|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 15:00:26   
kasso
da se vam javim z naše bolnišniceuser posted image
ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdravauser posted image
Mene pa je po dolgem času obiskala Muser posted image , tako, da me vse boliuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.1.2009 15:00:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja

Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je
govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :))))
in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako user posted image
čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat
pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko
ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven

Bravo, punci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.1.2009 15:02:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdravauser posted image
Mene pa je po dolgem času obiskala Muser posted image , tako, da me vse boliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.1.2009 15:02:51   
špelin@

Super, da je Varja zdrava user posted image  Saj bodo tudi ostali okrevali user posted image user posted image user posted image  Naj bo M kratka in švoh!!! Kako pa drugače tvoje počutje? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.1.2009 15:03:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ****

cmrlika:

nasa cetica ze spila user posted image user posted image  imas se kaksno???user posted image

ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.1.2009 15:10:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Super, da je Varja zdrava user posted image  Saj bodo tudi ostali okrevali user posted image user posted image user posted image  Naj bo M kratka in švoh!!! Kako pa drugače tvoje počutje? user posted image

Ja, upam, da bo kratka, ker švoh lih ni....sem že pozabila kako zgleda zvijanje v trebuhuuser posted image ....tako je moje trenutno počutje. Si moram eno kavo skuhat, samo bom mogla Varjo odložtuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.1.2009 15:11:16   
kasso
špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fbuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.1.2009 15:13:23   
špelin@

Ja, upam, da bo kratka, ker švoh lih ni....sem že pozabila kako zgleda zvijanje v trebuhuuser posted image ....tako je moje trenutno počutje. Si moram eno kavo skuhat, samo bom mogla Varjo odložtuser posted image

Bi te kar k sebi na kofetek povabila user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.1.2009 15:14:07   
špelin@

Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... user posted image  Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.1.2009 15:16:36   
špelin@

Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... user posted image  Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...

Evo, sem user posted image

tally, kaj je tisto vabilo s srčkom??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.1.2009 15:17:13   
katy82
Čau punce moje

Naše spanje je user posted image ,zbujala sem se na 10-30 minut,men res ni jasn kaj delam narobe,zakaj ta otrok noče spatuser posted image user posted image user posted image

Sem se včer hvalila da je spala 5 ur-no jih ni sam jst se sploh zbudila nisem je moj user posted image vstajal in to ene 5x je reku.Ne morem verjet da je nisem slišala,kaj sem res že tko zmatrana.

Pa še z mojmu se vsak dan neki spičva tko da mi je prav bed doma bit k sam čakam na fajtuser posted image

HB mi vsaj je zdej mal več tko da mi je vsaj to v veselje

Mogoče se še kasneje kej oglasm trenutno nimam niti volje niti moči za čvek tko da grem mal zalegnt

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.1.2009 15:23:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau punce moje

Naše spanje je user posted image ,zbujala sem se na 10-30 minut,men res ni jasn kaj delam narobe,zakaj ta otrok noče spatuser posted image user posted image user posted image

Sem se včer hvalila da je spala 5 ur-no jih ni sam jst se sploh zbudila nisem je moj user posted image vstajal in to ene 5x je reku.Ne morem verjet da je nisem slišala,kaj sem res že tko zmatrana.

Pa še z mojmu se vsak dan neki spičva tko da mi je prav bed doma bit k sam čakam na fajtuser posted image

HB mi vsaj je zdej mal več tko da mi je vsaj to v veselje

Mogoče se še kasneje kej oglasm trenutno nimam niti volje niti moči za čvek tko da grem mal zalegnt

Srčica, ti si čisto zmahana user posted image  user posted image user posted image user posted image
Fajn močno stiskam pestke, da se Lara čimprej nagliha, se boš bolje počutila in tudi z user posted image  vama bo lažje user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede (ne)spanja te popolnoma razumem, mi je kar slabo samo ob misli... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.1.2009 15:31:20   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Čmrlika HVALA za pesmice. Že pojemo, no mama, Videk še spi.

ni zakaj....... Uživajta!user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.1.2009 15:31:35   
Čmrlika

Čmrlika, kako ste pri vas danes?

.
[/quote]

Bo kar se zdravja tajinega tiče, malo še tu in tam skašlja kaj....dvojnica, pa vztraja...user posted image  siscer ne v taki hudi obliki kot včeraj ampak...neka ipka in kričanje sta šre prisotna....ne vem.....user posted image

Je pa ponoči doživela izpad histerije,al kaj si naj mislim, nse je predramla ni mo gla nazaj zasat, pa kričala...z ničemer da jo pomirima no.user posted image  user posted image  ene 5 krat zaspala, na rokah odložim,...kričanje, cviljenje...sem že mislila da jo kaj boli..mapak da bi tak na trenutek potem ko jo je končno vrglo kr nehalo ...ne vem...kot da je preveč utrjujena in jezna na ves svet ko ne more trdno zaspat...pol seje p a dragi z njo ukvarjal...je prej mi po telefoonu rekel...da je vsekal dvakrat po riti pa je spala,...user posted image  user posted image  user posted image mene je pobralo med njenim kričanje...user posted image  Zmantrana sem bla v nulo....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.1.2009 15:33:32   
Čmrlika
****- sem še enkrat zdaj pskusila pa javlja ali je box poln ali pa je prevelik mail -maš omejitev velikosti mailov ...user posted image

Da bi ti probala vsako posebaj poslat? Daj preveri, pa se potem zmenima...user posted image

Kaj si sploh dobila...???? samo naša četica......

