Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:24:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* evrov evrov nič, midva se greva kopat ok ok... čak, da dobim nakazano porodniško naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:24:39
|
|
|
|
Samsa
|
oooouuujeeeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:25:23
|
|
|
|
Samsa
|
Izabela za ploskanje in poznavanje tujega jezika
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:34:39
|
|
|
|
beyba
|
a katera ve še za kako drugo stran razen shrani.si...mam filmček z 355M pa mi ga na shrani,si noče sprejet?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:43:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
google video - do 100mb daš kar preko neta, za več pa daš dol en programček, je pa zastojn
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:45:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Izabela za ploskanje in poznavanje tujega jezika samsa, sorry, sorry, ni blo namerno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 19:50:54
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeer! Vode ne prekuhavamo več, imamo Brito in tisto vodo uporabljamo. Jabolk nikoli nisem kuhala, vedno surova, ampak se je zdej neki naprdnu in noče več, čeprav je prej z užitkom pojedu.. No ja, sej tud ničesar drugega noče več jest V vozičku je miren, ponavadi zaspi...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:19:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 aja, pa naša je začela danes ploskat. Vsaj neki, glede na to da iz plazenja ne bo nič , pa veselo uri jezik...kar neki besed že govori. Nekatere razumemo, večina pa ne ......v nekem drugem jeziku govori....pa noče in noče v slovenščini I, ploska. Jaz pa naši z rokami ploskam, pa se samo smeji, ali pa če se klofnem z njeno rokico, ji je tudi ful smešno. Eh, saj vsi vemo kako je s slovenščino. Boljše, da kar z drugimi jeziki štarta.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:22:18
|
|
|
|
slovenka
|
Mojca, - ko sva se selila, sem en čas rabila, da sem se naučila, kako se vse aparature uporabljajo (pečica, indukcijski šporhet, pralni in sušilni stroj, pa pomivalni...). V bistvu sem res zelo malo delala, ko sem bila še doma - pa zraven mame in sestre niti blizu nisem mogla, tudi če bi hotela Če tako pomislim, res ni nič čudno, da sem pri 27 doktorirala Potem pa ma beba sivo kapo, namesto roza
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:24:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba a katera ve še za kako drugo stran razen shrani.si...mam filmček z 355M pa mi ga na shrani,si noče sprejet? gre preko youtube.com... tam boš še najlažje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:37:13
|
|
|
|
sasa.vracko
|
heeeloooo kaj ni nobene nikjer, btw Mojca, a si primorka?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:38:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
yes, čistokrvna iz Nove Gorice , preseljena v LJ
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.1.2009 20:39:09 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:38:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Slovenka - se pa res ne rabiš sekirat zarad kapice, jaz sem te tud hotla vprašat kje si jo kupila, ker mi je prav luštna...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:40:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* yes, čistokrvna iz Nove Gorice A res, super! če pa nimaš nič naglasa, (no, med tipkanjem mal težje opazno ), dej kako po primorsko povej, kako dolgo si pa že v LJ, če nisem preveč firbec
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:42:03
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ej, a sem jaz mal zmešana, a narobe vidim, da nobeni od nas ne sešteva več objav??? zakaj pa to?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:43:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
od kar sem šla na faks, torej od leta 2000. Me pa vedno bolj vleče nazaj, ker ta Ljubljana je za p.o.p.i.z.dit glede vremena, prometa, folka,....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:48:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* od kar sem šla na faks, torej od leta 2000. Me pa vedno bolj vleče nazaj, ker ta Ljubljana je za p.o.p.i.z.dit glede vremena, prometa, folka,.... O, si pa že kar lep čas tam, ja to pa itak vsi "priseljenci" jamrajo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:52:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Mojca...kar nazaj v "horico"...pa bo mali polek kitajščine, slovenščine še italjansko znal . Saj ljubljana je fajn, če greš tja občasno...za mirno družinsko življenje pa rabiš mal drugačno okolje. Moja prijateljica se je zdaj tja preselila...ma malega starega 3M in skoz nori, ker je tko beden zrak. Velikokrat za več dni pride nazaj v oazo alp. Slovenka...Jaz sem pa hotla komentirat, kako maš v stilu oblečeno tamalo. roza pajac s sivimi šivi...in siva kapica. Mislim, da ti je stroj naredil modno uslugo . Sem pristaš nošenja kombinacije dveh barv! Drgač pa vsaka čast naredit iz roza...sivo (kaj sidala prat..črnino zraven?). Če se men kaj zabarva...je veliko manj estetsko.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:56:07
