Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 13:50:21
|
|
|
|
nf
|
Lučka jeeeeeeeeeeee Ful sem vesela, da je vse kul s tamalim! In, a si bila trdna in nisi vprašala za spol ali ti je ušlo? Ej sej meni se tudi ni poznalo tam do 17. tedna, čeprav hlač že prej nisem mogla zapret. Zdej pa se mi zdi, da kr hitro raste. Kdaj bomo videli slikce??
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 14:58:06
|
|
|
|
tecnobica
|
Pozdravljene po dolgem cajtu. Najprej čestitke soncek_25. Lučka, fino, sam da je vse vredu z . Kaj ima že Suzi danes? Da vem za kaj držim pesti?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 18:57:06
|
|
|
|
Matejčika
|
Jaz pa jutri kličem v MB amb. za neplodne in naju znova prijavim na čakalno listo. Upam, da neboma preveč dolgo čakala. Tak da bi bla že tam septembra na vrsti, bi blo super!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 18:58:22
|
|
|
|
Grethy
|
Hej hoj kako ste ???
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 19:01:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pa da zdaj še poročam, kako je bilo na NS. Z otročkom je vse v redu, tveganje je majhno. Skratka super. Edino to je, da ga nosim čisto na desni strani, zadaj in pri jajčniku, tako, da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ, ker drugače ne bi nič videli. No, zdaj vsaj veste, zakaj še nimam nobenega konkretnega trebuha, razen unega ta špehi. .................super..............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 19:56:15
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! sonček_25, čestitke!!! Lučka, sej sem vedla da je vse ok!!! suzi zdele pridno aja.... Grethy, jaz sem prehlajena...pa ti? Kako si? Matejčika, upam da bosta čimprej na vrsti!!!! vsem skupaj in za vsako posebej...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:05:21
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, hvala za vse. Fargi, tebe naj pa bacili že pustijo pri miru, če ne bom huda. A kaj veš, kako je s suzi (punca, spočij se in naspi)?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:20:26
|
|
|
|
Fargesia
|
ne, nisem ji nič pisala, ker vem (ti tud veš), kako se počutiš ko si bil pod narkozo...jutri enkrat čez dan ji bom pisala...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:21:28
|
|
|
|
Grethy
|
Ej Fergi k´t pušlc ... sicer ga bo treba mal zdej zalit preden gre na nočni počitek, drugač pa v redu ... je ne pričakujem ta mesec, čeprav me čudno drživ levo jaje ... Ti pa "smrkavčke" zjagaj proč s čajčki in se loti posla
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:22:15
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, v 14.tednu!!!! juhej!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:22:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, hvala za vse. Fargi, tebe naj pa bacili že pustijo pri miru, če ne bom huda. A kaj veš, kako je s suzi (punca, spočij se in naspi)? Lučkica, ti zelena pošastka mala ... vidim da gre vse lepo po P.ss.-u, kar me močno veseli ... tko se dela !!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:24:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ej Fergi k´t pušlc ... sicer ga bo treba mal zdej zalit preden gre na nočni počitek, drugač pa v redu ... je ne pričakujem ta mesec, čeprav me čudno drživ levo jaje ... Ti pa "smrkavčke" zjagaj proč s čajčki in se loti posla betmiš, sam a veš da po določenem času tud puš'lcu ovenejo? morš ratat ena...npr...no, ena roža pač k "živi" v lončku!!! in jo pol tvoj zaliva!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 20:26:40
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ej Fergi k´t pušlc ... sicer ga bo treba mal zdej zalit preden gre na nočni počitek, drugač pa v redu ... je ne pričakujem ta mesec, čeprav me čudno drživ levo jaje ... Ti pa "smrkavčke" zjagaj proč s čajčki in se loti posla betmiš, sam a veš da po določenem času tud puš'lcu ovenejo? morš ratat ena...npr...no, ena roža pač k "živi" v lončku!!! in jo pol tvoj zaliva! Ha hahahaaa ... moj je kukr gasilc ... ma skoz cev prpravleno ... tko da se ni za bat, da b ovenela, sem kukr lilije u pušlcu ...sej veš da gverajo ... al pa flamingovc
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 21:22:55
|
|
|
|
neela
|
'čeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr.... sonček25 - res se je to leto lepo začelo. Čestitam....še pol januarja nismo obrnili, pa že 3 ! lučka - še tukaj - BRAVO MAMI....just keep on like that.... Fargi - ne, sem mislila National Geographic (sem ti takrat poslala sms) nf - hitro nam ozdravi, ni nam preveč všeč, da si nam kot bolana! grethy - mislim, da so naši fantje sedaj, po tolikšni kilometrini 'v prazno' že vsi profiči od gasilcev. Cevi imajo spolirane, da je kaj... suzi - me smo s tabooo!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 21:35:18
|
|
|
|
miska73
|
Meni se je Suzi javila po SMS, da je imela danes operacijo. Kaj več pa ni povedala. Suzi, upam ad si dobro. Sonček 25 čestitke. Ti kar ponovi test. K je pa tko lepo gledat nalulane pluseke... Lučkec še tukaj čestitke. Matejčika super za naslednji korak. Upam, da boš čimprej na vrsti. Pozdravček vsem ostalim bolj ali manj odštekanim klomifenkam in ex-klomifenkam
