|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
15.1.2009 10:02:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz sem lahko srečna vsaj zato, ker bo imel malega moj, ne gre nikamor v varstvo.

To je pa ful fajn user posted image  Jaz sem tut vesela, ker je Tara v domači oskrbi in bo stara več kot eno leto, ko bo šla "k tujcem" user posted image  Edino kar mi je hudo je to, da sem jo "pustila" in šla delat, ko je imela dobrih 9 mesecev user posted image
Ne vem kako lahko tu v B gredo nekatere ženske že pri  mesecih v službo user posted image  Sej veliko jih dela za polovični čas, sam vseeno user posted image  

Eh, dejmo kako bolj pozitivno rečt no user posted image

ja v IT imajo porodniško 3m user posted image

V Avstriji pa dve leti.

3 mesece je ful premalo, sam 2 leti, ne to se mi pa zrola doma. že zdaj se mi je rolalo, ker sem bila kar mal preveč za moje pojme sama s tamalouser posted image . ne me obsojat, ampak včasih mi je blo kar malo že zoprno. ene 10 mesecev mi je blo super, pol je bil pa skoz dež, pa slabo vreme, pa še kolegica sovozičkarica je šla delat in men se je že začelo mešat doma. tko, da po pravici že skor en mal komaj čakam, da grem spet delat. no saj pasalo bi glih ene 4 ure delat, pa pol bit doma, tko, da mal spremembe okolja in ljudi narediš.

ma dobro to je tudi res. meni se tudi že malo rola, ki sem doma že 20 mesecev. To je bolniška v nosečnosti, pa še porodniška. Ma vseeno mi je težko dat otroka v jasli, ko so še tako majhni. Je vseeno lažje, ko majo leto pa pol, ali dve, ko rabijo tudi sami družbo, pa vrstnike. No jaz bi se žrtvovala in bi ostala dve leti doma.user posted image

jaz tudi, samo verjetno dalj kot si doma, težje je it spet delat, je pa res, da je odvisno od posameznice user posted image
Jaz bi bila doma, pa tak fajn kot ste ve bi imela okoli sebe, da bi lahko velik čvekala, vozičkala.....tolk luštno porodniško sem imela, da se je bom z veseljem spominjala in upam, da bo naslendja tudi taka user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz pa ne bom imela več nobene porodniške

zakaj pa ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
15.1.2009 10:03:06   
misar
blaža, se strinjam, da je težko dat otroke v varstvo tko majhne. saj veš kakšno sem zganjala, ko je tamal začela hodit v varstvo...sem kar drisko fasala od hudega user posted image user posted image user posted image ...sam je dejstvo, da se mi je že rolalo doma.  nikoli ne bi prej začela delat, kot po datumu, ko se mi porodniška izteče, zaradi tega, ker vem kako pomembni so ti meseci z otrokom, pa da toliko skupaj pa res ne bova nikoli več.sam 24/7 je pa skor tu mač, sploh, ker mi tamale nikoli noben ne pomerka, samo 5x v letu so jo drugi mel za kako urco. in to je tisto kar je beda. da si res non stop privezan na enega človeka+ jaz tu v celju nimam glih nekih hudih kolegic, ker sem se z obale gor preselila in sem bila takrat že nosečap anisem ful kolegov uspela dobit...

tko, da no ja neham jamrat.
na kratko ful bi blo fajn, če bi me kdaj kdo razbremenil pa bi ziher hotela bit na porodniški 5 let user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 15.1.2009 10:04:57 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
15.1.2009 10:03:55   
blaža

jaz sem lahko srečna vsaj zato, ker bo imel malega moj, ne gre nikamor v varstvo.

To je pa ful fajn user posted image  Jaz sem tut vesela, ker je Tara v domači oskrbi in bo stara več kot eno leto, ko bo šla "k tujcem" user posted image  Edino kar mi je hudo je to, da sem jo "pustila" in šla delat, ko je imela dobrih 9 mesecev user posted image
Ne vem kako lahko tu v B gredo nekatere ženske že pri  mesecih v službo user posted image  Sej veliko jih dela za polovični čas, sam vseeno user posted image  

V Avstriji pa dve leti.

