|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
18.1.2009 21:52:09   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ooooooo Sasaaaaaaaauser posted image
Ja mas prav.Sem pa enkrat vidla od Serbi sliko,ko je bla majhna,pa cisti suhec...pa evo jo zdaj.

user posted image user posted image user posted image  ja, jaz sem bla tud bolj pretegnjen otrok, pa me zdej poglej, no Šerbi še glih nisem...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.1.2009 21:52:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ja, pa Kleo, a si že kaj izvohala glede vsiljivcev???? user posted image

Daj ne zezajuser posted image ,mi je blo ze vceraj cudno,kaj ima KM vezo,ce noce piti po flaskiuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
18.1.2009 21:52:26   
sasa.vracko
oooouuuuujjeeeaaa

Neposredna povezava do sporočila: 578
18.1.2009 21:53:02   
lunca14

..............no to pa tud mene zanima,kdo ima preveč časauser posted image user posted image user posted image ............bi lahko k meni prišla,mam za likat,sesat,pomit,pa še kaka kava bi mi pasalauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 579
18.1.2009 21:54:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

..............no to pa tud mene zanima,kdo ima preveč časauser posted image user posted image user posted image ............bi lahko k meni prišla,mam za likat,sesat,pomit,pa še kaka kava bi mi pasalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
18.1.2009 21:54:59   
sasa.vracko

user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.1.2009 21:56:22   
RMRM
Lunca14, samo zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
18.1.2009 21:56:35   
Anonimen
.....hmmmm,ne vem ce ni Didlinaa,je danes sumljiv ni nic naokoluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.1.2009 21:56:57   
sasa.vracko
user posted image  Ej, lunca14, ti ko maš že tri porode za sabo maš sigurn kak nasvet glede mojih težav, ki sem jih prej omenjala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
18.1.2009 21:57:23   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.....hmmmm,ne vem ce ni Didlinaa,je danes sumljiv ni nic naokoluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
18.1.2009 21:57:32   
lunca14
.............no kje steuser posted image ,ste šle spat.............moj lunči pa še kar kuha,pa zvečer je mal bruhaluser posted image ,upam,da ne bo treba spet svečke dajat in da bo jutri dobro,ali pa sumim na šesto bolezen,ker je samo visoka vročina,pa z noska mu teče,sam je pa bogi,ko mu gre vročina nad 38,je čist povožen,sam stiskal bi se,v nasprotju z enejem,ki takrat še fuzbal špila,njega ora zvit do 39user posted image ..........no jaz res upam,na kakšno lažjo virozo in da bo naslednjo jesen fajn utrjen,ker maja se pa skoraj nič več ne primeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.1.2009 21:57:57   
sasa.vracko

user posted image  Ej, lunca14, ti ko maš že tri porode za sabo maš sigurn kak nasvet glede mojih težav, ki sem jih prej omenjala...user posted image

no, pa RMRM tud dobrodošla z nasveti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
18.1.2009 21:58:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

hvala,hvala,samo si je ne upam skuhat,ker vem,da bi se lun takoj zbudil,ko se grem tuširat,me takoj zavoha in je sireeeeeeeeeenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.1.2009 22:00:13   
RMRM

no, pa RMRM tud dobrodošla z nasveti user posted image

joj, rade volje, sam nimam pojma. Sam s tem nisem mela nikol težav, tko da res ne vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
18.1.2009 22:01:19   
RMRM

hvala,hvala,samo si je ne upam skuhat,ker vem,da bi se lun takoj zbudil,ko se grem tuširat,me takoj zavoha in je sireeeeeeeeeenauser posted image user posted image user posted image

Men je to tako smešno, ampak je čista resnica. Otrok te dobesedno zavoha.user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.1.2009 22:01:20   
Anonimen
Sasa to zna pa res bit zelo zoprno.Kaj pa G pravi,se bo uredilo,pa kako?
RMRM,je lustkan Lukasuser posted image ,ima bolj droben obrazek,vecje ucke,pa so ga potem res same ociuser posted image .Si ga v kamilicah kopala?Za papajo bom v knjigo pogledala,pocakaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
18.1.2009 22:02:24   
lunca14

Ja res,je,da imam za samo btri porode,ampak sedaj nimam več teh težav,sem pa mela prve tri mesece kar fajn težave,nisem smela ne kihent,ne zakašljat,mi je vedno ušlo,pa po pravici povedano,nisem kaj dosti delala na tem,ker sem se tolažla,da se bo samo uredilo,drugače bi pa začela delat kegljeve vaje,pa baje so v redu tud medenične uteži,podobno kot kroglice.Za začetek delaj keglja,če pa to ne bo popravlo,potem,pa le pojdi do ginekologa,pa ti bo on svetoval,kaj naprej,baje ,če je fajn hudo,naredijo tudi operacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 592
18.1.2009 22:03:09   
RMRM
kleo, zakaj misliš če sem ga v kamelicah kopala?

