metuljcek321
|
3jemi, pol ti je oprosceno, k si se tko lepo pokesala. Pa za stolcek! Umpa, wie geht's pri vasi familiji? Upam, da ste boljs! .... Aha, vidim, da se stanje nekako izboljsuje! Yes! Pa pol kg, da je izgubil Luka? Ja, revcek ubogi, no! Pa neboglasnica? Kako pri vas? ksenci, za avatar, ampak je pa preslaba kvaliteta slikice ... zdaj, ko znas to ustimat, pejd eno drugo iskat, pa jo gor pripopaj, a prav? populis, sem dobro sliko zarascenca prilepila, a ne? Ne, ni Matthew ... uf, on je meni zelo hot sicer! A rabte namig? Je igralec .... no, zdaj se je baje upokojil .... se kaj? Igral je v Gladiatorju, pa v Johnny-ju Cashu .... meni je ful fajn! Dzizs, populis, kerga zamaskiranca si pa ti gor prilepila? Rabim en konkreten namig ... al pa dva FB dela, ker ze nekaj casa visim gor Vau, Teo je pa res pravi mali lasatec! Mi bi tud take laske ... s cim jih zalivas, Tinky? Povej, povej! Pa ne ga strict - se mal mu jih pusti, ker je totalno cortkan! Glede Recaro sedezev: kolegica mi je omenila, da so OK. Imas link? Almera, Bor je pa neverjeten - vsak dan poje fuuul goste hrane - pa take dobre jedilnike imas - mnjam! Mi se zdalec nismo tam, ma, se pocasi, pocasi, pocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi priblizujemo ........ Dopoldne je prvic probala korenje & loved it hd, a Kali zdaj ze spi? za vse bolnike! netki, cekiraj Bolho za cene: KLIKNI Od 40 evrov naprej jo dobis z jogijem .... brez? Ne vem, presodi.