Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:01:20
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Joj kako bo luštno. Jaz bom kavbojc
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:05:24
|
|
|
|
tims
|
Pa s sabo bom prinesla gumitvist.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:06:01
|
|
|
|
tims
|
Pa vidm da imam samogovore. In kako si drugač, Tims?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:06:35
|
|
|
|
tims
|
Ma kar gre. Si grem en sendvič narest. Sem ka lačna ratala od tega tipkanja.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:12:18
|
|
|
|
lili3
|
Mi je prej baterija na računalniku šla, pol smo imeli alarm, pa pod tuš sem šla. Zdaj pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:15:34
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Zdaj pa spat. Kaj spat? Jaz sem si tak sendvič nardila, da ga bom do enih jedla.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:15:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Pa vidm da imam samogovore. In kako si drugač, Tims?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:20:20
|
|
|
|
tims
|
A zdej se pa gremo igrco: kdo bo dlje časa tiho? Ok, jest sem zgubla.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:30:58
|
|
|
|
Majuska
|
sej je prav čudno, da je sploh še katera tu. ponavadi ob tej uri jest samevam tlele
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:36:37
|
|
|
|
tims
|
Pa nimaš nič samogovorov? Ob taki uri si lahko prepričana. da ti ne bo noben skaku v besedo .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:39:03
|
|
|
|
Blacky30
|
Majuska, jaz ti dostkrat delam družbo, tudi danes. Čeprav priznam, danes nisem prebrala niti ene strani in me je zdaj res skoraj kap zadela, ko sem vidla, kolk ste nakloftale. Jaoooo, babe, ve me boste uničle. Sem na strani 80. Le kdaj bom prebrala vse to, pa še vikend imam tak zaseden, da niti na comp ne bom imela časa it. Torto zajčka sem naredila, sicer mi ni najbolj všeč estetsko gledano, za pojest pa bo, o ja. Sem že malo ven iz tega, pa ga nisem lepo spacala s kremo in še kreme mi je na koncu zmanjkalo, da bi lepo zaključila, pa saj vseeno, samo da je sladko. Tudi princeske so pripravljene za pomljaskat. Jutri imamo na jedilniku kanelone z mletim mesom in svinjsko pečenko, mnjamsi, moji dve najljubši kosili. Klinc pa dieta, ta vikend odpade! V ponedeljek pa se cel dan ne bom oglasla, da boste pozable, da se nisem stehtala. Nič preveč čvekat čez vikend, plis.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 0:43:13
|
|
|
|
tims
|
Oj, Blacky, tole stran lahko kar spustiš. Ti je ni treba brat. Sem sam jaz gor . Večino. Lex, še mal pa te bom dohitela v številu postov . Mater vola, zgleda da je men alkohol iz srednje šole v glavo stopu . Bejž Tims spat, da ne boš mela mačka.
< Sporočilo je popravil tims -- 17.1.2009 0:44:07 >
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:15:01
|
|
|
|
karamela6
|
Jap, diagnoza postavljena - niste normalne!!! Zdaj pa sem se odločila, da me do srede ne bo gor (ja, če mi to rata, sem carica) oz. bom probala samo 3x na dan malo počekirat na hitrco ... potem bom pa v četrtek samo brala za nazaj. Ostala sem .... hmm... pod sto v glavnem ... Torej lahko računam v četrtek že osmi del .... Jaooo, ma ste gobčne za znoret! populis, si pokonci? Upam, da Larica pridno pančka. čavč
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:21:15
|
|
|
|
tims
|
Zdele je pa moj prišel domov z enim prjatlom. Pa mu jest pravim:"O, a se bomo šli trojčka?" Pa mi moj odgovori:" Ne, ti greš spat". Midva s kolegom v smeh, moj pa gledu k da bi iz lune padla. Pa mu je kolega pol razložu, da ker me pošilja spat, izpade, ko da se bosta onadva šla pa "dvojčka".
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:28:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Zdele je pa moj prišel domov z enim prjatlom. Pa mu jest pravim:"O, a se bomo šli trojčka?" Pa mi moj odgovori:" Ne, ti greš spat". Midva s kolegom v smeh, moj pa gledu k da bi iz lune padla. Pa mu je kolega pol razložu, da ker me pošilja spat, izpade, ko da se bosta onadva šla pa "dvojčka".
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:30:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Pa nimaš nič samogovorov? Ob taki uri si lahko prepričana. da ti ne bo noben skaku v besedo . hočeš reči, da lahko pridem ponoči na svoj račun, ker me podnevi nihče kaj dosti ne šmirgla neeee. zdajle sem možu zmasirala stopala, zagnala pomivalca in pomila flaške, tako da grem končno spat. ve pa zaradi mene lahko še čvekate nočko
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:32:20
|
|
|
|
tims
|
Majuska, dej mir, JEST bom zadnja k se bom oglasila .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 1:35:23
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska neeee. zdajle sem možu zmasirala stopala, zagnala pomivalca in pomila flaške, tako da grem končno spat. ve pa zaradi mene lahko še čvekate nočko Pridna. VE lahko čvekate? A tok čvekam, da misliš, da nas je več, al kaj ? Hecam se. Zdej pa res dost. Lahko noč in dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 8:04:53
|
|
|
|
Tinky
|
o ne ne ne se ne igram več!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma kdo bo prebral 30 strani???!?!?!?!?!?! Bom LUmpo prosila za obnovo, ker ne vem sicer kdaj mi bo uspelo prebrat. Danes prvič po več kot mesecu, se je Teo ponoči zbudil (ob 3) in hotel jest. Pa še to zato, ker sem ga 5 min prej zbudila, zato da sem mu dala antibiotik. Še dobro, da smo s tem končali in, da mi ga ne bo več potrebno zbujat. Danes gremo na kosilo k tašči in na dolg sprehod po Goriških Brdih, ker je danes spet prečudovit dan. UmpikaLumpika, ti mi pa javi, kako je z malim Lukcem.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 8:12:17
|
|
|
|
Netta
|
jutro, imate vse da greste ven danes...mam ene 25 strani za prebrat vidim pa da je bil žur včeraj zvečer... tims - kak sem se nasmejala tvojemu trojčku
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 8:47:47
|
|
|
|
ilatic
|
dobro jutro! tims nasmejala si me navsezgodaj s svjomi monologi Punce ne sekirajte se 5 strani je HB samo imen igralce in iggralk, pa barv frizur... majuška masirala si noge dargemu? A to je še v modi? umpa kako je z lukcem? neboglasnica kako je z Ano? Zdej pa pri kavi nimam kej brat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 9:11:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 9:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 9:33:40
|
|
|
|
rovar_ka
|
Flower - lepo se imejte
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 9:34:42
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Sem že pokonci. Pridna, a ne? Populis, kakšna je bila noč? Neboglasnica in UmpaLumpa, kako sta Ana in Luka? A je kaj bolš? Mene je pa v vratu zagrabil, da se sploh ne morem premikat Nč, grem tamalo zrihtat, pol pa obiske dobimo na kosilo, pa sploh ne vem kaj naj pripravim.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?