3 mesece je ful premalo, sam 2 leti, ne to se mi pa zrola doma. že zdaj se mi je rolalo, ker sem bila kar mal preveč za moje pojme sama s tamalouser posted image . ne me obsojat, ampak včasih mi je blo kar malo že zoprno. ene 10 mesecev mi je blo super, pol je bil pa skoz dež, pa slabo vreme, pa še kolegica sovozičkarica je šla delat in men se je že začelo mešat doma. tko, da po pravici že skor en mal komaj čakam, da grem spet delat. no saj pasalo bi glih ene 4 ure delat, pa pol bit doma, tko, da mal spremembe okolja in ljudi narediš.

ma dobro to je tudi res. meni se tudi že malo rola, ki sem doma že 20 mesecev. To je bolniška v nosečnosti, pa še porodniška. Ma vseeno mi je težko dat otroka v jasli, ko so še tako majhni. Je vseeno lažje, ko majo leto pa pol, ali dve, ko rabijo tudi sami družbo, pa vrstnike. No jaz bi se žrtvovala in bi ostala dve leti doma.user posted image

jaz tudi, samo verjetno dalj kot si doma, težje je it spet delat, je pa res, da je odvisno od posameznice user posted image
Jaz bi bila doma, pa tak fajn kot ste ve bi imela okoli sebe, da bi lahko velik čvekala, vozičkala.....tolk luštno porodniško sem imela, da se je bom z veseljem spominjala in upam, da bo naslendja tudi taka user posted image

Moja porodniška z Matijo je bla na obali fantazija. Eno samo pohajanje po Kopru. Vsak dan sem bla celo dopoldne zunaj, pol šibat domov skuhat, pa dat matijo spat, pa ni blo panike, ki je spal samo 40 min.user posted image  in pol, ko je prišel moj, spet ven do večera. pospravla sem pa kej zvečer. ma uživancija na celi črti.

No tle je pa druga zgodba, sem pa pričakovala nekaj takega. Jaz sem načela, da se gre z otrokom v vsakem vremenu ven, ma to tle je nenormalno. polpar dni ne gre Blaž ven. No pol za vikende gremo na obalo in smo par ur na zraku, če se le da. Tle je pa katastrofalno vreme. Piha burja, sneži, mete,... pa tako in tako nimam kam it. Celo selo obredem v pol ure in se nimam več kam dat.user posted image  No, ma sej sem vedla , da bo tako, kaj jamram.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
15.1.2009 10:05:37   
Janey
jutro

kaka nočuser posted image user posted image user posted image user posted image pa spet budnica ob 5ih in aaaaaaaaaaaaaaaaa sej to ni resuser posted image user posted image zdaj je blo par dni taaak fajn.

no zdaj sma mela en dolg zajtrk, čajeka sma si skuhala, juho sma tudi že dala kuhat in počasi bova začela zlagat stvari v škatleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jutri bodo pa prvi februarčki pihnili prvo svečkouser posted image user posted image user posted image ....sej ne morem verjet ejuser posted image user posted image da je tak hitro minilo to letouser posted image user posted image joj naj se zadnji tedni zeeloooo vlečejoooouser posted image

jaz začnem pa še s prakso tak da....mahuser posted image user posted image kr stiska me v trebuhuuser posted image user posted image

je pa vse tak lepo belo....obožujem snegec pegecuser posted image user posted image po kosilu  bova šla za kake pol ure ven, ker ne morema bit več not, jaz bom znorelauser posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.1.2009 10:06:48   
misar

V Avstriji pa dve leti.

Moja porodniška z Matijo je bla na obali fantazija. Eno samo pohajanje po Kopru. Vsak dan sem bla celo dopoldne zunaj, pol šibat domov skuhat, pa dat matijo spat, pa ni blo panike, ki je spal samo 40 min.user posted image  in pol, ko je prišel moj, spet ven do večera. pospravla sem pa kej zvečer. ma uživancija na celi črti.

