|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
17.1.2009 19:59:38   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image (levo dvojkico).

user posted image user posted image user posted image za zobek!

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
17.1.2009 20:09:25   
Anonimen
Čer,

a se bo danes čvek kaj bolj zgodaj začel, ker kar kmalu čutim, da se bo alarm iz otroške sobe vklopiluser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
17.1.2009 20:12:10   
Soncnica Sandra ***

SS...upam,da si še kaj zame pustila v Mulerju,ker danes gremo pa mi v nabavo.Dobro smučaj!
Joj če bi prej vedela, bi ti že včeraj povedala, da je KR Muller čisto izropan, vsaj tistih stvari, ki sem jih jaz hoteli niso imeli user posted image

SEm pozabila včeraj napisat,da se je user posted image  pogovoril s taščo glede mesečnega plačila kurilca.Ta mesec nima,ker je že drva kupila pa še registracijo ima,bo pa drug mesec spet začela dajat.Meni trgajo še 2 obroka,potem pa imam namen novega vzet,ker je še taka ugodna cena.Sem rekla user posted image ,da ne bi toliko težila zaradi denarja,če bi kdaj kaj za vnuke prinesla,npr. plenice,skutke ali kaj takega.Tako pa lahko na eno roko preštejem,kdaj sta kaj dobila od njeuser posted image
user posted image user posted image user posted image   da se je tvoj končno pogovoril s taščo in je obrodilo pozitivne sadove

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
17.1.2009 20:12:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Čer,

a se bo danes čvek kaj bolj zgodaj začel, ker kar kmalu čutim, da se bo alarm iz otroške sobe vklopiluser posted image

mene danes ne bo, ker grem isto minuto spat kot Manca, ker sem že kot zombij user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
17.1.2009 20:13:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Samo da se na hitro javim.

Manco smo šele sedajle spravili v horizontalo, tako da upam, da ne bo budnice pred pol tretjo. Ha, sem optimist, ane user posted image .

Popoldan sva se z mojim potepala po Kranju. Sva izropala Mullerja, Baby Center, Lidla in Mečkatorja, kar nama je pa še denarja od moje porodniške ostal, sva se pa spotoma nazaj še na OMWju vstavila in moj avto tankala ter letno vinjeto kupila, pa je šla porodniška papa user posted image .
Manca se ja pa pri babici v Zmnicu merkala user posted image

Uglavnem sem kot izžeta cunja, tako da grem samo še v posteljo.

Pa jutri me tudi ne bo kej veliko na RR, greva z mojim smučat na Stari Vrh, ker bo moja mami Manco merkala user posted image .

Aja, pa še to: od 9ih zvečer pa do 9ih zjutaj smo brez vode user posted image , ker nam nekje pušča voda li pa nekomu non stop teče in moramo rezervoar napolnit, da bo kaj za čez dan.

NO sedaj pa grem v horizontalo user posted image

NOČKO

Ta sončna, lepo smučkaj danes...user posted image

Ti moram povedart,da sem vaju sanjala danes, sta bli pri meni ,in sem mojemu razlagala, da je Manca najlepše dete kaj sem jih kdaj vidla....user posted image  user posted image  user posted image  no, saj je lušna...pa kr neki je dogajalo no user posted image

Aha, to je tisti tvoj post, ki ga morem prebrat user posted image

Si imela pa lepe sanje user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
17.1.2009 20:14:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

TIA IN LIA VSE NAJBIOLJŠE ZA 8 MESECEV

user posted image

Tudi od mene in Mance

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
17.1.2009 20:16:11   
Svojeglava

Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? user posted image

Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok

jaz sem kupila kar Mullerjeve, so mi ok... sicer pa za tiste 1/2 ure, ko so v bazenu... niti ni panike...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
17.1.2009 20:17:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro
čeprav meni se zdi, da je že sredi dneva
naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanjuuser posted image
Naj te potolažim, da je bil zame to največji luksuz, ko je naša vstajala med 5 in 6 uro zjutraj. Trenutno se zbujamo skoraj vsako uro, če sploh kaj spimo čez noč, ker očitno ona nebi spala ponoči, no ja pa podnevi tudi ne.
sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja user posted image kukuruzuser posted image
Ja tudi meni bi se enkrat prileglo malce naspati, ampak se tolažim s tem, da prej ali slej bo bolje. Itak čez dan spi 1x dobro uro in 1x slabo uro in to je to, tako da niti ne razumem od kje ji vsa ta energija čez dan in da ponoči noče spat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
17.1.2009 20:18:19   
Anonimen
Svojeglava a je že padla vodka+red bull in cigaretuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
17.1.2009 20:19:11   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutrouser posted image

mi nismo spali čisti ničuser posted image , se opravičujem, ker sem včeraj kar tako zginla, je mala začela tako močno vpiti da je jooojuser posted image , in tako smo imele celo noč. Sem svojo mami poklicala, da je prišla spat k namauser posted image , tako da smo se malo izmenjevale, sem boga moja mami je morala že on 4h vstati in na šihtuser posted image .

