|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
18.1.2009 10:57:38   
go_ta
Sufinija, jst mam probleme s prebavo ... zaprtje, potem pa boli. Želodec mi pa tud nagaja, potem me pa že kaj drugega začne bolet. Sicer pa jem suhe slive in pijem velik tekočine, pa je mal bolš.
barbk, tole lulanje je zame že telesna aktivnost - sprehajanje od stranišča pa nazajuser posted image  sploh zvečer je noro pa ni noči, da ne bi vsaj enkrat morala vstat pa it na wc.
ja, mi je pa nekj zelo zanimiv: če ženska res čuti, kaj bo imela - fantka alpa punčko? tulpek je za punčko, jaz pojma nimamuser posted image  Sam če bo fantek, bomo imel probleme z imenom, ker mojemu dragemu ni všeč noben, ki ga izberemuser posted image  
Jutr pa na pregled, me že prov stiska, kaj bo, upam, da vse v redu. že dva dni ne morem spat zarad tega ...
Upam, da ste vse v redu!
Ayo, pa res se ne sekirej, sj boš naslednjič razložila, zakaj si to rekla pa vsaka ženska bi te razumela!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.1.2009 11:10:09   
tulpek
Midva imava za vsak slučaj tudi za fantka izbrano ime. Če sločajno prevlada tisti 1% možnosti. Kaj pa vem, midva oba skoz misliva, kot da bo punčka, še preden je bila narejena.
Glavno pa je itak, da je user posted image zdrav, radi bomo imeli user posted image ne glede na spol.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.1.2009 11:37:39   
Barbk
Go_ta držim pesti za jutri. Vse bo ok. A imaš samo pregled, al tud UZ?
Jaz imam 6.2. pregled (tole je za seznam user posted image ) in baje me bo ginekološko pregledala, ker me še ni. Pa napotnico za kri, verjetno za tokso, ker krvno skupino in Rh imam že od Mance.
Nama je tudi čisto vseeno kaj bomo dobili. Že pri Manci mi je bilo, ampak sem imela občutek, da bo pupa in to so od NS naprej potrjevali (3 UZ-ji, eden 3D samoplačniški). Z imeni je pa tko, da morava zdaj midva izbrati po dvojno. Za punčko sploh ni problem, za fantka pa kar velik. Noben od naju nima favorita, mi je pa pomembno, da bosta imeni pasali k Manci. No ja kaj pa vem, mogoče pa pade čist kako "odbito" ime.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 18.1.2009 11:38:26 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.1.2009 12:40:32   
go_ta
barbk, mam pregled, in sicer drugega. zdj ne vem, kako gre, ker je tole zame prvič, ampak vrjetn bom mogla dat kri, vodo ... pa vrjetn mora potrdit, da je z otročkom vse v redu? da srček dela in to ...? sj ne vem, kako to poteka. j
a pa se strinjam, imena za punčke niso problem, za fantke pa ...user posted image  se pa strinjam s tabo, tulpek, važno je, da bojo naši avgustovčki/-ke zdrave!! moj dragi pa prav: ni važn, kaj je, važn, da lula stojeuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.1.2009 13:14:05   
tulpek
Moj pa si misli: ni važno, kaj bo, samo da bo Tjaša. Ampak to ime je drugo na seznamu user posted image , za mojim izborom. 

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 13:17:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.1.2009 14:08:07   
eva Ana
Vidim, da pridno klepetate o imenih....pri nama je pa ravno obratno...za fantka imava 100%, za punčko pa se nama niti ne sanja....moj občutek, mi pa itak pravi, da bo fantek user posted image , bomo videli, ko se bo. če se bo videlo, drugače pa ko bo zunaj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.1.2009 14:50:42   
poopsie
Ojla punce.

Jaz sem prišla iz službe. Sem čisto boga. V službi se mi je cel čas vrtelo,ko pa sem se hotela vstat pa sem samo padla. Moja glava je treščila čisto zraven mize ampak je HB vse ok. Takoj so mi dali za pit sladkano vodo...
Ampak še zdaj,če se vstanem imam vse črno pred očmi. Pa sem spila 2skodelici kave ampak ni nič boljše..
Pa še z Irayo sva sami doma in nočem,da bi se kaj zgodilouser posted image

barbk
ja jaz imam ASuser posted image In vsak večer malo poslušam.
Na začetku se je Iraya histerično jokala,da to mamico boli in,da nesmem imet tegauser posted image Zdaj pa ji počasi razlagam,da ima mami v trebušku dojenčka in poslušam kako srček bije. In mi je včeraj sama AS prinesla,da moram poslušat,če user posted image bije srčekuser posted image A ti ga še nimaš? Bi ti ga lahko posodila do tvoje NS,če bi bile malo bližje.

