Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:37:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, hd, ti pa danes sam ene linke rabis Kaj te je picilo?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower se matram pa ga uspavam, pa tečnari.. sem mela pa dost, ga dam v posteljico in ugasnem luč, grem za foro ven, da vidim kaj bo.. vse tiho.. grem nazaj in otrok spi. Slučajno? Al je to recept?? Ha ha, ja je recept ja. Meni tako že kar nekaj časa zaspi. Sva ga z mojim nosila, mu pela, ga zibala in je trajalo in trajalo da je zaspal. Potem sem ga pa en večer odložila v posteljico, stopila iz sobe, sem šla nekaj iskat... in ko sem prišla nazaj, v pripravljenosti da ga uspavam, je spal. Od takrat imamo vedno sistem, da ga nahranim, mu z mojim zapojeva uspavanko, dobi poljubcek, ga položim v posteljico, na eno stran dobi muco (ninico), na drugo kužka - on si ponavadi kužka navleče čez glavo, ninico drži v roki in zaspi.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:40:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj pa res grem spat, sem vstala že ob 03.20. Noč, pa eno bolho za pomoč! tale bolha skače po tejle muci
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:42:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Blacky, za seznam - ko bos dajala se druge podatke gor - no need to hurry!: Anja, 6 mesecev: 8400 gr, 68 cm .... tisti podatek za 5 mes. 3 tedne pa zbrisi, prosim! Naj bo samo za tocno 6 mes. gor. In dobr pocrkljaj tvojega, da bo glavobol minil ... mogoce bodo se kaksne jagode padle, who knows
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 21:43:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 21:44:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:45:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje ste pa sedaj? pospravila sem kramo s predalnika v spalnici ... namreč kup cotk od malega, pa mojih nogavic, premajhne cotke pospravila v škatlo za kolegico, ki je decembra rodila pa izvedela sem, da je ena prijateljica noseča in sem ful vesela zanjo, čeprav ima kup problemov zraven. menda mora skoz počivat zdele bom šla pa CSI gledat
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:45:41
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla! Blacky najprej mere za točno 6 mesecev. 7200g-68cm-2 zobka(sp. enkici)-sedi brez opore-plazi po trebuhu (kot partizan) . Včeraj sva imeli posvetovalnico. Dobili sva same pohvale . Mala je šarmirala celo ordinaciji. Prava faca je bila. Pediatrinja jo je zelo pohvalila. Tako sme bila ponosna na njo. Flower naša dva tudi oba zaspita sama. Od nekdaj. So bili tudi momenti, ko je bila kriza (ko smo prvemu dudico proč vzeli) ampak načeloma je spanje BP. Tamala pa enako. Zaspi povsod. Samo da je sita in da je postelja mehka. Ste jih dale že h komu drugemu v varstvo preko noči?! Jaz še je nisem dala. Prvič pa smo malega pri 5-ih mesecih pustili pri babici. Imeli smo otvoritveni žur za stanovanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:46:51
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje ste pa sedaj? pospravila sem kramo s predalnika v spalnici ... namreč kup cotk od malega, pa mojih nogavic, premajhne cotke pospravila v škatlo za kolegico, ki je decembra rodila pa izvedela sem, da je ena prijateljica noseča in sem ful vesela zanjo, čeprav ima kup problemov zraven. menda mora skoz počivat zdele bom šla pa CSI gledat Majuska jaz tudi zlagam in premetavam cote. Se mi zdi da sploh nič drugega ne delam kot obračam kupe okoli.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:47:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Hojla! Blacky najprej mere za točno 6 mesecev. 7200g-68cm-2 zobka(sp. enkici)-sedi brez opore-plazi po trebuhu (kot partizan) . Včeraj sva imeli posvetovalnico. Dobili sva same pohvale . Mala je šarmirala celo ordinaciji. Prava faca je bila. Pediatrinja jo je zelo pohvalila.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:47:43
|
|
|
|
dzanika
|
frutka ja naš je 2x prespal pri babici čez noč v prenosni posteljici. Ni niti opazil da je kje drugje. Je spal celo noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:48:31
