Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj sem požrla dva sendviča in grem lahko v posteljo. Gala je pa ati že dal spat. ti samo papcaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro tud tebi. Vceraj sva lutala zunaj cel popoldan pa se pol noci domov smo prisli ob polnoci.Samia je bila cist hin, in ze dolgo ni zaspala takoj,ko je zagledala posteljo. Seveda jo spet nisva uspela peljat na Nile Tower...tokrat ni bila najina krivda.Dvigalo v remontu... Bili smo v "down town" kupovali oblacila...ampak nic kupili. No ja 2 verizici sem pridelala, pa 2 majcki.. Ampak v mislih sem imela cisto nekaj drugega...Nic v petek bomo spet sli pa upam na kaj uspeha. Ja, kriza je ce si debel Kar se pa tice tiste zalosti zadnjic...bil je en velik nesporazum... Otroci so pri nas trenutno zdravi, ta velik komaj caka petek ko se zacnejo polletne pocitnice..In verjetno bodo kam sli on obe babici in Samia. Midva z Omarckom pa bova doma ... Drugace vreme se zmeri nic kaj pretresljivo toplo, sicer je cez dan bilo vceraj 26 stopinj ampak piha... Evo tok za enkrat vsem en lp Hb, da ni bilo hujšega kot le nesporazum
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro še od nas Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli. Čmrlika luškane fotke, lep spominček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaka anoreksija. Potem sem jaz tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem se šla zdele stehtat je -1,5kg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh. Ej, sem šla primerjat: ZELO VELIKE RAZLIKE!!! http://www.hofer.si/ http://www.hofer.at/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobro jutro! Naša noč je bla kr vredu, prebrala sem pa zaenkrat samo zadnjo stran. Estrella hvala za kavico, lepo, da si mela dobro noč ... no sicer pa tud to, da Alja še spi in maš ti mal časa zase ni glih zanemarljivo ane ... **** sploh mi ne govori o šopingu, js sm čist netipična ženska, ker se mi ful ne da ... no na veselje mojga seveda. A sam 26 stopinj mate?? Sramota, to pa res ni nič .... kolk komi čakam, da bo pri nas vsaj 20! Niki in Lea vse naj ! Več kasneje, ker se mi mali že dviguje po vzeh "vzpetinah" in morm skoz za njim skakat ... Kje pa imaš ti probleme pri šopingu? zaradi višine?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem se šla zdele stehtat je -1,5kg ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala Jaz sem včeraj grešila , sem jedla čokolado. Bom pa danes zato bolj pridna. Bom jedla špinačo, ki je pa sploh ne maram. Sedaj sem Vidka dala nazaj spat, ker je bil neznosen, jaz pa grem sneg kidat. Telovadba ja pri meni gre to bol počsasi glede na to da nisem na strogi dieti-samo količinsko zmanjšala Jaz sem včeraj grešila , sem jedla čokolado. Tudi jaz sem včeraj grešila. Glede na to, da mi je malo več kot 3 kg dol padlo, se lahko 1x pregrešim. Zdaj pa ne bom več, ker imam plan še več shujšat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila .Tilen je do 1. super spal,potem pa se je zbujal vsake pol ure.Za povrh pa še Nejc.Ko je pa Nejc bolan,je pa tak revček,se vidi,da je dedec,se za povrhu še malo sam sebi smili.Pa ponoči ni imel vročine.No,sedaj pa še spi.Mulc!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem??? no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela! a povem kako mi po novem spimo? živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos... ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval! Juhu! moj lubi je zakon!!!!! rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu! zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal! pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani.... za spanje za redbull in vodko plus čik pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj zelo vesel hijenca, a prideš še naš blok odkidat? Jaz pa sem za šoping, ampak ne s trenutnimi kg. Moram pa bit prave volje za to, pa proračun me malo jeb....