Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 19:59:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Da se še jst pohvalim: Vid ima že 5i zobek zunaj (levo dvojkico). za zobek!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer, a se bo danes čvek kaj bolj zgodaj začel, ker kar kmalu čutim, da se bo alarm iz otroške sobe vklopil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:12:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...upam,da si še kaj zame pustila v Mulerju,ker danes gremo pa mi v nabavo.Dobro smučaj! Joj če bi prej vedela, bi ti že včeraj povedala, da je KR Muller čisto izropan, vsaj tistih stvari, ki sem jih jaz hoteli niso imeli SEm pozabila včeraj napisat,da se je pogovoril s taščo glede mesečnega plačila kurilca.Ta mesec nima,ker je že drva kupila pa še registracijo ima,bo pa drug mesec spet začela dajat.Meni trgajo še 2 obroka,potem pa imam namen novega vzet,ker je še taka ugodna cena.Sem rekla ,da ne bi toliko težila zaradi denarja,če bi kdaj kaj za vnuke prinesla,npr. plenice,skutke ali kaj takega.Tako pa lahko na eno roko preštejem,kdaj sta kaj dobila od nje da se je tvoj končno pogovoril s taščo in je obrodilo pozitivne sadove
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:12:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer, a se bo danes čvek kaj bolj zgodaj začel, ker kar kmalu čutim, da se bo alarm iz otroške sobe vklopil mene danes ne bo, ker grem isto minuto spat kot Manca, ker sem že kot zombij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:13:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo da se na hitro javim. Manco smo šele sedajle spravili v horizontalo, tako da upam, da ne bo budnice pred pol tretjo. Ha, sem optimist, ane . Popoldan sva se z mojim potepala po Kranju. Sva izropala Mullerja, Baby Center, Lidla in Mečkatorja, kar nama je pa še denarja od moje porodniške ostal, sva se pa spotoma nazaj še na OMWju vstavila in moj avto tankala ter letno vinjeto kupila, pa je šla porodniška papa . Manca se ja pa pri babici v Zmnicu merkala Uglavnem sem kot izžeta cunja, tako da grem samo še v posteljo. Pa jutri me tudi ne bo kej veliko na RR, greva z mojim smučat na Stari Vrh, ker bo moja mami Manco merkala . Aja, pa še to: od 9ih zvečer pa do 9ih zjutaj smo brez vode , ker nam nekje pušča voda li pa nekomu non stop teče in moramo rezervoar napolnit, da bo kaj za čez dan. NO sedaj pa grem v horizontalo NOČKO Ta sončna, lepo smučkaj danes... Ti moram povedart,da sem vaju sanjala danes, sta bli pri meni ,in sem mojemu razlagala, da je Manca najlepše dete kaj sem jih kdaj vidla.... no, saj je lušna...pa kr neki je dogajalo no Aha, to je tisti tvoj post, ki ga morem prebrat Si imela pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:14:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TIA IN LIA VSE NAJBIOLJŠE ZA 8 MESECEV Tudi od mene in Mance
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:16:11
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Grem hitro malecko nahrait, pa se še malo požulit...mam pa eno vprašanje...sem prej hotla kopalne plenice kupit...pa pol nisem a so te tud po znamkah? na primer pampers...v intersparu so meli neke libero...povejte kako izkušnjo please...ktere naj kupim? Mi imamo DM-ove,pa so v redu.Smo pa tudi libero že imeli pri starejšem sinu,pa so tudi bile ok jaz sem kupila kar Mullerjeve, so mi ok... sicer pa za tiste 1/2 ure, ko so v bazenu... niti ni panike...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:17:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro čeprav meni se zdi, da je že sredi dneva naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanju Naj te potolažim, da je bil zame to največji luksuz, ko je naša vstajala med 5 in 6 uro zjutraj. Trenutno se zbujamo skoraj vsako uro, če sploh kaj spimo čez noč, ker očitno ona nebi spala ponoči, no ja pa podnevi tudi ne. sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja kukuruz Ja tudi meni bi se enkrat prileglo malce naspati, ampak se tolažim s tem, da prej ali slej bo bolje. Itak čez dan spi 1x dobro uro in 1x slabo uro in to je to, tako da niti ne razumem od kje ji vsa ta energija čez dan in da ponoči noče spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Svojeglava a je že padla vodka+red bull in cigaret
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:19:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi nismo spali čisti nič , se opravičujem, ker sem včeraj kar tako zginla, je mala začela tako močno vpiti da je joooj , in tako smo imele celo noč. Sem svojo mami poklicala, da je prišla spat k nama , tako da smo se malo izmenjevale, sem boga moja mami je morala že on 4h vstati in na šiht . Mala se pod mojimi nogami igra, jaz bom pa probala malo za nazaj prebrati. Draga moja, naj te potolažim, da tudi jaz nocoj nisem spala niti uro vsega skupaj, pa še na smučanje smo šli danes, tako da si lahko predstavljaš kakšna sedaj visim tu za računalnikom in čakam, da bo mala ratala zmatrana, da jo dam spat in upam, da bo vsej 2 uri spala v kosu. Upam, da bo pri vas čim prej bolje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:19:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Moje sožalje Anitka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:20:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Upam, da mi bo ratalo še to napisat: v glavnem včeraj me je klicala moja namestnica, in frajerka ona meni reče: JA ŽIVJO, KLIČEM KER ME ZANIMA A TI MISLIŠ PRIDIT ŠE V SLUŽNO aaaaa kuraaaaaaa zmešana , kao da njej se ne zdi fer, da si ona mora iskat službo, ker ona že vse obvlada in se ji zdi da bi bilo bolj fajn zame, da si najdem šiht mal bližje domu. Kao zaradi AT in tak naprej..... joooj kr ne morem verjet, jaz sem ji sam rekla, da se vidmo po prvomajskih praznikih in da naj si kar lepo začne že zdaj iskat službo, mislim človek ne more verjeti, že na 1 razgovoru sem ji takoj rekla, da iščem zamenjavo do konca moje porodniške . Svašta človek doživi KVA? kva ji pa ni jasn?