Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 19:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
lučka, miška, Jaz sem še kar ok, malo slabše je - se mu vidi, da ga je prizadelo, čeprav tega ne pokaže. Se je pa prej izpovedal enemu prijatlu in pravi, da je sedaj malo boljše.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 19:56:27
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi lučka, miška, Jaz sem še kar ok, malo slabše je - se mu vidi, da ga je prizadelo, čeprav tega ne pokaže. Se je pa prej izpovedal enemu prijatlu in pravi, da je sedaj malo boljše. ...suzi, zakaj je tvojga tako prizadelo??? a 'rezultati'???....eh, povej mu, da nas je takih še cel regiment....je pa nekaj res - tud našim fantičem ful pomaga pogovor z nekom, ki je v istem položaju. To povem iz prve roke, ker ko je moj spoznal Fargi in njenega se mu je kar nek kamen izpred srčka odvalil. Tako je tud on videl, da nisva sama... Je res Fargi??? Mogoče pa pripravimo naslednje srečanje skupaj z našimi fantiči, a???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 21:10:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ...suzi, zakaj je tvojga tako prizadelo??? a 'rezultati'???....eh, povej mu, da nas je takih še cel regiment....je pa nekaj res - tud našim fantičem ful pomaga pogovor z nekom, ki je v istem položaju. To povem iz prve roke, ker ko je moj spoznal Fargi in njenega se mu je kar nek kamen izpred srčka odvalil. Tako je tud on videl, da nisva sama... Je res Fargi??? Mogoče pa pripravimo naslednje srečanje skupaj z našimi fantiči, a??? jaz sem definitivno za!!!! se bomo malo smejali! ja ko je moj spoznal od neelike je bil ful vesel...da je spoznal enga takega kerlca! ja no, pa fargi je bla tud vesela! glede neelike pa itak ni dvomil da je fajn babnica, ker ve da imam "prefinjen" okus za osebe s katerimi se želim družiti oziroma ne družiti, ampak zares spoznati...se povohamo taprave med sabo... mmmmm, smels gooooooddd!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 21:12:44
|
|
|
|
Fargesia
|
suzika, tvoj dragi mora definitivno tela dva F in N spoznat...pa ne dvomim da so drugi tud fejst deci!!! GREMO NA BOWLING!???
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 21:23:08
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Sem ti jih že poslala na mail.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 13.1.2009 21:25:32
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, res je tudi našim težko in jih prizadanejo take stveri. Ampak bolj v tej luči, ker bi nam radi pomagali, pa nam ne morejo. Je pa res lažje, ko se nekomu izpovejo, pogovarjajo o tem, s sebi enakim oz. z enakimi in podobnimi problemi. Midva sva imela "srečo", da sta v tem moj brat in svakinja, da sta šla skozi vse pred nama in sva midva točno vedela kaj naju čaka.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 7:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Jaz ne morem več spat in že čekiram forume in podobno.. Gre pri vas kaj sneg? Pri nas gre že nekje od 4 zjutraj, tako, da je že vse belo. Drugače sem pa kar ok spala, edino parkrat sem se zbudila, k sem se hotla obrnit, pa me je blo najbrž mal strah, da bo bolelo. No, ampak ni bilo panike. lep dan vsem, se še slišimo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 11:08:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Sem ti jih že poslala na mail. jaz tudi prosim.............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 13:21:15
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Sem ti jih že poslala na mail. a men pa neee?!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 13:40:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Sem ti jih že poslala na mail. a men pa neee?!!!!! Že pošiljam, že pošiljam. Če bi pa še katera rada, mi mora pa na ZS poslat mail.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:19:42
|
|
|
|
neela
|
auuuuuuu.....totalen mrk je tlele! Kje ste frajlice????? Pa ne, da vas je tale snegec/dežek odnesel. Dajmo kakšno rečt! Fargi - se pri tebi že kaj dogaja??? Nizki štart pa to??? lučka - hvala hvala hvalaaaa!!! suzi - zelo me veseli, da tako dobro prenašaš post-operatorno stanje....(uf, sem strokovna, a? ) miška - petek je pred vrati, kajne?? Je municija že doma al greš še iskat? nf-ka, taščica - kako zdravje??? Bolje??? ...in ostale???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:25:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučkica kdaj bodo slikce z NS?? Jaz sem 100% firbec Sem ti jih že poslala na mail. a men pa neee?!!!!! Že pošiljam, že pošiljam. Če bi pa še katera rada, mi mora pa na ZS poslat mail. kak luškan mali bejbi / ali bejbika.............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:32:54
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia GREMO NA BOWLING!??? jaaaaaaaaaaaaaa...............