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:21:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstati . Moj laptop pa takole izgleda:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:22:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz sem tudi kidala. Malo telovadbe ne škodi. Še sosedu sem mogla spucat, ker drugače ne bi mogla v vrtec oz. bi morala naredit veeeeliiikkkk krog. Upam, da ni jezen, ker nisem vedela kam naj zmečem sneg in sem ga na travo. Ga bom kasneje ko ga bom videla vprašala, če je ok. Mi smo ok, Majo sem dala spat in trenutno nima več pikic. Sem ji dala fenistil potem pa bom videla. Do P nismo prišli, ker je bila zaradi žleda taka poledica, da je moj rabil eno uro, da je prišel domov. drugače rabi od 15-20 min. Končno pa imamo snega kot se šika. Jaka je bil ful vesel, ko sem mu zjutraj pokazala 20cm snega. Zdaj se bo lahko končno sankal in naredila bova snežaka. naj ima nekaj od te zime. Do trgovine še nisem prišla in se nič ne sekiram. bom šla, ko bo konkretno spucano, ker tole ni za nikamor. Stiskam pestke, da se bo alergija pri Maji čisto unesla Moja mala pika naj pa snežaka kar v vrtcu dela, mene ne spraviš v tole Jaz pa komaj čakam da grem malo ven, pa še Majo bom odvlekla, ker ni mrzlo. Samo smučarske hlače moram najt. Nimam pojma kje so.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:23:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh. Ej, sem šla primerjat: ZELO VELIKE RAZLIKE!!! http://www.hofer.si/ http://www.hofer.at/ žalostno!!!! Da ne omennjamo izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:23:37
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, krasne fotke IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Spali smo rekordno, od 19.30 do 9.20, vmes je papcal ob 21h in 5h, se pa tud ene parkrat vstal, pa ok smo preživeli. Nejcu gre na bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:25:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jojjjjjjjjjj kako sovražim ta snegggggggggggggggggggg. Sem hotela v Hofer po inhalator pa ne vem, če bom šla na cesto. Ga pa imajo v Avstriji za 5 evrov cenejšega kot pri nas. A res? Zanimivo, da je taka razlika... Aha je kar razlika pri dosti stvareh. se strinjam...na primer naša hrana za tajo... Kaj pa kupuješ za Tajo v Hoferju? A mlečne izdelke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:26:12
|
|
|
|
katy82
|
Jutro mačkice me smo pa dons zelo pridno spale,ob polnoči se je zbudila ko sem šla spat in je popila benko in je končno spala do pol šestih ko ji je lubi dal benko preden je šel v službo,pol se se je pa na eno uro zbujala ampak je potegnla skor do pol desete Me je moj zjutri sprašval kolk sem vstajala,da sem tolk fertik pa se nisem mogla spomnt niti za 1x Vidm da imate vsepovsod ful snega,jst ga obožujem samo da so ceste v redu,kar pa trenutno niti malo niso pri nam,ne vem kako bom šla v šolo hujšanja,če bo tkole Prinčipesa bi rada zajtrk tko da se kmalu tipkamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:28:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
Poln hladilnik, meni pa nič ni pridišalo? Zgleda da bi morala met tatarca na zalogi......... Sem pojedla banano in keks Punce, kaj pomaga še proti kašlju, kaka domača varjanta? Taja še zelo poretko zakašlja ampak takrat se konkretno lušči?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:31:02
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, kako bi jaz zdajle pojedla krepko porcijo tatarca katy82, za Larino spanje. Daj mi povej, kaj sta pravzaprav dobili za odpravo glist? Koliko časa mora pa jemat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:31:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si laptop kar v posteljo prinesla, ker se mi še ne da vstati . Moj laptop pa takole izgleda: Hvala enako Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi . Anitka če kaj rabiš od Justa, jaz bom kmalu naročala Tea Tree kremo, mi sporoči, če ti je tako lažje kot iskat zastopnika.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 10:31:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, danes pa je bila malo bolj mirna noč, čeprav sma jo spet več kot eno uro uspavala. Ne boste verjele, moja pupika še kr spi!!! Se je ob devetih zbudila in začela rogovilit in je mami še malo dremuckala zraven (kot vedno ) in je nazaj zaspala, zdaj pa spi na atijovi strani zabubana ko polhek, se je sploh ne vidi .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
17%)
lana (
38%)
neža (
40%)
vanesa (
6%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!