|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
17.1.2009 20:38:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dan!

Kajjjj???Samo 8 strani več od včeraj zvečer? Skoraj ne morem verjeti. Danes je bil tudi zame naporen dan, sem bila že v Medvodah v LJ, doma in še enkrat v LJ in sedaj sem končno doma. Alja noi najbolje ima povišano temperaturo in tudi je ne veliko. Nekaj jo matra, prehlajena ni tako, da je verjetno kak virususer posted image
Matej je bil danes res priden, cel dan s tamalo, pa še kosilo je skuhal.user posted image   Grem malo počivat, pa pol pridem nazaj, če bo kaka on lineuser posted image

Tia in Liauser posted image user posted image VSE NAJ NAJ ZA 8MESECEV

user posted image user posted image  za moža
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aljo

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.1.2009 20:38:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce jaz sem sedaj tako žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj počiva v miru med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj je bila tudi sama user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
17.1.2009 20:38:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image (levo dvojkico).

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.1.2009 20:38:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojla

da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in user posted image , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdneuser posted image , ker so pri naši hiši moški spušiliuser posted image

Anitka, žal mi je za tvojo nesojeno taščouser posted image user posted image , sožalje vsem njenim.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
17.1.2009 20:39:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat user posted image , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitnauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
17.1.2009 20:39:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Upam, da mi bo ratalo še to napisat:

v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešanauser posted image , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniškeuser posted image .

Svašta človek doživiuser posted image user posted image

KVA?
kva ji pa ni jasn?

Marsikajuser posted image user posted image user posted image

Delam pa v Lukoviciuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
17.1.2009 20:39:08   
barbaw

Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konecuser posted image user posted image . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanjeuser posted image Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x.

Mogoče jo pa grlo boli in ji ne paše jest, ker jo boli ob požiranju.
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3057
17.1.2009 20:39:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo bili pa popoldne pri mojih starših na obisku,potem pa smo šli še v Mulerjauser posted image .Seveda je bil spet čisto izropanuser posted image .Plenic niso imeli,mleko  so celo imeli,le manjša pakiranja.No,vsaj to.Ker sem danes prav opazila,kako Tilen tega iz Mulerja navdušeno pije.Se pravi,da mu tisti za vzhodni trg delan,ni všeč.

Danes pa ima Tilen prav trakuljo.Sploh se ne more najesti.Zjutraj je bolj malo pojedel mlečne kašice,potem se je pa začelo.Ob 10. je pojedel 200g sadne kašice,za kosilo golaž in pire krompir,ob 14. 150g skutke,ob 16. 150 ml mleka,ob 16.30 200g sadne kašice,ob 19. pa samo (v primerjavi z včerajuser posted image ) 200ml mleka in notri 3 žličke keksolinota.Če nič več ne je,ima dovolj,samo kaj,ko bo ponoči pojedel še dve flaški mlekauser posted image

Je pa zvečer Nejc spet zakuhal.Mislim,da bo drug teden kar še doma,ker tak že ne gre v vrtec.Tilnu teče iz noska,sedaj že jaz poplavljam.Nisem ušla bacilomuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
17.1.2009 20:39:47   
barbaw
Ha ha, pa mi je uspelo vse prebrat. Samo ne mi zamerit, ker vsega pa res nisem komentirala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
17.1.2009 20:41:12   
barbaw

v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešanauser posted image , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniškeuser posted image .

KVA?
kva ji pa ni jasn?

A kaj razmišljaš, da bi menjala službo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
17.1.2009 20:45:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

KVA?
kva ji pa ni jasn?

O tem razmišljam že od kar sem se tam zaposlilauser posted image user posted image user posted image , no resno ja valda sam itak ne bom te službe pustila dokler ne dobim drugo.
Je kar fajn plača, delo je super, del. čas si lahko čisto sama prilagodim, pa zelo dober prevoz dobimuser posted image v bistvu edin razdalje je mal za....jebčkana, ostalo je superuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
17.1.2009 20:49:04   
barbaw

KVA?
kva ji pa ni jasn?

