, imam pa problem z možem sva se selila in tudi drugi so nam pomagali vem da obstaja in da mora biti nekje sam jaz je ne najdem in ne vem kako naj to  povem sestram ker je ena ful zatežena in umap da ne bo komplicirala. kajti kri so že poslali v lj in ne vem kako bo če ne najdem taga listka

jaz bi rada našla ker imam vse podatke in slikice notr od sina, vem ko je ne bom iskala jo bom samo prijela

pomoč kako čem to povedati

lp simona 10t in 6/7

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.1.2009 10:23:44   
cowgirl
Sem vidla, da tudi pri meni še ni vseh podatkov za nas čveke .  user posted image

29 (maja2009 bom 30), Medvode, 1. user posted image , 1user posted image , 1.pregled 19.1.

A je še kaka kratica oz. podatek, ki bi jih naj navedla?

Kakšni dnevi so mi za povozit... danes npr sem kot cunja. V službo sem se komaj privlekla. Ali ve ostajate doma, če bruhate in vam je slabo? Moje počutje danes je grozno. Včeraj je bilo OK, razen zaspanosti. Komaj čakam da mine. Drugače sem zelo aktivna in me tole zelo mori, ker ne morem stvari počet kot sem jih prej.
Uživajte nosečke in čim manj "taslabih" dni vam želim.

Carpe diem

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.1.2009 10:58:57   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Anonimna... vsak ima svoje razloge zato za prikrivanje nosečnosti. Jaz enostavno nisem mogla bit tiho... rada delim srečo z bližnjimi.

Jaz sem sicer tudi taka. Potem pa 1x ni šlo vse kot bi moralo in mi je bilo mučno razlagati te stvari in prenašati te poglede in situacijo .... pa tudi razmere v službi niso čisto tako kot bi si želela da bi delala šunder (morebiti) prehitro.

simonalokar, nič se ne sikraj. Škoda da je zatežene ampak bodo pač morali še 1x testirati. To je itak vključeno v pregled, pač ne bodo nič prišparali.

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
16.1.2009 12:56:44   
Sulfinija
Ojla!

Niwci žal mi je za vajino user posted image .Točno vem,kako ti je sem dvakrat zapoerd dajalo tole skozi.

Punce mene pa skrbi nekaj zakajs e meni trebuh ne veča'Ali jaz ne opazim ali se mi renso ne veča?Je tole normalno?Prsi vendo povečane občutljive,slabost je danes bila spet smao zakaj se trebuh ne veča???Jaz čakam da bo vska dan večji ali ne opazim ali pa ne vem kaj naj si mislim.Joj do nuhalne je pa še takole daleč,da me je kar groza pomisliti kje še 11.dni do nuhalne.

In še no jaz sem v začetku vsake pet minut na wc lulala od včeraj pa hodim bolj poredko je tole normalno???

LP Mojcauser posted image 10t1dan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.1.2009 13:11:03   
sontschica
živjo sulfinija, že dolgo spremljam tvojo zgodbo in sem vesela, da si srečka user posted image .

moje mnenje glede trebuha (čeprov sem prvič noseča) je tako: pri moji sestrični in eni kolegici je bil trebuh opazen šele v 4 mesecu. prej je blo tko, kot da sploh niso user posted image . res pa je tudi to, da če vsak dan sam sebe opazuješ, ne vidiš takih sprememb, kot če te vidi eden na vsakih 14 dni. ne se sekirat, pregled je bil itak OK, slabosti imaš, tko da sam prepusti se in probaj maximalno uživat v user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.1.2009 13:30:00   
Serendipity
Ojla souser posted image

Sem vas na hitro preletela in sem vesela, da od mojega prejšnjega posta ni nobenih slabih novičk več. Mene je pa nek prehad zagrabil - smrkam, kiham in še enkrat kiham. Po moje bejbi misli, da je v lunaparku user posted image user posted image user posted image

Sulfinija - saj meni se tudi še nič ne vidi. Po mojem mnenju se še nekaj časa ne bo. No, vidijo se mi obročki, ki roko na srce so na nek način posledica nosečnosti user posted image , ker bi samo sladko, sladko in sladko jedla... user posted image user posted image user posted image

ps: sem se zdaj spomila, da imam še sladoled .... user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.1.2009 13:44:52   
poopsie

user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedelje 19.1.2009
user posted image  karin1 
user posted image  go_ta
user posted image  pia67
user posted image  karin1
user posted image  tevži  NS

Torek 20.1.2009
user posted image  sams
 user posted image  lily rose  NS
user posted image  lunca82  NS
user posted image  uršaT.  NS
user posted image  poopsie  NS
user posted image  sisy  NS
user posted image  ayo
user posted image  nena1978