Jaz si pa sedaj močno želim fantkauser posted image Sicer tudi,če bo user posted image ne bo nič narobe.. Ampak je to moja zadnja nosečnost in si želim,da bi imeli parčekuser posted image user posted image Pri Irayi sma zvedela na zadnjem UZ,da bo punčka. To je bilo nekje 35t.. In sma imela za punčko 4imena za fantka pa nobenegauser posted image Tako,da ne vem kako bi fantku bilo imeuser posted image

Punce,a veste da ima ju3 prva nosečka NS?!user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa je zares začelouser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.1.2009 14:55:05   
poopsie

user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedelje 19.1.2009
user posted image  karin1 
user posted image  go_ta
user posted image  pia67
user posted image  karin1
user posted image  tevži  NS

Torek 20.1.2009
user posted image  sams
 user posted image  lily rose  NS
user posted image  lunca82  NS
user posted image  uršaT.  NS
user posted image  poopsie  NS
user posted image  sisy  NS
user posted image  ayo
user posted image  nena1978

Sreda 21.1.2009
user posted image  simonazalokar
user posted image  tejči77
user posted image M1987  NS
Četrtek 22.1.2009
user posted image  tanchy
user posted image  mayathebee
user posted image  Go_ta NS
user posted image
Eva ana

Petek 23.1.2009
 user posted image   tulpek

user posted image Aktualni pregledi v januarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  26.1.2009
user posted image  Altaya
user posted image  Živa25
user posted image  heGa  NS
user posted image  poopsie

Torek 27.1.2009
user posted image  Arwen
user posted image  Lorian
user posted image  Sulfinija  NS
user posted image  simonazalokar  NS

Sreda 28.1.2009
user posted image  uršaT.
user posted image  Zima07 NS
Četrtek 29.1.2009
user posted image  kea NS
user posted image  čačka NS
user posted image  pika984  NS

Petek 30.1.2009
user posted image  Alja_  NS

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image

ponedeljek 2.2 2009
user posted image  katyy26  NS
user posted image  majca  NS
user posted image  barbk  NS

Sreda 4.2.2009

user posted image M1987

Petek 6.2.2009

user posted image Reby
user posted image muca83  NS
user posted image Barbk

Ponedeljek 9.2.2009

user posted image reby  NS

Torek 10.2.2009
user posted image  mony5  NS 
user posted image  miska_mccute NS

Četrtek 12.2.2009
user posted image  Alisa
user posted image tulpek  NS

petek 13.2.2009
user posted image serendipity

[/quote]

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.1.2009 15:23:06   
Urša T.
Poopsie!

Ali mi napišeš kaj več o As?
Kaj to pravzaprav je?
Od kdaj naprej pa lahko poslušaš srček?
Koliko pa stane in kje se to nabavi?

Hvala!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.1.2009 16:36:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Ojla punce.

Jaz sem prišla iz službe. Sem čisto boga. V službi se mi je cel čas vrtelo,ko pa sem se hotela vstat pa sem samo padla. Moja glava je treščila čisto zraven mize ampak je HB vse ok. Takoj so mi dali za pit sladkano vodo...
Ampak še zdaj,če se vstanem imam vse črno pred očmi. Pa sem spila 2skodelici kave ampak ni nič boljše..
Pa še z Irayo sva sami doma in nočem,da bi se kaj zgodilouser posted image

Uh, to pa ni prijetno. Vem iz lastne izkušnje in upam, da bo ostalo pri eni. Js sem stala kak meter od omare, k sebi sem pa prišla ob omari na tleh. Nekako sem mogla do tja pasti. Naslednji dan me je bolela cela desna stran telesa: roka, dlan, zadnjica, rama... Kaj je bilo z glavo, ne vem. Moram vprašat, ampak glede na to, da me ni bolela, jo je verjetno dobro odnesla.  Še vredu, da nisva na kakšne rob mize naciljali.