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 21:45:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi - ne, sem mislila National Geographic (sem ti takrat poslala sms) sem ga šele pol vidla...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.1.2009 22:00:40
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ne, nisem ji nič pisala, ker vem (ti tud veš), kako se počutiš ko si bil pod narkozo...jutri enkrat čez dan ji bom pisala... Vem, vem. Jaz sem ji zjutraj poslal SMS za NS, kot me je prosila, potem pa ji nisem hotla nič težit. Pa daj jutri samo ti vprašaj, da jo namo vse morile, pa lepo jo pozdravi. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, v 14.tednu!!!! juhej!!! Gre tako hitro, da ej kar noro. Me boste mogle začet kar lepo lovit, da bo moje deto imelo še kakega virtualnega bratranca in sestrično. IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Lučkica, ti zelena pošastka mala ... vidim da gre vse lepo po P.ss.-u, kar me močno veseli ... tko se dela !!!! Hvala, hvala. Jaz tudi že komaj čakam, da ti K prinese rezultate. Stiskam pesti. neela, ja grem naprej. Vaši imajo vsi spolirane cevi, moj ma pa zdaj mal prašno. Od kar sem imela tiste krvavitve je dal klučavnico gor. Moram najdt kluč, pa prej še prah zbrisat. miška, hvala za info. Upam, da je vse v redu. Suzi, drži se.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 9:56:43
|
|
|
|
nf
|
Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Fargi pozdravi Suzi še v mojem imenu! Sej danes je pa verjetno že kul.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 11:21:08
|
|
|
|
KulGirl
|
Pri meni je spet razočaranje Klomifen name očitno ne deluje. Še enkrat ga pom papcala, potem pa se moram spet naročit k Ribičevi. Sledila bo verjetno laparoskopija.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 12:37:51
|
|
|
|
barvar
|
Živjo "babe". Že tako dolgo nisem bila na forumu, da sem kar v zaostanku. Sem čakala kakšni bodo rezultati po prvem krogu klomifena, da vam bom lahko poročala. Pa ni NIČ! Sem bila na UZ, pa ni nobene reakcije. Do ovulacije ni prišlo. Gremo še en krog, potem pa se bomo pogovarjali naprej. Sem bila kar razočarana, ker imam občutek, da sem spodaj čisto v k.... Se opravičujem izrazu. Tako da KulGirl nisi edina, če te to kaj tolaži. Kako dolgo se že trudiš? Kakšno diagnozo so ti postavili? Jaz imam včasih občutek, da sploh ne vejo kaj je narobe. Pa direkt ti tudi nihče nič ne pove! Ma bo že. Držite se in lep zimski dan vam želim!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 13:49:42
|
|
|
|
tecnobica
|
Mojga sem danes končno pripravila, da je poklical v PO za spermiogram. Šele konec februarja je dobil. Pa so govorile tle na forumu, da se sploh ne čaka dolgo. No ja, bo ku bo. Pa da je una neki komplicirala, da mora imet pravilno spisano napotnico, drugače bo samoplačniško. Kr neki. Jst imam občutek, da Klomifen tudi ne deluje name, kot bi moral. Pa še mojga G ne prikličem, ker ima mende nek dopust zdaj 3 tedne. AMpak sestre bi mogle pa vseglih delat. Ja, tko je na "vasi". Sicer je reku, da naj jemljem K dva ciklusa, ampak če ne bo bom porabila še tretjo škatlico, ker prej ga itak verjetno ne prikličem. Upam, da uspem izsilit od sestre pri naročanju taprav datum, da bomo še vidli na UZ če je sploh kaj. Čeprav je pa zanimivo, da sem ravno tisti ciklus pred začetkom jemanja K. imela ovulacijo. Kako je s Suziko? Ste se še kaj tipkale z njo? Pa še zdaj ne vem, na kako operacijo jej šla.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 15:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Najprej ena velika hvala za vso skrb - zlate ste. Operacijo sem imela včeraj, danes sem pa že doma. Boli me čisto malo, večinoma ko se kaj prestavim, čez cel čas me bolijo edino rebra. Rezultat je bolj slab: jajcevoda sta še vedno neprehodna, eden je bil zaradi endometrioze zaliman ob jajčniku, drugi ob maternici in črevesju. To so popravili, odstranili so tudi del endometrioze in pregrado. Del jo niso mogli, ker se drži črevesja. Skratka, naravno ne bomo nikoli prišli do , bo treba z IVF. Trenutno sem še ful razočarana, čeprav sem po eni strani to pričakovala. Nič, grem počivat, pa se še tipkamo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 15:25:52
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi Da ti še tu povem, napišem. Vem, da je razočaranje veliko, da so otkrili veliko stvari a jih žal alhko malo popravili. Je pa res, da bosta lahko šla takoj na IVF. Boš videla, otroci spočeti z IVF, IUI, ICSI so itak najlepši in največji borci. Zdaj pa lepo počivaj, pazi nase in se pusti razvajat. Me bomo pa itak še vedno mislile nate.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 17:44:54
|
|
|
|
miska73
|
Suzi verjamem, da te je moralo kar sesuti. Pa tudi če si se prej pripravila na tak scenarij. Boš vidla, da bo boljše, ko bo malo časa mimo. Pa ko se ti bo enkrat začelo odvijati vse okoli IVF postopka, boš pa itak čisto na novo pozitivno naspidirana. Pa baje so tele "umetni" otročki res najlepši.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 19:41:37
|
|
|
|
neela
|
Suzi, ti vsaj ne bo treba seksat na ukaz... ...ne skrbi, me smo s tabo in te imamo rade .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......