|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 9:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 9:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
17.1.2009 9:49:08   
neboglasnica
Dober dan!

Pri nas sta spala samo mož in Sara, ostali trije smo dežurali. Kaj je spanje??? Ok, v glavnem sem Ano preoblačila, fenala premočene lase, vmes ko je pa dol padla, je pa STaš jedel. Skratka, zjutraj je šel mož s službo na smučanje, Saro sem malo prej odpravila od doma na smučanje z njenim stricem (svakom), ANa in Staš se igrata...

Vidim, da ste imele nostalgijo včeraj zvečer na sporedu. Ja, tudi jaz jo bim imela sedaj z likalnikom. Mimogrede: mi smo bili pa pečeni v Ribčah, uf je bilo dobro. Ok, smo šli še kam drugam, ampak največkrat tja.

Zdaj grem pa kuhat, pospravljat, prat....

Aja, žur julija - sem ZA.

Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 10:07:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.1.2009 10:08:55   
Majuska
Ojla,

danes me je Aleksander pustil malo dlje spati, celo uspela sem si mleko načrpati preden je on vstal ob 8:40. To se pa zelo redko zgodi. Se pozna, da sem si malo bolj odpočila, ker je bilo tudi mleka več ...

evo pupike, vikend zajtrk
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.1.2009 10:09:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, dej mir, JEST bom zadnja k se bom oglasila user posted image .

ker hočeš imeti zadnjo besedo, a user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.1.2009 10:11:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

majuška masirala si noge dragemu? A to je še v modi?user posted image

jah no, ne more jih vedno on meni ... poleg tega je ostal doma, ker ni mogel hoditi z bolečino v stopalu. Menda si ja zasluži dobro nego, če ima pa maserko doma? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.1.2009 10:25:20   
glugluglu
Dobro jutro

neboglasnica, Ribče so tudi pri nas bile na na tapeti par mesecev ob sobotahuser posted image . Tam so pa uni naredili kar močne žurke z raznimi igrami.user posted image

še nekaj za Ano: user posted image user posted image user posted image

Tinky, kakšno lepo vreme? Pri nas je nekam čudno, no mogoče bo kakšen sonček, nekaj se kaže. Danes bi morala pospravljati imam totalno bombo, no grem sedaj sesalec vklopit.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.1.2009 10:27:11   
tims
Populis, hvala za ideje. Je pa moj določu, da bom mel juhco, pa pohanga piščanca, zelenjavo in pražen krompir, pa seveda solato.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, dej mir, JEST bom zadnja k se bom oglasila user posted image .

ker hočeš imeti zadnjo besedo, a user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, jaaa, Ribče-rulesuser posted image . Smo mi tud tja hodil. Sej bo to noč bolš, boš vidla.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 10:34:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 10:40:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2961
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 10:40:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 10:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.1.2009 10:52:04   
neboglasnica
Vau, Populis in Majuška, hvala, mnjami!!! Se prileže.

Majuška, k tebi bomo pa na masaže hodil, saj si nekje v bližini doma, a ne?

No, Pujsa Pepa me kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.1.2009 10:53:10   
ilatic
jah no, ne more jih vedno on meni ... poleg tega je ostal doma, ker ni mogel hoditi z bolečino v stopalu. Menda si ja zasluži dobro nego, če ima pa maserko doma?

Hecala sem se. Jaz tudi mojemu zmasiram pa nism maserka. Kdaj prideš k meni na kofi. Jaz tud rabm masažo?user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.1.2009 10:54:07   
ilatic
Ribče jaaa...pozabla sm, pa medo...Za pusta sm bla vedno tam! Full žurka...joj spet nostalgija...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.1.2009 11:04:55   
neboglasnica
Tims, a vidiš to mularijo? Saj sva skoraj babici tule gor. Jih bova po čike in cukr poslale....

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.1.2009 11:08:02   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims, a vidiš to mularijo? Saj sva skoraj babici tule gor. Jih bova po čike in cukr poslale....

user posted image user posted image user posted image  Bojo one naju poslale, ker sva prej vedle kje je štacuna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 11:33:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 11:58:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 12:30:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.1.2009 12:41:02   
Netta
mojcej - glede nočnega zbujanja povej če boš odkrila recept, ker pri nas ko se enkrat zbudi, ima dve uri žur in pol sama zaspi nazaj...ji pa duda pomaga zaspat, drugega nič...
pri nas je tudi tak, da če ima čez dan podrt ritem glede spanja, potem tudi ponoči zelo slabo spi...tak da MORA spat čez dan vsaj 2 uri vse skup in potem je ponoči mir...

moja nečakinja (je tudi stara pol leta) ima podoben ritem kot tvoja...pomoje se zbuja iz navade, ker tako lačen-žejen pa otrok ne more bit ponoči...in moja mami prav, da edina stvar ki bo sedaj pomagala je, enourni jok...žal

dzanika - pomoje lahko pogreješ, ker ni krompirja not...

kašico imam zaenkrat le riževo...grem pa danes še po ovsene kosmiče...

sem vas brala od 7h po obrokih...vidim da ste obujale spomine...ja dobri stari časi...ravbarji in žandarji, pa lov na zaklad...user posted image

mi smo bili medtem že zunaj dve uri, smo šli v lekarno po ribodermin pa me je skor kap...je bila vrsta do vhoda...kaj je res toliko bolanih??

no sem grem ene ravbarje in žandarje z malouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.1.2009 13:09:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Vau, Populis in Majuška, hvala, mnjami!!! Se prileže.

