![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:24:10
|
|
|
|
blaža
|
Ta je una prva, ki je nisem dobro kopirala. No dnevna je zdej malo drugačna, taka je bla prve dni vselitve, ko še ni blo rož, pa lustra, pa vseh zaves( notranjih),...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:25:17
|
|
|
|
jencili
|
ati je pršu že domov iz službe...1 urco prej
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:25:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža - ful imate lepo mlavla - jaz pa se delno spomnim tvoje zgodbe, še od lani Upam, da bo letos brez težav z DURS-om
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:26:05
|
|
|
|
blaža
|
mlavla to je Mali princ. to je edino novo pohištvo v stanovanju. vse ostalo je staro iz druge roke od tu in tam, ma se nikjer ne vidi, je lepo zrihtano. edino kavč smo kupli, ki kakšen poln pršic, pa da se je kdo gor potil. Bljak!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:29:42
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla to je Mali princ. to je edino novo pohištvo v stanovanju. vse ostalo je staro iz druge roke od tu in tam, ma se nikjer ne vidi, je lepo zrihtano. edino kavč smo kupli, ki kakšen poln pršic, pa da se je kdo gor potil. Bljak! ful mate lepo..a to amte najemniško... a si zadovoljna z malim princem?..mi tud že počas razmišljamo o pohištvu za sobico?pa še neki se je moja mami ponujala za delnega financerja..sem prov vesela..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:30:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ta je una prva, ki je nisem dobro kopirala. No dnevna je zdej malo drugačna, taka je bla prve dni vselitve, ko še ni blo rož, pa lustra, pa vseh zaves( notranjih),... No tle prideš gor v stanovanje po stopniceh. Spodaj je vhod, pa še dol greš v kantino. na tej sliki naravnost je soba od Matije in Blaža, levo greš pa v dnevno, čez dnevno pa v spalnico, so taka ogrooomna starinka bela vrata z izrezljanim štokom. no tle na hodniku je še za mano, ko sem slikala je kuhinja, pa še okno je na tem hodničku na moji desni, tako, da je lepo svetlo. Vrata po stopničkah so pa ta na mansardo, ki je čez celo naše stanovanje. Ful velika, ma še ni zrihtana, si jo bo kdo od otrok, če bo želel, do takrat pa je za hobby program za moža pa jaz mam namen nardit plac za slikat. no pa kuhinjo in spalnico bomo obrnili, ki 22m kvadratov mi je preveč za spalnico.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:31:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, a veš kaj me je Stipe zdele vprašal? V katerem MESTU sta že onadva Drugače pa zeloooooooooo lepoooooooo, jaz imam doma tudi še veliko sten za poštrihat, kdaj prideš na kafe
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:31:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla to je Mali princ. to je edino novo pohištvo v stanovanju. vse ostalo je staro iz druge roke od tu in tam, ma se nikjer ne vidi, je lepo zrihtano. edino kavč smo kupli, ki kakšen poln pršic, pa da se je kdo gor potil. Bljak! ful mate lepo..a to amte najemniško... a si zadovoljna z malim princem?..mi tud že počas razmišljamo o pohištvu za sobico?pa še neki se je moja mami ponujala za delnega financerja..sem prov vesela.. ne moj dela na pošti in so nam dali v odkup, ko smo šli v EU in smo oz mamo še kredit dali za 200m kvadratov takratnih 5,9 mio sit. ja prav ste prebrali. Sej zato smo prišli sem iz obale. Pa še na 10 let, pa po 240 e mesečno, kar res ni veliko za stanovanje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:33:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla to je Mali princ. to je edino novo pohištvo v stanovanju. vse ostalo je staro iz druge roke od tu in tam, ma se nikjer ne vidi, je lepo zrihtano. edino kavč smo kupli, ki kakšen poln pršic, pa da se je kdo gor potil. Bljak! ful mate lepo..a to amte najemniško... a si zadovoljna z malim princem?..mi tud že počas razmišljamo o pohištvu za sobico?pa še neki se je moja mami ponujala za delnega financerja..sem prov vesela.. ne moj dela na pošti in so nam dali v odkup, ko smo šli v EU in smo oz mamo še kredit dali za 200m kvadratov takratnih 5,9 mio sit. ja prav ste prebrali. Sej zato smo prišli sem iz obale. Pa še na 10 let, pa po 240 e mesečno, kar res ni veliko za stanovanje. Ne da ni veliko, zeloooooooooooooo ugodno je, pa še pršut lahko zastonj sušite
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:35:50
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla to je Mali princ. to je edino novo pohištvo v stanovanju. vse ostalo je staro iz druge roke od tu in tam, ma se nikjer ne vidi, je lepo zrihtano. edino kavč smo kupli, ki kakšen poln pršic, pa da se je kdo gor potil. Bljak! ful mate lepo..a to amte najemniško... a si zadovoljna z malim princem?..mi tud že počas razmišljamo o pohištvu za sobico?pa še neki se je moja mami ponujala za delnega financerja..sem prov vesela.. ne moj dela na pošti in so nam dali v odkup, ko smo šli v EU in smo oz mamo še kredit dali za 200m kvadratov takratnih 5,9 mio sit. ja prav ste prebrali. Sej zato smo prišli sem iz obale. Pa še na 10 let, pa po 240 e mesečno, kar res ni veliko za stanovanje. Ne da ni veliko, zeloooooooooooooo ugodno je, pa še pršut lahko zastonj sušite ma super ste to vi trofili... pa še lepo ste si zrihtali...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:36:47
