|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 17:00:54   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fbuser posted image

Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... user posted image  Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...

Evo, sem user posted image

tally, kaj je tisto vabilo s srčkom??

Kva pa jaz vem user posted image jaz to dobim in naprej pošljemuser posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.1.2009 17:09:26   
tally
VOZILA SEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.1.2009 17:09:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... user posted image  Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...

Kva pa jaz vem user posted image jaz to dobim in naprej pošljemuser posted image user posted image

Meni je 99% "opcij" na FB španska vas user posted image user posted image  Sploh se ne znajdem...

A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.1.2009 17:10:16   
špelin@
VOZILA SEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ni ravno jasno, kaj si vozila user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.1.2009 17:16:02   
tally

A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avtouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
16.1.2009 17:17:17   
tally

Meni je 99% "opcij" na FB španska vas user posted image user posted image  Sploh se ne znajdem...

sej je men tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image Gregi. a so vsaj polurne runde?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.1.2009 17:20:23   
špelin@

A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avtouser posted image

Ohoho, to pa ni kar tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.1.2009 17:21:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro

Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je user posted image .

Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucaniuser posted image user posted image .

Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.

Pa veš, da sem bila v Qlandiji okrog 11.30.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.1.2009 17:21:19   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela.
Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči user posted image

zakaj pa ne greš po njih? a je daleč tašča?
90 km...
hehe tile dve barvi sta mi tak lepe, točno takšno bo imel Nejc sobico..zeleno-modro
Meni je to ena od najboljših kombinacij user posted image user posted image user posted image

Tudi meni. Ima Jaka eno tako majčko na črni podlagi in pride ful do izraza.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
16.1.2009 17:21:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro user posted image  Ga grem kar hitro zapravit za kofetek user posted image

user posted image   meni se je za dobrih 5 eu, to bomo već tankaliuser posted image user posted image

V sredo me je kolegica, ki jet na porodniški s 3 user posted image povabila na RD v Sokola in bomo spet mal čvekal brezuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
16.1.2009 17:21:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz pa prodajam premajhna oblačila od Tilna,pa še od doma mi ni trebauser posted image
Je bodoča mamica kar k meni prišla

Jaz tudi delam to kar ti. user posted image  Ima pošta več prometa. user posted image  Mi dela kolegica uslugo, ker jim statistiko večam.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
16.1.2009 17:21:27   
barbaw
**** jaz vedno kupim kaj obema. Če dobi Maja kaj dobi Jaka obvezno nekaj, pa če je to kinderjajčka ali neka malenkost, ki jo ima rad.
Pri nas se še ni zgodilo, da bi bilo kako prerivanje. Samo pregovarjanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.1.2009 17:21:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro user posted image  Ga grem kar hitro zapravit za kofetek user posted image

user posted image men se je za 2 €user posted image user posted image

Ja za 0,47% je šla goruser posted image Bi mogla vsaj za 4,7%user posted image

To pa je tako veliko, da ne vem kaj bom s tem. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
16.1.2009 17:21:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naty sem vidla na FB kako Žan hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaki sonček je user posted image

Hvala user posted image ... ja ampak samo da sam hodi velja, če ga primeš za roke pa noče user posted image .

ss dobr si to zrihtala za čvek, upam, da se bojo ženske dopisale...

Ej Žan zdele sedi na puzlah se igra pa govori mama, mama, mama user posted image ... kok lepo... komi čakam, da bo še vedel, kaj govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodi vesela, da rad sam hodi, ker drugače bi tvoj križ zelo trpel.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.1.2009 17:21:47   
barbaw

Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda user posted image  Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem user posted image

Pri nas je isto. Komaj čakam poletje, da jo v spodnje hlačke ruknem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
16.1.2009 17:21:53   
barbaw

da se vam javim z naše bolnišniceuser posted image
ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdravauser posted image
Mene pa je po dolgem času obiskala Muser posted image , tako, da me vse boliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
16.1.2009 17:21:55   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
16.1.2009 17:21:58   
špelin@

sej je men tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image Gregi. a so vsaj polurne runde?

1. runda je trajala celo uro user posted image , zdajle pa pol urce user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
16.1.2009 17:22:53   
Čmrlika

Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pauser posted image . Upam, da se ni kaj zgodilo. user posted image

a kr brez mene'? user posted image  user posted image  user posted image

Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? user posted image  je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse barbaw na temi m.h.11 del.... user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2009 17:23:08 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
16.1.2009 17:23:04   
Čmrlika

Čmrlika, drži se user posted image

Hvala...zdaj se je ravno zbudila, je spala 2 uri pa 15 minut zaenkrat je "prava" se igra z atijem user posted image , jaz pa hop k Vam ...sem se tak najedla da komaj diham...user posted image  aha evo eno vprašanje,sma ravno panga file jedla...

A ve že dajete kaj od ribic? Kako je sploh...ajde izkušene mamice, ker sem že miljon varjant slišala...je spala taja, kr drugače bi ji ga dala, ker to je pa res tak mesek....zakaj so ribe sploh problem?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
16.1.2009 17:25:28   
Čmrlika

Jeeee,bravo Gregi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.1.2009 17:38:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naty sem vidla na FB kako Žan hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaki sonček je user posted image

Hvala user posted image ... ja ampak samo da sam hodi velja, če ga primeš za roke pa noče user posted image .

ss dobr si to zrihtala za čvek, upam, da se bojo ženske dopisale...

Ej Žan zdele sedi na puzlah se igra pa govori mama, mama, mama user posted image ... kok lepo... komi čakam, da bo še vedel, kaj govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodi vesela, da rad sam hodi, ker drugače bi tvoj križ zelo trpel.

ja res...mene tak križ zadnji mesec mantra...taja pa bi tudi že samo hodla,ampak za razliko od Žana za roke...še dobro da sem mala, pa da bo ona rasla in da bom lahko kamlu zravnana hodla z njo...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.1.2009 17:44:58   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pauser posted image . Upam, da se ni kaj zgodilo. user posted image

Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? user posted image  je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse i na temi m.h.11 del.... user posted image   user posted image  user posted image

Nič nisma bili na kavici. Nič jokat. Smo se zgrešili danes. Naslednjič pa res upam, da boš šla še ti zravenuser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.1.2009 17:48:54   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro

Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je user posted image .

Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucaniuser posted image user posted image .

Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.

Pa veš, da sem bila v Qlandiji okrog 11.30.

Midva sma prišla okrog 12 v Qlandijo, ampak sma se samo sparkirala tam, potem pa sma šla na sprehod okrog blokov, če je bil tak lep sonček. Potem pa sma še v DM in Špar letela, pa v Hofer in sma bila ob 14.30 doma.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.1.2009 17:52:42   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? user posted image  je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse i na temi m.h.11 del.... user posted image   user posted image  user posted image

Nič nisma bili na kavici. Nič jokat. Smo se zgrešili danes. Naslednjič pa res upam, da boš šla še ti zravenuser posted image

joj je čudno izpadlo...samo ker sma ravno se včeraj menle, te pa sem mislila, da mi nisi nič rekla, pa sem bla res malo žalostna...je že vredu....Upam, da se res kaj vidimo, kmalu...user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?