|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 8:44:43   
špelin@
Nekaj o telesni statistiki
* človeški las zdrži težo treh kilogramov
* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca
* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement
* žensko srce bije hitreje kot srce moškega
* na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij
* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri  moškem
* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo
* ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.1.2009 9:06:29   
Anonimen
Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu user posted image , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe.
Mi je prov pasal potem ko sva ble dva dni doma.
Nč, lep dan želim vsem,papauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.1.2009 9:07:00   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image Dobro jutro

sem čist user posted image , se je Nejc milijonkrat vstal ponoči, in sem ga nazaj podirala v postlco, jedu je sicer samo ob 19h, ko je zaspal, in potem ob 21.30 in 3.30, ampak jst ne vem zakaj se mora tolkrat vstat ponoč.

Morem it po kafe.

joj, Janauser posted image

te čisto razume, ker sedaj Brina to delaod 3.00 naprej vsake toliko vstajauser posted image
daj mi povej, kdaj se je to začelo pri vas, pa ali se je stopnjevalo, zmeraj pogosteje vstaja, ali kako?
ker me zanima, ali bo šo pri nas še kaj na slabše=ali bo še pogosteje vstajala

meni se sicer zdi, da je to vstajanje nadomestek tistega, ko se je včasih samo s hrbta obrnila na trebušček in pri tem malo zbudila - zdj pa ko se malo zbudi, pa ima filing, da mora takoj vstat, al kako? ker če je to razlog, potem verjetno ne bo vedno pogosteje vstajala, ker se menda ne bo vedno pogosteje zbujalauser posted image

pri nas to traja že kake 3 tedne  do enega meseca.. če bo huje ne vem, upam da ne, ker se mi ne da več vstajat, dans bova postlo spustila čist dol, pol pa se ne mislim več vstajat, ven ne bo mogu padit, pa se naj vstaja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.1.2009 9:07:02   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Ja, sem nasmejana, ker smo presenetljivo dobro spali user posted image  Čeprav je zvečer izgledalo drugače, se je potem mali umiril in spal kar do 2:45 user posted image  Ampak tudi takrat ni prehudo težil, sta pomagala sok in dudka. Ene 5x med tretjo in četrto. Potem pa spet malo pred peto in mir do 6h user posted image  Sem pa poskusila novo taktiko: ko sitnari, ga prestavim na bok in ga z obeh strani založim s plišastimi živalmi, dobesedno zatlačim jih okrog njega, da je ves stisnjen. S tem, da mu glavo zarinem v povodnega konja - Estrella*, veš katerega user posted image  Očitno ga to ful pomiri, ker ga sploh nisem rabila jemat k sebi v posteljo, razen potem zjutraj. Sicer je ves prepoten, ampak ga nič ne moti, še bolj trdno spi user posted image

kako je tole lepo prebrat...super Gregi da si pustil mamici spat..user posted image
Bom še jst probala ga čist založit, če se pol ne bo vstajal

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.1.2009 9:07:35   
jana81

Nekaj o telesni statistiki
* človeški las zdrži težo treh kilogramov
* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca
* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement
* žensko srce bije hitreje kot srce moškega
* na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij
* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri  moškem
* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo
* ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.1.2009 9:08:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, se sam na hitro javim ,ker grem pol mal v Kamnik. Včeri me ni blo, ker smo šli že ob devetih v Kamnik z mojim, ker jest nism upala sama z avtom po teh rovtah. Sva ble pri naših, pa mal sva se vozičkale,sm se prov zmatraka ko sm rila po snegu user posted image , pol sva šle pa ob sedmih domov ko je šel moj s službe.

jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.1.2009 9:09:07   
Anonimen
Aja naša noč je bla mal bolša, smo se zbudili "samo" 5x user posted image user posted image .Ma bo že ane

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.1.2009 9:09:56   
Anonimen

jst tud, ko sem Nejca vozla s sankami, in rinla po celem snegu z vozičkom, grem dons spet ven, je dobra telovadba.

Ane dobra telovadbauser posted image , Nejc je pa sigurn užival na sankah

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.1.2009 9:26:09   
špelin@
Aja naša noč je bla mal bolša, smo se zbudili "samo" 5x user posted image user posted image .Ma bo že ane

Če je potem hitro nazaj zaspala, je to velik napredek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.1.2009 9:27:43   
špelin@

Meni je pa včeraj skoraj roka odpadla, ko sem nesla Gregca v vrtec po malo piko... user posted image  Z vozičkom ni šlo, primernih sank pa nimam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.1.2009 9:29:17   
barbaw
Špelin@ za Gregijevo spanje. Kako malo rabimo, da smo vesele.

