|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
17.1.2009 17:34:25   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojla

da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in user posted image , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdneuser posted image , ker so pri naši hiši moški spušiliuser posted image

Anitka, žal mi je za tvojo nesojeno taščouser posted image user posted image , sožalje vsem njenim.

user posted image user posted image user posted image za tvoje bolančke, pa en velik user posted image za mamico

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.1.2009 17:37:25   
tally
ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat user posted image , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitnauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.1.2009 18:00:59   
Srčekgirll
Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image (levo dvojkico).

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 17.1.2009 18:02:07 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.1.2009 18:50:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ej punce prejle mi je Emilija dovolila pogledat v usta in sem vidla da bo dobila 3 zobka naenkrat user posted image , dve zgornji enkici in spodnja dvojkica. ps ni nič sitnauser posted image

user posted image user posted image  Pri nas pa še ničuser posted image Pa je sitkana, se mi kar smili, ker ne vem kaj jo matra.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.1.2009 18:51:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image (levo dvojkico).

user posted image user posted image user posted image  že 5???? Vi boste pa kamalu klobase žvčili

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.1.2009 19:26:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Anitka...sem že dobila inhalator.Najlepša hvala!user posted image

Sva z Nejcem že stestiralauser posted image

Ja superuser posted image user posted image . In vse štima?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.1.2009 19:27:24   
tilči

Punce jaz sem sedaj tako žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj počiva v miru med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj je bila tudi sama user posted image

Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.1.2009 19:28:29   
tilči

Hoj, hoj, hoj mačkice!

Evo me. Dns se bl pozno javljam, sm se potepala in ojrote zapravlala. Sej veste kuk pravjo: "dnar more krožit!"user posted image user posted image Sm kupola Vidku še en voziček, mal manjšega, da ga bomo mel v avtu, pa da nam ne bo treba tavelikega skoz sabo vlačit. Pa tiste pence za na tla (puzzle).

user posted image user posted image user posted image za novo pridobitev

Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.1.2009 19:31:26   
tilči

Jaz imam pa novo frizurouser posted image user posted image , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačalauser posted image user posted image . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo.

user posted image user posted image user posted image za novo frizurco.Važno,da si zadovoljna
Jaz sem pa pozabila barvo kupituser posted image .Bom pa še malo z narastkom okoli skakalauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.1.2009 19:33:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Jaz se samo javljam na raport. Mi smo se danes 2x sankali. Celo Maja se je in je ful uživala. Prvo sva gledale sankače, pa je začela z rito migat, da so se sanke začele peljat. user posted image  Je bila reva tako utrujena, da je zaspala na sankah, ko sem jo nosila domov.
Za nazaj bom brala kasneje, zdaj pa se grejem s kuhanim vinčkom in uživam v pravem družinskem življenju. Če bi bilo vsak dan takole bi bila najsrečnejši človek na svetu.

Uživajte!!!

user posted image user posted image user posted image za uživanje na snegu

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.1.2009 19:34:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojla

da se malo javim, dokler utegnem. Ja te dni se pa res počutim kot en suženj....mama gor mama dol, mama me boli trebuh, mama sveča.... uee uee ueee. Trenutno je kar mir s kavča, kjer ležijo v treh, Varja pa je končno zaspala in upam, da bo vsaj eno urco v spalnici. Petja je danes že ok, Gašper in user posted image , pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdneuser posted image , ker so pri naši hiši moški spušiliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.1.2009 19:34:42   
Estrella*
Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konecuser posted image user posted image . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanjeuser posted image Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.1.2009 19:35:38   
tilči

user posted image user posted image user posted image za zobek!

Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.1.2009 19:41:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Z Aljo je vse huje. Jesti noče popolnoma nič, čaja naredi par požirkov in konecuser posted image user posted image . Če bo še ju3 stanje tako, grem v ponedeljek do P. Ko ji dam kaj na žlico, ji gre kar na bruhanjeuser posted image Drugače je malo bolj jokava kot ponavad in povišana temperatura, ampak ne veliko. Kljub temu sem ji danes dala calpol že 2x.

user posted image user posted image user posted image Saj če ne je,ni panike,ko bi vsaj pila.Koliko pa ima temperaturo?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.1.2009 19:48:48   
tilči
Mi smo bili pa popoldne pri mojih starših na obisku,potem pa smo šli še v Mulerjauser posted image .Seveda je bil spet čisto izropanuser posted image .Plenic niso imeli,mleko  so celo imeli,le manjša pakiranja.No,vsaj to.Ker sem danes prav opazila,kako Tilen tega iz Mulerja navdušeno pije.Se pravi,da mu tisti za vzhodni trg delan,ni všeč.