Majuška, k tebi bomo pa na masaže hodil, saj si nekje v bližini doma, a ne?

ja ti res nisi daleč ... user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.1.2009 13:13:39   
metuljcek321
Hej!

Skor me je frslok ruknu, k sem vidla, kolk ste nacvekale ... no, potem sem pa ful hitro cez prisla ... SUPERCA. Tule je povzetek za vse, k se jim ne da brat od str. 103 do 119user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Evo, nasa mala je spala 11 ur, bila je tolk utrujena, da ni blo res. Po vcerajsnjem srackanju s hrano ji je cist za verjet, da jo je zdelalo! No, danes je pa jedla KAKI & BANANO in ji je ful teknilo! Res hvala za idejo za kaki. Se sploh ne bi spomnila.

parcela na Hrvaskem ... hja, ze kar precej folk je moglo porusit ali so jim pa oni, mi imamo le prikolico, pa eno strehico, mini kuhinjco, WC, klet ... tko na izi ... dokler bo, bouser posted image

neboglasnica, kako bova tole s puzzli zrihtali? Se kje dobiva next week, da ti jih predam? Supernova? To bi blo fajn - dve muhi na en mah - business & pleasure! Si za? Dioptrija se ti je povecala zaradi lec al kako? Uf, jaz imam se vecjo, tko da no worriesuser posted image  Kam pa hodis k okulistu? Ker jaz se prijavljam ze sto let k moji, pa je skooooz zaseden telefon .... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... PS: dobr ga pihas s stosi!

user posted image  Brin za kakec, moya za smucarajanje, Jan za dober apetit, Kali za dnevni spanec, Lili za novo zvezdico, Tariku za izvrsten ritem hranjenja & spanja, Blacky za torto zajcka, pa princeske - dober tek in lep zur zelim

glu, OMG, what a day! Samo, da je z maim vse OK. Kdaj ze pride tvoj hubby domov?

Maja, thanks za info o oblekici. Res mi je tko fletkana!
lejla, umpa, natka, neboglasnica, mojcek - za vas in/ali vase otrocke:user posted image

umpa, si ze locirala tistega cudaka s FB? Skrivni obozevalec? Stalker?

goog ... good whatever, sam, da se me razumemo! In thank God za tipko "Uredi"user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mater, ste ble dobre vceraj, ej! Pa vse fore, misteriozna vprasanja, ... - ludnica, cista! You rock, ladies!

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mene bolj zanima kje je leteči puter

Jaz pa obirala jagode ... hm .... ma, so ble fantasticne, ze dolgo niso bile tako zelo slastneuser posted image  user posted image

tims, a mislis, da je res alergija? Shit, no!

mojcej, lepo te je brati!

netki, dzanika: rizeva kasica - imam Alnaturino iz DM-a. Naredim flaso Aptamila, odlijem cca. 70 ml mlecka, dodam kaso (nekaj zlic) in Anjo nahranim po zlicki. Poje vse. Potem pa se flasko zradira. Kasica je dobrega okusa, sem jo tudi sama ze probala. Mirjam, meni se ni nic bolj na vrhu zgoscevalo. Se malce premesaj ali dodaj se mleka.

urnik hranjenja:
8.00 mleko
11.00 sadje (+ mleko cez)
14.00 mleko
17.00 rizeva kasica (+ mleko cez)
20.00 mleko

Z zelenjavo startamo ju3!

rebeca, fino je brat, kako skoordiniras tamaucka in jo mahnete na sprehod. Pa kako se razveselita kombinezonckov - ljubko!

lex, dobr si speljala English, samo becAuse je, ostalo brez napak! Se ena minus petkica ... vaja dela mojstra (mojster pa vajouser posted image  user posted image  user posted image ) ... uzivajte cez vikend ... vidim,d a bo dogajalo na polno!
Jude Law .... sexy, v. sexy. Tisti njegovi ucki, k se kar utopis notriuser posted image  user posted image  Good choice, umpa! Film: ALFIE? Aha, vidim,d a si tud ti potem to povedala. Skoda, da me ni blo pri ugibanju, ej, ker jaz obozujem filme, igralce, igralke, cveke, ... Hollywood sceno, skratka!

levinja, mogoce bi mogla pa pilates vpeljat v jutranji rezim? Tole zvecer oz. sredi noci zveni cista mission impossible!

Johnny Depp, ne Deep (globok)user posted image  user posted image  user posted image  Ali pac?user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat...

Mal mi je tole s tipi v uc padlo. Ilatic, ti, ti, macka porednauser posted image  user posted image

timsuser posted image  user posted image  trojcek/dvojcek

flower & family, enjoy!

Majuska, od tvojih frustkov se bom virtualno zredila - noro dobri so! Yummy, yummy! In populis, ze pijem tvojo carolijo. Pase, pase!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.1.2009 13:14:33   
neboglasnica
No, Staš je danes jedel zelenjavno juhico in jo kar veliko pojedel. Zdaj pa ne vem ali zato, ker sem jo zmiksala ali zato ke rje sedel za mizo k ta velik fant. Sem dala notri več vrst zelenjave, nekatere prej sploh še ni jedel, ampak je jedel in jedel. Pet minut kasneje se je pa drl kot jesihar, saj se je želel podojiti. In ker ni pomagalo nič drugega, sem ga priklopila. Je vlekel, kot da ni tri ure nič jedel. user posted image Saj bo, saj bo.

Umpa Lumpa:
počivaj, pij in hitro ozdravi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?