|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
18.1.2009 19:24:16   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

evrov evrov user posted image

nič, midva se greva kopat user posted image

ok ok... čak, da dobim nakazano porodniško naslednji mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.1.2009 19:24:39   
Samsa
oooouuujeeeaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.1.2009 19:25:23   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image Izabela za ploskanje in poznavanje tujega jezika 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.1.2009 19:34:39   
beyba
a katera ve še za kako drugo stran razen shrani.si...mam filmček z 355M pa mi ga na shrani,si noče sprejet?

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.1.2009 19:43:38   
*Mojca*
google video - do 100mb daš kar preko neta, za več pa daš dol en programček, je pa zastojn

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.1.2009 19:45:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image Izabela za ploskanje in poznavanje tujega jezika 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samsa, sorry, sorry, ni blo namernouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
18.1.2009 19:50:54   
Kaja08
Čeeer!

Vode ne prekuhavamo več, imamo Brito in tisto vodo uporabljamo.

Jabolk nikoli nisem kuhala, vedno surova, ampak se je zdej neki naprdnu in noče več, čeprav je prej z užitkom pojedu.. No ja, sej tud ničesar drugega noče več jest user posted image

V vozičku je miren, ponavadi zaspi...

Žiga je car!

(odgovor članu tasa 23)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.1.2009 20:19:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja, pa naša je začela danes ploskat. Vsaj neki, glede na to da iz plazenja ne bo ničuser posted image , pa veselo uri jezik...kar neki besed že govori. Nekatere razumemo, večina pa neuser posted image ......v nekem drugem jeziku govori....pa noče in noče v slovenščiniuser posted image user posted image

I, ploska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa naši z rokami ploskam, pa se samo smeji, ali pa če se klofnem z njeno rokico, ji je tudi ful smešno.

Eh, saj vsi vemo kako je s slovenščino. Boljše, da kar z drugimi jeziki štarta. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.1.2009 20:22:18   
slovenka
Mojcauser posted image - ko sva se selila, sem en čas rabila, da sem se naučila, kako se vse aparature uporabljajo (pečica, indukcijski šporhet, pralni in sušilni stroj, pa pomivalni...). V bistvu sem res zelo malo delala, ko sem bila še doma - pa zraven mame in sestre niti blizu nisem mogla, tudi če bi hotela user posted image user posted image user posted image Če tako pomislim, res ni nič čudno, da sem pri 27 doktorirala user posted image Potem pa ma beba sivo kapo, namesto roza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
18.1.2009 20:24:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

a katera ve še za kako drugo stran razen shrani.si...mam filmček z 355M pa mi ga na shrani,si noče sprejet?

gre preko youtube.com... tam boš še najlažje

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.1.2009 20:37:13   
sasa.vracko
heeeloooo

kaj ni nobene nikjer, btw Mojca, a si primorka? user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.1.2009 20:38:39   
*Mojca*
yes, čistokrvna iz Nove Gorice user posted image , preseljena v LJ user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.1.2009 20:39:09 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.1.2009 20:38:54   
sasa.vracko
Slovenka - se pa res ne rabiš sekirat zarad kapice, jaz sem te tud hotla vprašat kje si jo kupila, ker mi je prav luštna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
18.1.2009 20:40:18   
sasa.vracko

yes, čistokrvna iz Nove Gorice user posted image

A res, super! user posted image  če pa nimaš nič naglasa, (no, med tipkanjem mal težje opazno user posted image ), dej kako po primorsko povej, kako dolgo si pa že v LJ, če nisem preveč firbec user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.1.2009 20:42:03   
sasa.vracko
Ej, a sem jaz mal zmešana, a narobe vidim, da nobeni od nas ne sešteva več objav???user posted image  zakaj pa to?

Neposredna povezava do sporočila: 540
18.1.2009 20:43:30   
*Mojca*
od kar sem šla na faks, torej od leta 2000. Me pa vedno bolj vleče nazaj, ker ta Ljubljana je za p.o.p.i.z.dit user posted image user posted image glede vremena, prometa, folka,....

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 541
18.1.2009 20:48:02   
sasa.vracko

od kar sem šla na faks, torej od leta 2000. Me pa vedno bolj vleče nazaj, ker ta Ljubljana je za p.o.p.i.z.dit user posted image user posted image glede vremena, prometa, folka,....

O, si pa že kar lep čas tam, ja to pa itak vsi "priseljenci" jamrajo... user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.1.2009 20:52:37   
Tina 28
Mojca...kar nazaj v "horico"...pa bo mali polek kitajščine, slovenščine še italjansko znaluser posted image .
Saj ljubljana je fajn, če greš tja občasno...za mirno družinsko življenje pa rabiš mal drugačno okolje. Moja prijateljica se je zdaj tja preselila...ma malega starega 3M in skoz nori, ker je tko beden zrak. Velikokrat za več dni pride nazaj v oazo alp.

Slovenka...Jaz sem pa hotla komentirat, kako maš v stilu oblečeno tamalo. roza pajac s sivimi šivi...in siva kapica. Mislim, da ti je stroj naredil modno uslugouser posted image . Sem pristaš nošenja kombinacije dveh barv!
Drgač pa vsaka čast naredit iz roza...sivo (kaj sidala prat..črnino zraven?).
Če se men kaj zabarva...je veliko manj estetsko.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.1.2009 20:56:07   
Tina 28
Sem odprla temo o ionizatorjih zraka...pa ker vem, da od vas letijo samo poštena mnenja in da ne gledate tolk sem in tja po temah...še vam prilimam:

Najboljše, da kar povprašam vas.
Slišala sem za razne ionizatorje zraka in me zanima, če ima kdo več izkušenj kot le branje reklam.
Dejstvo, da imamo majhno bivalno površino...računalnik in televizor v spalnem delu..stara hiša (prah, plesen)...mi je dalo misliti. V prihodnosti imamo sicer selitev , vendar še ne tako kmalu. Mislite, da te zadevice res pomagajo in kako?