Se mi pa od takrat konstantno vrti in zelo pazim, da čim manj stojim na miru. Če hitro hodim je vredu, hodim kak 1 km od parkinga do službe in sploh ni problema, stojim pa komaj 5 min skupaj. Hoja verjetno malo zviša pritisk in ni tako tvegano. Ampak mora biti intenzivno, počasno razgledovanje po trgovinah ni OK. Pa hitremu vstajanju se tudi izogibam.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.1.2009 16:49:13   
Sulfinija
Vidim da klepetate o imenih.

Midva imava oboje čeprav meni pravi,da bo fantek.

Če bo fantek bo definitivno Val,če pa punčka pa Lara in je to 100% odločeno.

LP Mojcauser posted image 10t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.1.2009 16:50:50   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: karin1

go_ta, midve imava pa obe pregled jutri, a ne? user posted image Tudi mene je malo strah, tako kot tebe, če je vse vredu... Po drugi strani pa že komaj čakam, da vidim najino pikico, kako je kaj zrastla. Treba je pozitivno razmišljat user posted image user posted image user posted image Drugače je meni G že prejšnjič vzela kri, tebe pa to verjetno jutri šele čaka.

Sj jst tud komj čakam, da vidim, kaj se dogaja v trebuščku s pikico, kolk je zdaj zraslauser posted image  ker tole se je meni čist preveč vleklo, komj čakam, da ta noč mineuser posted image  tkole, ko nič ne veš, se lahko samo paziš in se bašeš z vitamini, to je pa to. Jp, pozitivne moramo bituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.1.2009 16:54:30   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Poopsie!

Ali mi napišeš kaj več o As?
Kaj to pravzaprav je?
Od kdaj naprej pa lahko poslušaš srček?
Koliko pa stane in kje se to nabavi?

Hvala!

Sevedauser posted image
Angelsound je naprava za poslušanje srčka.. Slišiš tudi kako se otroček premika in kasneje ko ga kolca. Meni je všeč nekaterim pa je škoda denarja. Sem vsaj mirna,ko slišim srčkauser posted image Lahko ga kupiš v Baby centru stane nekje okoli 60€. Najbolj pa se ti splača,če kupiš rabljenega. Ga punce kar prodajajo...

tulpek
a to se ti je zdaj v nosečnosti zgodilo? Mene je tega prav groza,da se bo še ponovilo. Si zdaj ne morem ravno bolniške privoščituser posted image Sem se pa ravno na hitro vstala in je pomoje bio zaradi tega... Samo upam,da se ne ponovi več. Me pa boli desna roka in kolk...

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.1.2009 16:58:01   
poopsie
O imenih še jaz sploh nisem kaj dosti razmišljala!
Za fantka mi je všeč Val(tako kot tebi Sulfinija :) ) pa mogoče Nal,Jaša... Se za fantka nobenega imena ne spomnim,ki bi pasal k Irayi..- Kakšen predlog?user posted image
Če pa bo punčka pa bo 70% Lejlauser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.1.2009 17:03:41   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

tulpek
a to se ti je zdaj v nosečnosti zgodilo? Mene je tega prav groza,da se bo še ponovilo. Si zdaj ne morem ravno bolniške privoščituser posted image Sem se pa ravno na hitro vstala in je pomoje bio zaradi tega... Samo upam,da se ne ponovi več. Me pa boli desna roka in kolk...

Je v sredo, sem pisala o tem (stran 38), ampak ker tako veliko pišemo, nam kdaj kaj uide user posted image Js si običajno ne zapomnim, kdo je kaj napisal. Takrat sem bila še user posted image . Od takrat zelo pazim in če že posumim, da bi kaj lahko bilo, poiščem oporo. In v službi vsako uro nekaj malega pojem (banana, nekaj požirkov jogurta, kreker, bonbon...) in se silim s pitjem, se mi zdi, da pomaga.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.1.2009 17:58:50   
Drnula
Pozdravljene nosečke!
user posted image  Anonimne ni več, zdaj sem končno razkrita user posted image

