Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 12:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos avto pridejo pogledat enkrat po 12h, sam sem kr mojemu fotru to naprtila, ker primoža ni doma AT ne mislim, da je še slabša kot včeraj , bogica čist je otečena Kaj točno ji pa je, a ma vročino ? mah kaj pa vem, mislim da smo obe neki na plavanju pokasirale , ja na izy kašlja, nosek poln vedno, baby vac kar naprej laufa, vročino milsim, da mora imeti mal. Pa fuul je nerazpoložena nič ji ne paše , jaz pa se lomim zraven njen ker že 2 noči nisem spala niti minute. Ahh saj, da mi ozdravi. Bogica mala. Pri nas je zadnjič ko je mela ponoč poln nosek full pomagala materina dušica, a si probala? Naj se miška kmalu pozdravi . Aja a ste se zmenle kej za v soboto? Jest itak ne bom mogla, ker majo pri mojmu 24 urno akcijo ??. materina dušica?????????? Una krema od Justa k namažeš po podpladih pa po prsnem košu pa po lopaticah. Nam je full pomagala, sam morš pa res na tanko namazat k ma full močn vonj. Mogoče jo ma Estrella pa da ti jo posod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 14:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Vidim da sem spet ogromno zamudila...pa vseeno mal pokomentiram: Kar se tice premajhnih stvari, sem jaz prej tud vse sparala in moj mali nosi tud 13 let stare cotke, ki so kot nove od taprvega. No sedaj pa vse posenkam. Prodajat se mi zdi brez veze, ker bi imela vec dela s tem kot bi zasluzila pa tud itak imam vedno kako prijateljico ki ji lahko dam... Cmrlika: sedaj sem jih dobila ene 15 e-mailov, samo nisem se utegnila jih it gledat. Ampak ze v naprej iskerna hvala. Sicer pa tamale ni doma... ampak cez kak teden ko se vrne bo pa prav gotovo veselica. Jana: Uf....a ves da sva z mozem vceraj nasla eno super trgovino imajo noter vse pa se vec ...In moz je rekel, da bi bilo zelo lepo biti miljonar... Ampak res, ce bi hotela samo pol od tega kar je meni vsec domov odnest bi bil to en velik kup eurov... tamala bi pa itak kar v strcuni zakampirala, sva jo komi ven dobila in sicer spet z novo igraco... barbaw: Tudi midva vedno kupiva vsem trem nekaj, nikoli samo enemu. Samo pri nas je bil pretep zato ker je Samia blazno ljubosumna in mora biti vse njeno in po njenem. Itak to pri nas tako zgleda, da mora bit skoz eden zraven njiju kot pes cuvaj ker ce ne mu ali vse kar prime v roke spuli ali pa ga cist tako "ponesreci" kar naprej brca in buta... Res komaj cakam , da zraste da se bo znal branit. No drugace pa vceraj sva bila spet cel dan od doma in itak da nisem nobene cune dobila, pa ne zaradi velikosti, ker sem kar nekaj nasla ampak mi nic ni vsec. Barve so cudne in pa kroji ... skratka kupovat ne grem vec. Moza sem prosila, za tekasko stezo to bo najbolj pameten nakup. Samo ker je to draga rec... ne vem kdaj bo dnar zato. Eh... sem hotla se kaj napisat pa moram it. Sva z Omarjem sama doma in uzivava na veliko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:22:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TIA IN LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV Še od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:22:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Anitka...sem že dobila inhalator.Najlepša hvala! Sva z Nejcem že stestirala Ja super . In vse štima?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:23:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hoj, hoj, hoj mačkice! Evo me. Dns se bl pozno javljam, sm se potepala in ojrote zapravlala. Sej veste kuk pravjo: "dnar more krožit!" Sm kupola Vidku še en voziček, mal manjšega, da ga bomo mel v avtu, pa da nam ne bo treba tavelikega skoz sabo vlačit. Pa tiste pence za na tla (puzzle). TIA in LIA (skye) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:24:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi nismo spali čisti nič , se opravičujem, ker sem včeraj kar tako zginla, je mala začela tako močno vpiti da je joooj , in tako smo imele celo noč. Sem svojo mami poklicala, da je prišla spat k nama , tako da smo se malo izmenjevale, sem boga moja mami je morala že on 4h vstati in na šiht . Mala se pod mojimi nogami igra, jaz bom pa probala malo za nazaj prebrati. Ojej in pa za požrtvovalno mami/babi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:25:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi mislim haloooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:29:09
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:46:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdrav! Mi smo nazaj z izleta v beltince... , smo se še ustavili v btc-juv murski soboti, malo po trgovinah prošetali, in je za spremembo tokrat samo mami nekaj dobila , sem si kupila črn puli, ki ga je total problem bil dobit... ......napapali smo se že tudi...sma si privoščla lepinjo s pljeskavico za domov... , zdaj pa je ati tamalo spakiral spat,...mami pa sem bla na sprehodu..............s sesalcem........ in zdaj sem total hin in rabim malo počitka. Ati je že zalegnil, oj pardon se je spravil za sprememebo likat....kavč Groza, sme tak spala ponoči, pa sem bolj utrujena kot ko pol noči ne spim ****, torej so vse pesmice prispele....? no fajn, da je šlo, sem pa ene deset minut eno po eno pošiljala... zdaj bom pa šla še malo kaj nardit, ker v ponedeljek pičimo na počitnice, pa mam navado stanovanje v najlepši izdaji pustit , uf pa perilo za pobrat, pa nova runda se že suče , in ne vem, če se še kaj oglasim...mogoče...jutri smo pa tako na lušnem...gremo nakosilo k teti od mojga pol pa pakiranje pa uživat...upam, da bo taja ok... ma bo...itak
