dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: katka37 jaz sem lahko srečna vsaj zato, ker bo imel malega moj, ne gre nikamor v varstvo. To je pa ful fajn Jaz sem tut vesela, ker je Tara v domači oskrbi in bo stara več kot eno leto, ko bo šla "k tujcem" Edino kar mi je hudo je to, da sem jo "pustila" in šla delat, ko je imela dobrih 9 mesecev Ne vem kako lahko tu v B gredo nekatere ženske že pri mesecih v službo Sej veliko jih dela za polovični čas, sam vseeno Eh, dejmo kako bolj pozitivno rečt no ja v IT imajo porodniško 3m V Avstriji pa dve leti. 3 mesece je ful premalo, sam 2 leti, ne to se mi pa zrola doma. že zdaj se mi je rolalo, ker sem bila kar mal preveč za moje pojme sama s tamalo . ne me obsojat, ampak včasih mi je blo kar malo že zoprno. ene 10 mesecev mi je blo super, pol je bil pa skoz dež, pa slabo vreme, pa še kolegica sovozičkarica je šla delat in men se je že začelo mešat doma. tko, da po pravici že skor en mal komaj čakam, da grem spet delat. no saj pasalo bi glih ene 4 ure delat, pa pol bit doma, tko, da mal spremembe okolja in ljudi narediš. ma dobro to je tudi res. meni se tudi že malo rola, ki sem doma že 20 mesecev. To je bolniška v nosečnosti, pa še porodniška. Ma vseeno mi je težko dat otroka v jasli, ko so še tako majhni. Je vseeno lažje, ko majo leto pa pol, ali dve, ko rabijo tudi sami družbo, pa vrstnike. No jaz bi se žrtvovala in bi ostala dve leti doma. jaz tudi, samo verjetno dalj kot si doma, težje je it spet delat, je pa res, da je odvisno od posameznice Jaz bi bila doma, pa tak fajn kot ste ve bi imela okoli sebe, da bi lahko velik čvekala, vozičkala.....tolk luštno porodniško sem imela, da se je bom z veseljem spominjala in upam, da bo naslendja tudi taka