|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
15.1.2009 17:24:54   
Fargesia
men je vseen, sam da ena k nama prileti!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.1.2009 17:45:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image ...samo če jih rezerviraš zares tudi pridejo....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.1.2009 17:55:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image ...samo če jih rezerviraš zares tudi pridejo....user posted image

Vse so za vas rezervirane. Letijo pa v jati in to od ene do druge, samo da vedno ena ostane pri eni od vas, pa potem kmalu prilet nova, ki dohiti to jato. Tko, da zmanjkal jih ne bo, pa še vse imajo super dobro vsebinoo v culji, veše otročke.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.1.2009 18:00:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo jst sem pa danes polna pozitivnega adrenalina pred jutrišnjim štartom s postopkom.
Danes še zvečer salsa pade - po eno mesečni pavzi... user posted image

Lučkec lepo, da si malo pojamrala domačim. Če te pa nočjo poslušat, pa veš, da te vsaj tle gor z veseljem.

Fargi a je prišla M?

Bravo za salso, se boš nafilala s + energijo, dobila elan in jutri gremo v štart. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem pa morala malo pojamrat, ker sem že 3 dni kot cunja, slabo kot pri norcih, vsa omotična, bi samo spala,...Mal moram še potrpet, baje se bo do 16.tedna sigurno vse umirilo. Pa saj če mi je samo malo slabo, še gre, ampak to kar je pa 3 dni, da se kar davim, ko zjutraj umivam zobe, tako se mi vzdiguje, pa ni normalno. Uf, sam mal velik pojamraš p je takoj bolje.
Fargi, a tvoje M pa še ni? Pa vidim, da si tudi bolj kot cunja, ko te pa bacili še kar iz zasede napadajo. Se bom morala z njimi dol vsest in poment, jim eno krepko povedat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.1.2009 18:22:12   
Fargesia
pri nas je noro v službi...nor upad učiteljev...učencev pa ne...tak da mam zdej že dva dni dva razreda skup...moje in od sodelavke 2.razred...pa še jutri...sem rekla, da bom počakala da ona nazaj pride, pol grem pa jaz v bolniško.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.1.2009 18:32:40   
Anonimen
ČČEEERRR!

Miška, jutri ti želim dober nizki štart!!

lučka, spet te slabosti?? Če bo res konec pri 16 tednu, potem se lahko tolažiš s tem, da boš kmalu tam. Upam, da čimprej minejo.

fargi, upam, da tale tvoja M čimprej pride in da te ne bo zafrkavala.

neela, kaj pa tvoja M? Dajte se nekako uskladit s fargi, da ne bomo za vsako posebej stiskale pesti. user posted image

nf, kje si ti nosečka?? Pridna v službi?

Zarad tistih štorkel pa nič skrbet - točno vedo kakšen vrstni red morajo uresničit!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa z mislimi cel dan pri mojem črnem lepotcu.. Zbiram posteljo zanj, pa ovratnico, igračke... 100 stvari, k jih itak še ne potrebujem. user posted image  Ampak, zamotim se pa!! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.1.2009 19:27:48   
lučka 25

pri nas je noro v službi...nor upad učiteljev...učencev pa ne...tak da mam zdej že dva dni dva razreda skup...moje in od sodelavke 2.razred...pa še jutri...sem rekla, da bom počakala da ona nazaj pride, pol grem pa jaz v bolniško.

No, pri nas se je enkrat zgodilo, da nas je 1/2 manjkala (ko sem še delala v večjem vrtcu - 11. skupin), ker smo imele vse za trebušno gripo. Ampak "k sreči" je bil zelo velik vsip tudi otrok, tako, da so skupine združili in jih je bilo tako samo 5. Ampak, ko pa moraš tako nadomeščati, pa še 2 razred skupaj, je pa res noro.

