Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:34:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdne , ker so pri naši hiši moški spušili Anitka, žal mi je za tvojo nesojeno taščo , sožalje vsem njenim. za tvoje bolančke, pa en velik za mamico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:37:25
|
|
|
|
tally
|
ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 18:00:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunaj (levo dvojkico).
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 17.1.2009 18:02:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 18:50:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitna Pri nas pa še nič Pa je sitkana, se mi kar smili, ker ne vem kaj jo matra.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 18:51:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunaj (levo dvojkico). že 5???? Vi boste pa kamalu klobase žvčili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:26:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Anitka...sem že dobila inhalator.Najlepša hvala! Sva z Nejcem že stestirala Ja super . In vse štima?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:27:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Moje sožalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:28:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj, hoj, hoj mačkice! Evo me. Dns se bl pozno javljam, sm se potepala in ojrote zapravlala. Sej veste kuk pravjo: "dnar more krožit!" Sm kupola Vidku še en voziček, mal manjšega, da ga bomo mel v avtu, pa da nam ne bo treba tavelikega skoz sabo vlačit. Pa tiste pence za na tla (puzzle). za novo pridobitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:31:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. za novo frizurco.Važno,da si zadovoljna Jaz sem pa pozabila barvo kupit .Bom pa še malo z narastkom okoli skakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:33:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz se samo javljam na raport. Mi smo se danes 2x sankali. Celo Maja se je in je ful uživala. Prvo sva gledale sankače, pa je začela z rito migat, da so se sanke začele peljat. Je bila reva tako utrujena, da je zaspala na sankah, ko sem jo nosila domov. Za nazaj bom brala kasneje, zdaj pa se grejem s kuhanim vinčkom in uživam v pravem družinskem življenju. Če bi bilo vsak dan takole bi bila najsrečnejši človek na svetu. Uživajte!!! za uživanje na snegu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:34:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdne , ker so pri naši hiši moški spušili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:34:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konec . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanje Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:35:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunaj (levo dvojkico). za zobek!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:41:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konec . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanje Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x. Saj če ne je,ni panike,ko bi vsaj pila.Koliko pa ima temperaturo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:48:48
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo bili pa popoldne pri mojih starših na obisku,potem pa smo šli še v Mulerja .Seveda je bil spet čisto izropan .Plenic niso imeli,mleko so celo imeli,le manjša pakiranja.No,vsaj to.Ker sem danes prav opazila,kako Tilen tega iz Mulerja navdušeno pije.Se pravi,da mu tisti za vzhodni trg delan,ni všeč. Danes pa ima Tilen prav trakuljo.Sploh se ne more najesti.Zjutraj je bolj malo pojedel mlečne kašice,potem se je pa začelo.Ob 10. je pojedel 200g sadne kašice,za kosilo golaž in pire krompir,ob 14. 150g skutke,ob 16. 150 ml mleka,ob 16.30 200g sadne kašice,ob 19. pa samo (v primerjavi z včeraj ) 200ml mleka in notri 3 žličke keksolinota.Če nič več ne je,ima dovolj,samo kaj,ko bo ponoči pojedel še dve flaški mleka Je pa zvečer Nejc spet zakuhal.Mislim,da bo drug teden kar še doma,ker tak že ne gre v vrtec.Tilnu teče iz noska,sedaj že jaz poplavljam.Nisem ušla bacilom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:50:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
Za Aljo! Videku za 5 zobek! Jaz sem pa včeraj eno srečala ko sva skup na ctg- je hodle...ma sina a0 dni mlajšega od Taje...pa ma mali že od 7 meseca 8 zobkov To pa je, ha? Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:51:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo, mene na dnevni raport Danes sem se pa FUL nasmučala , ampak sem tudi ful zmatrana. Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer . Gre neznano kam , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:53:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? Jaz sem za Manco vzela kar DM-ove in so se nam super obnesle. Ne vem pa če jih majo vse firme
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:53:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:55:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, mene na dnevni raport Danes sem se pa FUL nasmučala , ampak sem tudi ful zmatrana. za smučanje Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer . Gre neznano kam , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš A pa je že kdo prišel pogledat,kje pušča? Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:56:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo bili pa popoldne pri mojih starših na obisku,potem pa smo šli še v Mulerja .Seveda je bil spet čisto izropan .Plenic niso imeli,mleko so celo imeli,le manjša pakiranja.No,vsaj to.Ker sem danes prav opazila,kako Tilen tega iz Mulerja navdušeno pije.Se pravi,da mu tisti za vzhodni trg delan,ni všeč. Mi smo bili pa včeraj v Mullerju v KR in je bil tudi čisto izropan, da o plenicah sploh ne govorim. Sem sicer vzela 4+ veličino (11-20kg) pa so ji čisto prav, ker ma itak tam okrog 10 kg naša miša maša Danes pa ima Tilen prav trakuljo.Sploh se ne more najesti.Zjutraj je bolj malo pojedel mlečne kašice,potem se je pa začelo.Ob 10. je pojedel 200g sadne kašice,za kosilo golaž in pire krompir,ob 14. 150g skutke,ob 16. 150 ml mleka,ob 16.30 200g sadne kašice,ob 19. pa samo (v primerjavi z včeraj ) 200ml mleka in notri 3 žličke keksolinota.Če nič več ne je,ima dovolj,samo kaj,ko bo ponoči pojedel še dve flaški mleka No naša pa sedaj čez dan štrajka s hrano pa bi po noči non stop jedla Je pa zvečer Nejc spet zakuhal.Mislim,da bo drug teden kar še doma,ker tak že ne gre v vrtec.Tilnu teče iz noska,sedaj že jaz poplavljam.Nisem ušla bacilom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:56:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, mene na dnevni raport Danes sem se pa FUL nasmučala , ampak sem tudi ful zmatrana. Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer . Gre neznano kam , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x je blo pomembno..en moj post moraš obvezno prebrat....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:57:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči A pa je že kdo prišel pogledat,kje pušča? Mi imamo privad vodovod, na katerega je priklopljeno pol vasi. Nanj se najbolj spozna moj oče in še en sosed, sta pa oba odsotna.Moj oče je v Nemčiji, un sosed je pa tudi danes nekam šel, tako da upam, da se bo jutro končno kaj saniralo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:58:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo, mene na dnevni raport Danes sem se pa FUL nasmučala , ampak sem tudi ful zmatrana. Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer . Gre neznano kam , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x je blo pomembno..en moj post moraš obvezno prebrat.... nč ne obljubim čakam, da gre manca spat in jaz z njo. upam da bo to kmalu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:59:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konec . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanje Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x. Upam, da se stanje Alji čim prej popravi!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?