pocka
|
dobro jutro, tu je pa soooončeeekkk in zaenkrat ne kaže na burjo, tako,da mama m izkoristi hitro lepo vreme čestitke persidi in malima ,da je vse v najlepšem redu Sem hotela par stvari pokomentirat, zdaj sem pa vse pozabila ...no nekaj se še spomnim pumpica za nosek - mi imamo tisto,ki se ven vleče z usti (Narhinel), se jo dobi v IT in smo kar zadovoljni. A tale baby vac se lahko priklopi samo na navaden sesalec ali gre tudi na tistega "stoječega"? blazina za pod rit - meni s šlaufom ni in ni šlo, se nikakor nisem mogla naštimat,da me nebi bolelo kot , sem v P kar stoje jedla, pol mi je pa cimra svetovala eno blazino iz Sanolaborja (mislim,da je stala takrat cca. 25 €) in pol je bilo pa super, sem končno lahko spet sedela. So me pa šivi tako boleli,da brez te blazine nevem kako bi se pripeljala do doma. današnje kosilo - goveji zrezki v omaki z zelenim poprom in kruhovi cmoki, zraven pa solatka mama m - upam,da rešiš s tem dopustom, ne se jim pustit, ker ti pripada. Sem pa tudi jaz slišala,da so baje neke spremembe vzvezi z dopusti,ampak nimam pojma kakšne rižev narastek - he he, meni se je tudi perd par dnevi ful zaluštal in mi ga je moj naredil , je res dober, ampak kaj ko je precej dela z njim Eno vprašanje izven konteksta, tiste ki rade ustvarjate, ima katera izkušnje glede scrapbooka? Bi rabila kak dober link, pa nič pametnega ne najdem. spps - si se kaj pozanimala glede tvoje porodniške, a tebi bo začela teči že 45 dni pred pdp ali šele 28,glede na to,da si na bolniški do konca? za seznam, sem si bušija zmerila, zdaj je 102 cm, spps, te lepo prosim,če popraviš, hvala