Sreda 21.1.2009
user posted image  simonazalokar
user posted image  tejči77
Četrtek 22.1.2009
user posted image  tanchy
user posted image  mayathebee
user posted image  Go_ta NS

Petek 23.1.2009
 user posted image   tulpek

user posted image Aktualni pregledi v januarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  26.1.2009
user posted image  Altaya
user posted image  Živa25
user posted image  heGa  NS
user posted image  poopsie

Torek 27.1.2009
user posted image  Arwen
user posted image  Lorian
user posted image  niwci
user posted image  Sulfinija  NS
user posted image  simonazalokar  NS

Sreda 28.1.2009
user posted image  uršaT.
user posted image  Zima07 NS
Četrtek 29.1.2009
user posted image  kea NS
user posted image  čačka NS
user posted image  pika984  NS

Petek 30.1.2009
user posted image  Alja_  NS

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image

ponedeljek 2.2 2009
user posted image  katyy26  NS
user posted image  majca  NS
user posted image  barbk  NS
Torek 10.2.2009
user posted image  mony5  NS 
user posted image  miska_mccute NS

Četrtek 12.2.2009
user posted image  Alisa

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.1.2009 13:49:00   
poopsie
Evo punce.. sem zdaj do konca uredila seznam. Sem šla vse skozi tako,da upam ne manjkajo nobeni podatkiuser posted image  Je pa naš seznam pregledov res zelo dolgiuser posted image user posted image user posted image
sulfinija jaz ti bom tako rekla. Jaz nisem vedela,da je moja kolegica noseča 5mesecev. Zadnjič pa mi pove,da bo aprila imela CR. Tako,da je čisto odvisno. Naprimer meni se pozna že v 11tedno fejst.. Drugim pa spet ne.. Od vsake posameznice je odvisno. Tako,da nič skrbetuser posted image user posted image
Drugače fuuul menjavam razpoloženje. Zdaj sem tečna čez 3minute pa bom že veselauser posted image  In občutljiva sem na vsako stvar..če me kdo narobe pogleda se mi zdi kot,da se je svet podrluser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.1.2009 17:03:13   
tulpek
user posted image
Pozabila si na mojo NS 12.2 user posted image
Js sem že nekaj ur tik pred bruhanjem in spet mi je malo slabo. Utrujena sem itak tako, kot da bi 20 ur na dan težko delala in na sploh se slabo počutim. Sploh se nimam časa in energije ukvarjat z dejstvom, da sem noseča, ker me to stanje čisto preveč izčrpava.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.1.2009 17:27:53   
Reby
Niwci - zelo mi je hudo zate user posted image , čimprej pozabit in novo pot naprej...
Sulfinija - vidim, da si bolj pridna s posti kot jaz, sem še vedno več pri IVF-ovkah, trebuh je normalno, da se ne veča, nekje v 4. mesecu se začne, upam, da so se tvoje slabosti nehale. In še samo 11 dni do nuhalne, ja super!
Se* - kr jej sladoled, midva z možem sva včeraj celo banjico pojedla, ful je pasal user posted image  Kako si drugače? Aha, vidim, da prehlajena, bošček, hitro se pozdravi!

Pa še dolžna sem, vidim da nekaj podatkov: sem poročena, naslednji pregled pri G imam 6.2., NS imam 9.2. , aha, pa še moj PDP je 20.8. in ne 19.8. :)
Moji izcedki se umirjajo, danes so že svetlejši, tako da ni panike. Si bom pa probala zrihtat upam da še kakšen mesec bolniške, da bi bila vsaj prve tri mesece doma.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.1.2009 17:33:16   
Lorian
Joj Niwci, tudi meni je zelo žal. Sva bile skoz skupaj napisane, mi bo kar nekaj manjkalo. Upam, da boš dobro prenesla, potem pa naprej v nove zmage!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 994
16.1.2009 17:51:13   
Muca83
poopsie, moj NS pregled tudi ni na seznamčku. 06.02. bo dan D. Že vsak dan odštevam... Čez točno 3 tedne bom vedela na čem sem.

Jaz uspevam kar krotiti slabosti. Moram samo paziti, da se želodec ne izprazni preveč in vedno imeti pri roki prigrizen v sili user posted image Danes zjutraj so me na hitro preletele neke črne misli, če sploh še imam prave znake nosečnosti in me je za kazen zagrabila grozna slabost za dve uri user posted image

Joj danes se mi je pa zgodilo nekaj, da sem mislila, da se bom v zemljo vdrla. Sem šla po službi k najboljšemu sosedu nabavit hrano in potem na tik tak blagajno. Vse zrihtam, hočem plačat pa ugotovim, da sem denarnico doma pozabila user posted image Ampak imajo kar lepo urejen postopek za take zadeve in sem lahko domov skočila po denarnico in potem plačala. Ma nerodno mi je bilo pa ko hudič. user posted image

