pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Dobro jutro tudi z moje strani! Jaz pa imam neprespano noč za sabo - sem vas iskala na forumu okrog enih ponoči, pa očitno ni bilo nobeni za klepetat z mano... Upam, da ste se vsaj ve naspale. Tamala se mi je sredi noči parkrat prebudila, ker jo je tako zelo noga bolela. Pravi, da v kosteh in potem se zmeraj prebudi v joku in krikih ter se zvija od bolečin...Zdravnica pravi, da bi naj bilo to povezano z rastjo. Kaj ima še katera podobne izkušnje? Pri nas je tak primer približno enkrat mesečno. Sem vas malo za nazaj preletela, pa vidim, da je še zmeraj aktualna bolniška, dopust in porodniška... Meni so bolniško podaljšali do 10.2., 15.2. pa nastopim s porodniško - vmes pa so trije delovni dnevi, ko bom verjetno vzela dopust - sicer pa mi je osebna zdravnica rekla, da ni problem, da mi komisija še te tri dni podaljša, le da moram še eno potrdilo od G prinesti. Glede LD pa je po mojih informacijah tako, da (če dopusta ne izkoristiš) ti lahko propade 14 dni dopusta oz. 10 delovnih dni, ostalo pa si lahko preneseš v naslednje leto. Če imaš pa fajn delodajalca, pa ti lahko prenese tudi celoten dopust. Zdaj bo res treba iti eno kavico popiti, dugače malo kasneje verjetno več ne bom mogla slediti vaši debati. ne vem, kolik je tvoja stara, a ti iz lastnih izkušenj povem, da ko sem bila v OŠ, so moje noči izgledale približno tako kot vaše.trajalo je cca. 2 let. Moj zlati očka pa mi je pogosto masiral noge z neko kremo. Mislim, da je bilo nekaj za mišice, ker je sam športnik. Mislim, da je to nekaj takega kot voltaren mazilo. pomaga masaža in raztegovanje in krčenje mišic. Je pa res, da je to povezano z rastjo. Upam, da sm kaj pomagala. Hvala, Novo, upam, da je res samo rast, ampak me vseeno malo skrbi, ker pri nas to že traja nekje od 2 leta, zdaj pa je tamala stara 8 in pol. Mi se tudi zmeraj trudimo z masažami, zadnje čase pa niti to več na pomaga, tak da bo vseeno menda potrebno iti na kakšen posvet k zdravniku. Če ne drugega, vsaj za to, da me malo pomiri... nimam sicer izkušenj s tem, vem pa,da je moja teta razlagala, da je imel moj bratranec te težave in je do nevem katerega leta ful jokal v spanju, ker ga je vse tako bolelo in je bilo res samo zaradi rasti...