Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:05:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. eeeejjjjjjjjjjjjjj.... ....miška, da ne slišim takih besed iz tvojih simpatičnih ustec!!! Kje je tisti pozitivizem, s katerim vsakič priletiš na srečanje??? Jasno, da BO! SEDAJ JE PRIŠEL NAŠ ČAS!!!! Najprej ti, potem medve s Fargi in takoj za nami naša suzika!!!! Brez pardona in izgovorov!!! za vse vas.................
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:10:48
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, počakala bom da se ulije, pol kličem da mi pošlje napotnico in tist list, pol papcanje in akcija! USPELO BO!!! SEVEDA BO USPELO!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:10:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, počakala bom da se ulije, pol kličem da mi pošlje napotnico in tist list, pol papcanje in akcija! USPELO BO!!! Ja, točno ... ti si na Klomifenu, pa ne rabiš takoj drugi dan štartat tko kot tiste, ki so na špikcah... Sam ti je pa tale M resno pohitela... Kaj pa naš plan skupnega strašenja v čakalnici pri UZ? Pa naj bo tale januar/februar res dobiten za vse nas. Zdaj je pa res že čas.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:12:15
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ja, počakala bom da se ulije, pol kličem da mi pošlje napotnico in tist list, pol papcanje in akcija! USPELO BO!!! Ja, točno ... ti si na Klomifenu, pa ne rabiš takoj drugi dan štartat tko kot tiste, ki so na špikcah... Sam ti je pa tale M resno pohitela... Kaj pa naš plan skupnega strašenja v čakalnici pri UZ? Pa naj bo tale januar/februar res dobiten za vse nas. Zdaj je pa res že čas. Ampak jaz si vas pa še vseen predstavljam, kako skupaj strašite po GK.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:12:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lej, lej... bravo jst... sem doktorirala iz RR čvekanja in dobila danes 5 zvezdic ... Ta stara, obvladaš. Kdor zna, zna...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:13:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa naj bo tale januar/februar res dobiten za vse nas. Zdaj je pa res že čas. podpis pod tole!!!! na IVF se pa ne javljam, ker vas ne sfolgam...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:13:59
|
|
|
|
Fargesia
|
me to you, hvala!!! sam tvoja tamicena je pa tak srčkana!!! pa kok lask ma!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:16:12
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa naj bo tale januar/februar res dobiten za vse nas. Zdaj je pa res že čas. podpis pod tole!!!! na IVF se pa ne javljam, ker vas ne sfolgam... He, he... jst sem rabila kar nekaj časa, da sem se navadila na tempo IVF-ovk... Sem se pa navadila v tem času fajn po diagonali brat . Ampak, se še poskusi vklopit. Je fantastična druščina tam gor.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:52:52
|
|
|
|
neela
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............Fargiiiiiiiiii....prehitevaš meeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz jo pričakujem šele tam okol 23.1.!!!!! miška - tako se govori! Ni problema, če te moramo kakšenkrat v tisto presvetlo brcnit, sam da bo optimizem nazaj pokukal... IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ampak, se še poskusi vklopit. Je fantastična druščina tam gor. ma reci kar češ.......ME SMO ZAKON!!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:02:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia me to you, hvala!!! sam tvoja tamicena je pa tak srčkana!!! pa kok lask ma!!! .............hvala hvala...................
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:24:08
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, imaš ZS. Me to you ima pa res srčkano hčerkico, ki ima res veliko las. Pa so res zakon, za vsaka ena, pa še jih kar nekaj vidim zadaj, ki letijo. Baje je vrsta za dolga in imajo štorklje kar veliko dela. Fargi, ja na temo IVF se pa težko navadiš, ker je res vse zelooo brzinsko in v velikih količinah. Jaz sem imela "srečo", da sem se jim pridružila poleti, ko j bilo bolj zatišje in sem tako lahko počasi prešla v ta hud tempo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:30:04
|
|
|
|
neela
|
lučka - sem že....pošlji mi prosim mail.... punce, tretja v vrsti je moja!!!.....da mi slučajno katera ne bo šla preko vrste....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:41:37
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka - sem že....pošlji mi prosim mail.... punce, tretja v vrsti je moja!!!.....da mi slučajno katera ne bo šla preko vrste....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:42:36
|
|
|
|
miska73
|
Ta druga je pa moja. Punce, nočko. Jst sem čist adijo, grem spat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:46:10
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ta druga je pa moja. Punce, nočko. Jst sem čist adijo, grem spat. Velja. Nočko.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 21:52:18