Kateri produkt najbolj priporočate?

Hvala!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.1.2009 20:59:33   
D.anna 76
En lep pozdrav vsem skupaj od mene po dolgem času.

Maks pridno raste a čedalje slabše spi ponoči. Obvezno se zbudi 1 - 2 krat na noč in to v joku. Ne otolaži ga pa nič drugega kot joška. Čez dan je pa shranjenjem kukr kdaj. Včasih je kot zmešan včasih pa niti ust noče odpret, ko mu pa ponudim joško pa kr plani. Sedaj zato zmanjšujem obroke dojenja.

Čez dan mi tut skoraj nič ne spi največ 1 x po kako urco do urco in pol. Pa še to brez kakega posebnega reda. Bo treba tut na to temo nekaj ukreniti pa mal reda vzpostaviti.

No ja se še kej javim ob priliki.

A ja, kdaj boste pa kej kofetkale?

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 545
18.1.2009 21:04:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka...Jaz sem pa hotla komentirat, kako maš v stilu oblečeno tamalo. roza pajac s sivimi šivi...in siva kapica. Mislim, da ti je stroj naredil modno uslugouser posted image . Sem pristaš nošenja kombinacije dveh barv!
Drgač pa vsaka čast naredit iz roza...sivo (kaj sidala prat..črnino zraven?).
Če se men kaj zabarva...je veliko manj estetsko.

Tina, ne me vprašat. user posted image user posted image user posted image Je pa zunaj kapica iz volne, notri pa iz pliša in pliš je še original barve, samo zunaj ne user posted image user posted image user posted image Res hecno, da vam je vsem ta siva kapica zdaj fajn. Je pa bila kupljena v Aladinu v Mb - zraven Muellarja, če katera pozna.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.1.2009 21:05:46   
Taanikaa
čer-No jst pa vam danes mal potožim kok sem fejst žalostna.Sploh sem razočarana nad reakcijam ljudi,ko vidijo malega,ker je pač močnejši in so to v smislu reakcije-OMG s čim ga pa hranite;pa tisto oooooo kak je velik (beri debel)...Jst nisem kriva ker napreduje tko ful,da mu nobven vrstnik ni primeren,da je po razvoju rasti in teže kr 3-4 mesece naprej.Ja in povem mali ima sigurn že kakih 11,5 kil (govorim na pamet),velik je sigurn nekje enih 77-78 cm,konfekcija je nekje 80-86 že in kaj naj????Jemo zelenjavo,sadje,1x am in zvečer kašice.Srce se mi para kok so ljudej nepremišljeni,hudo sem prizadeta in jokam skoz zatro ker se vedejo kot da imam pošast ne otroka.Se zavedam da nima motorike,ker je taka masa in se ne obračamo sedimo pa sami.Nevem al sem zato slaba mama al kaj.?!
Se oproščam kr sem malo zatežila sam res sem žalostna,ni se to šlo za današnje žalitve tud tle me nihče ni užalil sam to se nabira v meni zelo dolgo že in sploh km vidim reakcije ljudi....brez beseduser posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.1.2009 21:06:55   
slovenka
Hm, spanje... naša sedaj spi že en čas, pa po moje ima to še zmeraj za popoldansko spanje, ko prej ni spala, potem sta pa z atijem zaspala... Hm, če se bo zbudila, bo hotla kopanje in vse te rituale. Je zadnjih par dni šla bolj pozno spat, nimamo prave discipline več. No, mogoče je pa utrujena od sprehoda in vsega, pa bo kar spala... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.1.2009 21:14:49   
Tina 28
Christy...naša anja je tud kar velika punca. Ma okrog 10 kg (ne vem točno) in ppred 1,5 M 70 cm.

Vsak reče...uf je pa velika...pa rečem, seveda je, če sta mamai in ati...in nekak sem ponosna. Pa komentarji na šlavfke...se pač nasmeješ, da si dela zalogo za shodit...pol tko vse porabijo. Obrazek ma ful okrogel in ko sem vidla tistih nekaj slik iz mojega otroštva...sem mela skoraj večjo od mamice...tko zalita lička sem mela. so vsi rekli, da ne bom shodila, ker sem kao pretežka in nisem puzala..in sem lepo šla pri 11M. Verjetno je mali preskočil plazenje. Naša ga bo tud defenitivno, ker ma čist druge gibe. Bo pač začel vstajat, ko bo dovolj radoveden. Jaz sem se zdaj nehala sekirat, da ne plazi, tko kot je Nejc v njenih M že lep čas. Bo pač manj smeti pobralauser posted image . Pa še obe stari mami sta povedali, da se ne jaz ne dragi nisva plazila. tudi geni majo svojo težo.

Brez skrbi in ne se sekirat. Če otrok raste in se redi...je zagotovo zdrav.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.1.2009 21:14:58   
slovenka
Evo, se je že zbudila. Ko gre za spanje, me bog ne sliši user posted image user posted image user posted image

Christy, ne vem, kako bi te potolažila, mi imamo nasprotje, lahko kategornico - ti pa ni bilo treba na tedenska tehtanja nikoli, pa zize ven v ordinaciji, da vidimo, koliko poje. user posted image Ne skrbi, kmalu bo začel laufat. Mame smo take, občutljive za naše pikece.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!