|
|
|
|
mlavla
|
nič..Neža je končno zaspala..jst pa skočim še pod tuš..pol pa pančat.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:38:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, a veš kaj me je Stipe zdele vprašal? V katerem MESTU sta že onadva Drugače pa zeloooooooooo lepoooooooo, jaz imam doma tudi še veliko sten za poštrihat, kdaj prideš na kafe joj spet sem ful napisala in me je vn vrglo. Znorela bom. no v glavnem moj mi takrat piše v službo, če bi šla živet v stanovanje z mansardo za 5.9 mio sit. jaz pa Jaaaa, pol pa Kje pa so to Senožeče?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:39:12
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Blacky* - mah sem že enkrat napisala, da jaz berem in pišem samo takrat, ko naša spi. Pa včasih gre, včasih pa ne . Ker ko je naša budna ni variante, da se za comp vsedem. Takoj prileti in hoče zraven . Februarka08 - za prvo sankanje. Lepe slikce . SN - upam, da boste z novo P bolj zadovoljni. Mala_pikica - za podaljšanje porodniške. Sem vesela zate. Pa Lukcu pošiljam tisoč , ker je božček spet bolan. Blaža - tvoja dva sončka sta pa res pridna . Uh ... sedaj gledam še slikice vašega stanovanja . Pa za nakupe. MetiLu - Janez za spanje v varstvu. Priden. Buči - držim pesti za uspešno predstavitev. Mi smo bili danes notri. Je bilo prav bljaksi zunaj. Pa danes sem ji dala tudi zjutraj kašico in jo je lepo pojedla. Pa potem kosilo in natomalico sadje ter za večerjo ponovno mlečno kašico. Pa AM povrhu . Sedaj spi - upam, da bo ponoči lepo spala. Sanjaj svinjo kukuruz .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:39:35
|
|
|
|
blaža
|
In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:40:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. je pa le mesto
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:40:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:41:20
|
|
|
|
dolenjka
|
No, zdaj pa lahko noč - drugič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:42:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Sorči, sam še tole.... IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo. a pa s temi "ljudmi" imate še stike? Odnosi dobri
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:42:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo. Pol mi je pa kolegica, ki ravnotako dela na pošti ma v celju rekla, da se bojo prodajala stanovanja in da naj dam prošnjo, pa smo napisali tako prošnjo, da se zjokaš, ko jo bereš, da kako smo v stiski in nam je uspelo. Sekira nam je padla v med. Mojega so premestili, samo jaz spet brez joba. No ma pol sem šla čez, je blo hudo štartat, ma kar te ne ubije, te nardi močnega in mene je res.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:42:43
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo. Super, da ste to sedaj našli.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:42:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, zdaj pa lahko noč - drugič v tretje gre rado.. tud od mene pozdravčič..in drugič nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:43:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, zdaj pa lahko noč - drugič v tretje gre rado.. tud od mene pozdravčič..in drugič nočko neki si se poslabšala - pozdravćić
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:43:47
|
|
|
|
mesecnica
|
Nič -vidim, da vse odhajate k palčkom. Nočko .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:44:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sorči, sam še tole.... IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo. a pa s temi "ljudmi" imate še stike? Odnosi dobri Ja itak, sej pol so nama še dali 3 mio sit, da sva si to stanovanje obnovila. Sej so dobri, ma taki so malo čudni, ne bi jih mogla opredelit. res ne. po eni strani dokler se njihovih riti ne tiče,... ma po drugi strani pa nam finančno pomagajo. ma ne vem malo so taki, kaj jaz vem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 22:47:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg. Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo. Super, da ste to sedaj našli. ja res je. Ma njegovi starši so rekli, ko smo jih prosli za finančno pomoč, da se ne vselimo v tako( ki ta hiša je tudi iz leta 1850, ma je zelo dobre gradnje, ki tle je živel en kešur Anton Suša, ki je mel spodaj trgovino- železarno in je istorijski človk. No in ko smo jih prosli za pomoč, kar niso štekali, da mislimo resno it v Senožeče in so rekli, da bomo vidli kao, če bomo šli. Mi smo pa popenli in smo jim lepo povedali, da nimamo kej videt, razlika je samo al se vselimo v tako kot je, al pa nam pomagajo obnovit.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.