|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 10:21:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
15.1.2009 10:21:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako zdaj sem požrla dva sendviča in grem lahko v posteljo. Gala je pa ati že dal spat. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti samo papcaj

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
15.1.2009 10:21:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro tud tebi.

Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo.
Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu...

Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel user posted image user posted image

Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum...user posted image user posted image  

Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma user posted image user posted image ...

Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha...

Evo tok za enkrat vsem en lp

user posted image user posted image user posted image user posted image   Hb, da ni bilo hujšega kot le nesporazum

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
15.1.2009 10:21:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro še od nas

Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli.

Čmrlika luškane fotke, lep spominček.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
15.1.2009 10:21:26   
barbaw

user posted image

Kaka anoreksija. Potem sem jaz tudi. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
15.1.2009 10:21:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

sem se šla zdele stehtat je -1,5kguser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
15.1.2009 10:21:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Niki(zalazoya) in Lea (yaris)
vse naj naj za 8 mesecev!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
15.1.2009 10:21:31   
špelin@

Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.

A res? Zanimivo, da je taka razlika... user posted image

Aha je kar razlika pri dosti stvareh.

Ej, sem šla primerjat: ZELO VELIKE RAZLIKE!!! user posted image

http://www.hofer.si/
http://www.hofer.at/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
15.1.2009 10:21:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobro jutro!

Naša noč je bla kr vredu, prebrala sem pa zaenkrat samo zadnjo stran.

Estrella hvala za kavico, lepo, da si mela dobro noč user posted image ... no sicer pa tud to, da Alja še spi in maš ti mal časa zase ni glih zanemarljivo ane user posted image ...

**** sploh mi ne govori o šopingu, js sm čist netipična ženska, ker se mi ful ne da user posted image ... no na veselje mojga seveda. A sam 26 stopinj mate?? Sramota, to pa res ni nič user posted image user posted image user posted image user posted image .... kolk komi čakam, da bo pri nas vsaj 20!

Niki in Lea vse najuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Več kasneje, ker se mi mali že dviguje po vzeh "vzpetinah" in morm skoz za njim skakat user posted image ...

Kje pa imaš ti probleme pri šopingu? zaradi višine?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
15.1.2009 10:21:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

sem se šla zdele stehtat je -1,5kguser posted image

ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado. Bom pa danes zato bolj pridna. Bom jedla špinačo, ki je pa sploh ne maram. user posted image

Sedaj sem Vidka dala nazaj spat, ker je bil neznosen, jaz pa grem sneg kidat. Telovadba user posted image user posted image

ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado.

Tudi jaz sem včeraj grešila. Glede na to, da mi je malo več kot 3 kg dol padlo, se lahko 1x pregrešim. Zdaj pa ne bom več, ker imam plan še več shujšat.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
15.1.2009 10:21:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
15.1.2009 10:21:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem???

no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela!

a povem kako mi po novem spimo?

živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos...

ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval!
Juhu! moj lubi je zakon!!!!!
rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu!

zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal!

pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha

ej smo včasih smotani....

user posted image user posted image user posted image  za spanje
za redbull in vodko plus čik pa user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
15.1.2009 10:21:51   
barbaw

Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj user posted image  zelo vesel user posted image

hijenca, a prideš še naš blok odkidat? user posted image

Jaz pa sem za šoping, ampak ne s trenutnimi kg. Moram pa bit prave volje za to, pa proračun me malo jeb....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
15.1.2009 10:21:53   
barbaw

Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstatiuser posted image user posted image .

Moj laptop pa takole izgleda:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
15.1.2009 10:22:00   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. user posted image  Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok.

Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. user posted image  Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor.

Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla user posted image user posted image user posted image
Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole user posted image

Jaz pa komaj čakam da grem malo ven, pa še Majo bom odvlekla, ker ni mrzlo. Samo smučarske hlače moram najt. user posted image  Nimam pojma kje so.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
15.1.2009 10:23:28   
barbaw

Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.

Ej, sem šla primerjat: ZELO VELIKE RAZLIKE!!! user posted image

http://www.hofer.si/
http://www.hofer.at/

žalostno!!!! Da ne omennjamo izbire.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
15.1.2009 10:23:37   
špelin@
Čmrlika, krasne fotke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli.

Nejcu gre na bolje user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
15.1.2009 10:25:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

se strinjam...na primer naša hrana za tajo...user posted image  

Kaj pa kupuješ za Tajo v Hoferju? A mlečne izdelke?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.1.2009 10:25:27   
Anitka
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

BARBAW DOBRODOŠLA!!!!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.1.2009 10:26:12   
katy82
Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se  je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol deseteuser posted image user posted image user posted image

Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1xuser posted image user posted image user posted image

Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole

Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamouser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.1.2009 10:28:18   
Čmrlika
Poln hladilnik, meni pa nič ni pridišalo? user posted image  
Zgleda da bi morala met tatarca na zalogi.........user posted image
Sem pojedla banano in keks user posted image

Punce, kaj pomaga še proti kašlju, kaka domača varjanta? Taja še zelo poretko zakašlja ampak takrat se konkretno lušči?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
15.1.2009 10:31:02   
špelin@
Joj, kako bi jaz zdajle pojedla krepko porcijo tatarca user posted image user posted image user posted image

katy82, user posted image  za Larino spanje. Daj mi povej, kaj sta pravzaprav dobili za odpravo glist? Koliko časa mora pa jemat?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.1.2009 10:31:04   
nia5

Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstatiuser posted image user posted image .

Moj laptop pa takole izgleda:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala enako user posted image

Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno user posted image ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi user posted image .
Anitka če kaj rabiš od Justa, jaz bom kmalu naročala Tea Tree kremo, mi sporoči, če ti je tako lažje kot iskat zastopnika.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.1.2009 10:31:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno user posted image ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi user posted image .

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.1.2009 10:32:20   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Niki(zalazoya) in Lea (yaris)
vse naj naj za 8 mesecev!!!!

user posted image

Se z Nio pridružujeva

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!