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 995
16.1.2009 18:15:03   
kea
še en pozdraček iz moje strani! Res pridno klepetate, v enem dnevu od takrat ko nekaj preberem in napišem, do naslednejega obiska rr-ja, sem čisto izgubljena.
Danes smo dopolnili 11 tednov, joj kako mineva! Pa še zdaj nisva povedala - sploh ne vem kako tako dolgo zdržim!
Tudi meni se trebušček že napenja in moja ugotovitev je, da se mi je trebušček v 1. user posted image  kasneje poznal, kot v 2. ali sedaj v 3.! Že v 1. user posted image  sem si ga od 1.meseca naprej, vsak mesec fotografirala in sedaj lažje primerjam!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.1.2009 18:37:51   
eva Ana
Ola!
joj čvekice, vas komaj dohajam, ... sem sam na brzino preletela...in ugotovila ....na eni strani solze, žalost, .... na drugi veselje in pričakovanje...včasih se človek res vpraša, kje je tukaj pravica!

A še katero pritisk jezi? Jaz sem včasih tak, da niti hodit ne morem, tak se mi vrti al pa mi srce nabivauser posted image

Vidim, da nisem edina ki trenutno posegam po sadju...nenormalno mi pašejo pomaranče, ki jih prej sploh nisem marala user posted image

še nekaj....a ima katera beli tok? jaz ga mam kr, sicer ne peče, sam ni prijetno, pa še moja zdaj že bivša G mi je rekla, da naj si sam navadni jogurt dam na tampon in da mi drugo ne more dat??!!povejte mi kako to ve rešujete, mam namreč komaj 22.1. naslednji pregled!

Lp

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.1.2009 19:30:02   
Muca83
eva Ana, jaz sicer nimam belega toka, imam pa povečan izcedek, ampak me na srečo ne moti. Bi ti pa mogoče priporočila eno zadevo, ki se imenuje Multi Gyn gel.
http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=5895
Jaz to uporabim, če se včasih malo neprijetno počutim spodaj in mi ful pomaga. Če me recimo malo srbi, me potem neha. Ni sicer toliko za zdravljenje, je namenjeno preprečevanju. Tako, da če pride že do vnetja, potem ga pač ne more odpraviti, lahko ti samo lajša tegobe. Je pa popolnoma naraven, baje ni škodljiv tudi če ga poješ (ni pa seveda temu namenjen) user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.1.2009 19:38:16   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se* - kr jej sladoled, midva z možem sva včeraj celo banjico pojedla, ful je pasal user posted image  Kako si drugače? Aha, vidim, da prehlajena, bošček, hitro se pozdravi!

Pa še dolžna sem, vidim da nekaj podatkov: sem poročena, naslednji pregled pri G imam 6.2., NS imam 9.2. , aha, pa še moj PDP je 20.8. in ne 19.8. :)
Moji izcedki se umirjajo, danes so že svetlejši, tako da ni panike. Si bom pa probala zrihtat upam da še kakšen mesec bolniške, da bi bila vsaj prve tri mesece doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da sta naju Shuki & mismis dobro natrenirale glede podatkov za seznam... user posted image user posted image user posted image user posted image Okrepljeno in podčrtano, da se takoj najde... user posted image

pupe - kaj pa če bi olajšale delo našim urejevalkam seznamčka - in bi svoje podatke za seznam na nek način označile - podčrtano ali odebeljeno ali z drugo barvo? Je lažje za urejanje seznama.
user posted image

BTW - pri meni bi prosim spremenile podatke za  pregled pri G - 13.2.

Sem pa spala zdaj cca 3 ure. Je skoraj pasalo (uh, so bile lepe sanje), ampak sem se zbudila cela zmatrana ... Malo me pomirite - saj vas tudi dajejo krči mar ne? Mene so na začetku (sem pila Magnesol in je bilo boljše) in zdaj v tem tednu so me spet zelo začeli kar lepo matrat... Se vsak dan psihično pripravljam popit tale Magnesol, ker mi ima okus za user posted image

reby - me veseli da se izcedek umirja! user posted image Predlagam pa še kak mesec bolniške, ja. Jaz sicer hodim v službo - v MB-ju so mi predlagali bolniški stalež, moja G pa svojega mnenja niti ni podala oz se niti ni pozanimala o tem. Sicer mi paše bit v službi - na nek način. Včasih user posted image . Ampak domov pridem zmučena kot cunja in brez energije. Imam občutek da ima Utrogestan še svojo vlogo pri tem ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.1.2009 19:40:44   
Sulfinija
Punce v albumu imate dve novi sličiči mojega bušija v 10t1dan na sliki sem v beli majici torej zandji dve slikici sta slikani zdajle.

LP Mojcauser posted image 10t1d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?