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ne vem al si spregledala al si zanalašč spregledala. K sem te spraševala če si se odločla kaj glede aerobike? ne nisem spregledala, sam pozabla sem odgovorit....sorry jaz sem za, ampak kje???? a si se ti kej pozanimala? ja dejmo dorečt
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:50:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
, Majuska & frutka, jaz sem tudi danes sla na se eno racijo skozi vrece oblacil, ki mi jih da svakinja od svojih dveh (stara 4,5 in 2,5), pa po omari in se je spet nabrala ena ogromna vreca premajhnih reci (za vrnit) in ena veliiiiika za v Anjino omaro Je treba pa res pogosto to delat ... nasa tko raste kot konoplja in oblacila menjamo kot po tekocem traku. Se bo pa zdaj sigurno malo upocasnilo vse skupaj. I hope so!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vam malo javim, če vas zanima seveda, ali me boste nagnale septemberkam težit s temi podatki? Ima prvi pregled 4.februarja.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:51:33
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: lex a si vidla ko je danes podoben v prospektu v akciji za cca 47€ lex, glih zato sem pa nekaj postov nazaj sprasevala, kaksen je in dala zraven link. Me zanima, v cem je sploh razlika med tem in Stokke-jem. Le firma ali se kaj vec? Kobo stolcek za hranjenje iz BC, ja, je znizan iz 55,90 na 47,90 v BC od 16. 1. do 4. 2. v ceni in firmi, poleg tega pri tem ta poceni dobiš pas in sprednje varovalo poleg, ki ga pri dojenčku rabiš
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:51:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
coraly, za datum. To bo pa kmalu! frutka - spanje drugje - not yet!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:52:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: lex a si vidla ko je danes podoben v prospektu v akciji za cca 47€ lex, glih zato sem pa nekaj postov nazaj sprasevala, kaksen je in dala zraven link. Me zanima, v cem je sploh razlika med tem in Stokke-jem. Le firma ali se kaj vec? Kobo stolcek za hranjenje iz BC, ja, je znizan iz 55,90 na 47,90 v BC od 16. 1. do 4. 2. v ceni in firmi, poleg tega pri tem ta poceni dobiš pas in sprednje varovalo poleg, ki ga pri dojenčku rabiš A ves, da ga bom jaz kar skocila iskat ju3. Pa ti? Si rekla, da tudi, kajne?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:53:38
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: coraly Da vam malo javim, če vas zanima seveda, ali me boste nagnale septemberkam težit s temi podatki? Ima prvi pregled 4.februarja. Ne nikamor te ne bomo nagnale! Ti si tko al tko naša in sporočaj nam sproti kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:54:44
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ne vem al si spregledala al si zanalašč spregledala. K sem te spraševala če si se odločla kaj glede aerobike? ne nisem spregledala, sam pozabla sem odgovorit....sorry jaz sem za, ampak kje???? a si se ti kej pozanimala? ja dejmo dorečt js sm pa misla da si se premisla in si raje ˝spregledala˝. Ja sej ne vem če mamo kej velik izbire... Men se zdi da bo še najbolš tale trim, kaj pravš?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka ..za plazenje in zobke. Povejte mi nekaj, vaši malčki ko se plazijo, na kakšni podlagi jih imate? Naš je na pena puzzlih in mu full drsi. Na igralni podlogi tudi...ne predstavljam si, kako se ti malčki plazijo kasneje po tleh...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:56:38
|
|
|
|
dzanika
|
angelina naš je kar na penastih puzlih. Plazenje pa mu tko al tko še ne gre preveč dobro od rok in nog.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:56:57
|
|
|
|
dzanika
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 21:58:27
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Frutka ..za plazenje in zobke. Povejte mi nekaj, vaši malčki ko se plazijo, na kakšni podlagi jih imate? Naš je na pena puzzlih in mu full drsi. Na igralni podlogi tudi...ne predstavljam si, kako se ti malčki plazijo kasneje po tleh... ej, kaj če bi ti nam kakšno slikco tvojga čmrlja dala? Se že tko dolgo nisi javla da bi ga lahko mal pokazala, kaj praviš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 21:58:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?