O tem razmišljam že od kar sem se tam zaposlilauser posted image user posted image user posted image , no resno ja valda sam itak ne bom te službe pustila dokler ne dobim drugo.
Je kar fajn plača, delo je super, del. čas si lahko čisto sama prilagodim, pa zelo dober prevoz dobimuser posted image v bistvu edin razdalje je mal za....jebčkana, ostalo je superuser posted image

Saj jaz tudi nimam namena te službe pustit dokler ne najdem druge. Imaš plus, ker si lahko prilagajaš delovni čas, jaz pa si tega ne morem. Plača ni tako slaba, sem zadovoljna z njo, le delovni čas mene zelo muči. Boljše plače se pa seveda tudi ne bi branila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
17.1.2009 20:49:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Vecer...

A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem...

Ma tukaj se nič ne dogaja, jaz sem pa tud bolj kot ne podobna palačinki in grem kar spat.

lepo spiteuser posted image , jutri pa ne pozabi najine kaviceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
17.1.2009 20:50:21   
barbaw
user posted image

To sem še dolžna od prej, ampak mi ni bilo za popat.

user posted image

user posted image

user posted image
Takole se pa Maja sanka.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
17.1.2009 20:53:34   
barbaw
A danes bom pa jaz sama? Gledam zraven na tv Lorde, ki sem jih gledala že parkrat. user posted image  Ni nič pametnega po tv. Bo treba rač. zalaufat ko moj pride iz kopalnice. Si je privoščil kopel.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
17.1.2009 20:55:00   
Anonimen

KVA?
kva ji pa ni jasn?

Saj jaz tudi nimam namena te službe pustit dokler ne najdem druge. Imaš plus, ker si lahko prilagajaš delovni čas, jaz pa si tega ne morem. Plača ni tako slaba, sem zadovoljna z njo, le delovni čas mene zelo muči. Boljše plače se pa seveda tudi ne bi branila.

Veš jaz sem tej svoji namestnici enkrat omenila, da si itak imam namen v prihodnosti poiskati službo bližje domu, in mislim da si je ona to čisto po svoje interpretiralauser posted image user posted image . Ja itak da je to prednos, še posebej zdaj zaradi AT, pri meni mora biti vse poštimano pa kakor si razporediš, sam sem itak potem bila že tako hitra, da mi je še pa još časa ostalo, mislim da bom v času službe jaz imela fuuul več časa za RR kot sedajuser posted image , saj od dolgčasa na šiht sem pa tudi sem zalutalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
17.1.2009 20:56:49   
Svojeglava

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Takole se pa Maja sanka.

ful dobre sanke mate...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
17.1.2009 20:58:59   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Takole se pa Maja sanka.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
17.1.2009 20:59:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Takole se pa Maja sanka.

ful dobre sanke mate...

ja res, kje si te zelene nabavla?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
17.1.2009 20:59:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Vecer...

A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem...

Pesmice, so vse? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
17.1.2009 20:59:25   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ojla!

Samo da se na hitro javim.

Manco smo šele sedajle spravili v horizontalo, tako da upam, da ne bo budnice pred pol tretjo. Ha, sem optimist, ane user posted image .

Popoldan sva se z mojim potepala po Kranju. Sva izropala Mullerja, Baby Center, Lidla in Mečkatorja, kar nama je pa še denarja od moje porodniške ostal, sva se pa spotoma nazaj še na OMWju vstavila in moj avto tankala ter letno vinjeto kupila, pa je šla porodniška papa user posted image .
Manca se ja pa pri babici v Zmnicu merkala user posted image

Uglavnem sem kot izžeta cunja, tako da grem samo še v posteljo.

Pa jutri me tudi ne bo kej veliko na RR, greva z mojim smučat na Stari Vrh, ker bo moja mami Manco merkala user posted image .

Aja, pa še to: od 9ih zvečer pa do 9ih zjutaj smo brez vode user posted image , ker nam nekje pušča voda li pa nekomu non stop teče in moramo rezervoar napolnit, da bo kaj za čez dan.

