|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 9:42:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan punce,

Vceraj sva z mozem sla v kino in na vecerjo in vrabec mali je spal lepo neprekinjeno do 4h zjutraj ko sva prisla domov. Pa kako je to mogoceuser posted image
Ce sem doma pa mu moram vsake pol ure dudo popravljat pa mleko pije pa ponoci je sedaj zacel se caj pit??
Jaz tegane razumem... Saj tud ce je sam v sobi in sva midva v dnevni se zbuja, tako da ni fora v tem??
Res ne razumem?
Kakšen lump user posted image
user posted image user posted image  za kino in večerjo.
No imamo pa se novo pridobitev user posted image user posted image  za Omarja in sicer kupila sem tisti sprehajalec . Da se ga namontirat tako da sedi in se igra ali pa da hodi ( stoji ) in se igra in ker je spelin@ ( hvala spelin@) opozorila na to da se je pri njih naprej odpeljal sem kupila takega da se da zabremzat.
user posted image  za dober nakup.
In kaj se je zgodilo?? Prvi pretep user posted image  ( omar in samia ). Eh, ja ceprav je Samia ne dolgo nazaj dobila motor na akumulator to ne steje in .... sta se zgarbala in ker sem ravno slikala fotke za vas sem imela aparat pri roki in se to posnela, samo mi noce nalozit filmcka, pise da je nedovoljenega formata..
Joj, kako je pa to izgledalo?? user posted image
No slikce pa imama user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

Cukr zlati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.1.2009 9:43:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

moj voziček ima res velik kolese, pa sem komja tiščala po celem snegu, s sankami je šlo pa fino. Špelin@ v BC so jih imeli lani, za letos ne vem, so pa od chiccota, če bi jih imela.
Eh, se mi ne splača nabavljat jih. Mi je pa žal, ker so lesene s sedežkom pri tašči user posted image

zakaj pa ne greš po njih? a je daleč tašča?
90 km...
hehe tile dve barvi sta mi tak lepe, točno takšno bo imel Nejc sobico..zeleno-modro
Meni je to ena od najboljših kombinacij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.1.2009 9:44:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro

Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je user posted image .

Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucaniuser posted image user posted image .

Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.

Tvoj Videk je res spalček in pol user posted image
Fajn se imej na potepu in ne zapravi preveč user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.1.2009 9:45:31   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

oooooooooo super je, a Omar tud že hodi?

Ja a ni super. user posted image  Jana ti vedno men kaj pametnega pokazes pol pa zapravljam user posted image user posted image  Isto je bilo z igralnim centrom...user posted image

Ja hodi, ampak samo ob opori. Tako ob mizi ali pa ob omarah ali sedezni se pocasi prestavlja. Z tole recjo pa je naredil par korakov , ampak sem videla da ga je mal strah pa sem mu sedaj najprej namontirala, tako da sedi pa da se navadi na igraco...

Se enkrat hvala za idejo.user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.1.2009 9:46:53   
špelin@
Greva z Gregijem kofetkat, lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.1.2009 9:48:20   
hijenca

Dobro jutro

Samo na hitro se javim, ker imam tečkota poleg. Komaj se zbudi, pa je čez eno uro že neznosno tečen. Ob 10 ga bom mogla dat spat, ker je user posted image .

Barbaw, midva bova šla po Vidkovem spanju v Qlandijo, ker me je moj ata klical iz mesta, da parkplaci niso spucaniuser posted image user posted image .

Zdaj pa si moram it kavico skuhat, ker se mi je tako lušta.

Tvoj Videk je res spalček in pol user posted image
Fajn se imej na potepu in ne zapravi preveč user posted image

Zdaj lahko grem zapravljat, ko imam za 1 € večjo porodniškouser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.1.2009 9:49:16   
Anonimen
Spelin@:

Ves kako je izgledal pretep:

On njo odriva in ji puli roko dol z igrace ...in ona da roko nazaj tako ene 3 x potem pa ga ona lepo fajn porine.

A to se pri vas redno dogaja? Da se kej skregajo otroci pa se stepejo? Jaz se moram se navadit na to, vem da bo tega vdno vec ker sta oba trmovca!!

Pa res hvala za opozorilo za bremze pri tej igraci.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.1.2009 9:50:02   
hijenca

user posted image

user posted image

user posted image

oooooooooo super je, a Omar tud že hodi?

Ja a ni super. user posted image  Jana ti vedno men kaj pametnega pokazes pol pa zapravljam user posted image user posted image  Isto je bilo z igralnim centrom...user posted image

Ja hodi, ampak samo ob opori. Tako ob mizi ali pa ob omarah ali sedezni se pocasi prestavlja. Z tole recjo pa je naredil par korakov , ampak sem videla da ga je mal strah pa sem mu sedaj najprej namontirala, tako da sedi pa da se navadi na igraco...

Se enkrat hvala za idejo.user posted image

Ne morem verjet, da vaši že hodijo ob pomoči. Moj Videk se je pred dvema dnevoma prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.1.2009 9:54:29   
Anonimen

Ne morem verjet, da vaši že hodijo ob pomoči. Moj Videk se je pred dvema dnevoma prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet.user posted image user posted image

Ej, lej nic se sekirat. Res ti polagam na srce, ne se sekirat!!!! Ker moja tamala je tud sele pri zelo dobrih 7 mesecih zacela sele sama sedet brez opore, pa ji cist nic ne manjka.
Eni otroci prej eni kasneje, ampak tale moj tamali je od mojih treh najhitrejsi...
On sedi sam brez opore ze od 5 meseca...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.1.2009 9:55:23   
hijenca
Kaki lepi sonček je zunaj. Videk pa spi. Pa nobena se več noče pogovarjatuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.1.2009 9:57:16   
hijenca

Ej, lej nic se sekirat. Res ti polagam na srce, ne se sekirat!!!! Ker moja tamala je tud sele pri zelo dobrih 7 mesecih zacela sele sama sedet brez opore, pa ji cist nic ne manjka.
Eni otroci prej eni kasneje, ampak tale moj tamali je od mojih treh najhitrejsi...

