|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 23:37:53   
ilatic
Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.1.2009 23:39:13   
ilatic
pa še strehco si nardimo, pa miniko gor ruknemouser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem razmišljala o family. Zato pa sm tko hitr zbezlala v družino. Pri 21 sem bla že noseča. Zdej bi čist drugač nardila!

< Sporočilo je popravil ilatic -- 16.1.2009 23:40:28 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.1.2009 23:40:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

jah lepi stari časi! A ne?

Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.1.2009 23:41:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan.

Se strinjam s tabo. Sploh pa si sebe nikoli nisem videla v vlogi mame.user posted image

ja jaz tudi ne takrat, pa sej ne moreš še tako mislit pri teh norih letih, to potem pride kasneje, ampak vidva s tvojim sta pa že skupaj ravno že od teh norih časov? No kako se vse potem obrne.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.1.2009 23:42:14   
Majuska
c c  c ... zdaj pa vidim, kako in s čim nabijate strani user posted image  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.1.2009 23:43:08   
rovar_ka

Še dobro da so bili. Men se zdi prav fajn, ko se spomnim, kako je bilo. Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist.

s tem se tud jaz strinjam. Samo tv in računalnik in to je touser posted image . Nič otrok zunaj, vsi čepijo doma...

Meni je to bil najlepši čas, ko smo se igrali zunaj...od jutra do sutrauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.1.2009 23:43:25   
glugluglu

jaz sem poleti naredila to našima, se pa sedaj kupijo take lepe barvaste elastike in se otroci pri nas kar grejo take igrice , pa ristanc, skrivanje in to vse.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.1.2009 23:44:18   
ilatic
Pa tudi kot otroci smo se znal igrat. To je blo tok enih igrc, da se nisi mogu vseh igrat v enem dnevu. Zdej se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vidla kakšne punčke, da bi se igrale gumitvist.

ja pa še res je! Več imajo igrač manj se igrajo. Pr nas smo bli vzuni od zjutraj do večera. Zdej pa sam u sobi ležijo, musko nabijajo al so pa na računalniku. Še na kolo al na rolerje se komi spravtauser posted image . Bardbinton smo lani igrale, pa jim je bil kr neki!! Halo! Jaz sem ga pa tko rada igrala. Al pa med dvema ognjema!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.1.2009 23:45:28   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ja jaz tudi ne takrat, pa sej ne moreš še tako mislit pri teh norih letih, to potem pride kasneje, ampak vidva s tvojim sta pa že skupaj ravno že od teh norih časov? No kako se vse potem obrne.

Ja, sva vse te štorije skup dala čez, ampak moj je po moje že nekako po enem letu govoru, da se bo poroču z mano, da bova mela hiško (brez psa), pa tri otroke. Jaz pa sam kimala. Takrat mi je blo itak vseen kaj govoriuser posted image .

Ilatic, jest sem takoj za, sam ko neham dojit, da mi ne bo treba na uro gledat. Pa da bom lahko spila kakšen glaž al pa dvauser posted image . Aja, pa minič res mora bit?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.1.2009 23:46:34   
glugluglu
No pri nas pa sedaj cele dneve igrajo monopoli, očitno je to neko obdobje, še jaz se moram iti kdaj z njima to. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.1.2009 23:49:03   
glugluglu

Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat...

ja jaz z veseljem,

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.1.2009 23:49:55   
tims
Je moj letos kupil Timu frnikole in sta se šla igrat na travnik. Po nekako petnajstih minutah je prišlo ene par mulčkov, k so sam gledal. In jim je moj potem razlagu, kako se to igra. Pa fantki stari okol sedem, osem let. Kje, noben pojma ni imel. Nisem mogla verjet, ko sem vidla, s kakšnimi očkami so gledal, k sta se Tim in moj igrala.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.1.2009 23:50:10   
Majuska

Pa cele popoldneve smo bili zunaj in nihče ni zganjal panike zaradi tega. Glavno da smo imeli avtomobilčke, gumutvist ali kolesa user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.1.2009 23:50:51   
ilatic
Aja, pa minič res mora bit?

user posted image user posted image user posted image ne ni treba.
Kako pa si se odločila z dojenjem? Kokr boš imela mleka al maš določen čas?
Tudi ostale me zanimajo do kdaj bodo dojile. Jaz sem prvo dojila samo do 4.meseca, ker ko je kvazi men mleka zmanjkval sem ji zvečer ponudla flaško in mi je dojko čist odklonila. Ta drugo sem dojila do 8. meseca, potem pa mi je že bila prevelika za dojit, vse je že jedla tko da sm kr nehala. Pr temu sem se pa takoj odločila,da bom dojila dokler bo hotu in dokler bom imela mleko pa me je zajebala ta psihauser posted image . joj še vedno sem žalostna ker ne dojim več. To mi full pomeniuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.1.2009 23:51:31   
tims
In če si prišel krvav domov, si dirkal v kopalnico sprat, da te mama ni vidla, ker si jih potem še od nje dobil, ker nisi paziluser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.1.2009 23:51:41   
glugluglu
jaz moram spat, lahko noč

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.1.2009 23:52:23   
ilatic
pa partizane pa nemce smo se šli. Pa smo bili kurirčki, pa medicinske sestre..joj kako je bilo lepo...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.1.2009 23:53:50   
glugluglu

pa partizane pa nemce smo se šli. Pa smo bili kurirčki, pa medicinske sestre..joj kako je bilo lepo...

ja te so bile dobre, pa še to: simpatija je bila Tito, jaz pa Jovanka, ma da dol padeš

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.1.2009 23:54:20   
ilatic
In če si prišel krvav domov, si dirkal v kopalnico sprat, da te mama ni vidla, ker si jih potem še od nje dobil, ker nisi pazil

user posted image user posted image user posted image ja ja res je!!! AKo pa me je klicala da morm domov sem se skrila. Sam da nism šla. Pa ponovad me je glih takrat klicala k je blo full zanimivo in napeto!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.1.2009 23:54:47   
ilatic
ja te so bile dobre, pa še to: simpatija je bila Tito, jaz pa Jovanka, ma da dol padeš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.1.2009 23:54:57   
glugluglu
no zdaj grem pa res

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.1.2009 23:56:05   
ilatic
ja jaz tudi, če ne bo Tims spet kakšno prbila da se bom valjala tle pod mizo.
Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.1.2009 23:56:47   
tims
Tima sem dojila do 13 meseca, Nino sem pa rekla, da bi jo tam do vrtca. Malo prej bi prekinila. Ilatic, ti pa verjamem, da ti je hudo. Jaz sem tudi mislila, da se mi bo kar odpulil, ko sem mislila, da ne bo nič z dojenjem. Sam nimaš kaj, je pa tvoje zdravje vseeno bolj pomembnouser posted image

Pol velja, julija gremo žurat. Za prvo obletnico si izberemo julij, ko so se naši pingvinčki rodil.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.1.2009 23:58:58   
ilatic
Pol velja, julija gremo žurat. Za prvo obletnico si izberemo julij, ko so se naši pingvinčki rodil.

Tako je važi! Vas držim za besedo. Tko kot sem organizirala za DD bom tudi za žurko. Vmes pa bomo še piknik imele! Joj kako bo luštno.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.1.2009 23:59:52   
tims
Kam greste? Jaz sem pa čist not padla v obujanje spominov. Pa kako smo v šoli pozdravlal. Ha? A se še katera spomne? Ko je glih Glu omenila našega dragega Titauser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?