Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:00:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:09:26
|
|
|
|
tally
|
VOZILA SEM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:09:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:10:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally VOZILA SEM Mi ni ravno jasno, kaj si vozila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:16:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally VOZILA SEM Mi ni ravno jasno, kaj si vozila A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:17:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... sej je men tudi A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo Gregi. a so vsaj polurne runde?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:20:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally VOZILA SEM Mi ni ravno jasno, kaj si vozila A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avto Ohoho, to pa ni kar tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je . Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucani . Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta. Pa veš, da sem bila v Qlandiji okrog 11.30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela. Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči zakaj pa ne greš po njih? a je daleč tašča? 90 km... hehe tile dve barvi sta mi tak lepe, točno takšno bo imel Nejc sobico..zeleno-modro Meni je to ena od najboljših kombinacij Tudi meni. Ima Jaka eno tako majčko na črni podlagi in pride ful do izraza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek meni se je za dobrih 5 eu, to bomo već tankali V sredo me je kolegica, ki jet na porodniški s 3 povabila na RD v Sokola in bomo spet mal čvekal brez
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz pa prodajam premajhna oblačila od Tilna,pa še od doma mi ni treba Je bodoča mamica kar k meni prišla Jaz tudi delam to kar ti. Ima pošta več prometa. Mi dela kolegica uslugo, ker jim statistiko večam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:27
|
|
|
|
barbaw
|
**** jaz vedno kupim kaj obema. Če dobi Maja kaj dobi Jaka obvezno nekaj, pa če je to kinderjajčka ali neka malenkost, ki jo ima rad. Pri nas se še ni zgodilo, da bi bilo kako prerivanje. Samo pregovarjanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek men se je za 2 € Ja za 0,47% je šla gor Bi mogla vsaj za 4,7% To pa je tako veliko, da ne vem kaj bom s tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty sem vidla na FB kako Žan hodi . Kaki sonček je Hvala ... ja ampak samo da sam hodi velja, če ga primeš za roke pa noče . ss dobr si to zrihtala za čvek, upam, da se bojo ženske dopisale... Ej Žan zdele sedi na puzlah se igra pa govori mama, mama, mama ... kok lepo... komi čakam, da bo še vedel, kaj govori . Bodi vesela, da rad sam hodi, ker drugače bi tvoj križ zelo trpel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem Pri nas je isto. Komaj čakam poletje, da jo v spodnje hlačke ruknem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally VOZILA SEM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:21:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... sej je men tudi A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo Gregi. a so vsaj polurne runde? 1. runda je trajala celo uro , zdajle pa pol urce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:22:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. a kr brez mene'? Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse barbaw na temi m.h.11 del....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2009 17:23:08 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:23:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, drži se Hvala...zdaj se je ravno zbudila, je spala 2 uri pa 15 minut zaenkrat je "prava" se igra z atijem , jaz pa hop k Vam ...sem se tak najedla da komaj diham... aha evo eno vprašanje,sma ravno panga file jedla... A ve že dajete kaj od ribic? Kako je sploh...ajde izkušene mamice, ker sem že miljon varjant slišala...je spala taja, kr drugače bi ji ga dala, ker to je pa res tak mesek....zakaj so ribe sploh problem?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:25:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo Jeeee,bravo Gregi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:38:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty sem vidla na FB kako Žan hodi . Kaki sonček je Hvala ... ja ampak samo da sam hodi velja, če ga primeš za roke pa noče . ss dobr si to zrihtala za čvek, upam, da se bojo ženske dopisale... Ej Žan zdele sedi na puzlah se igra pa govori mama, mama, mama ... kok lepo... komi čakam, da bo še vedel, kaj govori . Bodi vesela, da rad sam hodi, ker drugače bi tvoj križ zelo trpel. ja res...mene tak križ zadnji mesec mantra...taja pa bi tudi že samo hodla,ampak za razliko od Žana za roke...še dobro da sem mala, pa da bo ona rasla in da bom lahko kamlu zravnana hodla z njo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:44:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. a kr brez mene'? Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse i na temi m.h.11 del.... Nič nisma bili na kavici. Nič jokat. Smo se zgrešili danes. Naslednjič pa res upam, da boš šla še ti zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:48:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je . Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucani . Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta. Pa veš, da sem bila v Qlandiji okrog 11.30. Midva sma prišla okrog 12 v Qlandijo, ampak sma se samo sparkirala tam, potem pa sma šla na sprehod okrog blokov, če je bil tak lep sonček. Potem pa sma še v DM in Špar letela, pa v Hofer in sma bila ob 14.30 doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 17:52:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. a kr brez mene'? Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse i na temi m.h.11 del.... Nič nisma bili na kavici. Nič jokat. Smo se zgrešili danes. Naslednjič pa res upam, da boš šla še ti zraven joj je čudno izpadlo...samo ker sma ravno se včeraj menle, te pa sem mislila, da mi nisi nič rekla, pa sem bla res malo žalostna...je že vredu....Upam, da se res kaj vidimo, kmalu...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?