Jana user posted image user posted image user posted image  
Ti lepo spusti posteljico dol in če se ne joka se sploh ne vstajaj. A ga imaš v spalnici ali njegovi sobi?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.1.2009 9:29:54   
barbaw

Meni je pa včeraj skoraj roka odpadla, ko sem nesla Gregca v vrtec po malo piko... user posted image  Z vozičkom ni šlo, primernih sank pa nimam.

To ti pa verjamem. Upam, da so že spucali pločnike. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.1.2009 9:30:46   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ za Gregijevo spanje. Kako malo rabimo, da smo vesele.

Jana user posted image user posted image user posted image  
Ti lepo spusti posteljico dol in če se ne joka se sploh ne vstajaj. A ga imaš v spalnici ali njegovi sobi?

zaenkrat še v spalnici.Ma ja sej se ne bom, sam zdej me je blo strah da se nagne ven, ker včeri se je skor čez naslon kavča nagnu, pa je visok naslon 50 cm.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.1.2009 9:32:18   
špelin@
A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro user posted image  Ga grem kar hitro zapravit za kofetek user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.1.2009 9:32:37   
barbaw
Špelin@ ko sem šla brat tisti tvoj klik sem ugotovila, da Jaka sploh ne poje dosti sladkarij, pa se meni zdi, da jih še vedno preveč. Je pa res, da jih imamo od praznikov na zalogi, vendar se Hb ne spomni nanje, doseže jih pa itak ne. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.1.2009 9:33:00   
jana81

To ti pa verjamem. Upam, da so že spucali pločnike. user posted image user posted image user posted image

moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.1.2009 9:34:14   
tilči

A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro user posted image  Ga grem kar hitro zapravit za kofetek user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.1.2009 9:34:36   
špelin@
Špelin@ ko sem šla brat tisti tvoj klik sem ugotovila, da Jaka sploh ne poje dosti sladkarij, pa se meni zdi, da jih še vedno preveč. Je pa res, da jih imamo od praznikov na zalogi, vendar se Hb ne spomni nanje, doseže jih pa itak ne. user posted image

Tudi moja velika pika skoraj ne je sladkarij, zato pa pred malo ni nič varno... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.1.2009 9:35:26   
barbaw

Jaz nisem opazila. Vem pa, da se januarja usklajujejo zneski, ampak še nisem nikjer zasledila koliko procentov bo to.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.1.2009 9:35:33   
špelin@
moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela.

Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.1.2009 9:37:48   
jana81

hehe,men tudi..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.1.2009 9:39:15   
Anonimen
Dober dan punce,

Vceraj sva z mozem sla v kino in na vecerjo in vrabec mali je spal lepo neprekinjeno do 4h zjutraj ko sva prisla domov. Pa kako je to mogoceuser posted image
Ce sem doma pa mu moram vsake pol ure dudo popravljat pa mleko pije pa ponoci je sedaj zacel se caj pit??
Jaz tegane razumem... Saj tud ce je sam v sobi in sva midva v dnevni se zbuja, tako da ni fora v tem??
Res ne razumem?

No imamo pa se novo pridobitev user posted image user posted image  za Omarja in sicer kupila sem tisti sprehajalec . Da se ga namontirat tako da sedi in se igra ali pa da hodi ( stoji ) in se igra in ker je spelin@ ( hvala spelin@) opozorila na to da se je pri njih naprej odpeljal sem kupila takega da se da zabremzat.

In kaj se je zgodilo?? Prvi pretep user posted image  ( omar in samia ). Eh, ja ceprav je Samia ne dolgo nazaj dobila motor na akumulator to ne steje in .... sta se zgarbala in ker sem ravno slikala fotke za vas sem imela aparat pri roki in se to posnela, samo mi noce nalozit filmcka, pise da je nedovoljenega formata..
No slikce pa imama user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.1.2009 9:39:16   
jana81

Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči user posted image

zakaj pa ne greš po njih? a je daleč tašča?

hehe tile dve barvi sta mi tak lepe, točno takšno bo imel Nejc sobico..zeleno-modro

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.1.2009 9:39:25   
hijenca
Dobro jutro

Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je user posted image .

Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucaniuser posted image user posted image .

Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.1.2009 9:41:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image

user posted image

user posted image

oooooooooo super je, a Omar tud že hodi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?