Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:16:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
Uzivajte vikend! Za vse danasnje slavljencke pa tole:
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:16:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Metuljček321: bravo za povzetek!!!! Blacky30 ti bo sigurno hvaležna. Medve pa se dobiva na kavi naslednji teden, te pokličem. Zdaj pa otroke porihtam in grem z njima ajat tutajat.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:19:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
It's a deal, neboglasnica! Se slisiva in zmeniva nasl. teden. Pa sweet dreams zdajle- Jaz grem tud zdaj mal uzivat z mojima dvema. Gremo preganjat meglo tu na Barju Bye, bye! PS: Hja, upam, da bo Blacky videla povzetek
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:24:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Jude Law .... sexy, v. sexy. Tisti njegovi ucki, k se kar utopis notri Good choice, umpa! Film: ALFIE? Aha, vidim,d a si tud ti potem to povedala. Skoda, da me ni blo pri ugibanju, ej, ker jaz obozujem filme, igralce, igralke, cveke, ... Hollywood sceno, skratka! Ti bi mogla potlej poklic zamenjat ... recimo, morala bi prevajat filme, pa bi prišla na svoj račun Johnny Depp, ne Deep (globok) Ali pac? definitivno Depp moj pa vedno reče Deep, da me lahk zafrkava. Majuska, od tvojih frustkov se bom virtualno zredila - noro dobri so! Yummy, yummy! In populis, ze pijem tvojo carolijo. Pase, pase! Ehhh dokler je virtualno, lahko uživaš in ne misliš na drugo poleg tega mislim, da se od zajtrkov ne da zrediti, je vendar najpomembnejši obrok.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:41:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
djhgfurkzgnxbc.mxdfnsejk.thg pa spanje... So se eni najavili na obisk. Mogoče? Kaj to pomeni? Ja nič drugega kot to, da se bom vrgla v pospravljanje. Pa pa spanec.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 13:51:45
|
|
|
|
Netta
|
uuuuuuuuuu metuljček, kako lep bravni post..in sedaj mi je žal, da nisem tebe počala, pa mi nebi blo treba brat 20 strani neboglasnica - upam da ti uspe vseeno kaj odspati danes...jaz sem ravnokar mene pa nekaj zanima: koliko tekočine (vode,čaja, soka...) mora otrok popiti, ko se enkrat začne z GH...npr. če ima ene dva obroka GH...je kje kakšno pravilo???
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 14:12:27
|
|
|
|
Netta
|
ja kje pa ste sedaj vse? sem se spravla nekaj filmov downloadat...pa me zanima, če je uspelo kateri najti torrent od filma Australia?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 14:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 14:42:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 14:53:31
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... ja jaz z veseljem, Za to sem pa tudi jaz takoj za, nisem bla sama brez deca zunaj ..... najbrž nikoli, sem takoj za
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 14:56:17
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... ja jaz z veseljem, Za to sem pa tudi jaz takoj za, nisem bla sama brez deca zunaj ..... najbrž nikoli, sem takoj za a ostale ta mlade pa nismo vabljene
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 15:21:13
|
|
|
|
ilatic
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... ja jaz z veseljem, Za to sem pa tudi jaz takoj za, nisem bla sama brez deca zunaj ..... najbrž nikoli, sem takoj za a ostale ta mlade pa nismo vabljene Netki vse ste vabljene!!!! Mlade nas boste mal podučile kje se kaj dogaja in kako se je treba obnašt, k smo me mal pozable...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 15:34:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška đoni globoko globoki Đoni
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 15:42:49
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Je enega moža bolel zob. In gre k dežurnemu, pa ni delal več. Strašno ga boli in išče po ambulantah nekoga da mu pomaga. Pa končno najde eno ambulanto in pojamra da ga strašno boli zob in če mu lahko kako pomaga ker ne dobi zobarja. Pa pravi ta gospod da lahko poskusi z alternativo. Pravi, poglej se v ogledalo in si govori, to ni moj zob, to ni moj zob, to ni mj zob...in res poskusi in uspe. Zob ga preneha boleti. Mine nekaj časa in žena doma ugotovi da se je spolno življenje od takrat strašno izboljšalo, saj želi vsak večer sexati! Vendar ji je bilo nekaj sumljivo saj je vedno pred tem odšel v kopalnico. Nekoč pa gre za njim in ga odkrije pred ogledalom kako si govri: to ni moja žena, to ni moja žena...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 16:18:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tak, mi smo se napapali, nahodli, smo bili zunaj in je ful pasalo btw. vam pokažem mojega sexy policaja? bom dala fotko samo za vas...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 16:21:09
|
|
|
|
rovar_ka
|
evo.. Jaz, Tia in moj sexy policaj pa rečite če ni najbolj čeden policaj kaj ste jih kdaj videle
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 16:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 16:27:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 16:48:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis: a jaz res tolk govorim ali me glih ujamete, ko imam odprta usta, najverjetneje jem. Kaj pa Lara je na zadnji fotki? Piščančje bedro??
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 17:03:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Populis: a jaz res tolk govorim ali me glih ujamete, ko imam odprta usta, najverjetneje jem. Kaj pa Lara je na zadnji fotki? Piščančje bedro?? men se je tud zdelo kot da bedrco je po moje je keks
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 17:10:42
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... ja jaz z veseljem, Za to sem pa tudi jaz takoj za, nisem bla sama brez deca zunaj ..... najbrž nikoli, sem takoj za a ostale ta mlade pa nismo vabljene Netki vse ste vabljene!!!! Mlade nas boste mal podučile kje se kaj dogaja in kako se je treba obnašt, k smo me mal pozable... hahaha...jst bolj k vam spadam....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 17:27:37
|
|
|
|
lejla969
|
Ojla evo jaz se že dobro počutim, Miran pa je še vedno bogi. Ponoči je jamral skoraj vsake 2 uri, zjutraj je imel spet vročino. Dala sem mu svečko, čez 4 ure pa jovo na novo vročina. Upam, da bo boljši, drugače ga v ponedeljek peljem na pregled.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 17:49:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 17:52:24
|
|
|
|
netki
|
dons pa je zatišje tuki..... no danes sem kupila v sparu puzzle peno za na tla, ta velke, in sem dala za 10 komadov 6,49 eur, vzela sem dva paketa, tko da sem dala 13 eur za 20 komadov, poleg tega pa še bonus za 2 eur pri naslednjem nakupu.....,men je to ful ugodno blo...aja so pa črke not, sam men je vseen
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 17.1.2009 17:53:50
|
|
|
|
Netta
|
almera, mojcek - evo še ena, ki se dere pri tašči...naša! zanimivo, da pri moji mami je pa ok...pomoje zato, ker imava podoben glas in iste fore, pa ji je vse poznano...tašča ima pa drugačne...ma se mi kar smili, ker je drugače prav v redu ženska znorela bom s to riževo kašico...danes je bilo isto...najprej se je ful lepo zgostila, da je bila res kot kaša...potem pa vmes med hranjenjem postane čisto tekoče..kot bi se kosmiči raztopili not...pojma nimam zakaj se mi to dela...jo je potem tako težko po žlički hranit, ker vse mimo teče OMG...strešice...ja smo tekmovale katera ima bolj pokonci...ma bom šla prav kakšno sliko iskat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?