|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 9:37:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi.

Pridna, zdaj si pa le spočijuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.1.2009 9:37:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
15.1.2009 9:38:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstatiuser posted image user posted image .

Moj laptop pa takole izgleda:
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
15.1.2009 9:45:41   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo

Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne?

Ne, nič se ni treba včlaniti. Enostavno najdeš eno zastopnico za Just in pri njej naročiš. Na RR mrgoli Just-ovk, malo povprašaj po forumu in se ti bo zagotovo na ZS oglasila kakšna iz tvojega konca user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
15.1.2009 9:52:09   
Anitka
Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
15.1.2009 9:53:10   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo

Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne?

Ne, nič se ni treba včlaniti. Enostavno najdeš eno zastopnico za Just in pri njej naročiš. Na RR mrgoli Just-ovk, malo povprašaj po forumu in se ti bo zagotovo na ZS oglasila kakšna iz tvojega konca user posted image

O hvala ga. Repuser posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
15.1.2009 9:53:55   
barbaw
Dan!

Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. user posted image  Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok.

Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. user posted image  Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.1.2009 9:55:04   
Čmrlika
Dobro jutro čveke .........neulovljive! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.1.2009 9:59:21   
špelin@
Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.

A res? Zanimivo, da je taka razlika... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.1.2009 10:01:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. user posted image  Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok.

Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. user posted image  Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor.

Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla user posted image user posted image user posted image
Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.1.2009 10:04:58   
tilči

Dan!

Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla user posted image user posted image user posted image
Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole user posted image

Mi smo tudi mislili,kako bomo šli na sneg,pa ima Nejc spet vročino,pa še Tilnu je malo začelo iz noska tečtuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.1.2009 10:05:09   
Čmrlika
Jaz pa sem zbita....nisem mogla dolgooooooo zaspat ...oziroma do pol dveh sploh nisem....user posted image  in takrat se je miš mala zbudila in ji ni blo več za spat user posted image  , kr nekaj jamrala, se dvigovala...sem jo k nma vzela pa nič...no ob treh nama je ratalo....user posted image  in jaz spet nisem mogla zaspat user posted image
In zdaj taja spi, jaz sem se pa total predramla in visim tu gor....namesto da bi s vlegla...user posted image  

Evo, kako smo včeraj po treh dneh šli za 15 minut na snegeca .......user posted image

user posted image

user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.1.2009 10:06:41   
tilči

Dan!

Zakaj bo pa sosed jezen,saj si mu vse naredila? Vesel naj bo,da njemu ne bo treba

Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla.
Super,da nima več pikic

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.1.2009 10:07:42   
hijenca
Konec počivanja. Videk je že auf. Sedaj pa boma jedla hrenovko, žemljico pa že gloda.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.1.2009 10:09:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Jaz pa sem zbita....nisem mogla dolgooooooo zaspat ...oziroma do pol dveh sploh nisem....user posted image  in takrat se je miš mala zbudila in ji ni blo več za spat user posted image  , kr nekaj jamrala, se dvigovala...sem jo k nma vzela pa nič...no ob treh nama je ratalo....user posted image  in jaz spet nisem mogla zaspat user posted image
In zdaj taja spi, jaz sem se pa total predramla in visim tu gor....namesto da bi s vlegla...user posted image  

Evo, kako smo včeraj po treh dneh šli za 15 minut na snegeca .......user posted image

user posted image

user posted image

Kako lepo. user posted image user posted image user posted image
Jaz bom pa potem šla z Videkom malo ven na snegeca.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.1.2009 10:12:38   
Anitka

Aha je kar razlika pri dosti stvareh.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.1.2009 10:14:29   
Čmrlika
[špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto user posted image user posted image user posted image .

Sem hotla ravno tako napist user posted image , med prazniki sem ga popcala za znoret, pa kot zanalašč je bil kamorkoli smo prišli user posted image ....jaz ga obožujem........

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi.

Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugiuser posted image user posted image

user posted image  pridnaaa.........

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro!

Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.

user posted image  bude bolje ,bude bolje........user posted image  verjemi mi.....preverjeno! user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.1.2009 10:15:16   
jana81
dobro jutro še od nas

Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli.

Čmrlika luškane fotke, lep spominček.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.1.2009 10:16:03   
Čmrlika

Aha je kar razlika pri dosti stvareh.

se strinjam...na primer naša hrana za tajo...user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.1.2009 10:16:50   
jana81

[špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto user posted image user posted image user posted image .

Sem hotla ravno tako napist user posted image , med prazniki sem ga popcala za znoret, pa kot zanalašč je bil kamorkoli smo prišli user posted image ....jaz ga obožujem........

jst tudi, čeprav sem ga lani tudi za Božič, in se pol sekirala 3 mesece če bo vse ok .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.1.2009 10:19:53   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst tudi, čeprav sem ga lani tudi za Božič, in se pol sekirala 3 mesece če bo vse ok .

jaz sem ga v user posted image  ene parkrat čisto malo, pa se nisem obremenjevala...ampak zdaj pa konkretno noter prinašam.......user posted image  pa zdaj ko gremo v podčetrtek ga bova en večer z lubijem tud mela na programo...tako ob kakem dobrem vinčeku pa Tv- ju in upanju da taja spi.....user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.1.2009 10:20:33   
Čmrlika
Sem postala lačna.,grem nekaj vtaknit v usta user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.1.2009 10:20:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dober večer, moj je tudi zakuhal na 39, druga dva spista, no, saj on tudi na kavču, jaz pa sem se prišla spočit na rr, pa vse greste spatuser posted image

Nč ne gremo spat,moj osebek s katerim se  mislm žent sem dala na ignore pa se hladim tle gor.
POvej kako si?

jaz sem ok in upam,d a se me ne prime kaka viroza...se počutim super odkar se fiksam. Očitno zelo pomaga, ker je moj imunski sistem superuser posted image

user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančka

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.1.2009 10:21:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina a mali spi?

Ne, mali se dere, ker noče spat, dedec pa piz.dari zraven... user posted image  Nekako tako kot tvoj: malega fajn razdrma, ker je živčen, potem pa je samo še hujše dretje user posted image user posted image

Tudi pri nas je ponavadi tako.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.1.2009 10:21:09   
barbaw

A Barbaw je že šla pančat?

Očitno je že šla...

Je gledala novega Waleca and Gromita. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!