Drugače pa imajo vsi moji trije velike učke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
18.1.2009 22:03:40   
Anonimen
Pa še en ful velik problem mam, pa nisem zasledila, da bi ga katera od vas  omenila tle gor, namreč jaz mam ful probleme od poroda naprej z UHAJANJEM VODE... Ta teden sploh, ko sem mela gripo in sem ful kašljala in kihala in se mi zdi, da je še hujš ratal... ja saj vem Keglove vaje, pa kar pozabim jih delat... je pa tole drugač precej nerodna zadeva in je skor obvezno dnevne vložke uporabljat...user posted image

Sam res tele kegli ful pomagajo. Sam jih je treba delat na prazen mehur - jst se ponavad spomnim, ko me tišči lulatuser posted image user posted image user posted image . Sam mi je pa pomagalo - pa se probam vsaj dan spomnit, da jih nardim. Sam me še zmer drži nosečniška skleroza user posted image . Ti pa morm rečt, da se mi je stanje izboljšalo - no vsaj upam.

Neposredna povezava do sporočila: 594
18.1.2009 22:04:39   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Hvala RMRM...daj povprašaj mal teto...Papaja...pojma nimam...sorry

Saša
....jap...keglove vaje...lahko pa si kupiš japonske kroglice (sex shop), ki jih maš notri in podzavestno cel dan stiskaš nožnico. Vem, da se sliš butast, saj je namenjena bolj za tiste užitke, sam mislim, da s tem velik narediš za utrjene mišice. Keglove vaje...ja itak tud jaz skoz pozabim!

Še enkrat zate Saša..kje maš očala založeneuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.1.2009 22:04:57   
RMRM
kleo, sej Lukas drugač sploh ni tako suhcan, bom ju3 kakšno novo slikco pripopalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.1.2009 22:06:24   
Anonimen
Pa glih včeraj sva se z ninny na FB pogovarjali o tem, da je men ful sumljivo, da kr ena uleti - pa da niti ne pove, kako je otroku ime, pa sprašuje za KM. Me zanima ali katera malo provocira ali pa je katera naša, pa se ne upa pod svojim nickom objavit, ker se boji, da bi ji rekle, da je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
18.1.2009 22:08:55   
lunca14

Men je to tako smešno, ampak je čista resnica. Otrok te dobesedno zavoha.user posted image user posted image .

Ja mene res vsi zavohajo,ko pridem v spalnico,po parih minutah je sirena,ne glede,na to kdaj pridem.Sem pa bla včeraj pri svoji bioenergetičarki,in sem jo vprašala,do kdaj bo moj mali samo na zizi,pa je rekla do 9 meseca,se pravi,da imam še mesec in pol apartma z njim v posteljiuser posted image user posted image ...........bogi moj križček,ker če pomislim nazaj ,je tud enej dokler sem ga samo dojila,je hotel spat z mano,in se je zbujal pogosto,potem,pa ko sva prešaltala,na gh.je začel spat sam,po celo noč.No cristy,mene pa folk čudno gleda,ko jim rečem,da ga samo dojim,da mu nič ne dodajam,pa sem fajn ponosna na touser posted image user posted image user posted image user posted image sem čistokrvana ciganka,ko je otrok lačen,zizo ven,pa jeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.1.2009 22:08:57   
Anonimen
Papaja
Na kratko,jo olupis in tako ponudis,drzis v hladilniku,ko jo prerezez,jo moras hitro porabiti.(jo bom jutri sla kupit)
-zdravi bolezni pomanjkanja beljakvin
-pospesuje nastajanja misicja,krepi srce in ozilje
-krepi imunski sistem in sluznice
-izboljsuje beljakovinske razmere v vseh telesnih celicah...
-med drugim skrbi tudi za nastajanje prebavnih encimov....

Kot tu pise je zelo zdrava,je pa jaz se nikoli nisem probalauser posted image .Pa semena se naj ne bi jedla,no otrocki itak da ne,drugace pa,jaz jo bom Meri dala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
18.1.2009 22:09:37   
sasa.vracko

Hvala RMRM...daj povprašaj mal teto...Papaja...pojma nimam...sorry

Saša
....jap...keglove vaje...lahko pa si kupiš japonske kroglice (sex shop), ki jih maš notri in podzavestno cel dan stiskaš nožnico. Vem, da se sliš butast, saj je namenjena bolj za tiste užitke, sam mislim, da s tem velik narediš za utrjene mišice. Keglove vaje...ja itak tud jaz skoz pozabim!

Še enkrat zate Saša..kje maš očala založeneuser posted image

ja, sej sem prebrala že prej, hvala za nasvet, no kroglice verjetno odpadejo user posted image , verjetn bi se pa mojmu dopadle,  delam pa keglove vaje takrat kot Nya, ko me tišči na wc... sej je bil zdej nekaj časa mir, ta teden ko sem pa skoz kašljala in kihala se je pa spet mal ponovil...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?