Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 13:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekako so nas morali spodit!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 14:22:13
|
|
|
|
miska73
|
Evo sam na hitro... kaj več kasneje (sem v ilegali )... Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji. Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni... Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal. Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel. BTW... Slavni KONGO v Savljah, ki je priljubljena točka IVF-ovk je odprt dolgo v noč. Pa še pice imajo
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 14:23:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!! To bejba, take novice radi beremo Lepo je videti, da je K vendarle magična formula za nekatere punce.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 14:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, bravo za špikice in nove škornje.. Verjamem, da so ti dali motivacijo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 15:19:40
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!! ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 15:19:49
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Uf, pa res.. Tale film si morm dol potegnit. Sem čisto pozabila. Kašn film?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 18:10:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!! to mi deliiiiiii..............PRVIČ! IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!! to mi deliiiiiii..............DRUGIČ! IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji. Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni... Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal. Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel. to mi deliiiiiii..............TRETJIČ! p.s.: energijo so ti definitivno dali ŠKORNJI.... ...pač smo samo ženske... lučka - jaz sem knjigo včeraj videla v naši knjigarni in njihova zaloga je zadovoljiva. Če je ne dobiš v KR mi javi, ti jo kupim jaz in pošljem ... tečnobica - debata gre okol knjige (al pa dokumentarcu) The secret oz Skrivnost. Zadeva je za filat se z optimizmom več kot idealna. suzi - pridna! Ti že na polno treniraš, kajne? Najprej na , potem pa še na ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 18:15:31
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi neela, kaj pa tvoja M? Dajte se nekako uskladit s fargi, da ne bomo za vsako posebej stiskale pesti. hmmm....če jo dobim nekje v začetku naslednjega tedna (kar niti ni tako malo možnosti!) bi verjetno res imele zelo na kmalu IUI...al pa celo na isti dan! Ampak potem pa GK res ne bi preživela....ne samo, da bi naju morali gledat in prenašat, še Fargon in neelko bi jo zasedla....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 18:48:29
|
|
|
|
barvar
|
Anya ČESTITKE!!! Očitno Klomifen vsaj na nekatere deluje. A je katera med vami jemala Klomifen in ni imela ovulacije? Ali pa kot jaz, ki niti ne dobim pa nisem !? Vidim, da ste vse pozitivno naravnane in tako je prav. Novim zmagam naproti!!! Lep večer!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 19:28:00
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, dobila semknjigo!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 19:42:02
|
|
|
|
neela
|
lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 19:49:38
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila.... uboga revica....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.1.2009 20:51:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 9:52:41
|
|
|
|
Fargesia
|
me to you, kaj so smešni tile fantki!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:26:16
|
|
|
|
lučka 25
|
Danes je pa tu ful žurka, kao. No jaz sem že doma z obveznega pohajkovana po mestu in po čvekanju ob čajčku. Zdaj pa še kosilo skuham, potem pa greva malo poiskat sonce. Se spet skriva za to meglo. V glavnem, mejte se.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:33:55
|
|
|
|
Grethy
|
je spet falila našo bajto in je ruknla tko da sem ranjena in mi teče kri, dons bom bolj dežurna da se rane zacelijo in neha kapljat ... pol pa sem se odločila, da bo to mesec počitka od dohtarjev in UZ-jev in da bom doma vsekakor psiho na offfff ...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:34:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Danes je pa tu ful žurka, kao. Saj je žurka... sam na drugih temah. Sva s Fargi po borbi in IVF-jevkah skakale.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:38:02
|
|
|
|
Fargesia
|
grethy moja....
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:41:30
|
|
|
|
Grethy
|
H V A L A !!!!!!!! Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:42:31
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy H V A L A !!!!!!!! Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:45:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia me to you, kaj so smešni tile fantki! so mi bli nekak najbolj pozitivčki................tako kot ti...........
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 12:47:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy H V A L A !!!!!!!! Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več Drži se lubica
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 13:04:21
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy H V A L A !!!!!!!! Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več Drži se lubica Bom miška moja ti pa tud ... zdej rabš pir pa jajca pa te variante P.s. edn m je vse vejce ukradu
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 13:06:59
|
|
|
|
miska73
|
Greti, jajca pa pir bojo še mal počakali. Najprej me more še tale supereca zresetirat. Ampak stimulacije pa že padajo, si vidla A ti čem enga banderosota zrihtat... ma kaj le sprašujem... že grem...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 17.1.2009 13:15:33
|
|
|
|
Grethy
|
O hvalaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......