Trenutno ga še vsaj ne rabim lovit po hiši. Ga najdem skoraj tam, kamor ga posadim, včasih malo plazi, ampak mora bit za to razpoložen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.1.2009 10:00:08   
Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.1.2009 10:00:57   
Anonimen

Trenutno ga še vsaj ne rabim lovit po hiši. Ga najdem skoraj tam, kamor ga posadim, včasih malo plazi, ampak mora bit za to razpoložen.

Ja nas bo pa kmalu ves potolcen...ker se spravi cist povsod in se vstaja na vse ali bilo stabilno al pa ne in seveda potem pade...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.1.2009 10:01:15   
tilči

Kaki lepi sonček je zunaj. Videk pa spi. Pa nobena se več noče pogovarjatuser posted image user posted image

Pri nas je pa oblačno pa malo meglenouser posted image user posted image user posted image Pa še bolni smo,tako da nam tudi sonček ne pomaga kaj dosti

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.1.2009 10:03:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas je pa oblačno pa malo meglenouser posted image user posted image user posted image Pa še bolni smo,tako da nam tudi sonček ne pomaga kaj dosti

Kaj mu pa je??

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.1.2009 10:05:02   
Estrella*

A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro user posted image  Ga grem kar hitro zapravit za kofetek user posted image

user posted image   meni se je za dobrih 5 eu, to bomo već tankaliuser posted image user posted image

V sredo me je kolegica, ki jet na porodniški s 3 user posted image povabila na RD v Sokola in bomo spet mal čvekal brezuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.1.2009 10:06:09   
Čmrlika
Dobro jutro! Moje ni....najprej odgovorim Špelin-i- Mamo dvojnico zgleda...je bla včeraj prvič na obisku...in je vztrajala še ponoči.......user posted image  user posted image  user posted image
Kaj je mojo Tajo obsedlo, meni se je hotlo zmešat....pa saj niti razlagat še ne morem trenutno, skratka. grem na brzino pokomentirat  tam kjer sem ostala.....nočni maraton bom spustila....skoraj ziher user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

pa kje ste vsee, ko jaz rabim tolažbo...user posted image
Taja in podnajemnik sta se vdala in končno spi..........user posted image

Jaz sem tudi zmeraj kje v bližini.

Bi jaz tudi lahko dobila te pesmice???

Ja valda...če nisi kje že s katy se zmenla...ker mene ni blo.user posted image  daj mi mail pošlji.......Anitka ti tudi...

Končno je mrknil!!! Zdaj grem lahko položnice plačevat... user posted image

Mene trenutno tud gledajo tu z mize, pa mi ni...da bom v sekundi spet slabe volje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2  .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek...user posted image če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo

hvala, upam, da bo.....user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.1.2009 10:07:00   
Čmrlika
Anitka in hijenca- a že mata teh nekaj pesmic? Je katy pomagala že? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.1.2009 10:09:28   
Anonimen
cmrlika:

jaz bi tud pesmice, ce se jih da po meilu dobit. user posted image user posted image

Kaj je pa to z dvojnico, jaz nic ne razumemuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.1.2009 10:09:42   
hijenca

Anitka in hijenca- a že mata teh nekaj pesmic? Je katy pomagala že? user posted image

Ne še. Ti na zs pošljem meil.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.1.2009 10:11:06   
tilči

Kaj mu pa je??

Prejšnja dva dni je imel Nejc vročino,pa kašljal je,no,sedaj je že precej boljši.Sedaj ima pa Tilen poln nosek,a se mu tudi že fino pucauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.1.2009 10:12:01   
Anonimen

Kaj mu pa je??

Prejšnja dva dni je imel Nejc vročino,pa kašljal je,no,sedaj je že precej boljši.Sedaj ima pa Tilen poln nosek,a se mu tudi že fino pucauser posted image

Bogi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.1.2009 10:13:57   
Srčekgirll
Rek dneva:

Karkoli podariš ženski, bo to obogatila.

Če ji podariš spermo, ti bo podarila otroka.

Če ji podariš hišo, ti bo ona podarila dom.

Če ji boš dal špecerijo, boš dobil kosilo.

Če ji boš podaril nasmeh, ti bo podarila srce.

Vse kar dobi, pomnoži in poveča.

Torej, če ji boš sral boš pokasiral tone dreka!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 16.1.2009 10:15:13 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.1.2009 10:15:58   
hijenca
Barbaw A bomo šli na kavo, mene v tem vremenu prav ven vleče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.1.2009 10:23:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2  .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek...user posted image če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo da bo zdrava.
Pa slikice moram pohvalit res so lepe.

pa dobr si me spomnila jaz tudi moram predstaviti posvetovalnico v februarju

Hvala, res! user posted image
Vidiš sem si drznila prestavit, v upanju da bo ok...pa kaj naj ...tu in tam še zakašlja? user posted image

Kako pa je tvoja pikica danes?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?