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:37:47
|
|
|
|
miska73
|
Sem že tu... Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. Fargi kako zdravje? Si že kot nova? Suzi Kako si? Do kdaj boš v bolniški? Kako preganjaš dolgčas? Lučka, daj še meni pošlji. Pozdravček vsem ostalim
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:43:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. eeeejjjjjjjjjjjjjj.... ....miška, da ne slišim takih besed iz tvojih simpatičnih ustec!!! Kje je tisti pozitivizem, s katerim vsakič priletiš na srečanje??? Jasno, da BO! SEDAJ JE PRIŠEL NAŠ ČAS!!!! Najprej ti, potem medve s Fargi in takoj za nami naša suzika!!!! Brez pardona in izgovorov!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:47:29
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. eeeejjjjjjjjjjjjjj.... ....miška, da ne slišim takih besed iz tvojih simpatičnih ustec!!! Kje je tisti pozitivizem, s katerim vsakič priletiš na srečanje??? Jasno, da BO! SEDAJ JE PRIŠEL NAŠ ČAS!!!! Najprej ti, potem medve s Fargi in takoj za nami naša suzika!!!! Brez pardona in izgovorov!!! PODPIS!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:48:14
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. eeeejjjjjjjjjjjjjj.... ....miška, da ne slišim takih besed iz tvojih simpatičnih ustec!!! Kje je tisti pozitivizem, s katerim vsakič priletiš na srečanje??? Jasno, da BO! SEDAJ JE PRIŠEL NAŠ ČAS!!!! Najprej ti, potem medve s Fargi in takoj za nami naša suzika!!!! Brez pardona in izgovorov!!! Tako se govori.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:48:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela, v petek uradno pričnem s postopkom. Takrat podpišem papirje, dobim napotke, prva zdravila... Me pa obhajajo ne prav dobri občutki te dni. Da nisem naredila dovolj na sebi. eeeejjjjjjjjjjjjjj.... ....miška, da ne slišim takih besed iz tvojih simpatičnih ustec!!! Kje je tisti pozitivizem, s katerim vsakič priletiš na srečanje??? Jasno, da BO! SEDAJ JE PRIŠEL NAŠ ČAS!!!! Najprej ti, potem medve s Fargi in takoj za nami naša suzika!!!! Brez pardona in izgovorov!!! Hvala, srce... Jst včasi rabim takale brce v rit Sej me bo spet prijel pozitivizem, ziher bo. Drgač pa znata biti vidve s Fargi kak dan pred mano. Oziroma kak smo se že zmenle, da bomo vse tri naenkrat, a ne. Moja ključna M naj bi prišla 24.01.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:50:21
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia GREMO NA BOWLING!??? jaaaaaaaaaaaaaa............... KDAJ?!!!! aja, še ena stvar...izcedki so se mi pojavili že včeraj na 28.dan
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:52:21
|
|
|
|
miska73
|
Fargi nič te ni na IVF-ovkah, čeprav si se začetek meseca pofočkala. A potem že pričenjaš za akcijo? Al še čakaš, da se kri ulije?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:53:40
|
|
|
|
miska73
|
Lej, lej... bravo jst... sem doktorirala iz RR čvekanja in dobila danes 5 zvezdic ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:54:11
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia GREMO NA BOWLING!??? jaaaaaaaaaaaaaa............... KDAJ?!!!! aja, še ena stvar...izcedki so se mi pojavili že včeraj na 28.dan O, pol bo p kmal akcija, sam naj se ulije konkretn. Pol pa veselo papcanje K, foliklčki naj lepo rastejo, potem pa en hitri sex in bo že tu.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 19:55:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lej, lej... bravo jst... sem doktorirala iz RR čvekanja in dobila danes 5 zvezdic ... Ta stara, obvladaš.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:03:29
|
|
|
|
Fargesia
|
ja, počakala bom da se ulije, pol kličem da mi pošlje napotnico in tist list, pol papcanje in akcija! USPELO BO!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 14.1.2009 20:03:50
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lej, lej... bravo jst... sem doktorirala iz RR čvekanja in dobila danes 5 zvezdic ... Ta stara, obvladaš. KONGRAČULEJŠNS!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......