Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:37:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi. Pridna, zdaj si pa le spočij
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:37:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:38:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstati . Moj laptop pa takole izgleda:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:45:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne? Ne, nič se ni treba včlaniti. Enostavno najdeš eno zastopnico za Just in pri njej naročiš. Na RR mrgoli Just-ovk, malo povprašaj po forumu in se ti bo zagotovo na ZS oglasila kakšna iz tvojega konca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:52:09
|
|
|
|
Anitka
|
Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:53:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sedaj grem pa še jaz v akcijo z materino dušico.Nejc breha kot en star foter.Sem pa pri Justu naročila še en sprej iz evkaliptusa,katerega pošpricaš po stanovanju in ki odmaši nos,za katerega je Katina rekla.Upam,da kaj kmalu dobimo Kako pa to naročaš pri Justu? Se moraš verjetno kaj včlaniti a ne? Ne, nič se ni treba včlaniti. Enostavno najdeš eno zastopnico za Just in pri njej naročiš. Na RR mrgoli Just-ovk, malo povprašaj po forumu in se ti bo zagotovo na ZS oglasila kakšna iz tvojega konca O hvala ga. Rep .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:53:55
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok. Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:55:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro čveke .........neulovljive!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 9:59:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:01:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok. Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor. Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:04:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok. Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor. Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole Mi smo tudi mislili,kako bomo šli na sneg,pa ima Nejc spet vročino,pa še Tilnu je malo začelo iz noska tečt .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:05:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz pa sem zbita....nisem mogla dolgooooooo zaspat ...oziroma do pol dveh sploh nisem.... in takrat se je miš mala zbudila in ji ni blo več za spat , kr nekaj jamrala, se dvigovala...sem jo k nma vzela pa nič...no ob treh nama je ratalo.... in jaz spet nisem mogla zaspat In zdaj taja spi, jaz sem se pa total predramla in visim tu gor....namesto da bi s vlegla... Evo, kako smo včeraj po treh dneh šli za 15 minut na snegeca .......
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:06:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok. Zakaj bo pa sosed jezen,saj si mu vse naredila? Vesel naj bo,da njemu ne bo treba Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Super,da nima več pikic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:07:42
|
|
|
|
hijenca
|
Konec počivanja. Videk je že auf. Sedaj pa boma jedla hrenovko, žemljico pa že gloda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:09:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz pa sem zbita....nisem mogla dolgooooooo zaspat ...oziroma do pol dveh sploh nisem.... in takrat se je miš mala zbudila in ji ni blo več za spat , kr nekaj jamrala, se dvigovala...sem jo k nma vzela pa nič...no ob treh nama je ratalo.... in jaz spet nisem mogla zaspat In zdaj taja spi, jaz sem se pa total predramla in visim tu gor....namesto da bi s vlegla... Evo, kako smo včeraj po treh dneh šli za 15 minut na snegeca ....... Kako lepo. Jaz bom pa potem šla z Videkom malo ven na snegeca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:12:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:14:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
[špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . Sem hotla ravno tako napist , med prazniki sem ga popcala za znoret, pa kot zanalašč je bil kamorkoli smo prišli ....jaz ga obožujem........ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Uffff, sem prav zašvicala. Sem pa ves sneg spucala, sedaj pa grem malo ležat pa TV gledat, dokler še mali spi. Špelin@ ne morem več kidat, ker sem crknjena, bodo mogli drugi pridnaaa......... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Ne bom rekla, da je dobro, ker ni. Sva pred pol ure vstale, vendar da o noči ne govorim, ker se mi bo v kratkem eno noč zmešalo od tega Mančinega nespanja. bude bolje ,bude bolje........ verjemi mi.....preverjeno!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:15:16
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro še od nas Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli. Čmrlika luškane fotke, lep spominček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:16:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh. se strinjam...na primer naša hrana za tajo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:16:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika [špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . Sem hotla ravno tako napist , med prazniki sem ga popcala za znoret, pa kot zanalašč je bil kamorkoli smo prišli ....jaz ga obožujem........ jst tudi, čeprav sem ga lani tudi za Božič, in se pol sekirala 3 mesece če bo vse ok .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:19:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika [špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . Sem hotla ravno tako napist , med prazniki sem ga popcala za znoret, pa kot zanalašč je bil kamorkoli smo prišli ....jaz ga obožujem........ jst tudi, čeprav sem ga lani tudi za Božič, in se pol sekirala 3 mesece če bo vse ok . jaz sem ga v ene parkrat čisto malo, pa se nisem obremenjevala...ampak zdaj pa konkretno noter prinašam....... pa zdaj ko gremo v podčetrtek ga bova en večer z lubijem tud mela na programo...tako ob kakem dobrem vinčeku pa Tv- ju in upanju da taja spi.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:20:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem postala lačna.,grem nekaj vtaknit v usta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:20:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer, moj je tudi zakuhal na 39, druga dva spista, no, saj on tudi na kavču, jaz pa sem se prišla spočit na rr, pa vse greste spat Nč ne gremo spat,moj osebek s katerim se mislm žent sem dala na ignore pa se hladim tle gor. POvej kako si? jaz sem ok in upam,d a se me ne prime kaka viroza...se počutim super odkar se fiksam. Očitno zelo pomaga, ker je moj imunski sistem super zate in za bolančka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina a mali spi? Ne, mali se dere, ker noče spat, dedec pa piz.dari zraven... Nekako tako kot tvoj: malega fajn razdrma, ker je živčen, potem pa je samo še hujše dretje Tudi pri nas je ponavadi tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A Barbaw je že šla pančat? Očitno je že šla... Je gledala novega Waleca and Gromita.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Letos boste podrili darila za:SparkNo pa da vas vidim!Miklavža (
21%)
Božička (
38%)
Dedka Mraza (
11%)
Novo leto (
4%)
Nič od tega (
5%)
Za vse (
20%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!