Vidim, da ste pridne za pisat, me veseli. Meni je tudi še slabo, malo manj. Čeprav sem bolje sem vseeno bruhala. Čudna reč, ampak v glavnem, da mi je bolje. Tudi utrujena nisem več toliko ko sem bila. Sicer imam še vedno glavobol, malo me boli v križu, kekaj ščipa desno...tam nekje pri ledvici user posted image  ... ampak proti še nekaj dnevi nazaj sem kot roža. Malo je pomagalo tudi to, da sem se rešila strahu če bi bilo spet kaj narobe. Pregled je bil ok in me ne skrbi več. Komaj čakam NS v torek user posted image

Glede trebuha ... mislim, da smo lahko bolj vesele če se nam ta čas še nič ne pozna user posted image  Moja sestra ni bila nikoli prav posebna suhica, v 5m se je poročila pa ji še opaziti ni bilo. Jaz sem si v 1.user posted image  letela kupit hlače takoj po NS. Res me je vse tiščalo, ne bi pa mogel noben tako ugotoviti, da sem noseča. Zdaj bom tudi kmalu začela nositi nosečniške hlače, ni pa še sile. Imam pa trebuh velik, jaz sem napihnjena in če ga čisto sprostim sem skoraj kot v 7m user posted image user posted image  Čutim pa otredel spodnji trebuh,  ko se mi na trebuh usede naša Neca in tudi malo če ležim na terebuhu in sem pri tem še pozorna user posted image

Še moji podatki za seznam:
31 let, 3. nosečnost, 2.otrok, PO

Ayo, verjamem da ti ni enostavno ko si tako na hitro ustrelila laž. Meni tudi ne bi bilo vseeno. Jaz bi na direktno vprašanje verjetno vseeno odgovorila z direktnim ja JA s tem, da bi pričakovala razumevanje, da še nekaj časa ne govori okrog. Če je bilo več ljudi okrog potem bi tej, ki me je vprašala to povedala naknadno. Ne more pa nihče reči kako bi res ravnal v tvoji situacji, ker je nihče ne pozna dovolj. Sklepam, da moraš imeti zoprne razmere v službi, a ne. Drugače sem jaz mnenaj da nekje do 4m se je kar prav, da se pove. Sicer je odvisno tudi od dela, amapk vseeno.

poopsie, meni pa se zdi, da je okus za ime tako različen kot tudi za to kaj paše k enemu in ne. Kaj paše k Irayi? Meni Franc paše ravno toliko kot Jaša ali pa ??? Sven, Abdul, Sebastian .... S tem, da mi je Jaša zelo lepo imeuser posted image  in glasujem zanj. Moja sodelavka je dala prvemu fantu ime Blaž. Drugemu si je skrajno želela dati ime Sebastijan pa se ji je žal zdelo, da ne paše. Čeprav ji je bilo Sebastian tako lepo ime in si je vedno želela Sebastiana ....(blaž za prvega je bil potem nek kompromis ali popušanje na zahteve tašče user posted image ). Potem je bil namesto Sebastiana drugi Branko, ker bolj paše Blažu. Meni pa se zdi vse skup trapasto. Tisti, ki bo poznal enega od otrok ali oba, bo imelo to kaj vpliva kdaj ??? ali zakaj???

Midva tudi še nisva razmišljala o imenih. Pri Neci sva bila oba takoj za. Za fanata pa nisva bila ziher. Ampak itak sva kmalu vedela da  bo punčka user posted image

lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.1.2009 19:09:23   
Serendipity
Oooo, smo se tudi avgustovke prebudile user posted image

No, midva sva se zmenila, da se pozanimava o spolu ampak ne bova na široko razglašala o tem. Imena mava že kar nekaj časa izbrana.
So še sicer druga imena, ki so nama všeč - ampak te v ožjem izboru so obema. Za ostala pa ima vsak kako pripombo, ali dve .... user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni bil nek kratek vikend? Meni se zdi, kot da ga sploh ni bilo ... user posted image

Sem pa danes dobila občutek, da sem bolj okrogla postala v trebušček. Ali se redim (hm, ok - jap, redim se user posted image . Če pa bo imel moj možek v torek rd in sem spekla veeeliiiiikoooo torto, do zdaj sva imela en kup obiskov in smo se nažrli kot prašički. No, vsaj jaz sem se user posted image ), ali pa se mogoče čist malo začne telo preoblikovat.