No tle je pa druga zgodba, sem pa pričakovala nekaj takega. Jaz sem načela, da se gre z otrokom v vsakem vremenu ven, ma to tle je nenormalno. polpar dni ne gre Blaž ven. No pol za vikende gremo na obalo in smo par ur na zraku, če se le da. Tle je pa katastrofalno vreme. Piha burja, sneži, mete,... pa tako in tako nimam kam it. Celo selo obredem v pol ure in se nimam več kam dat.user posted image  No, ma sej sem vedla , da bo tako, kaj jamram.user posted image

ja sam senožeče so res grozne..jaz sem včasih živela tam okoli postojne in vedno, ko smo se peljali skoz senožeče, sem si rekla, madona kako mesto duhov je touser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.1.2009 10:07:16   
blaža

blaža, se strinjam, da je težko dat otroke v varstvo tko majhne. saj veš kakšno sem zganjala, ko je tamal začela hodit v varstvo...sem kar drisko fasala od hudega user posted image user posted image user posted image ...sam je dejstvo, da se mi je že rolalo doma.  nikoli ne bi prej začela delat, kot po datumu, ko se mi porodniška izteče, zaradi tega, ker vem kako pomembni so ti meseci z otrokom, pa da toliko skupaj pa res ne bova nikoli več.sam 24/7 je pa skor tu mač, sploh, ker mi tamale nikoli noben ne pomerka, samo 5x v letu so jo drugi mel za kako urco. in to je tisto kar je beda. da si res non stop privezan na enega človeka+ jaz tu v celju nimam glih nekih hudih kolegic, ker sem se z obale gor preselila in sem bila takrat že nosečap anisem ful kolegov uspela dobit...

tko, da no ja neham jamrat.
na kratko ful bi blo fajn, če bi me kdaj kdo razbremenil pa bi ziher hotela bit na porodniški 5 let user posted image

ja hvala enako. jaz mam tudi več družbe na obali, tle pa vsi delajo. Edino ena soseda je, ko je rodila pet dni za mano, ma oni so tle cela rodbina jih je 9 bratov in cele Senožeče z okolico, pa samo kofetkajo med sabo, kot je navada v Bosni. no sej včasih kej rečeva na kakšni kavi, ma večinoma je pri sorodnikih na kavici. Drugače je pa zelo v redu ženska.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.1.2009 10:07:48   
Stipe air force

Evo idejo za sadno malico. moj Blaž to najbolj obožuje. kar cmoka z ustki, ko to je.

jaz skuham jabolko lai dve, pa še pest sliv v mes. In pol to še toplo zmiksam in to kašo je še toplo. Obožuje jo.

Sej drugače mu samo pretlačim, ko delam kompot, ma to mu zmiksam in tako z guštom poje, da ga je veselje gledat.user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
15.1.2009 10:07:56   
Janey
blaža a nazaj v koper pa nebi šli?? ker mi smo tut tak...skoz zunaj, dobro zdaj ko smo bubani smo noter, pa se mi že meša, tut jaka hodi na balkonska vrata tolčt pa s prstkom ven kažeuser posted image user posted image pa vem pa če nebi mogla it pol ven, pa spet bit zunaj non stop se mi lahko samo sfuzla.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.1.2009 10:08:52   
blaža

V Avstriji pa dve leti.

ja sam senožeče so res grozne..jaz sem včasih živela tam okoli postojne in vedno, ko smo se peljali skoz senožeče, sem si rekla, madona kako mesto duhov je touser posted image

user posted image user posted image user posted image  To vsi rečejo, jaz pa še dodam, da manjka še bala sena, ki se kotali, ko piha burja, kot v kakem westrnu.user posted image user posted image user posted image  Pol pa pridem jaz na ulico, pa nikjer nobenga. user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.1.2009 10:09:22   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Evo idejo za sadno malico. moj Blaž to najbolj obožuje. kar cmoka z ustki, ko to je.

jaz skuham jabolko lai dve, pa še pest sliv v mes. In pol to še toplo zmiksam in to kašo je še toplo. Obožuje jo.

