Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:36:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 ml Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel Si kar upam trditi, da je razlika v okusu. Če primerjam nakup Hipp-a v Müllerju in v DM-u (sem primerjala l. 2005), je v okusu definitivno bila razlika. Ej, a 350 ml je naenkrat spravil vase?? Ogromno!!! Prej sva imela vedno borbe,da je spil sploh 100ml,danes je pa kar vlekel.Še dobro,da sem imela dve flaški pripravljeni. Se pravi,da moram zalogo iz Mulerja narediti No,saj sedaj ne bo več take panike kot pred prazniki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:36:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :)))) in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven Brina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:36:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:38:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli Držite se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:38:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar zaposlim,če je doma,da ga drži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:39:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? Meni špilajo vse . Hvala še enkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:40:29
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa To mi je pa znano Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:41:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:41:48
|
|
|
|
tilči
|
Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih las Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico. Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:42:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally VOZILA SEM Mi ni ravno jasno, kaj si vozila A včeraj si zamudila debato, Po treh letih sem se danes vsedla v avto punca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:42:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih las Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico. Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal Kakšen zlatek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:44:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... sej je men tudi A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo Gregi. a so vsaj polurne runde? 1. runda je trajala celo uro , zdajle pa pol urce to delaj mamici Gregi Gregi! Priden ostani še naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:45:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bravo Gregi, da pridno pančaš Midva pa greva jutri v avtosalone gledat avte , končno se približuje trenutek, ko bova dala zeleno luč in kupila avto, najverjetneje februarja, ker nama 1.2. poteče vinjeta in ne bova nove vinjete limala na star avto Gal je danes spet pridno papcal, je pojedel 5 obrokov in zdaj že spi. No pa je Gal spet jedec in pol . In kakšen avto kupujeta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:46:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? Verjetno da ja, kot pri večini stvareh. Žal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:47:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. a prav reče ti "glej"? ja ali pa lej Maja mala klepetulja . Naš pa govori ag in eh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:48:05
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala Špelin, se bova potrudila, najbolj se nama gre, da je v prvi točki praktičen in udoben, drugo ne predrag in tretjič, da gre v prtljažnik aluminijasti boks za Didi in še ostane nekaj prostora za prtljago. A ste videle moj novi avator.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:48:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:49:45
|
|
|
|
Anitka
|
Aurora iiiiii, kakšen lep avatar, kakšen nasmešek IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih las Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico. Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal za frizuro . In za pravljico . Tilči imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:50:11
|
|
|
|
aurora28
|
Gal je pa danes govoril didi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:51:49
|
|
|
|
Anitka
|
Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakup Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:52:29
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka kupujeva nekaj od Citroena ( C4 Picasso, C8) Opel Zafira...zaenkrat greva gledat, potem pa se bova odločila katerega. Anitka hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:04:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar zaposlim,če je doma,da ga drži Jaz pri Jaku nisem imela takih problemov, da bi se kaj grabil, se pa zato Maja kdaj pa kdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:04:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sem bila pa pri frizerju.Me je Nejc navilotkal,pa kitke pletel,kolikor se je dalo iz mojih kratkih las Pred spanjem pa se je prvič zgodilo,da si je zaželel,da mu preberem pravljico. Ponavadi se je samo polupčkal in ulegel ter zaspal Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:04:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala Špelin, se bova potrudila, najbolj se nama gre, da je v prvi točki praktičen in udoben, drugo ne predrag in tretjič, da gre v prtljažnik aluminijasti boks za Didi in še ostane nekaj prostora za prtljago. A ste videle moj novi avator. Sem videla slikico in sem mogla pogledat kdo je to. za slikico, je pravi srček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:09:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar zaposlim,če je doma,da ga drži Jaz pri Jaku nisem imela takih problemov, da bi se kaj grabil, se pa zato Maja kdaj pa kdaj. Pri meni se pa punci nikoli nista grabili za tamalo, princ pa kar naprej (vsakič, ko ga previjam) čekira, če je premoženje na mestu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?