Mala se pod mojimi nogami igra, jaz bom pa probala malo za nazaj prebrati.

user posted image user posted image user posted image
Draga moja, naj te potolažim, da tudi jaz nocoj nisem spala niti uro vsega skupaj, pa še na smučanje smo šli danes, tako da si lahko predstavljaš kakšna sedaj visim tu za računalnikom in čakam, da bo mala ratala zmatrana, da jo dam spat in upam, da bo vsej 2 uri spala v kosu.

Upam, da bo pri vas čim prej bolje!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.1.2009 20:19:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Punce jaz sem sedaj tako žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj počiva v miru med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj je bila tudi sama user posted image

Moje sožalje Anitka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.1.2009 20:20:03   
Soncnica Sandra ***

Upam, da mi bo ratalo še to napisat:

v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešanauser posted image , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniškeuser posted image .

Svašta človek doživiuser posted image user posted image

KVA?
kva ji pa ni jasn?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.1.2009 20:20:30   
Soncnica Sandra ***

Hijenca jaz sem ga naredila pri 18-stih, pa vseeno fuuuul ne rada vozimuser posted image , muka mi je ko samo pomislim, kako se bom morala spet vsak dan v službo vozit (beri: vsak dan 120 kmuser posted image )

kje pa delaš, da se boš mogla toliko vozit?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.1.2009 20:22:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o lej jo malo šefico kolk uživa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
uživačica mala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.1.2009 20:22:52   
Soncnica Sandra ***
Zdej grem pa počas probat Manco zrihtat za spat, samo bo danes bolj čudno vse skupaj glede na to da nimamo vode user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.1.2009 20:29:42   
Anonimen

Punce jaz sem sedaj tako žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj počiva v miru med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj je bila tudi sama user posted image

Anitka tudi od mene prejmi iskrene sožaljeuser posted image user posted image .

Tudi jaz imam bivšo-neusojeno taščo zelo rada in tudi mene so tam fuuuul lepo sprejeli, imeli smo res super odnos, čisto nasprotje kot imam zdaj z pravo taščo in tastomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.1.2009 20:30:29   
Anonimen

Zdej grem pa počas probat Manco zrihtat za spat, samo bo danes bolj čudno vse skupaj glede na to da nimamo vode user posted image

Držim pesti, da se boste naspaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.1.2009 20:32:21   
Estrella*

Tudi jaz imam bivšo-neusojeno taščo zelo rada in tudi mene so tam fuuuul lepo sprejeli, imeli smo res super odnos, čisto nasprotje kot imam zdaj z pravo taščo in tastomuser posted image

Ja vsega pa tud ne moraš imeti, zato pa imaš super pridnega možička, to pa tud nekaj odtehtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.1.2009 20:36:06   
Anonimen
Vecer...

A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.1.2009 20:37:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja vsega pa tud ne moraš imeti, zato pa imaš super pridnega možička, to pa tud nekaj odtehtauser posted image

Ma ja saj je resuser posted image , pa vseeno tašče bi takoj zamenjala.

Kak je Alči?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.1.2009 20:38:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Vecer...

A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem...

Ma tukaj se nič ne dogaja, jaz sem pa tud bolj kot ne podobna palačinki in grem kar spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.1.2009 20:38:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

TIA IN LIA VSE NAJBIOLJŠE ZA 8 MESECEV

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.1.2009 20:38:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro
čeprav meni se zdi, da je že sredi dneva
naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanjuuser posted image

sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja user posted image kukuruzuser posted image

Ojej, to je pa res kmal. Drugač bi bil pa tud pri nas luksuz da bi vsaj enkrat na tedn spala do desetihuser posted image

kaj pa je to spanje do 10h? Sem že pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.1.2009 20:38:29   
barbaw

Jaz imam pa novo frizurouser posted image user posted image , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačalauser posted image user posted image . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo.

uuu lepo........user posted image  user posted image  user posted image  si bla dolgo pri frizerju? kolk si pa plačala? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da te je Gal prepoznal , hec.user posted image ..daj sl9kkico hitro da te vidimo....jaz bi tud morL, pa nikak .....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bila zelo dolgo, plačala pa 67 evrovuser posted image user posted image user posted image . Gal me pa še ni videl saj še kar spiuser posted image . Slikca bo pa kasneje ali jutri.

Jaz si tako drage frizure niti v sanjah ne morem privoščit. Me verjetno moj kar nažene od doma. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.1.2009 20:38:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Videk ima že prvo rundo spanja, jaz pa malo prebiram po RR.

Barbav kje si kupila sanke včeraj???? Jaz bi jih tudi rada kupila.

Drugače imamo pri nas tako meglo, da sploh nič ne vidiš.

Edinaos Upam, da se AT čimprej pozdravi, da se bosta mamica in ati lahko spočila.

Pri nama je tako kot da bi živeli xx km narazen, ker mi smo imeli čisto malo megle potem pa sončka. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?