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:49:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. uuu lepo........ si bla dolgo pri frizerju? kolk si pa plačala? Upam, da te je Gal prepoznal , hec. ..daj Slikico hitro da te vidimo....jaz bi tud morL, pa nikak .....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 17.1.2009 15:51:03 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:49:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Dan! Kajjjj???Samo 8 strani več od včeraj zvečer? Skoraj ne morem verjeti. Danes je bil tudi zame naporen dan, sem bila že v Medvodah v LJ, doma in še enkrat v LJ in sedaj sem končno doma. Alja noi najbolje ima povišano temperaturo in tudi je ne veliko. Nekaj jo matra, prehlajena ni tako, da je verjetno kak virus Matej je bil danes res priden, cel dan s tamalo, pa še kosilo je skuhal. Grem malo počivat, pa pol pridem nazaj, če bo kaka on line Tia in Lia VSE NAJ NAJ ZA 8MESECEV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:51:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. uuu lepo........ si bla dolgo pri frizerju? kolk si pa plačala? Upam, da te je Gal prepoznal , hec. ..daj sl9kkico hitro da te vidimo....jaz bi tud morL, pa nikak ..... Bila zelo dolgo, plačala pa 67 evrov . Gal me pa še ni videl saj še kar spi . Slikca bo pa kasneje ali jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:52:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dan! Kajjjj???Samo 8 strani več od včeraj zvečer? Skoraj ne morem verjeti. Danes je bil tudi zame naporen dan, sem bila že v Medvodah v LJ, doma in še enkrat v LJ in sedaj sem končno doma. Alja noi najbolje ima povišano temperaturo in tudi je ne veliko. Nekaj jo matra, prehlajena ni tako, da je verjetno kak virus Matej je bil danes res priden, cel dan s tamalo, pa še kosilo je skuhal. Grem malo počivat, pa pol pridem nazaj, če bo kaka on line Tia in Lia VSE NAJ NAJ ZA 8MESECEV Za Aljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:54:10
|
|
|
|
Anitka
|
Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:56:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. uuu lepo........ si bla dolgo pri frizerju? kolk si pa plačala? Upam, da te je Gal prepoznal , hec. ..daj sl9kkico hitro da te vidimo....jaz bi tud morL, pa nikak ..... Bila zelo dolgo, plačala pa 67 evrov . Gal me pa še ni videl saj še kar spi . Slikca bo pa kasneje ali jutri. u, kr nekaj ojrov kaj.... no pa saj je pol nekaj časa mir, ne? no ,komaj čakam slikico, da vidim spremembo...pa če ti kje kak zlati lasek ven štrli..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 15:57:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Ojoj...sožalje. In naj počiva, je že moralo tako biti, pravijo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 16:04:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi mislim haloooooooooo A jej, kaj bi jo jst v rit brclna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 16:04:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Anitka moje iskreno sožalje . Ob besedi rak se tudi sama nasršim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 16:06:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Anitka moje iskreno sožalje . Ob besedi rak se tudi sama nasršim Joj, tud z moje streni, sožalje. Vem kako je to, meni je lansko leto bodoči tast umrl za tem prekletim rakom. No, pa bo zdej 22.1.09 že eno leto. Kako čas beži. Pa tako se je veselil vnučka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 16:19:53
|
|
|
|
kasso
|
ojla da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdne , ker so pri naši hiši moški spušili Anitka, žal mi je za tvojo nesojeno taščo , sožalje vsem njenim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 16:21:16
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Jaz se samo javljam na raport. Mi smo se danes 2x sankali. Celo Maja se je in je ful uživala. Prvo sva gledale sankače, pa je začela z rito migat, da so se sanke začele peljat. Je bila reva tako utrujena, da je zaspala na sankah, ko sem jo nosila domov. Za nazaj bom brala kasneje, zdaj pa se grejem s kuhanim vinčkom in uživam v pravem družinskem življenju. Če bi bilo vsak dan takole bi bila najsrečnejši človek na svetu. Uživajte!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:27:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. za frizuro. sej veš me smo firbčne pa ko bo cajt dej še pofotkaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:29:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Anitka moje sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:30:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dan! Kajjjj???Samo 8 strani več od včeraj zvečer? Skoraj ne morem verjeti. Danes je bil tudi zame naporen dan, sem bila že v Medvodah v LJ, doma in še enkrat v LJ in sedaj sem končno doma. Alja noi najbolje ima povišano temperaturo in tudi je ne veliko. Nekaj jo matra, prehlajena ni tako, da je verjetno kak virus Matej je bil danes res priden, cel dan s tamalo, pa še kosilo je skuhal. Grem malo počivat, pa pol pridem nazaj, če bo kaka on line za Aljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 17:32:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz se samo javljam na raport. Mi smo se danes 2x sankali. Celo Maja se je in je ful uživala. Prvo sva gledale sankače, pa je začela z rito migat, da so se sanke začele peljat. Je bila reva tako utrujena, da je zaspala na sankah, ko sem jo nosila domov. Za nazaj bom brala kasneje, zdaj pa se grejem s kuhanim vinčkom in uživam v pravem družinskem življenju. Če bi bilo vsak dan takole bi bila najsrečnejši človek na svetu. Uživajte!!! za uživanje. Jaz sem Emilijo nesla danes vn v kengurujčku in je gledala otroke ko so se sankali in je bila vsa navdušena, pa bomo jutri tudi mi šli malo se sankat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?