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ta druga je pa moja. Punce, nočko. Jst sem čist adijo, grem spat. ... ...ne ne miška....tvoja je prva in si prva za odstrel med ...kar pripravi si že prljago...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 11:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. miška, jutri že štartaš?? Itak, da je prva štorklja tvoja, nč skrbet. In kako ste punce? Mene že skoraj nič ne boli, me je pa začela bolet desna roka - zgleda, da se mi je žila malo vnela. Včeraj sem razmišljala - Bokalova mi je rekla, da naj pridem k njej čez 2-3 mesece, da mi da preverit hormone, potem pa da papirje na konzilij. Sedaj pa ne vem al se prestavim k njej al vztrajam pri Drobniču? Pa še to: ko se ti zaključi prvi postopek in npr. ni uspešen.. Potem itak čakaš 3 cikluse preden začneš z novim postopkom. Pa urediš vse papirje v 3 mesecih al je to spet odvisno od zasedenosti zdravnikov? Trenutno mi gre tok vprašanj po glavi..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 11:24:19
|
|
|
|
miska73
|
Suzi ti ne znam pametno svetovat gleda tega, ali bi zamenjala zdravnika ali ne. Če je prvi postopek neuspešen, ti do drugega ni potrebno urediti nič drugega kot en sestanek pri izbranem G na GK LJ, kjer ti napiše napotnico in se dogovorita o morebitnih spremembah v postopku. Za prvi (in vse nadaljnje postopke) pa moraš imeti naslednje papirje: - veljaven bris od osebne G - spermiogram in pregled pri andrologu - za tvojega (pazi ker so tu čakalne vrste tudi do 2 meseca) - krvni test hormonov, ki ga izvajaš 3-6 dan ciklusa - krvni test spolno nalezljivih bolezni (obadva - ti in tvoj dragi) Upam, da nisem še kaj pozabila. Vsi izvidi veljajo vsaj eno leto, zato ti za drugi postopek ni potrebno nič na novo urejati. Posebej bodi pozorna na to, da mora tvoj opraviti spermiogram na GK in potem po kakih dveh tednih(ne vem točno) še pregled pri andralogu. Glej, da ga boš pravi čas naročila. Andraloga sta pa Zorn in Drobnič. Od zgoraj naštetih testov delata test za spolno nalezljive bolezni šele po tem, ko boš že dobila odobritev od konzilija. Test ni pogoj za konzilij, ga pa morata imeti opravljenega pred postopkom. Veljaven pa je natanko eno leto. Saj vse to ti bodo še razložili, ko boš šla na posvet v GK. Pazi pa res na potrebne teste/preglede za tvojega... da se ti ne bo brez potrebe zavleklo za dodaten mesec ali dva.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 11:29:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ta druga je pa moja. Punce, nočko. Jst sem čist adijo, grem spat. ... ...ne ne miška....tvoja je prva in si prva za odstrel med ...kar pripravi si že prljago... Ja pa Fargica bo prva. Si pozabla, ona je že dobila M oziroma jo bo vsak čas (BTW Fargi, Kako je stanje?)... In bo en teden pred mano nosečka.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 11:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, hvala. Potem bom pa kar jutri klicala in naročila mojega na spermiogram. Ima mogoče katera številko na katero pokličem?? Pa potem ga naročim še pri Drobniču? mislim, da bo najboljše tako, da bova imela vse to nekje v marcu ali aprilu.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 14:31:50
|
|
|
|
lučka 25
|
Dan Suzi, kot vidim ti ej že miška odgovorila na vprašanja. Glede spermiograma pa kar pokliči in naroči svojega. Jaz sem za svojega klicala na to številko: Adrološki laboratorij 01 522 61 84 (ob sredah med 8.30 in 11.00). Telefon za GK pa je 01 522 60 60. pa za sebe za pregled tudi kar pokliči, ker ne vem kake so kaj čakalne dobe za preglede, da se ne bo še to zavleklo. Vidim, da si že bolje, praviš pa da te roka heca. Upam, da se bo umirilo. Miška, nič bat katera štorklja je od katere, itak so vse namenjene k vam.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 16:02:55
|
|
|
|
miska73
|
Evo jst sem pa danes polna pozitivnega adrenalina pred jutrišnjim štartom s postopkom. Danes še zvečer salsa pade - po eno mesečni pavzi... Lučkec lepo, da si malo pojamrala domačim. Če te pa nočjo poslušat, pa veš, da te vsaj tle gor z veseljem. Fargi a je prišla M?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 17:12:53
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla mačke! danes sem delala nadure...sem bila še popoldne...vsa bolana... moje M še ni!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 17:13:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ma reci kar češ.......ME SMO ZAKON!!!!!! TAKO JE!!!!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.1.2009 17:20:12
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ta druga je pa moja. Punce, nočko. Jst sem čist adijo, grem spat. ... ...ne ne miška....tvoja je prva in si prva za odstrel med ...kar pripravi si že prljago... Ja pa Fargica bo prva. Si pozabla, ona je že dobila M oziroma jo bo vsak čas (BTW Fargi, Kako je stanje?)... In bo en teden pred mano nosečka. počakte mal.....dejmo se zmenit! ČIGAVA BO PRVA ŠTORKLJA?!?!? Fargijina al miškina?!?!? Skratka MOJA JE TRETJA. Ve se pa le zmente...samo da ne bosta obe odletele na drug naslov!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......