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem odprla temo o ionizatorjih zraka...pa ker vem, da od vas letijo samo poštena mnenja in da ne gledate tolk sem in tja po temah...še vam prilimam: Najboljše, da kar povprašam vas. Slišala sem za razne ionizatorje zraka in me zanima, če ima kdo več izkušenj kot le branje reklam. Dejstvo, da imamo majhno bivalno površino...računalnik in televizor v spalnem delu..stara hiša (prah, plesen)...mi je dalo misliti. V prihodnosti imamo sicer selitev , vendar še ne tako kmalu. Mislite, da te zadevice res pomagajo in kako? Kateri produkt najbolj priporočate? Hvala!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 20:59:33
|
|
|
|
D.anna 76
|
En lep pozdrav vsem skupaj od mene po dolgem času. Maks pridno raste a čedalje slabše spi ponoči. Obvezno se zbudi 1 - 2 krat na noč in to v joku. Ne otolaži ga pa nič drugega kot joška. Čez dan je pa shranjenjem kukr kdaj. Včasih je kot zmešan včasih pa niti ust noče odpret, ko mu pa ponudim joško pa kr plani. Sedaj zato zmanjšujem obroke dojenja. Čez dan mi tut skoraj nič ne spi največ 1 x po kako urco do urco in pol. Pa še to brez kakega posebnega reda. Bo treba tut na to temo nekaj ukreniti pa mal reda vzpostaviti. No ja se še kej javim ob priliki. A ja, kdaj boste pa kej kofetkale?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 21:04:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Slovenka...Jaz sem pa hotla komentirat, kako maš v stilu oblečeno tamalo. roza pajac s sivimi šivi...in siva kapica. Mislim, da ti je stroj naredil modno uslugo . Sem pristaš nošenja kombinacije dveh barv! Drgač pa vsaka čast naredit iz roza...sivo (kaj sidala prat..črnino zraven?). Če se men kaj zabarva...je veliko manj estetsko. Tina, ne me vprašat. Je pa zunaj kapica iz volne, notri pa iz pliša in pliš je še original barve, samo zunaj ne Res hecno, da vam je vsem ta siva kapica zdaj fajn. Je pa bila kupljena v Aladinu v Mb - zraven Muellarja, če katera pozna.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 21:05:46
|
|
|
|
Taanikaa
|
čer-No jst pa vam danes mal potožim kok sem fejst žalostna.Sploh sem razočarana nad reakcijam ljudi,ko vidijo malega,ker je pač močnejši in so to v smislu reakcije-OMG s čim ga pa hranite;pa tisto oooooo kak je velik (beri debel)...Jst nisem kriva ker napreduje tko ful,da mu nobven vrstnik ni primeren,da je po razvoju rasti in teže kr 3-4 mesece naprej.Ja in povem mali ima sigurn že kakih 11,5 kil (govorim na pamet),velik je sigurn nekje enih 77-78 cm,konfekcija je nekje 80-86 že in kaj naj????Jemo zelenjavo,sadje,1x am in zvečer kašice.Srce se mi para kok so ljudej nepremišljeni,hudo sem prizadeta in jokam skoz zatro ker se vedejo kot da imam pošast ne otroka.Se zavedam da nima motorike,ker je taka masa in se ne obračamo sedimo pa sami.Nevem al sem zato slaba mama al kaj.?! Se oproščam kr sem malo zatežila sam res sem žalostna,ni se to šlo za današnje žalitve tud tle me nihče ni užalil sam to se nabira v meni zelo dolgo že in sploh km vidim reakcije ljudi....brez besed
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 21:06:55
|
|
|
|
slovenka
|
Hm, spanje... naša sedaj spi že en čas, pa po moje ima to še zmeraj za popoldansko spanje, ko prej ni spala, potem sta pa z atijem zaspala... Hm, če se bo zbudila, bo hotla kopanje in vse te rituale. Je zadnjih par dni šla bolj pozno spat, nimamo prave discipline več. No, mogoče je pa utrujena od sprehoda in vsega, pa bo kar spala...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 21:14:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Christy...naša anja je tud kar velika punca. Ma okrog 10 kg (ne vem točno) in ppred 1,5 M 70 cm. Vsak reče...uf je pa velika...pa rečem, seveda je, če sta mamai in ati...in nekak sem ponosna. Pa komentarji na šlavfke...se pač nasmeješ, da si dela zalogo za shodit...pol tko vse porabijo. Obrazek ma ful okrogel in ko sem vidla tistih nekaj slik iz mojega otroštva...sem mela skoraj večjo od mamice...tko zalita lička sem mela. so vsi rekli, da ne bom shodila, ker sem kao pretežka in nisem puzala..in sem lepo šla pri 11M. Verjetno je mali preskočil plazenje. Naša ga bo tud defenitivno, ker ma čist druge gibe. Bo pač začel vstajat, ko bo dovolj radoveden. Jaz sem se zdaj nehala sekirat, da ne plazi, tko kot je Nejc v njenih M že lep čas. Bo pač manj smeti pobrala . Pa še obe stari mami sta povedali, da se ne jaz ne dragi nisva plazila. tudi geni majo svojo težo. Brez skrbi in ne se sekirat. Če otrok raste in se redi...je zagotovo zdrav.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 21:14:58
|
|
|
|
slovenka
|
Evo, se je že zbudila. Ko gre za spanje, me bog ne sliši Christy, ne vem, kako bi te potolažila, mi imamo nasprotje, lahko kategornico - ti pa ni bilo treba na tedenska tehtanja nikoli, pa zize ven v ordinaciji, da vidimo, koliko poje. Ne skrbi, kmalu bo začel laufat. Mame smo take, občutljive za naše pikece.
|
ime za deklicojoli mucaKatero ime naj ji dam?Zarja (
41%)
Čarna (
5%)
Petra (
8%)
Klavdija (
5%)
Janja (
11%)
Isa (
30%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!