Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:37:53
|
|
|
|
ilatic
|
Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:39:13
|
|
|
|
ilatic
|
pa še strehco si nardimo, pa miniko gor ruknemo Jaz pa sem razmišljala o family. Zato pa sm tko hitr zbezlala v družino. Pri 21 sem bla že noseča. Zdej bi čist drugač nardila!
< Sporočilo je popravil ilatic -- 16.1.2009 23:40:28 >
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:40:59
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic jah lepi stari časi! A ne? Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:41:22
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan. Se strinjam s tabo. Sploh pa si sebe nikoli nisem videla v vlogi mame. ja jaz tudi ne takrat, pa sej ne moreš še tako mislit pri teh norih letih, to potem pride kasneje, ampak vidva s tvojim sta pa že skupaj ravno že od teh norih časov? No kako se vse potem obrne.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:42:14
|
|
|
|
Majuska
|
c c c ... zdaj pa vidim, kako in s čim nabijate strani
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:43:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ilatic jah lepi stari časi! A ne? Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist. s tem se tud jaz strinjam. Samo tv in računalnik in to je to . Nič otrok zunaj, vsi čepijo doma... Meni je to bil najlepši čas, ko smo se igrali zunaj...od jutra do sutra
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:43:25
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ilatic jah lepi stari časi! A ne? Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist. jaz sem poleti naredila to našima, se pa sedaj kupijo take lepe barvaste elastike in se otroci pri nas kar grejo take igrice , pa ristanc, skrivanje in to vse.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:44:18
|
|
|
|
ilatic
|
Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist. ja pa še res je! Več imajo igrač manj se igrajo. Pr nas smo bli vzuni od zjutraj do večera. Zdej pa sam u sobi ležijo, musko nabijajo al so pa na računalniku. Še na kolo al na rolerje se komi spravta . Bardbinton smo lani igrale, pa jim je bil kr neki!! Halo! Jaz sem ga pa tko rada igrala. Al pa med dvema ognjema!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:45:28
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ja jaz tudi ne takrat, pa sej ne moreš še tako mislit pri teh norih letih, to potem pride kasneje, ampak vidva s tvojim sta pa že skupaj ravno že od teh norih časov? No kako se vse potem obrne. Ja, sva vse te štorije skup dala čez, ampak moj je po moje že nekako po enem letu govoru, da se bo poroču z mano, da bova mela hiško (brez psa), pa tri otroke. Jaz pa sam kimala. Takrat mi je blo itak vseen kaj govori . Ilatic, jest sem takoj za, sam ko neham dojit, da mi ne bo treba na uro gledat. Pa da bom lahko spila kakšen glaž al pa dva . Aja, pa minič res mora bit?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:46:34
|
|
|
|
glugluglu
|
No pri nas pa sedaj cele dneve igrajo monopoli, očitno je to neko obdobje, še jaz se moram iti kdaj z njima to.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:49:03
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... ja jaz z veseljem,
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:49:55
|
|
|
|
tims
|
Je moj letos kupil Timu frnikole in sta se šla igrat na travnik. Po nekako petnajstih minutah je prišlo ene par mulčkov, k so sam gledal. In jim je moj potem razlagu, kako se to igra. Pa fantki stari okol sedem, osem let. Kje, noben pojma ni imel. Nisem mogla verjet, ko sem vidla, s kakšnimi očkami so gledal, k sta se Tim in moj igrala.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:50:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist. Pa cele popoldneve smo bili zunaj in nihče ni zganjal panike zaradi tega. Glavno da smo imeli avtomobilčke, gumutvist ali kolesa
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:50:51
|
|
|
|
ilatic
|
Aja, pa minič res mora bit? ne ni treba. Kako pa si se odločila z dojenjem? Kokr boš imela mleka al maš določen čas? Tudi ostale me zanimajo do kdaj bodo dojile. Jaz sem prvo dojila samo do 4.meseca, ker ko je kvazi men mleka zmanjkval sem ji zvečer ponudla flaško in mi je dojko čist odklonila. Ta drugo sem dojila do 8. meseca, potem pa mi je že bila prevelika za dojit, vse je že jedla tko da sm kr nehala. Pr temu sem se pa takoj odločila,da bom dojila dokler bo hotu in dokler bom imela mleko pa me je zajebala ta psiha . joj še vedno sem žalostna ker ne dojim več. To mi full pomeni
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:51:31
|
|
|
|
tims
|
In če si prišel krvav domov, si dirkal v kopalnico sprat, da te mama ni vidla, ker si jih potem še od nje dobil, ker nisi pazil
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:51:41
|
|
|
|
glugluglu
|
jaz moram spat, lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:52:23
|
|
|
|
ilatic
|
pa partizane pa nemce smo se šli. Pa smo bili kurirčki, pa medicinske sestre..joj kako je bilo lepo...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:53:50
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic pa partizane pa nemce smo se šli. Pa smo bili kurirčki, pa medicinske sestre..joj kako je bilo lepo... ja te so bile dobre, pa še to: simpatija je bila Tito, jaz pa Jovanka, ma da dol padeš
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:54:20
|
|
|
|
ilatic
|
In če si prišel krvav domov, si dirkal v kopalnico sprat, da te mama ni vidla, ker si jih potem še od nje dobil, ker nisi pazil ja ja res je!!! AKo pa me je klicala da morm domov sem se skrila. Sam da nism šla. Pa ponovad me je glih takrat klicala k je blo full zanimivo in napeto!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:54:47
|
|
|
|
ilatic
|
ja te so bile dobre, pa še to: simpatija je bila Tito, jaz pa Jovanka, ma da dol padeš
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:54:57
|
|
|
|
glugluglu
|
no zdaj grem pa res
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:56:05
|
|
|
|
ilatic
|
ja jaz tudi, če ne bo Tims spet kakšno prbila da se bom valjala tle pod mizo. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:56:47
|
|
|
|
tims
|
Tima sem dojila do 13 meseca, Nino sem pa rekla, da bi jo tam do vrtca. Malo prej bi prekinila. Ilatic, ti pa verjamem, da ti je hudo. Jaz sem tudi mislila, da se mi bo kar odpulil, ko sem mislila, da ne bo nič z dojenjem. Sam nimaš kaj, je pa tvoje zdravje vseeno bolj pomembno Pol velja, julija gremo žurat. Za prvo obletnico si izberemo julij, ko so se naši pingvinčki rodil.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:58:58
|
|
|
|
ilatic
|
Pol velja, julija gremo žurat. Za prvo obletnico si izberemo julij, ko so se naši pingvinčki rodil. Tako je važi! Vas držim za besedo. Tko kot sem organizirala za DD bom tudi za žurko. Vmes pa bomo še piknik imele! Joj kako bo luštno.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:59:52
|
|
|
|
tims
|
Kam greste? Jaz sem pa čist not padla v obujanje spominov. Pa kako smo v šoli pozdravlal. Ha? A se še katera spomne? Ko je glih Glu omenila našega dragega Tita .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?