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:20:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hijenca jaz sem ga naredila pri 18-stih, pa vseeno fuuuul ne rada vozim , muka mi je ko samo pomislim, kako se bom morala spet vsak dan v službo vozit (beri: vsak dan 120 km ) kje pa delaš, da se boš mogla toliko vozit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:22:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* o lej jo malo šefico kolk uživa . uživačica mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:22:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa počas probat Manco zrihtat za spat, samo bo danes bolj čudno vse skupaj glede na to da nimamo vode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Moje sožalje Anitka Anitka tudi od mene prejmi iskrene sožalje . Tudi jaz imam bivšo-neusojeno taščo zelo rada in tudi mene so tam fuuuul lepo sprejeli, imeli smo res super odnos, čisto nasprotje kot imam zdaj z pravo taščo in tastom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa počas probat Manco zrihtat za spat, samo bo danes bolj čudno vse skupaj glede na to da nimamo vode Držim pesti, da se boste naspali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:32:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Moje sožalje Anitka Anitka tudi od mene prejmi iskrene sožalje . Tudi jaz imam bivšo-neusojeno taščo zelo rada in tudi mene so tam fuuuul lepo sprejeli, imeli smo res super odnos, čisto nasprotje kot imam zdaj z pravo taščo in tastom Ja vsega pa tud ne moraš imeti, zato pa imaš super pridnega možička, to pa tud nekaj odtehta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Vecer... A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz sem sedaj tako žalostna . Sem ravnokar izvedela, da je umrla moja nesojena tašča, s katero sva imele zelo lep odnos in sva se slišali tudi po prenehanju bivše zveze . Pa tako mlada je še bila. Ta prekleti rak!!!!! Naj počiva v miru med , saj je bila tudi sama Moje sožalje Anitka Anitka tudi od mene prejmi iskrene sožalje . Tudi jaz imam bivšo-neusojeno taščo zelo rada in tudi mene so tam fuuuul lepo sprejeli, imeli smo res super odnos, čisto nasprotje kot imam zdaj z pravo taščo in tastom Ja vsega pa tud ne moraš imeti, zato pa imaš super pridnega možička, to pa tud nekaj odtehta Ma ja saj je res , pa vseeno tašče bi takoj zamenjala. Kak je Alči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:38:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Vecer... A boste kaj hude ce se mi ne da nazaj brat? Ker sem prisla bolj pozdravit kot kaj drugega... grem pod tus sem zmatrana ko pes pa se sama sem doma in mi je neprijetno ko je taka tisina... morda se zbrihtam pa pol pridem... Ma tukaj se nič ne dogaja, jaz sem pa tud bolj kot ne podobna palačinki in grem kar spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:38:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TIA IN LIA VSE NAJBIOLJŠE ZA 8 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:38:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro čeprav meni se zdi, da je že sredi dneva naša fračela vedno bolj zgodaj vstaja, danes že ob 5.40 - čeprav če štejem, od kdaj smo mi budni, je to 5.14 - ko se je zbudila in se dojila, potem za par minutk mrknila, od takrat pa še vedno budna in kolovrati po stanovanju sva se prej z mojim glih pogovarjala, da se nama sedaj zdi največji luksuz, da bi enkrat lahko spet spala do 10.00 - ampak sanja kukuruz Ojej, to je pa res kmal. Drugač bi bil pa tud pri nas luksuz da bi vsaj enkrat na tedn spala do desetih kaj pa je to spanje do 10h? Sem že pozabila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:38:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz imam pa novo frizuro , samo ne me vprašat kako dolgo sem sedela pri frizerju in koliko sem plačala . Sicer pa sem zadovoljna - imam novo barvo, pramenčke pa še postrigla sem se malo. uuu lepo........ si bla dolgo pri frizerju? kolk si pa plačala? Upam, da te je Gal prepoznal , hec. ..daj sl9kkico hitro da te vidimo....jaz bi tud morL, pa nikak ..... Bila zelo dolgo, plačala pa 67 evrov . Gal me pa še ni videl saj še kar spi . Slikca bo pa kasneje ali jutri. Jaz si tako drage frizure niti v sanjah ne morem privoščit. Me verjetno moj kar nažene od doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 17.1.2009 20:38:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Videk ima že prvo rundo spanja, jaz pa malo prebiram po RR. Barbav kje si kupila sanke včeraj???? Jaz bi jih tudi rada kupila. Drugače imamo pri nas tako meglo, da sploh nič ne vidiš. Edinaos Upam, da se AT čimprej pozdravi, da se bosta mamica in ati lahko spočila. Pri nama je tako kot da bi živeli xx km narazen, ker mi smo imeli čisto malo megle potem pa sončka.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?