Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 8:57:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem??? no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela! Ratalo a povem kako mi po novem spimo? živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos... ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval! Juhu! moj lubi je zakon!!!!! rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu! Ohoho, tole pa je konkreten napredek zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal! pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani.... Ti redbull vodko in čik, jaz pa pol kile tatarca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 8:57:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem??? no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela! a povem kako mi po novem spimo? živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos... ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval! Juhu! moj lubi je zakon!!!!! rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu! zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal! pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:00:38
|
|
|
|
tilči
|
Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:03:55
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj zelo vesel Sej mata bit za kej vesela, sva pa tud mende edini dve... redki kot dinozavri !! tilči za težko noč, ampak vidim, da ga res večinoma fantki fiksajo ponoči. Seveda so izjeme, ampak načeloma punčke spijo bolš ane ! IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani.... Kaj sem se zdele nasmejala , a veš, da sm si js celo nosečnost želela bandidos ice pa ga kr nekak nisem spila, pol sm pa enga, ko sem še dojila.. najbl hec je da mi sploh ni pasal !!! Pa super, da spite brez dojenja!! špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . **** pozdravlja te babysolza ! Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:07:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo Ja, meni je Katina dala za probat ta prej in je odličen, smo ga potem Dedku Mrazu pri babici naročili Vsak večer malo pošpricam 4 krpice: po eno dobi k vzglavju vsak od otrok, eno pa midva z In vsi odlično dihamo Bogi Nejc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:11:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj zelo vesel Sej mata bit za kej vesela, sva pa tud mende edini dve... redki kot dinozavri !! Čaki, bom dala tole mojemu zvečer za prebrat, da bo znal ceniti, kar ima No, saj mi je sam priznal, da je bivša vzela njegovo kartico in znala v "šunku" spržiti pol (ne slabe!) plače... tilči za težko noč, ampak vidim, da ga res večinoma fantki fiksajo ponoči. Seveda so izjeme, ampak načeloma punčke spijo bolš ane ! IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani.... Kaj sem se zdele nasmejala , a veš, da sm si js celo nosečnost želela bandidos ice pa ga kr nekak nisem spila, pol sm pa enga, ko sem še dojila.. najbl hec je da mi sploh ni pasal !!! Pa super, da spite brez dojenja!! špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . Jaz sem ga decembra 2x žrla po 2 dni zapored: za zajtrk, dopoldansko malico, popoldansko malico in večerjo **** pozdravlja te babysolza ! Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Podobno zadevo sem imela pri veliki piki - sposojeno. Njej ni bilo zanimivo, je raje ob steni hodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:11:37
|
|
|
|
hijenca
|
Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi. Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:11:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro! Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:12:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi. Pridna Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:13:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:14:20
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Hvala za kavico. Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstati . Lepo, da ste dobro spali IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kavica za vse, ajmo iz postelje!!!Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirno . Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odlično Kako človek malo rabi, da je zadovoljen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:14:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:15:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Yaris: dobrodošla med majskimi čvekami!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:15:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Niki(zalazoya) in Lea (yaris) vse naj naj za 8 mesecev!!!! Čestitkam se pridružujeva tudi midve z Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:16:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kavica za vse, ajmo iz postelje!! Hvala, ampak danes mi prav ne paše !Pri nas mala še spi, jaz pa sem vstala, da grem pod tuš in pozajtrkovat v miru. Noč je bila standardna, vse mirno . Dej povej recept, da se še jaz en dan v miru naspim Sem pa zamenjala povšter in sedaj že 2 dni spim odlično Kako človek malo rabi, da je zadovoljen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:16:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstati . Moj laptop pa takole izgleda:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:18:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro tud tebi. Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo. za potepanje Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu... Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum... Me veseli, da se je vse dobro razrešilo Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma ... Si boš vsaj malce odpočila Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha... Ej punca dejva midve zamenjaz tole vreme Evo tok za enkrat vsem en lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:18:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej se grem pa mal v seb spravt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:29:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel **** Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum... Me veseli, da je bil le nesporazum, ker mi je bilo prav hudo ob tvoji žalosti. Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma ... Super, da ste zdravi. Z Omarčkom pa bosta imela čas samo eden za drugega zato ne bit preveč žalostna Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha... Joj kaj bi dala za vaše vreme. Sovražim to zimo in mraz Evo tok za enkrat vsem en lp
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:30:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem se šla zdele stehtat je -1,5kg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:31:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Sr.anje, koliko snega!!! Se strinjam!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:32:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!! Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:34:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava a povem kako mi po novem spimo? Ja živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos... ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval! Juhu! moj lubi je zakon!!!!! rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu! Ja super, bravo ati, bravo mami, bravo Živa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:36:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Imena za punčko?Slavi 01Ali vam so ušeč imena?Patricija (
14%)
Lavra (
5%)
Riza (
4%)
Sara (
35%)
Zara (
32%)
Ester (
9%)
Število vseh glasov: 205Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!