Danes pa ima Tilen prav trakuljo.Sploh se ne more najesti.Zjutraj je bolj malo pojedel mlečne kašice,potem se je pa začelo.Ob 10. je pojedel 200g sadne kašice,za kosilo golaž in pire krompir,ob 14. 150g skutke,ob 16. 150 ml mleka,ob 16.30 200g sadne kašice,ob 19. pa samo (v primerjavi z včerajuser posted image ) 200ml mleka in notri 3 žličke keksolinota.Če nič več ne je,ima dovolj,samo kaj,ko bo ponoči pojedel še dve flaški mlekauser posted image

Je pa zvečer Nejc spet zakuhal.Mislim,da bo drug teden kar še doma,ker tak že ne gre v vrtec.Tilnu teče iz noska,sedaj že jaz poplavljam.Nisem ušla bacilomuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.1.2009 19:50:49   
Čmrlika
Za Aljo! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Videku  za 5 zobek!

Jaz sem pa včeraj eno srečala ko sva skup na ctg- je hodle...ma sina a0 dni mlajšega od Taje...pa ma mali že od 7 meseca 8 zobkov user posted image To pa je, ha?

Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.1.2009 19:51:37   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo, mene na dnevni raport user posted image
Danes sem se pa FUL nasmučala user posted image user posted image user posted image , ampak sem tudi ful zmatrana.
Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer user posted image . Gre neznano kam user posted image , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš user posted image

Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.1.2009 19:53:19   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Jaz sem za Manco vzela kar DM-ove in so se nam super obnesle. Ne vem pa če jih majo vse firme

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.1.2009 19:53:29   
tilči

Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.1.2009 19:55:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Danes sem se pa FUL nasmučala user posted image user posted image user posted image , ampak sem tudi ful zmatrana.

user posted image user posted image user posted image za smučanje

Morem vam pa povedat, da se počutim kot v kameni dobi, saj še vedno nimamo vode. In to že včeraj od 9ih zvečer user posted image . Gre neznano kam user posted image , tako da je do nadaljnega skoraj cela vas brez vode. Joj kaj vse bi zdele dala za en topel tuš user posted image
user posted image user posted image user posted image A pa je že kdo prišel pogledat,kje pušča?

Uglavnem za nazaj nisem nič brala. Bom zdele mal na hitro preletela, če mi bo ratalo, drugače pa če je blo kej pomembnega pa povejte še 1x user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.1.2009 19:56:03   
Soncnica Sandra ***

Mi smo bili pa popoldne pri mojih starših na obisku,potem pa smo šli še v Mulerjauser posted image .Seveda je bil spet čisto izropanuser posted image .Plenic niso imeli,mleko  so celo imeli,le manjša pakiranja.No,vsaj to.Ker sem danes prav opazila,kako Tilen tega iz Mulerja navdušeno pije.Se pravi,da mu tisti za vzhodni trg delan,ni všeč.
Mi smo bili pa včeraj v Mullerju v KR in je bil tudi čisto izropan, da o plenicah sploh ne govorim. Sem sicer vzela 4+ veličino (11-20kg) pa so ji čisto prav, ker ma itak tam okrog 10 kg naša miša maša

Danes pa ima Tilen prav trakuljo.Sploh se ne more najesti.Zjutraj je bolj malo pojedel mlečne kašice,potem se je pa začelo.Ob 10. je pojedel 200g sadne kašice,za kosilo golaž in pire krompir,ob 14. 150g skutke,ob 16. 150 ml mleka,ob 16.30 200g sadne kašice,ob 19. pa samo (v primerjavi z včerajuser posted image ) 200ml mleka in notri 3 žličke keksolinota.Če nič več ne je,ima dovolj,samo kaj,ko bo ponoči pojedel še dve flaški mlekauser posted image
No naša pa sedaj čez dan štrajka s hrano pa bi po noči non stop jedla user posted image

Je pa zvečer Nejc spet zakuhal.Mislim,da bo drug teden kar še doma,ker tak že ne gre v vrtec.Tilnu teče iz noska,sedaj že jaz poplavljam.Nisem ušla bacilomuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.1.2009 19:56:06   
Čmrlika

Ojla!

je blo pomembno..en moj post moraš obvezno prebrat....user posted image   user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.1.2009 19:57:41   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image A pa je že kdo prišel pogledat,kje pušča?

Mi imamo privad vodovod, na katerega je priklopljeno pol vasi. Nanj se najbolj spozna moj oče in še en sosed, sta pa oba odsotna.Moj oče je v Nemčiji, un sosed je pa tudi danes nekam šel, tako da upam, da se bo jutro končno kaj saniralo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.1.2009 19:58:19   
Soncnica Sandra ***

Ojla!

je blo pomembno..en moj post moraš obvezno prebrat....user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image
nč ne obljubim
čakam, da gre manca spat in jaz z njo.
upam da bo to kmalu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.1.2009 19:59:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Upam, da se stanje Alji čim prej popravi!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?