Sej drugače mu samo pretlačim, ko delam kompot, ma to mu zmiksam in tako z guštom poje, da ga je veselje gledat.user posted image

hvala user posted image

probaj, pa boš videl, če ji bo všeč.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.1.2009 10:10:22   
Janey
misar kako je tvoj zadovoljen v novi službi??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.1.2009 10:10:49   
dolenjka
Janey, kje boš pa imela prakso user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.1.2009 10:11:08   
misar
grem zdaj se učit, da ne bom cel čas varstva zbluzila

lep dan vsem februarčkom in februarčicam...pa vam tud čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.1.2009 10:11:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ful je zadovoljen, no vsaj prvi vtis je tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.1.2009 10:12:15   
blaža

blaža a nazaj v koper pa nebi šli?? ker mi smo tut tak...skoz zunaj, dobro zdaj ko smo bubani smo noter, pa se mi že meša, tut jaka hodi na balkonska vrata tolčt pa s prstkom ven kažeuser posted image user posted image pa vem pa če nebi mogla it pol ven, pa spet bit zunaj non stop se mi lahko samo sfuzla.

jaz bi že šla, ma tolko kot smo mi dali za stanovanje oz hišo z 200m kvadratov, dobim v kopru garažo za avto. pa brez heca.

No sej enkrat bomo tam kej podedovali, ki so none, pa starši, ma na to zdej ne moremo računat. pa otroka sta tle zrasla, matija ma tle prijatle, pa vrtec. ne bi jih rada zaradi svoje riti iztrgala iz okolja, čeprav rečejo, da se otrok vse navadi, po moje ni lih vedno tako.

Pa še droga na obali je katatrofa. tle je vseeno malo boljše, tam je pa Idrija. No sej simptome poznav z možem, ki sva v takem okolju odraščala. Bova žihr prepoznala tisti poglet zadet.user posted image  vsaj upam.

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
15.1.2009 10:13:34   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

hvala user posted image

jaz sem pa malemu zadnjič nardila, sicer samo jabolka, pa še malo cimeta, pa mi je tak ven spluval, sem mislila, da ga kaša moti,sem mu dala kos jabolke pa je tut ven plunuuser posted image prvič neko hrano, pa sem mislila da mu bo dobro

probaj, pa boš videl, če ji bo všeč.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.1.2009 10:14:44   
srečka nosečka
dobro jutro,

spali do 9,00 user posted image , zunaj pa je vse tako lepo belo. user posted image
Zdaj pa mala že razgraja v kuhinji in predale pospravlja. user posted image  Neverjetno, kako se zamoti s posodo. user posted image  Upam, da bo kasneje tudi imela rada lonce. user posted image

Glede trajanja porodniške pa je zelo različno ja. Se mi zdi, da imamo mi kar fajn, celo leto P.user posted image   Saj res, da je v A in CZ ta doba lahko tudi 3 leta, samo prihodek v tem času je tudi veliko manjši kot znaša naša porodniška. user posted image

februarka - samo, da je zdravje OK, pa le privoščita si joto user posted image

misar - Saj jaz na nek način tudi pogrešam službo user posted image , morda zaradi tega, ker imamo doma vedno isti ritem user posted image . Po drugi strani pa sem tako rada z Lano. user posted image  Jaz bi tudi delala samo 4 ure, samo zaradi cekinov, se mi to ne izide. user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mož se zvečer vrne domov in najde stanovanje v strašnem                   
neredu: povsod umazana posoda, razmetane obleke, razgrnjene postelje,    
prevrnjeni predmeti... Prestrašen pohiti v dnevno sobo, kjer zagleda ženo,
ki mirno sedi in gleda žajfaste nadaljevanke.                             
  "Kaj pomeni ta nered? So bili vlomilci na delu?"                         
"Ne, kje pa! Vedno te zanima, kaj zaboga počnem ves  dan v stanovanju.   
No, danes tega nisem počela."            
[/quote]

user posted image  user posted image  user posted image  - kako resničen user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.1.2009 10:15:25   
Janey

ful je zadovoljen, no vsaj prvi vtis je tak user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image kje pa dela?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.1.2009 10:16:48   
srečka nosečka

jaz bi že šla, ma tolko kot smo mi dali za stanovanje oz hišo z 200m kvadratov, dobim v kopru garažo za avto. pa brez heca.

