metuljcek321
|
frutka, nisem edina teta, ker imata po drugi strani se 3! Ma, sem pa tanartaboljsa, jasno! Tko kot vse julijke lex pravi, da morda bo pa bejbi nr. 4, ce jo tko pici? Opa, opa! Blacky & rovarka, vau, res sta si podobni! Hm, tolk cvekamo, da si bojo zdaj otroci zacenjali postajat podobni - tko kot baje zakonci z leti levinja, kje ste bili to na podelitvi? In za tak dober dvig porodniske! Nas sisas Imas jutri dovoljen izhod za en orng soping, a prav? Levinja, tak prima obrok, kot ga je vasa danes zmazala, bi pa tud jaz! Dobr to ve kombinirate zelenjavo, punce Mi jo bomo cez nekaj casa - se nismo tam .... gremo tako kot Blacky ... po polzje, vendar: slowly but steadily! In hvala za link! Pa poklon za tole z nenosecniskimi kavbojkami Tako se dela! Aha, Almera, tudi distributor je OK. Thanks! Pa ni panike - vec glav vec ve - jaz sem VEDNO za tak sistem! Bor pa 2 jabolka in 3 kekse! A si ga ze kaj tehtala? To je moral po moje ze kar fajn pridobit na tezi v teh dneh, ko tako pridno je! populis, kako si? Pa Lara? Spi, I hope! Blacky, nemogoce, da si dobila nizjo porodnisko! Kako? Ej, angelina, dobra ideja za kaki. Sploh nisem pomislila. Midva imava dve drevesi na morju (imamo parcelo blizu Umaga oz. nad Finido) & en drevescek je tudi letos obrodil - imava 5 sadezev Enega sva ze zmazala in je bil odlicen! Aja, da hitreje dozorijo (potem, ko je ze utrgan), das zraven jabolka in proces se pohitri. Vanilijevi kakiji so pa drugacni, ja, in jih jes z lupino. Taki bolj trdi so, polnega okusa in ne grenijo. Sploh! Glih letos imava namen tud en vanilija kaki na morju posadit, pa da vidimo, kako bo rasel.