Ampak obljubi, da greš naslednji teden na bolniško, da prideš k sebi. Boš ubogala?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.1.2009 19:35:09   
Anya22
Drage moje klomifenke, danes bi mogla priti moja user posted image , vendar je še ni tako da ju3 opravljam test in upam, da je en debel +!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.1.2009 19:36:10   
lučka 25
suzi, se vidi da si najpametnejša zaradi svoje mladosti.user posted image  Štorklje že vedo kam morajo.

Kdaj pa dobita črnega kosmatinca domov? To bo veselja, pa prijetnega dela. Boš polno zaposlena pasja mama.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.1.2009 19:37:17   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Drage moje klomifenke, danes bi mogla priti moja user posted image , vendar je še ni tako da ju3 opravljam test in upam, da je en debel +!!!!!

user posted image Navijamo za +!user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.1.2009 10:18:56   
Anonimen
anya, držim pesti za močen in debel +!! user posted image   user posted image   user posted image

lučka, na žalost je kuža še čisto majhen (1 mesec) in ga dobim šele začetek marca.user posted image

miška, dobro štartaj danes!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.1.2009 10:27:32   
lučka 25
anya, je že kaj znano ali je +?

suzi, naj ta 2 mesca hitro mineta. Priprave na kužija so pa tudi zanimive.

miška, dober štart danes! user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, navijam user posted image  user posted image  user posted image

neela, sem slišala da se štorklje že pripravljajo na vzlet.

nf-ka, kaj bolje? Imaš že več energije, pa manj bacilov na obisku?

Ostale klomifenke, kje se skrivate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.1.2009 11:39:49   
Anya22
Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.1.2009 13:10:28   
Fargesia
uuuu anya, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.1.2009 13:15:59   
lučka 25

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako razmišljanje in tak pozitivizem sta mi zelo všeč. In z vsem kar je napisano, se strinjam ne le 100 ampak 1000......% procentno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.1.2009 13:16:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.1.2009 13:17:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako razmišljanje in tak pozitivizem sta mi zelo všeč. In z vsem kar je napisano, se strinjam ne le 100 ampak 1000......% procentno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

the secret...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.1.2009 13:28:44   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

the secret...user posted image

Točno to. Meni je tudi pomagala, ampak DVD. Danes grem pa v akcijo, če jo v Kranju kje najdem. Upam, da jo imajo kje.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.1.2009 13:31:15   
Anonimen
anya, tebi čestitke za debel +!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, tebi pa čestitke za M (čeprav se čudno sliši user posted image ) in pa za takšno pozitivno razmišljanje. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Se že kar vidim kako bom februarja in marca 3x pila in jedla na tuj račun!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.1.2009 13:31:58   
Anonimen
Uf, pa res.. Tale film si morm dol potegnit. Sem čisto pozabila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.1.2009 13:32:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Se že kar vidim kako bom februarja in marca 3x pila in jedla na tuj račun!!! user posted image   user posted image   user posted image

Jaz tudi, jaz tudi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.1.2009 13:33:28   
Anonimen
Sam tokrat ne gremo v City park, ker ga prehitro zaprejo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.1.2009 13:36:54   
lučka 25

Sam tokrat ne gremo v City park, ker ga prehitro zaprejo. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

edino, če potem zamenjamo lokacijo, kjer je odprto dalj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.1.2009 13:38:54   
Anonimen
lučka, bo treba.. user posted image  Zadnjič sem komaj našla izhod, pa še potem sem morala čez celo gradbišče. Bi mi kmalu ušlo par kapljic.. user posted image   user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.1.2009 13:42:58   
lučka 25

lučka, bo treba.. user posted image  Zadnjič sem komaj našla izhod, pa še potem sem morala čez celo gradbišče. Bi mi kmalu ušlo par kapljic.. user posted image   user posted image

user posted image  user posted image

Medve z miško pa v garaži še veselo klepetava, pa se luči začnejo ugašat, sva kar stekli k avtom in se odpeljali. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......