No sej enkrat bomo tam kej podedovali, ki so none, pa starši, ma na to zdej ne moremo računat. pa otroka sta tle zrasla, matija ma tle prijatle, pa vrtec. ne bi jih rada zaradi svoje riti iztrgala iz okolja, čeprav rečejo, da se otrok vse navadi, po moje ni lih vedno tako.

Pa še droga na obali je katatrofa. tle je vseeno malo boljše, tam je pa Idrija. No sej simptome poznav z možem, ki sva v takem okolju odraščala. Bova žihr prepoznala tisti poglet zadet.user posted image  vsaj upam.

Pismo, tudi za našim sosednjim blokom so pokazali, da je pravo leglo droge. user posted image
Računam na mejega, da bo on to še prej opazil, ko že veliko dela s takimi, kot jaz. Tega se res bojim, ker je že vsepovsod. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.1.2009 10:17:57   
Janey
blaža droge so povsod...itak bo šel kam v srednjo in bo imel možnost...na manjših vaseh so pač bolj poskrite. ampak to razmišlat je bedast, ker pač smo šli vsi skozi to že in pač....
SN dobro jutro. prideta na kavico? cesta je lepauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.1.2009 10:20:31   
misar

superuser posted image user posted image user posted image kje pa dela?

firma Kistal, Selnica ob Dravi (vsaj mislim, da sem prav napisala kraj user posted image user posted image user posted image user posted image ) ukvarjajo se steklom
no ni šel daleč od prejšnej branže, ker v naši firmi pa delamo oknauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
15.1.2009 10:23:12   
srečka nosečka

blaža droge so povsod...itak bo šel kam v srednjo in bo imel možnost...na manjših vaseh so pač bolj poskrite. ampak to razmišlat je bedast, ker pač smo šli vsi skozi to že in pač....
SN dobro jutro. prideta na kavico? cesta je lepauser posted image

ko pa spet nimava avta user posted image
Pa še jaz moram k zobarju user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.1.2009 10:23:59   
srečka nosečka
janey - a za 7. februarja je potrjeno? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.1.2009 10:24:37   
katka37

V Avstriji pa dve leti.

user posted image user posted image user posted image  jaz pa ne bom imela več nobene porodniške

zakaj pa ne user posted image

Ker zdaj pa se bomo ustavili, trije so dovolj, pa let je tudi že dovolj. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.1.2009 10:24:49   
Janey
jaz sem odraščala med drogami, vsi moji takratni prijatelji so najmanj kadili travo. pa ker sem bila tako vzgojena in ker sem močan karakter razen cigarete nisem poskusila čisto nič. danes sta 2 od tistih mrtvauser posted image user posted image , veliko ostalih sem videla na metadonski terapiji ko sem imela prakso, kar nekaj pa jih je normalnih, imajo otroke, delajo, so v službi. pač...zelo odvisno je kako otroku to predstaviš in kaj mu daš vedet da droga je. travo sem jaz tut pol probala, ampak ko sem bila dovolj stara da sem vedela, da pač nimam zarad tegamožnosti zapast v trše droge. ma pol ugotoviš da trava sploh ni panike, ma sej to sploh ni važno, pri 15 pa je malo drugače.  ampak pač, lahko greš mimo tega. moj je probal še marskiaj drugega in je tut danes odgovorna odrasla oseba.se mi zdi da otrok mora neke stvari dat skozi na svoji koži, od okolice je pa dosti odvisno kako se bo razvil od odraslega odgovornega človeka. seveda moje mnenje. da pa nebote mislile, da bo jaz to pri jakcu odobrala in mu dala proste roke. ne, pač če bo pa prišel do tega, se bomo pač odkiro pogovorili. mah...kje je še to. uživajmo šeeeeeeee

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.