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2009 15:36:50 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.1.2009 15:46:00   
hijenca
Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pauser posted image . Upam, da se ni kaj zgodilo. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.1.2009 15:52:07   
barbaw
UUUUfffff je čtiva. Ne vem, če bom lahko, pa tudi zdaj ne bom mogla nadoknadit.
Sem bila zunaj z obema otrokoma. Vsakega sem dala v svoje sanke in gasa. Smo kupili sanke za 6eur za Majo (plastične ampak so fajne, ker lepo not sedi, niso pa tako nobel kot od Nejca; važno da so uporabne), Jaka pa ima svoje in sem oba odvlekla do hribčka, ki je v sosednji ulici in se je Jaka vozil s sankami jaz pa sem Majo malo vlekla sem in tja. Ful smo uživali, slikat pa nisem mogla, ker sama težko sfolgam oba otroka in še fotoaparat. Jutri pa bomo atija zaposlili, ker bo doma, da bo slikal.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.1.2009 15:54:03   
barbaw

Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pauser posted image . Upam, da se ni kaj zgodilo. user posted image

Oprosti, ker nisem utegnila prit. Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam user posted image .
Za drugi teden se pa lahko zmenive pa sigurno pridem.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.1.2009 16:03:59   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja

Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je
govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :))))
in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako user posted image
čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat
pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko
ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven

user posted image user posted image user posted image Za plavanje.A hodita v Atlantis?

ne
na Fakulteto za šport

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.1.2009 16:06:38   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Oprosti, ker nisem utegnila prit. Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam user posted image .

Nič hudega, samo da je vse OK.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.1.2009 16:22:12   
barbaw

Nič hudega, samo da je vse OK.user posted image user posted image

Hvala za skrb. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.1.2009 16:23:04   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Js pa pridno zlagam stvari v škatle za naslednjega sončka... oz. zvezdico . Razen olja za masažo presredka ... prvič ni pomagalo, drugič ga pa ne rabim če bo kr CR.

jaz sem tudi prvič ful dihanje vadla,pa ga nisem rabila
A so ti rekli,da bo drugič kar CR?Kakšni posebni razlogi?

Ja v bistvu zato, ker je bil potek prvega poroda tak kot je bil. Matranje cel dan in še nazadnje bi tamau lahk...ma rajš ne razmišljam . U glavnem moj G je reku, da bi on glede na to in pa na mojo telesno konstitucijo rajš kr CR naredu, ker je velik možnosti, da bo naslednji porod isti.
Dihanje sm pa js vadla in bi mi prav prišlo, ampak pri tistih bolečinah se sploh nism spomnla, kako se pravilno diha .

kasso
veliko za vse tvoje bolančke!!!

katy ... kaj naj rečem druzga kokr ...

špelin@
če maš ti preveč stvari v torek, se lahko tud za kak drug dan zmenimo.

Bejbe dejte se pofočkat za čvek pri Žanu, porkamadonca!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.1.2009 16:23:29   
Naty*
Kje so pa smajliji user posted image ??? Mah nč, pol bo pa brez....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.1.2009 16:24:11   
jana81
**** sem ti hotla prej napisat da najdem na netu vsega hudiča, ampak ni denarcev za vse.

Drgač sem pa prej zaprvaljala za Nejca..je dobil nove cicibanke-moji prvi koraki, so bile celo 20 posto znižane in stale samo 34€, in pa dobil je nove žabe, debele in manj debeleuser posted image

Nejc je zaspal pri atiju, ki je danes prišel predčasno iz službe. HB. Midva sva se najedla in sedaj čakava da se Nejko zbudi in gremo na obisk k pra babici in dediju.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.1.2009 16:38:32   
špelin@
Čmrlika, drži se user posted image

UUUUfffff je čtiva. Ne vem, če bom lahko, pa tudi zdaj ne bom mogla nadoknadit.
Sem bila zunaj z obema otrokoma. Vsakega sem dala v svoje sanke in gasa. Smo kupili sanke za 6eur za Majo (plastične ampak so fajne, ker lepo not sedi, niso pa tako nobel kot od Nejca; važno da so uporabne), Jaka pa ima svoje in sem oba odvlekla do hribčka, ki je v sosednji ulici in se je Jaka vozil s sankami jaz pa sem Majo malo vlekla sem in tja. Ful smo uživali, slikat pa nisem mogla, ker sama težko sfolgam oba otroka in še fotoaparat. Jutri pa bomo atija zaposlili, ker bo doma, da bo slikal.

user posted image user posted image user posted image

Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam user posted image .

Pa ne še to, no user posted image

Naty*, naj punce povejo, katere lahko pridejo, jaz se bom poskušala prilagodit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Drgač sem pa prej zaprvaljala za Nejca..je dobil nove cicibanke-moji prvi koraki, so bile celo 20 posto znižane in stale samo 34€, in pa dobil je nove žabe, debele in manj debeleuser posted image
Lepo user posted image  
Nejc je zaspal pri atiju, ki je danes prišel predčasno iz službe. HB. Midva sva se najedla in sedaj čakava da se Nejko zbudi in gremo na obisk k pra babici in dediju.
Uživajte user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?