NO sedaj pa grem v horizontalo user posted image

NOČKO

Ta sončna, lepo smučkaj danes...user posted image

Ti moram povedart,da sem vaju sanjala danes, sta bli pri meni ,in sem mojemu razlagala, da je Manca najlepše dete kaj sem jih kdaj vidla....user posted image  user posted image  user posted image  no, saj je lušna...pa kr neki je dogajalo no user posted image

Aha, to je tisti tvoj post, ki ga morem prebrat user posted image

Si imela pa lepe sanje user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tale je.......saj ni blo treba fejst iskat, ker niso prave čveke sodelovale user posted image  Lepe sanje, veš da...lahko nočko, če se res odpravljaš ajat...user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
17.1.2009 20:59:32   
Čmrlika

Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok

jaz sem kupila kar Mullerjeve, so mi ok... sicer pa za tiste 1/2 ure, ko so v bazenu... niti ni panike...

ne saj o paniki ni govora user posted image  , pač da se kaj naučim...user posted image  kaj novega zvem...saj jaz bom jutri v pikapolonici pobasala najverjetneje ktere pač majo...mam 20 € dbropisa, pa da ponucam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
17.1.2009 21:06:14   
Svojeglava

Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok

jaz sem kupila kar Mullerjeve, so mi ok... sicer pa za tiste 1/2 ure, ko so v bazenu... niti ni panike...

ne saj o paniki ni govora user posted image  , pač da se kaj naučim...user posted image  kaj novega zvem...saj jaz bom jutri v pikapolonici pobasala najverjetneje ktere pač majo...mam 20 € dbropisa, pa da ponucam...user posted image

no, to je pa super ideja user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
17.1.2009 21:11:02   
barbaw
Čmrlika v Leclercu za celih 6,99 eur. user posted image  So bile pa zadnje. Mogoče so že napolnili polico. Niso ne vem kaj, ampak Maja lepo sedi v njih in se sanka. So pa same ostre linije, pa robovi spodaj so ostri, ki jih pa Maja itak ne občuti ampak jaz, ko jo nosim kjer ni snega.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
17.1.2009 21:11:44   
aurora28
Tally bravo za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw krasne slike, kako je že velika Maja user posted image user posted image user posted image

Jana midva sva si tudi kupila karti za 5moških.com, bova gledala v Velenju, komaj čakam, da se nasmejim do solz. 5žensk.com je baje tudi ful super. Ko sva šla s Petrom gledat Predjamski človek sem se skoraj polulala v hlače od smeha. user posted image

Estrella Gal je imel najprej virozo, potem je bilo bolje, danes pa sva že imela od 19. ure prvi alarm po uri in pol, ker ima zamašen nosek. Sem mu ga malce spucala z fiziološko in s pumpico, kej več pa tak ne morem naresti, a ne???

Midva sva danes gledala avte in sva se navdušila nad novim Citroenom berlingotom, mater je lep in kako je fino sedet noter, kot v letalu user posted image , sedeži so ful udobni, vetrobrasnko steklo je ful veliko in je super pregled na cesto med vožnjo, premična vrata so itak zakon in prostora je za našo Didi dovolj user posted image . Bova dala v Prekorje delat alu boks za psico in bo imela svojo varno rezidenco.

Barbaw sva gledala tudi Ksaro Picasso in nisva bila navdušena, ker nima velik prtljažnik in tudi sedeži niso udobni user posted image

Potem sva šla gledat še Opel Zafiro in čista katastrofa user posted image , kot prvo nad kaj sem bila šokirana je bil neurejen prodajni prostor, kjer so avti, ki jih prodajajo, ti so bili zakidani z 30 cm visokim snegom, v avto si lahko vstopil po poteptanim odtisih od čevljev in prodajalec sploh ni bil zainteresiran, kot da bi roke dvignil nad celim avtosalonom user posted image , nama je rekel vidva kar glejta in je šel na čvek z drugim moškim, ki je mojga moža poznal user posted image , no ko pa sva videla avto, pa je bil peter razočaran, ker ni bilo to to. Tak, da ostajava zaenkrat na berlingotu.
user posted image

Evo takole pa zgleda najin favorit

user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?