Želim vam lep preostanek nedelje in lahek začetek novega tedna. Pri nas bo jutri dokaj napeto. Najprej služba, potem sestanki in nato še govorilne ure. Če pridem do pol osmih zvečer domov, potem bo to res poseben čudež...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.1.2009 19:29:12   
aprilčica07
Madona ste se razpisale... V glavnem na hitro, na smučanju je blo super, smo uživali maksimalno, res mi je pašalo:) Kaj več bom napisala jutri, danes grem raje počivat, ker bo jutri naporen dan. Vem, da bom sama v službi, že spet:(

Se beremo jutri.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.1.2009 19:43:24   
tulpek
Mene pa danes tako napihuje, pa vetrovi me matrajo. Trenutno imam trebuh za 7. mesec, zjutraj ga pa skoraj ni. Sem napihnjena kot balon. Prebava mi pa laufa 100 na uro. Se mi zdi, da sem cel dan na wc-ju. Pa še vedno me sili na bruhanje user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.1.2009 20:03:51   
Tanchy
Bravo, punce ve ste pa res prave čvekice user posted image user posted image user posted image - vas komaj dohajam.
No, saj se tudi zdaj bolj na hitro oglašam....v četrtek imamo prvi pregled, pa sem že full živčna user posted image .

No, ob priložnosti vam kaj več napišem...do takrat pa bodite v user posted image .

Papa

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.1.2009 22:59:48   
Muca83
Uau, kako smo zgovorni danes user posted image Vidim, da sta se nam kar dve anonimni razkrili. user posted image

Joj jaz imam pa zdele res ogromen trebuh, tak za 6. ali 7. mesec. Obup! Pa prav trd je na otip, ni mehek kot ponavadi, ko se prst ugrezne v špeh če pritisnem user posted image Pa mi sploh ni jasno zakaj, saj sem šla danes na WC. user posted image
Še dobro, da je zima, da ne bi kdo kaj opazil. Zdaj se pa spomnim zakaj sem v prejšnji user posted image šla že pred NS kupit nosečniške hlače. Takrat sem se že pred user posted image majčkeno zredila in so bile hlače tesnejše, potem pa še malo med user posted image , potem se mi je pa še trebuh napihnil in res nisem mogla več hlač zapeti. Zdaj imam srečo, da sem pred zanositvijo uspela celo 2 kg odpravit in so mi bile zato hlače malo manj tesne, tako da se zdaj še zbašem notri. Tehtam se pa raje ne, ker se bojim številke user posted image

Midva pa imen nimava še nič izbranih. Bova o tem govorila po NS. Bo pa pomoje kar problem, ker imava različne okuse.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.1.2009 7:57:09   
Sulfinija
Jutro!

Punce jaz bom pa danes šla do  svoje gin.dela pa popoldan.Meni se zdi,da mam že tri dni blage krče v trebuhu zato se bom šla danes iz preventive pokazat,da slučajno kje ni kaj narobe in sem malo panična zaradi prejšnjih ss.Tudi bojim se,da ni kaj narobe. pa sem že tak dalče prišla ko odštevam dneve do nuhalne.
Ma tudi od vas katera take blage krče mogoče?Jaz izcedka in krvavitve nimam nič.

Punce držite pesti,ko se vrnem vam poročam novičko.

LP Mojcauser posted image 10t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.1.2009 8:09:10   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Jutro!

Punce jaz bom pa danes šla do  svoje gin.dela pa popoldan.Meni se zdi,da mam že tri dni blage krče v trebuhu zato se bom šla danes iz preventive pokazat,da slučajno kje ni kaj narobe in sem malo panična zaradi prejšnjih ss.Tudi bojim se,da ni kaj narobe. pa sem že tak dalče prišla ko odštevam dneve do nuhalne.
Ma tudi od vas katera take blage krče mogoče?Jaz izcedka in krvavitve nimam nič.

Punce držite pesti,ko se vrnem vam poročam novičko.

LP Mojcauser posted image 10t4dni

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In upam,da bo vse v najlepšem reduuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.1.2009 8:10:00   
poopsie
Tevž danes imaš NSuser posted image user posted image Si odprla sezono.Dobro opravi in poročaj rezultateuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?