Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Vidim, da ste v polnem zagonu.No jaz sem danes tudi pridna, saj sem že pospravljala, no ostala mi je še kopalnica, ki jo bom pa popoldne, ker se mi zdej več ne da. HB meni ni treba kuhat kosila, me tašča kar k sebi vabi, pravi zakaj bi si sama kaj kuhala.Danes bo kisla repa pa matevž. Čeprav lušta se mi pa bolj sagadina, sam podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Aja mi smo dobili v MŠ neko revijo mislim, da MOJ MALČEK v kateri je predstavljena P Celje, pa v njej piše, da ni nobenih možnih dogovorov oz. plačljivih babic, ki bi se tam pač zavzele zate( sam to pač piše, resnica je pa drugo lahko), glede Ultive pa EA, pa moraš biti dogovorjeno, ker imajo slabo razpolago anestezistov. o lolitka, bo najboljš da si drugič pri tašči naročiš tistga kar se ti lušta, se mi zdi da bi ti z veseljem ustregla kopalnica pa res lahko počaka, ti pa z nami kako rečeš Ja skor tak imam ko v gostilni. No ko ste omenjale rižev narastek, zadnjič ga je naredila, sam men ni pasal, najprej goveja juha potem pa zelo sladek narastek in zraven breskov kompot za jest, komaj sem dol porinla, resen pa nisem izbirčna ali pa kaj, sam je bilo preveč sladko, sem pa ga vseen pohvalila in ppojedla, čeprav sem pol popoldne sam pila. ja, je že poskrbela da si popila dovolj tekočine No sam a je rižev narastek tak sladek ali kaj??Ženska je super kuharica, skuha ni da ni. no, tk sladek naj nebi bil, ampak naj ji bo ane
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|