|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 7:30:09   
Estrella*
Jutro!

Kavica za vse, user posted image ajmo iz postelje!!!Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirnouser posted image . Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odličnouser posted image  Kako človek malo rabi, da je zadovoljenuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
15.1.2009 7:43:50   
Anonimen
Dobro jutro tud tebi.

Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo.
Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu...

Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel user posted image user posted image

Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum...user posted image user posted image  

Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma user posted image user posted image ...

Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha...

Evo tok za enkrat vsem en lp

Neposredna povezava do sporočila: 1802
15.1.2009 7:50:14   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Niki(zalazoya) in Lea (yaris)
vse naj naj za 8 mesecev!!!!

user posted image

se pridružimo čestitkamuser posted image user posted image user posted image
yaris:dobrodošla

Neposredna povezava do sporočila: 1803
15.1.2009 7:52:58   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo že gor, smo se zbudili danes ob 6 uri, ob 6.30 je Videk že vstal, sedaj pa je zato že tako siten, da je joj. Pričakujem prvo rundo spanja že zelo zgodaj. Ati je že šel proti LJ, jaz bi pa bo mogla it sneg kidat. Danes pa bo jutranja telovadba.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.1.2009 7:53:16   
mafi

Jutro!

Kavica za vse, user posted image ajmo iz postelje!!!Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirnouser posted image . Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odličnouser posted image  Kako človek malo rabi, da je zadovoljenuser posted image

jutro tudi tebi pa hvala za kofiuser posted image . Moj tu še spi, zdej bo 12  ur, s tem da je jedel ob 5.30.
HB je nehal sneži
sem mislila sedaj bom mogla pa prebrat ene 10 strani pa vidim, da je bilo zatišje

Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.1.2009 7:54:17   
hijenca

user posted image

Se pridružujema z Vidkom čestitkam.

Pa dobrodošla yaris.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.1.2009 7:54:56   
hijenca
Estrella lepe nove slikice Alje.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.1.2009 7:57:24   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro tud tebi.

Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo.
Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu...

Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel user posted image user posted image

Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum...user posted image user posted image  

Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma user posted image user posted image ...

Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha...

Evo tok za enkrat vsem en lp

dobro jutro ****. Kako pa si se počutila v šopingu, pa verjemi, da te razumem. Jaz se sploh ne spravim v trgovino po cote za mene. Mi je muka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.1.2009 7:57:37   
mafi
sem se šla zdele stehtat je -1,5kguser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
15.1.2009 7:59:33   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.1.2009 8:01:34   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.1.2009 8:05:40   
Naty*
Dobro jutro!

Naša noč je bla kr vredu, prebrala sem pa zaenkrat samo zadnjo stran.

Estrella hvala za kavico, lepo, da si mela dobro noč user posted image ... no sicer pa tud to, da Alja še spi in maš ti mal časa zase ni glih zanemarljivo ane user posted image ...

**** sploh mi ne govori o šopingu, js sm čist netipična ženska, ker se mi ful ne da user posted image ... no na veselje mojga seveda. A sam 26 stopinj mate?? Sramota, to pa res ni nič user posted image user posted image user posted image user posted image .... kolk komi čakam, da bo pri nas vsaj 20!

Niki in Lea vse najuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Več kasneje, ker se mi mali že dviguje po vzeh "vzpetinah" in morm skoz za njim skakat user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
15.1.2009 8:07:24   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Sr.anje, koliko snega!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavni cesti sta sicer kolikor toliko spluženi - plug je šel prvič plužit kaj drugega kot glavno cesto šele ob 6h zjutraj, je moral user posted image  malo prej skoraj po celem snegu riniti po stranski cesti do glavne, kolikor so pač drugi prej zvozili... Ma ne me je.bat, da komunalci res ornk delajo! Bolj na izi, to pa ja... user posted image  Pločniki in ostale površine za pešce: katastrofa od katastrofe! Še plug je na vse narinil dodatne kupe snega, da moraš ja po cesti hodit, otroci pa v šolo user posted image
****, pridi po ta sneg, ga lahko vsega vzameš, jaz hočem vaše podnebje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
15.1.2009 8:08:08   
hijenca

ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado. Bom pa danes zato bolj pridna. Bom jedla špinačo, ki je pa sploh ne maram. user posted image

Sedaj sem Vidka dala nazaj spat, ker je bil neznosen, jaz pa grem sneg kidat. Telovadba user posted image user posted image

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
15.1.2009 8:12:29   
mafi

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado. Bom pa danes zato bolj pridna. Bom jedla špinačo, ki je pa sploh ne maram. user posted image

Sedaj sem Vidka dala nazaj spat, ker je bil neznosen, jaz pa grem sneg kidat. Telovadba user posted image user posted image

Jaz sem včeraj grešila user posted image , sem jedla čokolado.

ti tiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za Vida

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
15.1.2009 8:12:44   
špelin@
Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

Estrella*, kakšen povšter pa imaš zdaj?

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

No, nekaj si pa le dobila user posted image  Ne se sekirat, a misliš, da "tvigice" pa vedno komot najdejo kaj po svojem okusu? user posted image

Lepo user posted image user posted image

Vau, počitnice user posted image  Bosta z Omarjem imela vsaj mir user posted image

Zjokala se bom user posted image  Sovražim zimo, sneg in vse, kar sodi zraven user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.1.2009 8:15:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1816
15.1.2009 8:16:00   
tilči
Dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!!

Estrella.. hvala za user posted image ,me že čaka in user posted image za spanje
Špelin@..ja,ceste so pa res obupne.user posted image ,ki je šofer, je že jamral,da ni nič spluženouser posted image
****...jaz bi tudi vaš sonček

Niki in Lea ...vse naj naj za 8.mesec
Naty...user posted image  za dobro noč
Hijenca...dobro skidajuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
15.1.2009 8:16:27   
špelin@
A zdaj me pa še citiranje zafrkava?!

Grem si nalit kavo, Gregi še spi - ga je malo pred sedmo zmanjkalo, po večurnem sitnarjenju, seveda user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
15.1.2009 8:18:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!!
Vidim, da si imela "pestro" noč user posted image

Estrella.. hvala za user posted image ,me že čaka in user posted image za spanje
Špelin@..ja,ceste so pa res obupne.user posted image ,ki je šofer, je že jamral,da ni nič spluženouser posted image
Moj je jamral čez lokalne oz. regionalne ceste, po AC je bil tiktak v LJ - to so pa zdaj lepo očistili. Vsaj to.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
15.1.2009 8:18:35   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A zdaj me pa še citiranje zafrkava?!

Grem si nalit kavo, Gregi še spi - ga je malo pred sedmo zmanjkalo, po večurnem sitnarjenju, seveda user posted image

kar privošči si en mireeeeen kofiuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
15.1.2009 8:19:18   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
15.1.2009 8:20:26   
špelin@
Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj user posted image  zelo vesel user posted image

hijenca, a prideš še naš blok odkidat? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
15.1.2009 8:33:31   
špelin@
Aha, zdaj se je pa mali navihanec zbudil user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
15.1.2009 8:47:02   
Svojeglava
evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem???

no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela!

a povem kako mi po novem spimo?

živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos...

ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval!
Juhu! moj lubi je zakon!!!!!
rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu!

zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal!

pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha

ej smo včasih smotani....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.1.2009 8:56:56   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, zdaj se je pa mali navihanec zbudil user posted image

Nejcu se je tudi ratalo zbuditiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!