yania
|
Joj punce vas ene pol ure berem, mal preskakujem,,,,pa vidim, da ste imele debate o bodijih in majčkah.... Jst majčke ziher ne bom uporabljala na začetku, ko ima tako miceno glavico, vam povem da je res enostavno kar na trakce...tudi v materinski so nas učili: tetra na trakce majčko daš v drugo majčko s trakci in potem oblečeš obe naenkrat....no vsaj takrat je bilo tako...tudi zdaj nameravam, ko bo še hladneje, ker 1.sem rodila sredi maja, pa je bilo to čisto uredu, potem pa samo še ene žabice (plišek ali bombaž) ali pa kar pajacek še čez brez ali z rokavčki...odvisno, kolk bo hladno (noter ali zunaj).... Sem vesela da od Perside fantička lepo napredujeta...je pa to kar hudo verjetno takole nedonošenčke pedenat...no mi je kolegica rekla, ko je od ponedeljka doma s porodnišnice in imajo 3 kilskega korenjaka, da je bila v sobi z eno, ki je imela drugače rok 11.2., rodila pa je 31.12....je rekla, da mali skos spi, če ne spi se joka, da se ful matra s hranjenjem, da jesta po eno uro skupaj, da je bila najprej na intenzivni, zdej sta na oddelku in da je res kriza. No njej, ko je zdej rodila 3. je verjetno res to vse skupaj mala malice...stara je 29 let, pa ima že dve punčki in še fantička zdaj...v P je prišla ob 2.00 zjutraj,popadki v mejah normale...se ji niti ni mudilo, ko pa so ji povedali da je 7 cm odprta, so jo hitro pošibali v porodno...no in 3.12 je prijokal ...ful lepo...nikoli ni bila nič rezana, šivana, vse skratka uredu,...lepo slišat take porodne zgodbe, a ne....no sej zato vam pa jo povem, da boste lažje, ker vem da itak vsako malo ali veliko no skrbi porod...ja treba je zaupat, biti sproščen pa čeprav boli ko in je hitro mimo...potem pa samo še cartanje....haha... sej bo... nič, grem še mal mejle prebrat...lepo bodite, pa se slišimo... lepe sanje...
|