Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi KVA? kva ji pa ni jasn? Marsikaj Delam pa v Lukovici A kaj razmišljaš, da bi menjala službo? O tem razmišljam že od kar sem se tam zaposlila , no resno ja valda sam itak ne bom te službe pustila dokler ne dobim drugo. Je kar fajn plača, delo je super, del. čas si lahko čisto sama prilagodim, pa zelo dober prevoz dobim v bistvu edin razdalje je mal za....jebčkana, ostalo je super Saj jaz tudi nimam namena te službe pustit dokler ne najdem druge. Imaš plus, ker si lahko prilagajaš delovni čas, jaz pa si tega ne morem. Plača ni tako slaba, sem zadovoljna z njo, le delovni čas mene zelo muči. Boljše plače se pa seveda tudi ne bi branila. Veš jaz sem tej svoji namestnici enkrat omenila, da si itak imam namen v prihodnosti poiskati službo bližje domu, in mislim da si je ona to čisto po svoje interpretirala . Ja itak da je to prednos, še posebej zdaj zaradi AT, pri meni mora biti vse poštimano pa kakor si razporediš, sam sem itak potem bila že tako hitra, da mi je še pa još časa ostalo, mislim da bom v času službe jaz imela fuuul več časa za RR kot sedaj , saj od dolgčasa na šiht sem pa tudi sem zalutala
|